Heb twee uitsnedens van foto's op geborsteld RVS laten drukken. Wat een mooi resultaat zeg. Krijg heel veel complimenten. Meer communicatie over status bestelling, wanneer verzonden etc. vanuit Uwmooi... Toon meer
Ik had een foto van 100 cm x 150 cm op aluminium laten printen. Binnen een paar dagen werd het pakket thuisbezorgd. Hert zag er prachtig uit, maar helaas was er een kleine beschadiging aan het oppervl... Toon meer
De Striptekenaar 22, 1336 CM, Almere
- 036 76 70 657
- service@uwmooistefoto.nl
- www.uwmooistefoto.nl
Mensen keken ook naar
Kwaliteit en levering zijn goed, alleen een verzendbericht zou handig zijn.
Ronduit slechte interne communicatie
Op 27/10 een bestelling geplaatst en diezelfde dag nog betaald.
2 dagen later mail gestuurd om zeker te zijn of de betaling in orde was..mail,terug dat dit in orde is, de productie werd aangevangen en de bestelling zou ontvangen worden op 5/11.
Op 5/11 niets ontvangen.
Daarom nieuwe mail gestuurd..een andere persoon meldde ons dat het nog niet betaald was !
Hij zou dit de volgende morgen 6/11 bespreken met collega. Na telefonisch contact werd ons beloofd dat de bestelling via koeriersdiensten verstuurd zou worden en ons op vrijdag 7/11( vandaag) zou geleverd worden.
Echter niets ontvangen.. Jammergenoeg moeten wij nu dit weekend met lege handen naar de familie ..dit was onze laatste bestelling bij dit bedrijf !

schandalige service !!!!
wij hebben onze foto op hout laten drukken juist vanwege de natuurlijke uitstraling van hout en de nerven die je ziet lopen vinden wij echt geweldig ,alleen op ons schilderij zitten twee hele duidelijke cirkels die erin gesneden zijn of wat dan ook en dan ook nog eens recht door een gezicht heen we hebben diverse keren contact opgenomen maar krijgen geen nieuwe foto toegestuurd zelfs niet toen we vermelden dat het voor een terminaal iemand is !!!

Mooi resultaat, goede klantenservice
Groot formaat op aluminium besteld, dus extra spannend (120x60). Ik had per ongeluk de verkeerde afwerking gekozen, toen ik de volgende ochtend belde kon dat direct gewijzigd worden. Het resultaat is prachtig, voor een relatief lage prijs. Ik vond het wel jammer dat het ophangsysteem niet meegeleverd wordt. Dit had ik niet aangeklikt omdat ik dacht dat een basissysteem er wel bij zou zitten. Dit moest dus apart besteld worden incl. 4,95 verzendkosten.
mooi eindresultaat, maar...............
Uiteindelijk een mooi eindresultaat, maar bij het openen van het pakket schrok ik mij het apelazerus.
De hele foto zaten vegen, krassen en beschadigingen op. Ook was de hele foto groenig.
er was dus niet bij verteld dat er een beschermingsfolie overheen zat.
toen die er af was, was het resultaat duidelijk zichtbaar.
leuk maar het kan beter
Ik heb de foto laten ontwikkelen die was prima.
Ik kreeg een email terug waarin stond dat van der aha heette en zo heet ik niet mijn naam is van der Ahé. En het is heel simpel om zo'n teken in een mail te versturen. Dat is bepaald geen rocketscience.
Dat lijkt mij een punt om aan te werken: de correcte weergave van exotische tekens in namen.
Voorlopig heb ik even geen behoefte meer om van de service gebruik te maken...

super
goede service, snelle levering en prijs voor kwaliteit is geweldig.
aanrader.
Prima service
Had met spoed een foto op pvc nodig voor tentoonstelling. en binnen twee dagen werd deze keurig afgeleverd.
Perfecte foto
Foto geleverd volgens afspraak binnen 5 werkdagen.
Foto goed verpakt en in perfecte druk.
Als enige opmerking heb ik dat er geen bericht vooraf wam dat de foto gereed en verzonden was.
Schitterende kwaliteit en professioneel verpakt ruim op tijd geleverd
De foto op pvc is heel erg mooi geworden, kleuren zijn echt waanzinnig. Een aanrader.
Super service
Ik had een bestelling nodig voor een expositie en de tijd was wat krap. Na 1 belletje keurig op tijd geleverd. Tevreden met het resultaat
super mooie
canvas was erg mooi geworden,heb ze kado gegeven en de personen waren er erg blij mij en vonden het ook erg mooi. Idd jammer dat je niet kan volgen wanneer het geleverd wordt.
Geweldig
Geweldig,kleuren lijst zag er erg goed uit.
Netjes ingepakt
Volgende bestelling doe ik hier zeker weer.
Slechts 1 minpuntje je kunt de bestelling niet vervolgen,was wel met 5 werkdagen in huis.
Goede levering van de bestelling maar...
De bestelling is goed afgeleverd. Helaas ben ik niet helemaal tevreden. Bij veel foto's op hout is het hout verdeeld in stroken. Dit wilde ik ook heel graag. Ik hen hierover gebeld met jullie of dit bij deze foto ook zo was. Uw medewerkster gaf aan dat dit bij deze foto ook zo was. Nu bij levering blijkt het dat de foto op 1 stuk hout is gedrukt. Dit vind ik heel erg jammer. De kwaliteit van de foto is wel heel mooi.

Antwoord van Uwmooistefoto
Een aanwinst aan de muur
Een prachtig foto op linnen en de goede medewerking om een afwijkende maat mogelijk te maken. Top
Prachtig resultaat, goede prijs/ kwaliteit
De foto die we voor ogen hadden op canvas is erg mooi gworden. De verpakking was heel stevig, dus geen kans op beschadigingen. Goede prijs/kwaliteit. Enige minpunt is, dat de uitsnede van de site niet hetzelfde is in het echt. Maakt soms niet uit, maar wij wilde net nog een deel van een gebouw erop hebben. Deze zit in het echt op de rand en achterkant.
Snel, niet duur, en redelijke kwaliteit!
40x60 voor iets meer dan 30€.... Ik zeg geen geld!
Snelle levering en perfecte kwaliteit: meer moet dat niet zijn.
Gewoonweg machtig
We hebben onze mooiste vakantie foto op een grote canvas laten zetten en aan het voeteinde van ons bed opgehangen. Nu gaan we elke avond slapen in de fjorden van Noorwegen en we ontwaken met een prachtig zicht op de bergen. Dank u uwmooistefoto.nl om dit zeer verzorgd uit te voeren en snel aan huis te leveren.
Fantastische en zeer vriendelijke, meedenkende medewerkers.
Ik had gevraagd of mijn bestelling iets eerder dan de geplande 5 dagen bezorgd kon worden, vanwege verjaardag van mijn schoonvader.
Dit is zo geweldig opgelost en hij heeft op tijd, zijn prachtige cadeau gekregen.
Er zat een kleine oneffenheid in (praktisch niet zichtbaar), maar deze is opgestuurd, om toch het cadeau op zijn verjaardag te kunnen geven. Dit heb ik via de mail en telefonisch met de medewerker besproken en op zijn advies hebben we het op deze manier gedaan.De andere foto, zonder oneffenheid, is later alsnog verstuurd. Het is op deze manier helemaal super geregeld!! Ze hebben daarvoor een dikke pluim verdiend!