1,4

Zeer slecht

Nieuwe Varta LCD Universal Charger ontvangen.

Ik gebruik al langere tijd een Varta LCD Universal Charger, die ging ineens raar doen. 1 positie gaf een percentage aan en lade niet meer op.
Deze mogen opsturen naar Varta. Twee weken later ontving ik een hele nieuwe Varta LCD Universal Charger met een paar extra oplaadbare batterijen erbij.
Geweldige service! Zeer tevreden.

25 maart 2026

Nieuw in dichte verpakking al gecorrodeerd.

Verpakking met 2 stuks Varta Longlife Alkaline 9V-batterijen gekocht als reserve voor rookmelders. Vrij snel had ik een batterij nodig als vervanging en bij openen verpakking bleek 1 batterij op de aansluiting volledig gecorrodeerd te zijn. In een dichte verpakking dus! Ik had ze nog niet lang in huis, maar uiteraard te lang om terug te gaan naar de supermarkt waar ik ze gekocht had. Was de eerste keer dat ik Varta kocht en gelijk de laatste.

29 januari 2026

Varta batterijen zeer slecht

Ik heb varta batterijen 312 gekocht voor mijn gehoorapparaten. Deze zijn van zeer slechte kwaliteit. Soms zijn ze na 1 dag al weer leeg. Via de app van mijn gehoorapparaten kan ik zien hoeveel procent er in de batterij zit. Soms zit er maar 60%in als ik ze er net in heb gestop.

19 maart 2025

Koop GEEN Varta D52 accu

Varta adviseert de Varta D52 accu voor onze Fiat500C , bouwjaar 2011. De Varta D52 is een AGM accu en dient om hem optimaal te houden qua capaciteit opgeladen te worden met VDC 14,8 volt. Nadat de accu vol zit dient deze laadspanning weggenomen te worden. Een auto laad echter niet met 14.8volt, onze Fiat komt niet verder dan 14.3volt. Daarnaast blijft een auto gewoon doorladen. Kortom , een D52 accu is NIET geschikt voor een conventionele auto. Na 2 jaar was deze Varta D52 onbruikbaar. Varta wilde op geen enkele manier dit probleem oplossen. Thans hebben we een Bosch accu type EFB in de Fiat, deze functioneert perfect. Resumé : koop GEEN Varta accu.

1 november 2023

Beste batterijen op de markt

Beste batterijen op de markt, ze zijn betrouwbaar door nooit een lekkende batterij te hebben gehad, ze zijn krachtig en gaan lang mee en mooi betaalbaar. Nooit meer een ander, tot redelijk recent ook wel eens Duracell maar deze lekken altijd en heb veel apparaten weg moeten gooien. Varta gewoon zo doorgaan en heb zojuist weer verschillende besteld. Varta gewoon nummer 1.

2 augustus 2024

Na indienen van een klacht over…

Na indienen van een klacht over lekkende batterijen kreeg ik onmiddellijk reactie met de vraag de batterijen (portvrij) op te sturen. Enkele dagen later ontving ik een heel pakket met 48 batterijen, rugzakje, pen etc.

12 mei 2024
Toon reviews in alle talen. (117 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken