Ville gerne have en ny kvalitet køkkenvægt. Fandt det vi søgte på Vægteeksperten.dk Deres udvalg, var imponerende, og efter at have modtaget vores nye vægt! Kan vi godt se, at vi havde valgt kvalit... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super god service. Fik tilsendt en vægt, som virkede til at have været pakket op før og opbevaret i et beskidt miljø - den var i hvert fald beskidt, da vi åbnede kassen. Kontaktede kundeservice, som v... Toon meer
Virksomheden er ikke lagt an på private kunder. Der mangler en valgmulighed for levering til pakkeboks/-shop med sms. Leveringen er alt andet end gratis, når du skal være hjemme ved modtagelsen, og t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god vejledning af et rigtigt menneske, som hurtigt og professionelt sporede sig ind på mit "problem" - det er ovenikøbet løst:-) ...på den billigste måde, tak 🙏
Bedrijfsgegevens
Over Vægteeksperten.dk
Geschreven door het bedrijf
Det er vi kendte for:
Geschreven door het bedrijf
- Fri Fragt
- Fri fragt på alle ordrer, der sendes som pakker med enten Post Danmark, UPS eller GLS.
- Hurtig levering
- Vi sigter altid efter hurtig levering, og derfor hedder den typisk 1-3 dage.
- Spørgsmål? Ring til os
- Tlf: +45 71 99 75 01 - Åben hverdage mellem 09:00-17:00
Contactgegevens
Lyreskovvej 7, Bov, 6330, Padborg, Denemarken
- +45 71 99 75 01
- support@vaegteeksperten.dk
- www.vaegteeksperten.dk
Vraagt klanten om een review
Stort udvalg og gode muligheder og god kundeservice
Stort udvalg og gode muligheder. Da min ene vare ikke var leveret, kunne jeg ringe og få hurtig besked om hvad status var på forsendelse. Så god kundeservice.
Vores vægt kom hurtigt
Vores vægt kom hurtigt, og den kan sgu veje, glad med glad på:)
professionel og hurtigt
venlig og professionel hjælp til udsøgning af rette produkt. Hurtig forsendelse.
Hurtig levering og fin kundeservice
Nemt at finde den rette vægt og hurtig…
Nemt at finde den rette vægt og hurtig levering.
Mangler en WEB bestilling med aftalte…
Mangler en WEB bestilling med aftalte rabat aftaler. Men der er altid "hurtig" og god personlig service, så det går nok.
glimrende produkt og glimrende levering
Fin service og levering
Fin pris og hurtig levering
Hurtig levering og god beskrivelse på…
Hurtig levering og god beskrivelse på hjemmesiden. Det er dejligt at finde et sted, som går op i at skrive specifikationerne nøjagtigt
God kundeservice. Vægteeksperten sikre sig at man køber det rigtige produkt.
Jeg fik hjælp til at vælge det rigtige produkt.
Der blev spurgt ind til om jeg havde valgt den rigtige klassificering / hvad jeg helt præcis skulle bruge varerne til.
Jeg fik vejledning i hvilke type certifikat der var det rigtige for mig.
Hurtig levering.
Præcis levering.