Varde Ovne A/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg synes, det var lidt svært at finde ud af at bestille online på hjemmesiden, så jeg måtte lige sende en mail. Men der var hurtigt svar tilbage med et link, og derfra gik alt superhurtigt. ½ time... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich hatte eine Frage bzgl. den Emissionswerten eines Ofens, der nicht mehr hergestellt wird. Obwohl der Ofen schon ausgelistet ist und aus meiner Frage offensichtlich kein Verkauf eines neuen Ofens re... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en Varde vision 1 ovn som viste sig at være utæt og lågen næsten umulig at åbne.. Ovnen var købt hos 10-4, hvor jeg henvendte mig med problemet. 10-4 og Varde ovne har nu efter mit ønske og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig venlig kundeservicemedarbejder, som jeg talte med via mail. Han eftersendte straks det CE klistermærke, som skal sidde på skorstenen og som jeg havde forlist - og tilmed uden beregning. Ovnen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Openhaard- en kachelwinkel

Geschreven door het bedrijf

VARDE Ovne A/S blev etableret i 1987 og har en lang historie inden for produktion og salg af miljørigtige brændeovne til forhandlere i både Skandinavien og Europa. Ovnene fra VARDE har et stilsikkert, skandinavisk design og er skabt ud fra ambitionen om at forene kvalitet, funktion og design. Med en VARDE brændeovn er du og familien sikret et varmt samlingspunkt og skønne kvalitetsøjeblikke i mange år fremover.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

havde reklamation alt blev ordnet uden…

havde reklamation alt blev ordnet uden problemer, hurtigt og uden ventetid

29 april 2024

Hej Leif

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Det var mig som hjalp dig med din sag, og jeg/vi er glade for at kunne hjælpe dig.
Fortsat rigtig god dag.

Reservedel uden brok

Fik min nye ovn, dog sad en isoleringssten, så stramt at min skorstensfejer ikke turde rykke den, da den nok ville knække - jeg kontaktede Varde Ovne, og de sendte en ny uden beregning, så jeg kunne få det sat på plads.
Det er min optik super kundeservice

14 maart 2024

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse, den er vi glad for.
Og dejligt at jeg kunne hjælpe dig, du skal endelig blot kontakte os igen hvis vi igen en dag skal hjælpe dig.

Anita

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den opfølgning som jeg fik fra Anita

Den opfølgning som jeg fik fra Anita, på mit spørgsmål, samt måden mine spørgsmål er blevet håndteret på

28 februari 2024

Hej John
jeg er glad for jeg kunne hjælpe dig, du skal endelig bare kontakte os igen hvis du har brug for mere hjælp.
Anita (Varde ovne A/S)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb aldrig en Varde ovn har aldrig ig i…

Køb aldrig en Varde ovn har aldrig i mit liv haft så dårlig ovn når man åbner den vælter gløder ned på gulvet ned i underskabe ligger og oser man skal støvsuge hver gang man åbner den og lufte ud for røg alt i mit hus stinker af røg kan ik forstå de godkendt meget dårlig køb 😡

1 februari 2024

Hej Martin
Jeg kan ikke finde en mail fra dig, så jeg tror ikke du har været i dialog med os, vedr. det du beskriver her.
Vi ønsker jo naturligvis at man kontakter os hvis man er utilfreds, og dette kan man altid gøre på sales@vardeovne.dk
hvis du skriver til os, har vi et par gode råd til hvordan man kan undgå evt. pust ud af lågen fra sin skorsten.
Der er de seneste år, blevet strammet meget op på lovgivningen omkring forbrænding.
Bla. at de skal brænde renere og røgafgangstemperaturen, skal være lavere. Det resulterer i, at der er mere modstand i de nyere ovne, altså, at røgen har en længere vandring inden den forlader ovnen. Siden 2002 og har man forbedret ovnenes forbrænding og sænket partikeludslippet med mere end 50%. Så derfor, er det så vigtigt mht. temperatur og korrekt skorstenstræk – at åbne lågen, når ovnen ”brænder” Dette går ikke!
Man vil få røg og aske ud i stuen, da røgen tager den nemmeste vej ud. Der er også en stor trykforskel inde i brandkammeret ifht. i stuen. Dette kan også variere fra installation til installation. Har man en lang skorsten, vil man have det nemmere i denne proces, end ved en kort skorsten. Så åben først lågen når bålet er brændt ud, og åben ganske lidt i 10 sek. for at udligne tryk, og så åben lågen meget forsigtigt derefter.
Mvh Anita (Varde Ovne)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pyt med kunden, når varen er betalt...

