Ibiza Vakantie Villas Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Wij zijn nu meerdere keren op Ibiza geweest in een huis van Ibiza vakantie villa’s . Service in en uitchecken tips communicatie echt top !!! Denken met je mee huis netjes . Kan niet beter ! Wij boeken... Toon meer

Wij hebben een fantastische week gehad in Villa Phoenix met twee gezinnen, inclusief kleine kinderen. De villa zelf is prachtig – ruim, sfeervol en voorzien van alle gemakken. Het buitenverblijf... Toon meer

Heerlijke vakantie gehad met twee gezinnen in Villa Sa Font. Super sfeervolle tuin, ruim huis en perfecte ligging. Ook communicatie was allemaal top. Reden om geen 5 sterren te geven, is dat we het hu... Toon meer

We hebben een fantastische vakantie gehad en een heerlijk verblijf met 8 vrienden in villa La flor del Almendro. Gerry is ontzettend vriendelijk, denkt met je mee, reageert snel en ze zijn flexibel. D... Toon meer

1. Vakantiewoningverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een vakantie villa huren in Ibiza doe je hier. Een groot aanbod in huizen, fincas en luxueuze villas - alle prijs klassen. All-in prijzen en uitstekende service

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ca Nostra, een prachtig huis op loopafstand van een oogverblindend strand

Wij (familie van 10, 6 volwassenen en 4 kinderen) hebben een fantastische vakantie gehad in een heerlijk huis, geboekt via Vakantievillasinibiza.com. Het huis (Ca Nostra) was prachtig! Grote villa met 6 slaapkamers (en 5 badkamers) en een prachtig, chloorvrij, zwembad. Op 100 meter van het supermooie strand Cala Bassa. Het huis was precies zoals op de foto's. We hadden ook 2 auto's via hen gehuurd, perfect geregeld (goedkoper dan als je het zelf doet en ook helemaal goed geregeld bij aankomst). We reden vanaf een afgesproken plek op het eiland hartelijk door Ed en Natascha naar het huisje begeleid. De Spaanse eigenaar verwelkomde ons en gaf een rondleiding met uitleg. Hij heeft voor ons ook een reservering bij een fijn restaurant gemaakt.
Omdat onze vlucht in middag ging mochten we tot 1300 uur in het huis blijven, helemaal top!
Vanaf het begin prima en snel contact met Gerry en Sean. Uitstekende service!
Nogmaals dank voor een supervakantie!

7 mei 2022

Top organisatie!

We zijn met de hele familie naar Ibiza geweest. Via Ibiza Vakantie Villas vonden we een mooie accommodatie voor 16 personen. De communicatie vooraf was goed en bij aankomst werden we direct opgevangen en naar de villa begeleid. Ook onze auto's stonden al klaar.
Tijdens het verblijf werd er ook snel gereageerd als we een vraag hadden.
Al met al super geregeld en we gaan zeker nog eens een villa boeken!

6 mei 2022

Meivakantie 2022

Wij verbleven in de meivakantie in huis Ribas, met 4 kids en hoog zwanger. Maar: Genoten! Schoon, van alle gemakken voorzien, centraal gelegen waardoor je zo met de auto overal was.

De service van Ibiza Vakantie Villas was top. Het boeken verliep vlot, snel in reageren, informatie klopt, foto's zijn precies zoals het in het echt in, hartelijk opgevangen bij de Airport en begeleidt naar het huis. Ook tijdens het verblijf regelmatig contact gehad of alles naar wens was en bij vragen werd er meteen gereageerd of het werd geregeld! Dus heerlijk een weekje kunnen ontspannen en relaxen.

Wij komen snel weer terug! Een aanrader.

5 mei 2022

Heerlijke vakantie!

Een fantastische vakantie gehad in een heerlijk huis, geboekt via Vakantievillasinibiza.com. Het huis was superschoon (ook het zwembad) en lag op een toplocatie, perfect voor een eerste bezoek aan Ibiza. Het huis was ook precies zoals op de foto's. We werden zeer hartelijk ontvangen en naar het huisje begeleid. Het huis was zeer compleet, het ontbrak ons aan niets! Vanaf het begin prima en snel contact met Gerry en Sean. Op elke vraag een snel en helder antwoord. Uitstekende service, wij komen zeker terug!

