Donderdagavond blijkt mijn beamerlamp kapot te zijn. Op internet zoeken en helaas geen webwinkel die vanaf de avond levert en helaas alle webwinkels voor deze lampen leveren via UPS en die bezorgt... Toon meer
Ik heb geheel ten onrechte 'n matige beoordeling naar Vervanjelamp gestuurd. Deze was bedoelt voor 'n andere lampen leverancier. Excuses hiervoor. De afhandeling van mijn bestelling bij Vervangjelamp... Toon meer
Na veel zoeken eindelijk de vervangende lamp gevonden voor mijn beamer. Meteen besteld, en dezelfde avond al de beloofde track en trace code ontvangen. Vervolgens de dag erna verrast door mijn... Toon meer
Helaas kwam de lamp beschadigd aan zodat reparatie nodig was ( zelf uitgevoerd). Omdat de verpakking onbeschadigd was, kan dit zijn oorsprong hebben bij de leverancier. Wel na klacht een duidelijk an... Toon meer
Over VervangJeLamp.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Onze specialisatie is uw beamerlamp! VervangJeLamp staat voor eenvoud, betrouwbaarheid en zeer goede prijzen.
Wij verkopen Originele beamerlampen in neutrale verpakking als ook generieke ofwel merkloze beamer lampen.Extra betalen voor een merk op een doos? Daar geloven wij niet meer in, wel in onze 4 maanden geen gezeur garantie!
Zuidergracht 21-18, 3763 LS, Soest
- 030 656 9602
- info@vervangjelamp.nl
- www.vervangjelamp.nl
netjes en snel in huis
Met dit bedrijf nooit geen zaken mee gedaan maar op zich tevreden. Heeft wel verschillende websites waar je projectorlampen kan kopen. Let wel het maakt bij welke website van hun je de lamp koopt. Het is heel goed mogelijk dat je deze goedkoper vind op een van hun andere websites.
klant vriendelijk
Lamp snel geleverd.
Goed telefonisch geholpen na problemen met de projector
ze nemen echt de tijd voor je
Niet duur en snel
Had 2ehands beamer op marktplaats gekocht met bijna 5000 branduren dus nieuwe lamp was wel nodig. Maar 2e hands dus niet teveel geld uitgeven.. Vervangjelamp had de LMP-180 voor niet teveel en hij lag 2 dagen later voor mijn deur. Prima dus
Supersnelle service
Erg goede informatie via de telefoon en een hele snelle levering.
Geweldig
Via internet besteld, binnen 2 dagen in huis, originele lamp maar voor 35% minder dan de reguliere prijs. AANRADER!!!
Super service!
Ik had een lamp besteld bij vervangjelamp.nl. Toen ik de lamp uit de verpakking haalde zag ik tot mijn verbazing dat de lamp al stuk was.
Ik heb daarna vervangjelamp.nl gebeld en de situatie uitgelegd. Na het telefoontje heb ik een mail gestuurd naar ze met de foto's van de lamp. Nog geen uur later werd ik teruggebeld met de mededeling dat ze een fout hadden gemaakt en dat ze gelijk een nieuwe op zouden sturen!
Een dag later had ik de nieuwe lamp binnen en deze deed het perfect!
Hele goeie service, daar kan menig website nog een puntje aan zuigen!
Snelle levering.
Na het door u geadviseerde telefonisch contact met uw firma kregen wij precies de goede lamp toegestuurd.
Dank voor de snelle levering.
Wat een service!
Fantastische service: snel geleverd, goed product, ... Ik kom zeker terug! (Maar niet te snel, want dan zou mijn lamp te snel stuk zijn.)
Snel, accuraat en goede telefonische service
De website is al erg duidelijk, maar als je belt met een vraag wordt je vriendelijk en adequaat geholpen.
Vervangjelamp.nl is een aanrader
Snelle en correcte levering tegen een scherpe prijs
Goede prijs, bestelling prima gelukt
Snel en betaalbaar
Uiterst snelle levering. Ik heb nu 2x een lamp besteld, beide keren binnen 2 dagen in huis. Vergeleken met originele vervangingslampen zijn deze zeer betaalbaar. Het lichtbeeld is goed, levensduur heb ik nog onvoldoende kunnen beoordelen.
Zeer snelle levering.
Correcte afhandeling,zeer snelle levering,aanrader.
Goed bedrijf, snelle levering!
Goede site, zeer overzichtelijk.
Tot nu toe goed.
Vanochtend gebeld omdat ik de lamp nog niet heb onvangen.
Werd keurig te woord gestaan waarbij de medewerker zei nog niet te kunnen leveren omdat de lamp vandaag of maandag a.s. binnen komt. Hij verwacht dat het artikel a.s. woensdag bij mij zal arriveren. Loopt prima zo!
Groet, W.v.V