Efter min anmeldelse medio 2023, gentager jeg den lige...

Fordi jeg sidenhen har læst et antal skuffende anmeldelser, der minder meget om min oplevelse...

Varde besvarer stort set al kritik med enslydende svar, nemlig at kunden 'selv skal følge anvisningerne om justering af låger m.m., da i ikke sender servicepersonale ud'!
Det er da ganske uanstændigt med en vare omfattet af 2 års garanti, når man nu ikke bare kan proppe en brændeovn bag i bilen og komme forbi jeres værksted....
Vi taler om en vare typisk til mellem 10 - 15.000 kr. Altså samme prisklasse som f.eks. et kvalitets TV!
OG Samsung, LG, Sony m.fl. sender da ikke bare en manual til kunden og beder dem om at 'forsøge sig frem'.

Her mit indlæg fra 2023:

Dato for oplevelse: 18. august 2023

Efter en sæson med den nye, og i øvrigt anden brændeovn fra Varde, begyndte den periodisk at rasle omkring lukkemekanismen. Da garantien stadig var gældende, reklamerede vi til XL Byg (hvor ovnen er købt), som henviste videre til Varde Ovne. Herefter fulgte en række forespørgsler fra Varde om beskrivelse af problemet, som endte ud i fremsendelse af tegninger med beskrivelse af de skruer, som man selv kan justere på.
Af frygt for fejljustering og under henvisning til garantiperioden, anmodede jeg om teknikerbesøg. Svaret fra Varde lød, at det kun var muligt, såfremt jeg selv afholdt udgifterne (læs timeløn) til teknikeren.
Sidder tilbage med en følelse af, at denne proces gik ud på at køre kunden (klageren) træt....
Det kan i ikke være bekendt - Varde!
Brændeovnen ville have fået 4-5 stjerner, men ikke Jeres service....

18 augustus 2023

Hej

Da du allerede har lavet en anmeldelse, og skriver samme indlæg en gang til, så gensender jeg også lige vores svar, da disse to indlæg du har lavet jo er ens.
Men ja overordnet så har vi ingen montør, vi sælger ikke til private men gennem vores forhandlere, så vedr. montør skal man afklare dette med den forhandler hvor man har købt sin ovn.

Jeg beklager din oplevelse.
Nu kender jeg ikke til din sag, så den kan jeg ikke lige kommentere på.
Men ja vi har 5 års garanti på vores brænde ovne, dog ikke sliddele som (glas, pakninger, vermiculite, greb) her har vi 6 måneders garanti.
Jeg ved ikke hvor de skruer sidder som du nævner, men ofte har vi gode vejledninger vi kan sende så man let selv kan justere evt. en skrue.
Nej beklager vi har ingen montører, er en defekt dækket under garanti så sender vi gerne enten nye dele eller ombytter ovnen til en ny. i nogen tilfælde har vores forhandlere en tekniker tilknyttet, men så skal man aftale dette med den forhandler hvor man har købt ovne.

Kjøpte en Varde Samsø høsten 2022

Kjøpte en Varde Samsø høsten 2022.
Har byttet dørpakning etter kort tids bruk. Kun få uker. Det var første utfordring.. Har siden byttet 3 stk. vermikulitt veggplater i ovnen. To høyre, en venstre. Byttet til komplett nytt sett for 3 uker siden. Nå er det allerede en lite sprekk i venstre veggplate.
Ser også at byggevarekjede som solgte ovnen, har vermikulitt plater til kun en ovn inne på lager, Varde Samsø. Så helt klart et problem.
I tillegg tikker og smeller det i stålet i ovnen ved fyring.
Styr unna!!

