Snel ontvangen, comics zijn gloednieuw en al bagged en boarded, goed verpakt, leuke extraatjes erbij, leuk gepersonaliseerd briefje erbij...Zij weten hoe je een heel kieskeurige verzamelaar tevreden... Toon meer
Eerste bestelling geplaatst, pakket was goed verpakt en snel geleverd. Daarnaast zaten er ook leuke extraatjes in. Een product bleek een defect te hebben, maar na snel contact met het vriendelijke tea... Toon meer
Comics, Exclusives, Incentives, TP's, Omnibusses, collectibles, Statues, Action Figures and more.
van coehoornstraat 5, 5916 PH, Venlo, Nederland
- ecom@vault13.nl
- www.vault13.shop
Top comicshop!
Veel comicshops afgegaan en bestelt afgelopen weken, maar vault13 is verruit de beste. Had een flinke bestelling gedaan, en alles verliep goed. Bieden veel aan wat ik zoek, snelle levering, persoonlijk kaartje erbij en een extra comic waar ik heel hard aan naar het zoeken was. Ik blijf bij jullie, tot snel!
Geweldige aankoopervaring bij Vault13
Ik ben ontzettend blij met mijn recente aankoop bij Vault13. De service is echt top: de prijs was zeer scherp en mijn bestelling werd razendsnel verzonden. Bij het openen van de doos stond er een brede glimlach op mijn gezicht toen ik zag wat er allemaal in zat.
Wat mijn ervaring echt speciaal maakte, waren de extra's die Vault13 had toegevoegd. Naast het boek vond ik allerlei leuke verrassingen in de doos. Het handgeschreven bedankkaartje gaf de bestelling een persoonlijke touch die ik erg waardeer.
Vault13 heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben buitengewoon tevreden. Dit bedrijf begrijpt echt wat klantenservice betekent. Ik zal zeker weer bij Vault13 bestellen en raad het iedereen aan!
Top shop!
Voor het eerst hier bestelt en blij verrast. Snel verstuurd goed verpakt. Gratis stickers er bij en 2 gratis comics. Ga hier zeker vaker bestellen. Hier snappen ze de comiclezer/verzamelaar.
Super goed verpakt
Super goed verpakt, leuke handgeschreven brief erbij en gratis stickers. Ga zo door Vault13👍
Snelle levering goed verpakt
Snelle levering, het was goed ingepakt en vault13 heeft veel leuke artikelen in de webshop.
Supersnelle levering
Supersnelle levering, product precies zoals omschreven, met leuke stickers meegestuurd in de verpakking.
Het artikel was gratis I.v.m.schade
Snel verstuurd en goed verpakt
Snel verstuurd, goed verpakt en comics in uitstekende kwaliteit ontvangen (op klein gebutst hoekje na, maar daar kan alle verpakking toch niet altijd tegenop). Prima assortiment ook.
Super service!
Snelle levering en een lief handgeschreven briefje, boekenleggers en stickers.
Niks te klagen
Snelle levering, goed beschermd en een handgeschreven bedankje met gratis stickers er bij! Ik bestel voortaan alles hier.
Top shop!
Fijne website, veel keus en snel in huis.
Super aardige mensen, 2x een leuk persoonlijk briefje bij mijn bestelling gehad en zelfs een persoonlijke kortingcode, super leuk!
Al met al echt een aanrader!
Favorite plaats om comics te bestellen 👍🏻👍🏻
Snel verzonden, altijd super netjes verpakt en mega vriendelijk! :-)
Snelle levering en vooral heel erg goed…
Snelle levering en vooral heel erg goed ingepakt!
Ze weten wat ze doen en tonen respect aan de artikelen.
Pakket wordt met zorg verpakt!!
Pakket wordt goed verpakt! Omdat het mijn eerste bestelling was zat er zelfs een persoonlijk briefje bij met een kleine attentie! 😁Vond het echt geweldig! Super gedaan 👍
Zeer positieve ervaring!
Zeer positieve ervaring!
De dag later al binnen, top verpakt en met een leuk persoonlijk briefje en wat leuke extra's erbij.
TOP
Snel ontvangen
Snel ontvangen, comics zijn gloednieuw en al bagged en boarded, goed verpakt, leuke extraatjes erbij, leuk gepersonaliseerd briefje erbij...Zij weten hoe je een heel kieskeurige verzamelaar tevreden krijgt!
Ga er zeker weer zaken mee doen.