Vijverleven Reviews

4,7

Wegens aanhoudend bezoek van de reiger, had ik een vijvernet besteld met een maaswijdte van 10mm. Vijvernet is van goede kwaliteit, en de reiger zie ik nu niet meer ! Helemaal top ! Dit vijvernet k... Toon meer

Duidelijk telefonisch advies en supersnelle levering. De bestelling (lamp) was goed en veilig verpakt. Zeker een winkel waar ik vaker ga shoppen.

Heb hier 2 Oase pompen en een UV lamp besteld. Ik had geen rekening gehouden met Koningsdag waardoor ik een dag langer op de levering heb moeten wachten. Ze hebben heel snel op mijn vragen geantwoord.... Toon meer

Duidelijke website met veel informatie. De producten werden snel geleverd. Ruime keuze voor de vijver. De producten om de waterhardheid te verhogen werken prima en snel.

1. Vijverbenodigdheden

Bij Vijverleven vind je de deskundige ondersteuning die je nodig hebt om jouw vijver te onderhouden, verfraaien en optimaal te laten functioneren. Bij Vijverleven hechten we veel waarde aan kennis en educatie, waardoor onze expertise op het gebied van vijvers verder reikt dan die van de rest. Kwaliteit: Wij selecteren ons assortiment op basis van kennis en ervaring waardoor wij garanderen dat u altijd de beste producten ontvangt die beschikbaar zijn op de markt. Expertise: Wij zijn vijverspecialisten en hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. U kunt bij ons terecht voor advies over producten, onderhoud en de algemene werking van vijverartikelen. U zal bij ons net die tip krijgen die u bij een ander niet te horen krijgt. Service: Wij bieden uitstekende klantenservice en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele problemen. Onze klantenservice is snel, vriendelijk en deskundig. Betrouwbaarheid: Wij zijn een betrouwbare webshop met een veilige betaalomgeving en snelle verzending. Wij houden u op de hoogte van de status van uw bestelling en zorgen ervoor dat uw producten veilig en op tijd worden geleverd. Inspiratie: Op onze website vindt u inspiratie voor het onderhouden, verfraaien en decoreren van uw vijver. Wij delen regelmatig tips, trucs en ideeën om uw vijver tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat uw vissen en planten gezond blijven. Bekijk onze kennisbank voor gedegen advies of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Bij Vijverleven zijn wij toegewijd aan het bieden van de beste producten, service en expertise voor al uw vijverbehoeften. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment vijverproducten. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke en deskundige klantenservice. Wij staan ​​altijd voor u klaar om u te helpen uw vijver tot leven te brenge

Uitstekend

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Erg betrouwbaar en eerlijk bedrijf

Erg betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Snelle respons op vragen en hulpvaardig. Echt een aanrader.
Mieke

2 augustus 2024

Antwoord van Vijverleven

Heel fijn om te horen. Bedankt!

Twee (2) keer achter elkaar wat besteld…

Twee (2) keer achter elkaar wat besteld en beide keren de levering binnen een dag in huis. Ze doen wat ze beloven en de producten zijn ook precies zoals geadverteerd.
Daarnaast scherpe prijzen (in ieder geval voor de artikelen die ik bestelde).

16 juli 2024

Antwoord van Vijverleven

Bedankt voor uw mooie review!

Toen ik mijn pondovac5 geleverd kreeg

Toen ik mijn pondovac5 geleverd kreeg, zaten er in twee van de buizen, kleine deukjes. Ik heb dit gemeld aan vijverleven om 16.45 en werd snel geholpen en de dag erna werden de twee nieuwe buizen geleverd. Dit alles zonder gezeur en gedoe. Perfecte service en snel.

12 juni 2024

Antwoord van Vijverleven

Fijn om te horen. Bedankt voor uw mooie review.

Heel makkelijk garantie!

Heel goed apparaat gekocht, topkwaliteit. Blijkt er een fabrieksfout in de pomp en wordt de garantie in een ommezien perfect geregeld!
En je kan gewoon bellen! Lekker makkelijk!

4 juni 2024

Antwoord van Vijverleven

Heel fijn dat u goed door ons bent geholpen. Wij houden inderdaad de lijntjes kort en zorgen dat u zo snel mogelijk weer kan genieten van de vijver.

Een goed product voor een goede prijs…

Een goed product voor een goede prijs en heel snel geleverd! Ook de website is erg gebruiksvriendelijk. Top geregeld allemaal, bedankt hiervoor!

3 juni 2024

Antwoord van Vijverleven

Fijn om te horen dat alles naar wens is, daar doen we het voor.

ik had in eerste instantie een…

ik had in eerste instantie een bestelling geplaats maar kwam na verzenden bestelling er achter dat er een nog grotere verpakking was die ook vele malen goedkoper was in vergelijking. Na een telefoontje was het zo geregeld. top service!

4 juni 2024

Antwoord van Vijverleven

Super, bedankt voor uw mooie beoordeling!

Heel erg goed geholpen.19-

Ik heb gebeld met een vraag over een product, en werd snel en vriendelijk naar volle tevredenheid geholpen. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Helemaal TOP.

19 juni 2024

Antwoord van Vijverleven

Super! Fijn om te horen dat zowel ons advies als de snelle levering naar wens is!