28 november 2023

Hej Espen

Først vil jeg gerne beklage din oplevelse, og vil som altid opfordre alle der oplever problemer til at kontakte os så vi har mulighed for at se på sagen, og hjælpe så godt vi kan, dette kan gøres direkte til os vie dette link https://vardeovne.dk/reklamation/

Falder en pakning af efter få uger, kan det skyldes at man ikke har set afsnittet i vores brugermanual, at man ved første fyring meget VIGTIGT husker at åbne lågen et par gange. dette er fordi at lakken her bliver blød og derefter hærder op. for at undgå at pakningen kan sætte sig fast og trækkes løs. Så det er muligt dette er sket, men kontakter man os sender vi en ny pakning inkl. lim.
Vermiculite plader er presset stengranulat, og meget skrøbeligt, pladerne tåler ikke meget høj varme eller slag. fyre man meget hårdt i sin ovn eller laver slagmærker så kan de revne ja. Så fyr som anvist i manualen og læg forsigtig træ ind.
Jeg tænker Byggemarkedet har Samsø reservedele på lager fordi denne ovn er den ovn de sælger flest af, så derfor har mange af vores forhandlere dele på lager til denne ovn.
Smelter man stålet inde i ens brændeovn, så har men 100% overophedet sin ovn. så har man brændt alt for hårdt i sin ovn, stål smelter kun ved meget høje temperature i en længere periode. Så her han man betjent sin ovn forkert, dette er ikke en fabrikationsfejl.
Men som sagt kontakt os altid så vi har mulighed for at hjælpe, også med vejledning hvis man betjener sin ovn forkert.

God kunde service

Kontaktede Varde ovne da min nye ovns skuffe ikke sluttede tæt og kun med meget besvær kunne få skuffen lukket tæt ved at sætte noget i klemme . Det indebar så at jeg ikke kunne styre brændingen og loft og en side plade revnede pga. overvarmning.
Jeg fik tilsendt ny skuffe + to nye plader.
IJ som jeg havde kontakt med ved Varde ovne var en meget behagelig og hjælpsom person
Jeg giver dem 5 stjerner

21 december 2023

Hej Kirsten
Det glæder os meget at høre, og vi er glad for at vi kunne hjælpe dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som ventet svare varde ovne ikke på…

Som ventet svare varde ovne ikke på andet en deres kunden gør det selv løsning, ovnen er piv utæt I låge og aske skuffen de nye lister hjalp ikke en dyt den er Stadig utæt, og rustskaller drysser ud af den øverste sprække i ovnen, men jeg skal åbenbart ikke forvente nogen for for hjælp fra varde ovn, køre varde ovnen virkelig det princip at folk skal gå til advokat eller forbruger styrelsen inden de vil løse problemerne, hold jer langt væk fra varde brændeovn der er andre steder i for en ordentlig service, ærgerligt man ikke kan ligge billeder op her så folk kan se hvor utæt og hvordan rust skaller drysser ud efter 2 måneders brug.

18 december 2023

Hej Robert

Dette er nu anden anmeldelse du laver, så for at dette ikke blot fortsætter og fortsætter, så vil jeg lige som mit sidste svar opfordre dig til at sende din reklamation ind til os via vores reklamations ark https://vardeovne.dk/reklamation/
Vi har kun modtaget en henvendelse på at din pakning havde løsnet sig, så der har vi sendt en ny pakning. Har du andre ting så meld det ind til os.
Vores garanti kan ses på vores hjemmeside https://vardeovne.dk/garanti-reklamationsret/

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har købt en Varde ovn og brugt i 6…

Vi har købt en Varde ovn og brugt i 6 uger
Så virkede håndtaget ikke
Vi kunne ikke lukke det ordentlig ned
Vi kontaktede byggemarkede som videre sendte os til Varde
De sagde i telefonen jeg bare skulle bruge vold for at lukke døren men jeg sagde det ønskede jeg ikke og de måtte sende en ud til os det kunne de ikke også sendte de mig en skrivelse om hvad garantien ikke dækkede
Vi har ikke gjort noget forkert og alligevel ønsker de ikk at hjælpe os
Alle lægger deres ansvar fra sig
Køb aldrig en Varde ovn eller støt det firma de er så lige glad med andre
Så ja nu sidder vi med en “ ny” Varde ovn som ikke kan lukkes og kan ikke få nogen hjælp nogen steder

7 december 2023

Jeg beklager din oplevelse.
Ja det er rigtigt nok at vi ikke har montører der kan køre rundt, så vi kan ikke tilbyde at en kommer ud. vi sender normalt nye dele og ellers ombyttes ovnen.