2 mei 2022

Gezellig huisje op toplocatie

Wij verbleven in Coral. Een gezellig huisje met grote slaapkamers en een gezellige zitruimte. De openhaard stond klaar voor gebruik voor de frissere avonden. Het ontvangst was zeer warm en welkom. Ze hadden voor ons reeds wat drank en een versnapering voorzien aangezien we laat arriveerde, zeer attent! Het huisje was zeer netjes en bevond zich op een toplocatie. Het contact met de medewerker ter plaatse verliep zeer vlot en was zeer aangenaam. Een echt aanrader. Klein minpuntje vonden wij het gras dat op de foto te zien was, was vervangen door een grasmat dat er niet meer zo gezellig en fris uitzag. Hopelijk wordt dit snel aangepast :)
Wij willen zeker nog terugkomen!

1 mei 2022

Geweldige vakantie!!

Verblijf september 2021:
De villa was helemaal top! Super schoon en een heerlijk plekje om te verblijven met 2 gezinnen met 2 kleine kinderen. De eigenaar is erg vriendelijk en service gericht. Het contact met Sean en Gerry verliep heel goed, bedankt voor alles en hopelijk tot ziens!

11 november 2021

Fantastisch!!!

We hebben samen met onze 6 tieners een fantastische vakantie gehad in Villa Dela. Bij aankomst werden we welkom geheten door Sean en zijn team en was de villa al volledig in gereedheid gebracht om direct met de vakantie te beginnen. Water en champagne in de koelkast, badlakens op de ligstoelen en zelfs een enorm goed gevulde fruitschaal stond op ons te wachten. De villa zelf was adembenemend mooi en er ontbrak werkelijk niets. De service van Ibiza vakantie villa’s is uitmuntend en alles is mogelijk.
Wij komen graag terug en zullen het niet nalaten om vrienden en bekenden te attenderen op de prachtige villa’s en hoogstaand service niveau die Ibiza vakantie villa’s te bieden heeft.

7 november 2021

Geweldig!

Wat was onze villa prachtig. Precies zoals omschreven op de site. Ook heel schoon. We hebben echt genoten.

De communicatie met Lodging Group verliep ook heel goed. I.v.m. Corona hebben we van te voren regelmatig contact gehad. Altijd werd de telefoon beantwoord of kreeg ik snel een reactie op mijn mail. Ook de ontvangst en de rondleiding in de villa was goed geregeld.

Kortom: zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!

29 oktober 2021

Wij hebben via Ibiza vakantiev villas…

Wij hebben via Ibiza vakantiev villas de Cabana 10 geboekt.
Een heerlijk huis. Alleen de 2e masterbedroom heeft een kleine douche met bijna geen ruimte om spullen op te ruimen.
De service is prima. Wij zouden zo weer boeken.

18 oktober 2021

Fantastisch!!!

Ibiza vakantie villas is echt een dikke aanrader! Zeer prettig contact met ze gehad over onze vakantie. Op alle vragen die je hebt, volgt een snelle reactie. Bij aankomst stond men op ons te wachten om ons te begeleiden naar de huurauto’s ( die ook perfect via hen geboekt waren) en onze geboekte villa Amanecer Die in het echt zoveel mooier was dan de foto’s op de website. Adembenemend uitzicht, superschoon en van alle gemakken voorzien. Fantastisch!

18 oktober 2021

Heerlijke vakantie dankzij IVV

We hebben genoten van onze heerlijke vakantie, mede dankzij de super betrouwbare, vriendelijke en behulpzame mensen van Ibiza Vakantie Villa’s. Alles was tot in de pintjes verzorgd, en bij elke vraag die er was, kon je dezelfde dag nog een antwoord verwachten. Super fijn! De volgende vakantie staat alweer gepland.

17 oktober 2021

Uitstekende villa Ribas 10

Wij hebben de eerste week van oktober 2021 heerlijk genoten van een super vakantie in de zeer goed verzorgde en uitgeruste villla Ribas 10 bij San Joseph.
De villa was voorzien van mooi saniitair en uitstekende bedden en het geheel maakte een zeer verzorgde indruk en was heel compleet.
De ondersteuning en service door Sean en zijn collega's was erg goed.
Resumé: TOP verblijf met uitstekende service!

