Veel comicshops afgegaan en bestelt afgelopen weken, maar vault13 is verruit de beste. Had een flinke bestelling gedaan, en alles verliep goed. Bieden veel aan wat ik zoek, snelle levering, persoonlij... Toon meer
Snel ontvangen, comics zijn gloednieuw en al bagged en boarded, goed verpakt, leuke extraatjes erbij, leuk gepersonaliseerd briefje erbij...Zij weten hoe je een heel kieskeurige verzamelaar tevreden... Toon meer
Ik ben ontzettend blij met mijn recente aankoop bij Vault13. De service is echt top: de prijs was zeer scherp en mijn bestelling werd razendsnel verzonden. Bij het openen van de doos stond er ee... Toon meer
Eerste bestelling geplaatst, pakket was goed verpakt en snel geleverd. Daarnaast zaten er ook leuke extraatjes in. Een product bleek een defect te hebben, maar na snel contact met het vriendelijke tea... Toon meer
Comics, Exclusives, Incentives, TP's, Omnibusses, collectibles, Statues, Action Figures and more.
van coehoornstraat 5, 5916 PH, Venlo, Nederland
- ecom@vault13.nl
- www.vault13.shop
Snel geleverd en net de comic die ik…
Snel geleverd en net de comic die ik nodig had super!
Snel en vriendelijk
Snel en vriendelijk, leuke stickers en een persoonlijk briefje bij mijn bestelling :)
Hand geschreven bedankje bij mijn…
Hand geschreven bedankje bij mijn eerste bestelling.. erg leuk. Comics in goed passende bag en board met duidelijke sticker.
Attent bedankbriefje!
Snelle levering, goed verpakt en attent handgeschreven bedankbriefje erbij!
Zeer aangename Persoonlijke Service!
Comics altijd tijdig geleverd, vaak met persoonlijke attentie. En uitgebreid produkt gamma.
Super eerlijke service
Snelle zending! En door het mooie persoonlijk hand geschreven kaartje voel je echt part of the club!. Het pakje wordt echt goed verpakt. Al en al ben ik zeer tevreden en blijf ik hier bestellen!
Helemaal top dit
Helemaal top dit! Dag na bestellen m’n eerste bestelling binnen, met persoonlijke boodschap. Omdat bepaalde cover niet leverbaar bleek, kreeg ik een alternatief en werd geld terugbetaald. Absolute aanrader!
10/10
Geweldige winkel met uitgebreid assortiment en de beste mensen die je te hulp staan
Artikel was zoals omschreven.
Artikel was zoals omschreven.
Snelle levering.
Aanbevolen verkoper
A++++
Een redelijke webshop die tradepaperback comics verkoopt.
Na lang gezocht te hebben op internet naar een redelijke webshop die tradepaperback comics verkoopt, vault13 gevonden.
Niet echt gevonden waar ik naar zocht, maar toch nog wat leuke titels gevonden.
Gemakkelijk besteld en betaald zonder een account aan te hoeven maken.
Ga hier zeker nog eens wat bestellen.
Misschien kunnen ze titels die ik niet kon vinden voor mij nabestellen, zal eens contact met ze opnemen en informatie inwinnen.
Netjes ingepakt en top service
Heel vlotte afhandeling
Heel vlotte afhandeling! Alles volgens afspraak en bestelling.
Unieke comics en snelle levering
Eindelijk de comics van The Riddler (Y1) gevonden die ik wilde! Snelle levering en extra aandacht voor de 1e bestelling. Top!
Perfect!
Producten precies zoals omschreven en afgebeeld, goede prijzen, in perfecte staat geleverd en snelle levering. Leuk persoonlijk bericht erbij en wat extra’s gekregen 🏆 super! Dank U wel
Heerlijke uitgebreide webshop
Heerlijke uitgebreide webshop. Wordt goed en snel verstuurd. En leuke extra's er bij gehad. Erg tevreden