Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam tego sklepu, miesiąc czekałam na realizację zamówienia na okoliczność, która miała swoją datę, po czym okazało się ze pani po moim telefonie raczyła zadzwonić do producenta, który nie d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecamping sklepu bo kolejny raz kiedy odesłać dużo rzeczy okazało się że coś zginęło. Jest to kolejny raz kiedy w paczce było 5 rzeczy a nagle się okazuje że jednej brakuje i jak się upominam o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Coś strasznego. Marynarka która przyszła była „popisana” długopisem. Były zaznaczone ślady jakby miały być zrobione jakieś przeróbki krawieckie. Ale proszę Państwa jak można wysłać taki produkt klien... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dziewczyny uważajcie , niektóre rzeczy tak słabej jakości że rozsypują się w rękach. Reklamacja spodni które były założone raz i po prostu każdy możliwy szew puścił uznano za moją winę ponieważ jestem... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

VARLESCA BUTIK

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Wszystko ok.

Zamówiłem spódniczkę. Po przeczytaniu wielu niepochlebnych recenzji postanowiłem zadzwonić na infolinię w celu uzyskania informacji na temat mojego zamówienia. Telefon odebrany błyskawicznie. Zostałem poinformowany o szczegółach mojego zamówienia. Towar odebrałem 3 dni później. Jest dokładnie taki jak na zdjęciu i nie mogę złego słowa powiedzieć o tej firmie.

19 mei 2021

NIE JESTEM ZADOWOLONA Z OBSŁUGI

NIE JESTEM ZADOWOLONA Z OBSŁUGI. ZŁOŻONE ZAMÓWIENIE ZOSTAJE ANULOWANE BEZ PODANIA PRZYCZYNY PO KILKU DNIACH. BARDZO SŁABY KONTAKT ZE SPRZEDAWCĄ. NIE SZANUJE SWOICH KLIENTEK. NIE POLECAM ZAKUPÓW. TERAZ BĘDĘ CZEKAŁA MIESIĄC NA ZWROT PIENIĘDZY

12 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam, mimo tego, że już nie pierwszy raz spotkałam się z niezgodnością produktu widniejącego na stronie z produktem, który otrzymałam, z nadzieją zamowiłam sukienkę, neonowa różowa sukienka okazała się w rzeczywistości bladoróżowa, w celu złożenia reklamacji telefonicznie skontaktowałam się z obsługą klienta (czas oczekiwania na linii ok. 20 minut), zostałam poproszona o złożenie reklamacji drogą mailową, Pani z obsługi stanowczo powiedziała, żeby poczekać na rozpatrzenie reklamacji i wstrzymanie się ze zwrotem, na swój koszt, zaraz po telefonie do obsługi klienta,w mailu opisałam cała sytuację oraz wysłałam zdjęcia porównawcze, zgodnie z regulaminem Varlesca ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji, reklamacje złożyłam jeszcze w dniu odebrania przesyłki, do 13 dnia od złożenia reklamacji nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej ze sklepu, więc ostatniego dnia skorzystałam z możliwości zwrotu, sukienkę zwróciłam, na reklamację nikt nie odpowiedział. Sukienka mimo informacji, jakie widnieją na stronie, odnośnie pochodzenia ubrań posiadała oczywiście metkę "made in China", dostępna również na aliexpress... Ubrania kompletnie niezgodne z tymi, które widnieją na stronie, brak poszanowania klienta, nie polecam

11 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Chciałam zamówić spodnie i próbowałam…

Chciałam zamówić spodnie i próbowałam to zrobić trzykrotnie, ponieważ po każdej próbie złożenia zamówienia było ono anulowane. Napisałam maila po drugiej próbie z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji, do tej pory nikt nie odpisał A po 3 próbie złożenia zamówienia dostałam na 2 dzień znowu informację że zamówienie zostało anulowane bez podania żadnej przyczyny. Dramat!

8 mei 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Satisfied

I was a bit afraid of ordering after reading the reviews, but I am satisfied with my order. I ordered 1 piece to Hungary, it arrived in 4 workdays, the dress was the same as on pictures, fits perfectly, I really like it.
My only problem is that the page doesen’t have english version. Looking forward to try ordering other items too, hope with the same results.

7 mei 2021

Obsluga -10

Uwaga przestrzegam przed sklepem Varlesca !!!!!

Piękna strona z ubraniami i nic więcej, obsługa Klienta poziom -10 !!!