Lige dit tilfælde da er dette en simpel indstilling/justering på styrken af grebet. Vi har nok sendt dig en vejledning til hvordan man selv kan justere styrken i grebet. alle vores ovne leveres med en standard indstilling, og syntes man denne indstilling er for stram, altså for hårdt for ens håndkraft så er det en simpel justering man selv kan lave, dette gælder også i dit tilfælde. Så jeg beklager du har oplevet at vi ikke ville hjælpe, men er sikker på vi har sendt dig en vejledning på hvordan du lige justere dette greb i styrke. Du er også meget velkommen til at ringe til os (74820003) så kan jeg guide dig over telefon hvis dette kunne hjælpe.
Mvh VARDE ovne

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte en Sharpe 2 i februar 2021 har…

Kjøpte en Sharpe 2 i februar 2021 har vert plaget med en tikken lyd som en gammel klokke når en fyrer. Har tatt opp dette med firmaet der ovnen var kjøpt i mars 2022. Det er ikke kommet noe løsning på problemet. Er meget skuffa over behandlingen jeg har fått

7 oktober 2023

Hej Ivar
Jeg har søgt på din sag her i vores kundeservice, men jeg finder ikke din sag. Er det muligt at du kontakter os på sales@vardeovne.dk så vi kan se på din sag.
MVH Varde ovne

God levering og indpakning

God levering og indpakning , super ovn AUra 11

4 oktober 2023

Hej

Tak for din anmeldelse. det glæder os at du er tilfreds med dit produkt.

Kjøpte en Samsø fra Varde

Kjøpte en Samsø fra Varde. Var litt skuffende da vi fikk den i hus å så alle riper å skader på den. Fikk ordnet med reklamasjon å var å hentet en ny i dag. Ovnen så fin å grei ut, men det ser ut som døren ikke går helt igjen på den nye å skjevheten av dette vises godt samt at da vi satte den på steinplaten sto den å vippet. Ligger faktisk en sveisekant på midten av kortsiden så den ikke kan stå rett. Vet ikke helt om jeg skal le eller grine men ovn fra Varde blir ALDRI mer kjøpt.

19 september 2023

Hej Thomas.
Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at du har haft problemer med din Varde Samsø brændeovn.
Vi har stort fokus på kvalitet og det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med den Varde brændeovn, som de får leveret. De fejl og mangler som du beskriver, er absolut ikke standard og vi er indstillet på, at finde en løsning, så du bliver tilfreds med din brændeovn.
Vi har derfor i løbet af dagen i går d. 20/9 forsøgt at kontakte dig for at finde en løsning på problematikken, dog uden held. Vi vil igen i dag forsøge at kontakte dig. Alternativet må du meget gerne sende os en mail på sales@vardeovne.dk eller ringe til os på tlf. +45 74 82 00 03
Igen, så beklager jeg din oplevelse.
Varde Ovne A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt klart 5 stjerner - og et stort TAK :)

Er undrende over de mange, som kun giver Varde brændeovne 1 stjerne - vi har haft Varde brændeovne i mange år, både i vores kælderetage og i stueetagen - og vi er SÅ glade for dem begge. Vi kender en del som har brændeovne - som har svært ved både optænding og forbrænding - og når de oplever hvor nemt vi optænder vores brændeovne - og hvor meget de varmer, er de oftest forbløffede og undrende over forskellen. Varde brændeovne er så nemme at luftregulere, med mulighed for at styre luftindtaget i både toppen og bunden af brændeovnene - og ydermere virkeligt nemme at tømme for aske, da der er en askeskuffe, som nemt tages ud og kan tømmes i en pose på under 1 minut. I starten pudsede vi ofte glasset - men fandt hurtigt ud af, at glasset ved den rette forbrænding renser sig selv, hvorfor vi ikke har pudset nogle af dem de seneste 10 år eller mere. Vi er SÅ glade for begge vores Varde brændeovne - særligt her under gaskrisen, hvor vi i vinteren 2022/2023 helt slukkede for gassen og varmede hele vores 3 etagers hus op kun med briketter for under 9.000 kr - havde egentlig købt 3 paller, men endte med kun at bruge de 2, på trods af, at vi for det meste havde en stuetemperatur på 25 grader :) Helt klart 5 stjerner og et stort TAK til jer hos Varde brændeovne for at holde os dejligt varme :)

22 augustus 2023

Hej Rikke.
Mange tak for din positive tilbagemelding på vores ovne.
Det betyder utrolig meget for os at vores ovne lever op til jeres forventninger og at I er tilfredse 😊
Igen, mange tak fordi, at du har taget dig tid til dele din oplevelse med os.
Rigtig god dag.
Varde Ovne

Ikke besværet værd

Købte en Als til sommerhuset.
Fik den byttet da den var rusten, bulet og ridset. Skruet sammen af ti tommelfingre. Og af en helt igennem horribel samlekvalitet.
Det samme gjorde sig desværre gældende for numre to......
Heldigvis var forhandleren meget behjælpelig med ombytning og returnering. Deraf den ene stjerne!

