Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam tego sklepu, miesiąc czekałam na realizację zamówienia na okoliczność, która miała swoją datę, po czym okazało się ze pani po moim telefonie raczyła zadzwonić do producenta, który nie d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecamping sklepu bo kolejny raz kiedy odesłać dużo rzeczy okazało się że coś zginęło. Jest to kolejny raz kiedy w paczce było 5 rzeczy a nagle się okazuje że jednej brakuje i jak się upominam o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Coś strasznego. Marynarka która przyszła była „popisana” długopisem. Były zaznaczone ślady jakby miały być zrobione jakieś przeróbki krawieckie. Ale proszę Państwa jak można wysłać taki produkt klien... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dziewczyny uważajcie , niektóre rzeczy tak słabej jakości że rozsypują się w rękach. Reklamacja spodni które były założone raz i po prostu każdy możliwy szew puścił uznano za moją winę ponieważ jestem... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

VARLESCA BUTIK

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ostatnio widziałam taki sam sweter świąteczny na stronie shein. Tylko, że tam był po 100zl a tutaj jest po 190. I jeszcze wszywaja swoją metkę... :/

20 december 2021

Jakość rzeczy jest tragiczna

Jakość rzeczy jest tragiczna. Festiwal ciuchów z Wólki Kosowskiej. Ubrania na zdjęciach wyglądają pięknie, w rzeczywistości to najgorsza, poliestrowa tandeta. Ceny są bardzo wysokie zważywszy na jakość tych ubrań. Odradzam zakupy.

20 december 2021

Tragedia!!

Tragedia!!! Odradzam zamawiać. Robią co chcą anulują zamówienia. Nie wiedza czym żyją na tym sklepie, jaki towar maja. Kontakt słaby, albo bym powiedziała ze zerowy.. jak chcecie zaoszczędzić nerwów to radzę się trzymać z daleka :) bo to kpina!!

9 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Porażka.Nie polecam zakupów w tym sklepie

17:40Nie polecam zakupów w tym sklepie. Pierwszy raz spotkałam się z takim postępowaniem. Zamówiłam sukienkę. Wysyłka miała nastąpić 30 listopada. 2 i 3 grudnia dodzwoniłam się do sklepu. Powiedziano mi,że sukienka dotarła już z magazynu i jest przygotowywana do wysyłki. Oczywiście przesyłka nie dotarła. Dnia 6 grudnia dostałam email z informacją,że moje zamówienie zostało anulowane z powodu przyczyn logistycznych. Ciekawa jestem w jakim terminie otrzymam zwrot przelanych pieniędzy. Nigdy więcej nie zakupie nic w tym sklepie. Jedna WIELKA PORAŻKA!!!!

6 december 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Zamówiłam sukienke z kolekcji Party

Zamówiłam sukienke z kolekcji Party. Niestety bardzo kiepsko leży, a co najważniejsze produkt jest niezgodny z opisem na stronie. Sukienka nie posiada wkładek na biust oraz ramiączka nie są regulowane na czym najbardziej mi zależało. Koleżanka zamawiała inna sukienkę z tej samej kolekcji i wygląda bardzo kiepsko. Diamenciki są bardzo tandetne. Porażka ..

27 november 2021

Bez problemowo

Jestem zaskoczona widząc tyle negatywnych opinii. Zamawiałam w tym sklepie ok 10ciu razy, zawsze wszystko było OK. Ze zwrotem też nigdy nie było problemów. Jakość ubrań w porządku. Ostatnio miałam problem z opóźnieniem wysyłki, zadzwoniłam na infolinie i na następny dzień paczka była u mnie. Osobiście polecam.

23 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nigdy więcej nic nie kupie

Tragedia, co za sklep!!!
Prosze nic tam nie kupować, bo na paczke Czeja się jak z Chin. Kontakt praktycznie zerowy. Po 3 dniach wiszenia na telefonie non stop udało mi się ze wreszcie ktoś odebrał, ale co z tego jak Pani na infolinii niebpotrafi określić kiedy paczka zostanie wysłana, może za tydzień, może za dwa. Nie polecam w 100%%%

23 november 2021

SCAM

I ordered from them 12 days ago, only items that were supposed to be in storage and ready to ship immediately. I paid everything, including expensive shipping (even if I am in neighbouring country from Poland), and still recieved nothing, not my packages and no e-mails with informations. On top of that, they are not answering my e-mails and deleting my comments on instagram. AVOID. Reviews before me are complainig about terrible quality, I cant confirm it, because NOTHING EVER CAME. Dont support scammers!

19 november 2021

Złodzieje

Złodzieje! kupiłem żonie sukienkę która okazała się w zlym rozmiarze odesłałem ja mam potwierdzenie odbioru przez nich ale oni nie zarejestrowali zwrotu paczka zaginela. Napisałem maila z prośbą o wyjaśnienie ale od ponad 2 tygodni nikt nie odpisał próbowałem jeszcze 2 maile wysłać w między czasie ale brak odzewu.

16 november 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kupuje w Varlesce praktycznie same…

Kupuje w Varlesce praktycznie same swetry "work it". Jak tylko pojawia się nowy kolor to zamawiam. Z nich jestem bardzo zadowolona. Świetnie sprawdzają mi się w sezonie jesień-zima. Piore je w 20 stopniach na delikatnym/ręcznym w specjalnych siataczkach. Wszystkie swetry z wełną tak piorę. Swetry "work it" prane w taki sposób wyglądają jak nowe i nic się z nimi nie dzieje. Niektóre mam już 2 sezon a te w wersji dłuższej z dobre 4 lata. Także te polecam. Ale uwaga inne swetry już niestety nie mają takiej jakości. Nawet prane delikatnie po 2-3 ubraniach całe kulkują i wytrzymują w dobrym stanie max 1 sezon. Także sweterki work it polecam. Jakościowo są warte tej ceny.

14 november 2021

Sukienka Kinsley w kwiaty czarno/różowa

Sukieneczka, która zamówiłam jest dokładnie taka jak na fotkach. Piekna. Materiał super. Zamówiłam pierwszy raz i myślę,że jeszcze nie raz tutaj wrócę. Zamówiłam w niedzielę, paczkę dostałam w piątek. Polecam.

23 oktober 2021

Sklep dramat

Sklep dramat. Nie poważna firma, niekompetentna obsługa. Zerowe podejście do klienta.
Kolejne zamowienie anulowanie z powodu bałaganu tam panującego. Nie wiedzą co mają i co sprzedają !!!
Odradzam!!!!!! Omijać szerokim łukiem !

12 oktober 2021

zamówienia VARLESCA

Często zamawiam u nich różne rzeczy głównie sukienki i naprawdę nie miałam nigdy problemu z jakością materiałów oczekiwaniem na przesyłkę czy zwrotem. Zupełnie nie wiem skąd takie komentarze... ale cóż każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii. Myślę że w każdym sklepie trafi się czasem jakiś bubel - nawet w znanych sieciówkach jest tego pełno.

30 september 2021

Aliexpress 2.0

Te same produkty sprzedają na aliexpress za 1/3 ceny. Polecam screenować ich produkty i szukać na aplikacji aliexpress poprzez wyszukiwanie zdjęciem ;)

26 september 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.