Jeg har nu bestilt vin hos Victoria Vine en del gange. Kvalitet/pris finder jeg høj; dejligt, at man ofte finder tilbud ved køb af en enkelt flaske, så man ikke skal købe 6-12 ens flasker hver gang; d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kontaktede Victoria Vine i dag, hvor jeg fik en yderst professionel rådgivning omkring deres champagne. To timer efter var flaskerne på vej til mig. De er indbegrebet af god service på et højt fag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering, og vanvittig god service. Transportøren fik ødelagt en kasse og blev ringet op med erstatningsvare der kom næste dag. Så der er styr på det sagerne
Det er altid dejligt at handle med Victoria Vine for deres udvalg af vine er meget lækkert og til gode priser. Vinen kommer hurtigt og sikkert
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Victoria Vine importerer vine fra de bedste områder i Frankrig og Italien, og har personlig kontakt med alle sine leverandører 🍷 ________________________________________ VIN FRA HELE VERDEN - ALT FRA DE BEDSTE VINHUSE 🍇 _______________________________________ Victoria Vine blev stiftet på Fyn i 1986, af den passionerede vinelsker Vibeke Frederiksen. Med et særligt fokus på vine, som endnu ikke var udbredte i Danmark, og altid med elegance og karakter som vigtigste pejlemærker, importerede Victoria Vine for allerførste gang 400 flasker fra Uzège d. 14. september 1986. ______________________________________ Victoria Vine blev hurtigt kendt for at importere kvalitetsvine, fra især Bourgogne og ligeledes fra resten af Frankrig, og vinene blev snart forhandlet på de bedste restauranter i Danmark. Faktisk leverede Victoria Vine snart til alle michelin-stjernede restauranter i landet. ______________________________________ Victoria Vine har fra starten været frontløber på franske vine, dette baseret på egen smag og uden at følge trends og ratings. Som en journalist skrev; “En sikker smag, en tro på sig selv, en søgen efter ikke blot kvalitet men også karakter, er en af de hemmeligheder bag den stille men sikre succes der har præget denne virksomhed”. I 2017 trak Vibeke sig tilbage og en ny passioneret ejerkreds overtog Victoria Vine, virksomheden blev flyttet til København og drives i dag videre i fuldstændig samme kvalitetsbevidste ånd. _____________________________________ Victoria Vine er fortsat fokuseret på Frankrig og Bourgogne, men har nu også udvidet sortimentet med producenter fra det meste af Europa og USA. Italien fylder næstmest i porteføljen hvor især Toscana og Piemonte har en meget stor plads i vores hjerter. Vi hylder det store arbejde som de små, passionerede familiedrevne vinproducenter yder, hver dag hele året rundt, og derfor er vi hovedsageligt fokuseret på at arbejde eksklusivt med dem. Vi er desuden for nylig flyttet til nye lokaler i Amaliegade 45, hvor vi er ved at indrette et nyt showroom og smagelokale. ___________________________________________ 📦 Gratis levering ved køb af 6 flasker ............... 🚚 Leveringstid 1 - 2 hverdage ......................... 🌟 Kvalitetsvin siden 1986 ................................
Contactgegevens
Amaliegade 45, 1256, København K, Denemarken
- vin@victoriavine.dk
- www.victoriavine.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Nyhedsbrev afmeldelse
Hej. Victoriavine
Af en eller anden grund er jeg begyndt at få jeres nyhedsbrev sendt til min e-mail, jeg mener ikke jeg selv har tilmeldt mig dette nyhedsbrev. Men det største problem er at jeres nyhedsbrev ikke har et link til afmeldelse, dette mener jeg ikke er lovligt. Mvh Ole

Antwoord van Victoria Vine
God kundeservice på et højt fagligt niveau
De er indbegrebet af god service på et højt fagligt niveau.

Antwoord van Victoria Vine
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.