3 augustus 2023

Hej Klaus

Jeg beklager din oplevelse.
jeg ved ikke om du også har været i direkte kontakt med vores kundeservice, eller om du kun har været i kontakt med din forhandler af denne ovn.
oplever man fejl, mangler, transportskader mm. ved sin vare, så kontakt endelig vores kundeservice på telefon 74820003 eller sales@vardeovne.dk
vi syntes selv at vi har en høj kvalitet, så skulle der ske et tilfælde med en vare som ikke lever op til ens forventninger eller har skader, så vil vi meget gerne kontaktes så vi har mulighed for at hjælpe i sagen.
Varde ovne A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Quick and very helpful response

19 juli 2023

Hi Andrew.
Thank you very much for your positive feedback on our customer service. This means a lot to us!
Have a great day!
Best regards
Varde Ovne A/S

Dårlig service Varde Samsø

Har henvendt mig til Varde ovne vedr. tætningsliste i front låge som efter lidt over et halvt år falder af. Dette skyldes udelukkende at tætningslisten er limet for dårligt på fra starten som også andre på Trustpilot nævner.
Men iflg. Varde oven er dette en sliddel som ikke er omfattet af garanti og slet ikke efter et halv år. At undskylde deres dårlige samlekvalitet med at tætningslisten er slidt forstår jeg ikke. Man skulle jo mene at sådan tætningsliste skulle side der i mange år uden problemer.
Oven står i vores sommerhus som udelukkende benyttes i weekenderne, så det er ikke mange timer oven har været tændt.
Så derfor brug lidt flere penge på en ovn fra en fabrikant som vil stå ved deres ansvar og erkende når der et generelt problem.
Opdateret den 22/6-2022
Det er korrekt at jeg har modtaget en mail vedr. fremsendelse af ny tætningsliste. Denne mail fik jeg dog først efter at jeg gjorde opmærksom på at jeg ville anmelde dem på Truspilot.
Det er mig da stadig en gåde at man kan kalde tætningslisten for sliddel. Tænk hvis man havde købt en ny bil og gummilisterne faldt af efter 6 mdr. brug. Tænker ikke at bilproducenterne ville kalde det en sliddel.
Så Vardeovne det er jo jer, der bare tillader jer at bruge ordet sliddel i flæng. Måske i skulle revurdere jeres politik og stå ved jeres ansvar som enhver anden producent ville have gjort, når kvaliteten ikke lever op til kundernes forventning.

19 mei 2023

Hej Claus.
Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med din Varde Samsø.
Det er helt korrekt, at der er 6 måneders garanti på sliddele. Vi har dog sendt dig en mail d. 21/6-2023 hvor vi bekræfter at vi sender dig en ny pakning inkl. lim til din låge.
Jeg håber at du fremadrettet bliver rigtig glad for din Varde Samsø.
Du ønskes en god dag.
Varde Ovne

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har nu haft en Varde Samsø i flere…

Jeg har nu haft en Varde Samsø i flere år, og den fungerer perfekt.
Toppladen er knækket, men det skyldes at der blev fyldt for meget brænde ind.
Har nu selv fremstillet en liste, der hviler på sidepladerne, så toppladen aflastes. Ideen må gerne kopieres af Varde ovne :-)
Fungerer perfekt.

15 juni 2023

Hej Jørgen
Dette glæder os meget at høre, Samsø er også en dejlig brændeovn.
Jeg håber du vil have glæde af denne ovn mange år frem i tiden. Som du selv skriver hvis man passer lidt på, og følger vores anvisninger så holder alle sliddele mm. meget længere.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrygt at frontglas springer under korrekt anvendelse

Vi købte en Varde Cardiff for 2,5 år siden. Den er brugt knap to fyrings-vintre og anvendt efter anvisningerne. Alligevel oplevede vi for nylig, at frontglasset sprang og delvis faldt ud mens der var ild i brændet. Det resulterede i en masse røg i stuen og heldigvis var vi lige i nærheden da det skete og kunne få ilden slukket.
Vi undrer os over at det kan ske. Vi har rettet henvendelse til kundeservice ved Varde Ovne som IKKE mener der er en produktionsfejl og at vi blot har været “uheldige”. Vi tænker på hvad der kunne ha sket hvis ikke vi havde været der da glasset sprang. Det er utrygt! Vi købte ny brændeovn med ønsket om bedre udnyttelse af træet og en svanemærket udgave , men lige nu fortryder vi , at vi kom af med vores 20 år gamle Morsø. Jeg vil derfor ikke anbefale at købe en Varde Cardiff. Har nu købt reservedele for 2300kr så den ser pæn ud igen. Men vi er faktisk ikke trygge ved at gå fra den med ild i.