17 oktober 2021

Villa Torrent

De villa was prachtig, boven verwachting zelfs! We hebben genoten en raden iedereen aan om bij jullie iets te huren. De service was uitstekend! Tot volgende keer! Vriendelijke groet,
Loek, Barry, Wout, Andy, Emiel en Paul

16 oktober 2021

Beste Sean en Gerry,

Beste Sean en Gerry,

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor en tijdens ons verblijf. Vanwege een ziekenhuisopname van onze jongste dochter, mochten wij onze vakantie kosteloos omboeken.
Het ontvangst was fijn, er stond al een auto voor ons klaar en Sean die ons aan het opwachten was om mee naar ons verblijf te rijden. Het huis was netjes en schoon, de weg naar het strand was nog korter dan we vooraf hadden verwacht.
We hebben het contact met Sean en Gerry als erg fijn ervaren en raden het dan ook zeker aan!

We komen zeker terug ;)!

14 oktober 2021

Vol verwachting klopte ons hart

Na alle mooie reviews dacht ik bij ivv moeten we zijn voor een goede prijs kwaliteitverhouding!

De villa sa hort gaf dat gevoel absoluut niet. De foto's zijn gedateerd want alle entourage is er niet of verpauperd.
T kost 250 euro per nacht voor een mooie woning maar met armoedige service, het was niet schoon, stonk naar natte hond en de kadavers lagen overal in de woning en in de buitenkeuken, spinnenwebben zoveel als met halloween en natte handdoeken bij aankomst hmmmm slapen op een hoeslaken die niet goed om het matras heen sluit dus lig je iedere dag in de kreukels direct op het matras.
Er zijn geen horren maar mega veel muggen. Ook overdag dus horren plaatsen of een klamboe is een must.

Bbq is niet een echte, maar 1 op gas

Na melding, heeft Gerry de eigenaar langs laten komen "echt gezellig op vakantie" hij was vriendelijk, erkende de problemen maar kon het niet verhelpen. Ons verzoek na 4 dagen was om te vertekken, uiteindelijk 2 dagen eerder vertrokken en 2 dagen zijn terugbetaald

checkout zou Gerry er om 10.00uur zijn, we zaten te wachten geen Gerry wel weer opgescheept met een andere eigenaar vd villa... Gerry gebeld en nam niet op ze appte, laat de sleutels maar achter

De autoverhuurservice via ivv is wel goed geregeld bij isla blanca das een echte aanrader.

13 oktober 2021
Logo Ibiza Vakantie Villas

Antwoord van Ibiza Vakantie Villas

Beste Zos en Aad

Allereerst moet ik jullie zeggen dat we het enorm vervelend vinden dat het huis niet voldeed aan jullie verwachtingen. We werken in toerisme en het gaat ons aan het hart als onze gasten het niet leuk gehad hebben in de accommodatie. We krijgen goede reviews omdat we de extra mile doen om het de klanten naar hun zin te maken.

Het huis waar jullie in verbleven, eerlijk gezegd hebben we daar nog nooit een klacht over gehad. Ik wil even benadrukken dat wij bemiddelaar en geen eigenaar van de huizen zijn. Als er klachten zijn geven we die door aan de eigenaar, en dat is bij jullie ook zo gegaan.

Jullie klachten waren: geen warm water in de zomerkeuken, de BBQ rookt enorm en hij is niet schoon, is er een spray tegen mieren, is er wat te doen aan de geur in het huis en de pannen zijn niet fris, handdoeken die vochtig waren. De eigenaar is gelijk gebeld en naar het huis toe gegaan. Nieuwe handdoeken gebracht die droog waren en de BBQ uitgelegd. Hoezo is een gas BBQ geen echte BBQ? We hebben na het bezoek van de eigenaar contact gehad met hem en hij vertelde dat jullie tevreden en vriendelijk waren. We vonden het daarom niet nodig om jullie te contacteren.

Er zijn 2 eigenaren wat verklaart dat er 2 verschillende mannen bij jullie geweest zijn. Jullie verzoek om na 4 dagen te vertrekken is ons niet bekend niet in de whatsapp gespreken niet per email bij ons binnengekomen. Jullie gaven aan op zaterdag of maandag te willen vertrekken en dat is uiteindelijk maandag geworden. We hebben jullie de 2 dagen terugbetaald. Wat we in principe niet verplicht zijn. Het uitchecken : Gerry heeft jullie een bericht gestuurd verhinderd te zijn om naar de uitcheck te gaan en instructies gegeven wat met de sleutels te doen.

Vriendelijke groet,
Sean