Zamówiłam ubrania, niestety okazały się nie trafione, zły rozmiar. Przez pobyt na kwarantannie nie odesłałam w odpowiednim czasie, z przyczyn ode mnie niezależnych.
Przyznam szczerze że dawno nie spotkałam się z takim brakiem empatii i brakiem podejścia frontem do klienta. Sytuację w życiu zdarzają się różne. Jeżeli ktoś chce to się umie do nich dostosować. Czasy są takie a nie inne i los bywa przewrotny.
Odmówili mi zwrotu towaru informując o braku możliwości, bo regulamin! Mimo szczerego wyjaśnienia z mojej strony, zero ale to zero zrozumienia!!!
Wcisneli mi towar !!!! Odesłali paczkę na mój koszt 🙈🤦‍♀️
Przekonalam się tylko skąd takie negatywne opinie na ich temat.
Przyznam szczerze że nie spotkalam się z gorszą obslugą klienta. Zamawiam dużo przez internet i do tej pory nigdy mi się to nie zdarzylo aby mnie ktoś tak potraktował.
Oby jak najmniej takich sprzedawców !!!!!! Nieuczciwych by tylko sprzedać i nie szanować Klienta!!!!!!

P.s. w tym samym czasu u innego sprzedawcy dokonałam zwrotu bez problemu, pomimo przekroczenia terminu zwrotu (regulamin)!!! Można Można jak się chce!!!

30 april 2021

Szczera

Jeśli ktoś pisze ze zła jakość nie ma kontaktu z firmą to tylko morze pisać konkurencja robię zakupy w tym sklepie internetowym juz bardzo długo zero problemów ze zwrotem i odzyskaniem pieniążków rzeczy mega piękne jakość idealna do opisu co tu grymasić jeśli jest się pulchnym a chciało by się wyglądać ja te panie ze zdjęcia to nie wina jakości ubrania tylko wasza to tyle co mam do powiedzenia

27 april 2021

Żenada

Nie uznają, prawidłowo dokonanych zwrotów. Bez zgody klienta odsyłają odrzucony zwrot !!! Za pobraniem !!! Złamane wszelkie prawa konsumenta, a poziom obsługi to żenada. Dno i kilometr mułu.

26 april 2021

Tragiczne podejście do klienta

Podejście do klienta tragiczne. Przez pomyłkę kuriera spóźniłam się ze zwrotem 2 dni, oczywiście sklep odrzucił przyjęcie zwrotu. Sama prowadzę sklep internetowy i takie podejście do klienta jest dla mnie nie do pomyślenia. Same ubrania ładne ale jakość to tragedia! Omijajcie sklep szerokim łukiem.

23 april 2021

Nie polecam !!

Nie polecam !!! Towar bardzo niskiej jakości a ceny w stosunku do tego bardzo wygórowane.Problem z numeracją,gdyż metka na odzieży nie odpowiada rzeczywistym rozmiarom.To ewidentnie chińszczyzna za ogromne pieniądze !!!

15 april 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bardzo złe podejście do klienta

Bardzo złe podejście do klienta, po zwrocie otrzymałam wiadomość, ze nie zostanie on przyjęty bo posiada ubrudzenie, pisząc wyjaśnienie, ze nie widziałam, aby bluzka była brudna a zawsze sprawdzam rzeczy, które zwracam otrzymałam odpowiedz od Pani Joli B, że jeżeli nie przyjmę płatnego zwrotu to bluzka trafi do utylizacji. Bardzo mnie to rozczarowało, jest to kolejne zamówienie w ostatnich miesiącach i znowu pojawił się problem. Nie polecam

10 april 2021

Dziwią mnie opinie innych

Dziwią mnie opinie innych, skorzystałam już drugi raz z oferty butiku i jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa, ubrania bardzo dobrej jakości, pięknie zapakowane, dobry kontakt mailowy. Będę korzystać jeszcze nie raz.

10 april 2021

Nie Polecam

Z butkiem bardzo marny kontakt 👎🏼
Odpisują jednego maila na dzień... słabo!
Pierwszy i ostatni raz coś od nich zamówiłam, strata czasu i pieniędzy. NIE POLECAM
Źle wysłany towar i bardzo ciężki kontakt w sprawie wymiany, nawet nie zwrotu tylko wymiany na inny rozmiar
LIPA

9 april 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Podczas zakupów wszystko szło sprawnie i poprawnie. Problemy zaczęły się w momencie reklamacji produktu. Sweter już po pierwszym użytkowaniu posiadał zmechacenia i była to wina słabej jakości materiału. Niestety sklep uznał reklamację za bezzasadną, twierdząc iż materiały są najwyższej jakości.
Niepolecam

29 maart 2021

Nie przyjmują reklamacji

Nie przyjmują reklamacji, fatalna jakość, ceny stanowczo za wysokie. Generalnie sama chińszczyzna, która dużo kosztuje. Najgorszy sklep w jakim kupowałam

29 maart 2021

Kiepska jakość ciuchów

Sklep sprzedaje w dużej mierze ciuchy uszyte z bardzo słabej jasności materiałów.
Moja przygoda z płaszczem niestety to potwierdziła. Płaszcz po kilku założeniach zaczął się mechacić w miejscach tarcia materiału o materiał czyli w okolicy pasa i rękawów. Reklamacja została uznana za bezzasadna bo złe użytkuje płaszcz ...

22 maart 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.