28 maart 2023

Hej Hanne
jeg beklager din oplevelse.
Det er heldigvis sjældent at et glas går i stykker.
Vores glas er fra en meget anerkendt leverandør, i høj kvalitet. Så er der en sjælden gang en fabrikations fejl, eller at produktionen har spændt glasklips for hårdt, så vil glasset revne inden for en af de første gange man tænder op i ovnen. Derfor har vi altid 6 måneders garanti på glas, da fabrikations fejl vil ses efter meget kort tid ovnen er i brug. Et glas der springer efter 2,5 år har fået en skade, der kan ikke opstå en fabrikations fejl efter så lang en periode. Det er ikke sikkert at I har opdaget glasset har fået slag/spænding, det kan være sket ved at et stykke træ falder over i ruden. Så beklager men i denne sag har vi ikke været indenfor garantiperioden på glas.

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet. Skuffen slutter ikke tæt (Varde Samsø Ovn) så der er gennemtræk i brændkammeret hvilket betyder, at brændet brænder ud meget hurtigt. Virkeligt dårligt design. Glasset er desuden alt andet end selvrensende.
_____________________
Svar til nedenstående:

Jeg købte et sæt Varde "selvklæbende" pakning til askeskuffe. Det var ikke selvklæbende. Da jeg pillede papirstriben af og prøvede at fæstne pakningen til skuffen, var limen så svag at den overhovedet ikke satte sig fast. Endnu et af jeres produkter, der er totalt ubrugelige.

Jeg købte ligeledes et helt nyt sæt skamolplader. Bagpladen kom oversavet i to dele, der ikke matchede i højden.

Jeg har også købt nye klips til at holde ruden. I pakken var der 4 for store klips og 3 ud af de 4 klips jeg skulle bruge. Der mangler altså en.

Og sidst men ikke mindst kan jeg ikke skrue skruerne ud fra døren så jeg kan udskifte klips, fordi skruernes metal er så blødt, at skruehullet er blevet overskruet.

Jeg har nu brugt omkring 2200 kroner i reparationer - eller forsøg på reparationer med jeres elendige reservedele - på en ovn jeg købte i December 2019.

Så spørger jeg nu dig, synes du det er ok? Er det den lave standard jeres produkter er lavet efter?

24 maart 2023

Jeg beklager din oplevelse.
Har du haft kontakt til vores kundeservice så de kan hjælpe dig. hvis ikke så kontakt os på dette link https://vardeovne.dk/pages/reklamation
Som du beskriver så har du muligvis en utæt pakning, så ovnen får falsk luft ind. men skriv til os så vi har mulighed for at hjælpe dig.

hej igen
jeg svare lige her på din del 2.
igen vil jeg meget gerne opfordre dig til at tage kontakt til vores kundeservice, det er gennem vores kundeservice at vi kan hjælpe dig.
Anita

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Frygtelig kvalitet og service.

Desværre ikke et godt sted at købe en brændeovn. Vores tætningslister falder af i samtlige glas. Bagpladen er flækket. Dette er sket efter kun 4 ugers brug. Jeg har fået 500 kr i kompensation og en håndfuld krøllede tætningslister. Ovnen er en Westfire Uniq 37 pedestal. 12.995 ny pris. Frygtelig kvalitet og service.

6 januari 2023

Jeg beklager din oplevelse.
Vi sender dig nye pakninger, som denne gang er rullet pænt sammen, afsendes i dag til dig.
kompensationen på de 500 kr. sagde du ja til, og dette var fordi at du selv skulle skifte pakningen og den frustration du stod i. Jeg finder intet i din sag, hvor du reklamere over en knækket plade, så det er nyt for os. det må du gerne melde ind til os https://vardeovne.dk/pages/reklamation
MV