Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med VikTeam. Der har været hurtig og klar kommunikation, stor fleksibilitet og en meget imødekommende tilgang. En særlig tak til Kamilla for hendes hjælpsomhed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jobbet som legevikar for Vikteam og har flere andre ganger jobbet eller vært i kontakt med andre vikarbyråer. Det er tydelig at vikteam har erfaring med formiddling av vikarjobber. Formiddling av den... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været afsted i et 7-måneders vikariat gennem Vikteam og har følt mig rigtig godt behandlet under hele forløbet. Jeg vil især rose Mads B. og Lene A. for god kommunikation, tryghed og forståels... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er virkelig en fornøjelse at arbejde for/med VikTeam. Jeg har en del erfaring med at arbejde i Norge og med vikarbureauer. VikTeam er helt klart et af de bedste med super nice folk. Særdeles varme... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wervingsbedrijf voor tijdelijk werk

Geschreven door het bedrijf

Vikteam - dit sundhedsfaglige vikarbureau for læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale Hvem er vi? Som dit professionelle vikarbureau for læger og sundhedspersonale, hjælper vi dig med at få et fleksibelt arbejdsliv. Vejen til nye faglige udfordringer og unikke oplevelser i dit arbejdsliv er kort og ukompliceret, når du arbejder som læge eller øvrigt sundhedspersonale gennem VikTeam. Mere end 2 års erfaring VikTeam blev etableret tilbage i 1997, og har således mere end 28 års erfaring med formidling af vikariater i sundhedssektoren. Vikariater i hele Skandinavien Vi har kontorer i Esbjerg, København, Silkeborg og Kristiansand - og vi kan tilbyde vikariater i både Danmark, Norge, Sverige, Grønland og på Færøerne. Vi bemander både vikariater i primær- og sekundærsektoren, ligesom vi også tager specialopgaver ind når muligheden opstår. Tryghed og tilgængelighed Hos VikTeam får du tryghed, tilgængelighed og en professionel samarbejdspartner, som hjælper dig med at finde dit drømmevikariat – uanset om det er en enkelt vagt på et sygehus, eller 2 års eventyr i Nordnorge. Styr på GDPR, forsikringer og lønudbetalinger Sikker håndtering af persondata, forsikringer og lønudbetalinger til tiden er en selvfølge hos VikTeam. Sig aldrig ja til et vikariat.. Før du har hørt hvilke muligheder vi kan tilbyde dig – vi går langt for at sikre dig en god oplevelser

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,9

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kæmpe ros til Vikteam

Jeg fik tilbudt job igennem Vikteam og har fra processens start kun oplevet kompetent og tillidsvækkende hjælp og behandling. De har hjulpet med alt fra skatteforhold, søgning om autorisation til kontakter der hvor jeg skulle starte job. Jeg er rigtig glad for det job de har fundet til og trives med kollegaer og i området. Jeg har generelt kun positive ord og roser omkring hele forløbet.

19 april 2022

Hej Lise
Tak for din flotte anmeldelse af os, og dejligt at høre at det har været en god oplevelse igennem hele processen. Det er vi meget glade for at høre :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vikariat i Mo i Rana, Norge!

Jeg har haft 10 mdr.'s vikariat i almen praksis i Mo i Rana, Norge.
Vikteam har været hjælpsomme med at arrangere et ophold der passede godt til mig og de to veninder jeg var afsted sammen med. Der var god kommunikation mellem kommunen og Vikteam.
Hvis jeg har haft spørgsmål undervejs har Vikteam (særligt min kontaktperson Mads Bork) været hurtigere til at vende tilbage med svar.

4 april 2022

Hej Ida

Tak for de pæne ord - vi er meget glade for at det har været en god oplevelse at vikariere via VikTeam. Din ros til Mads Bork er givet videre :)

Vikariat i Norge og Thisted

Jeg har været afsted til Norge, og det har fungeret problemfrit. Personalet fra Vikteam svarer hurtigt på spørgsmål og er meget hjælpsomme mht. de papirer, der skal udfyldes, inden man tager afsted.
Jeg har nu for 2. gang brugt Vikteam og fået et vikariat i Thisted i 2 mdr. og glæder mig til at starte der.

17 februari 2022

Hej Mayuri

Tak for din flotte anmeldelse at dit vikariat via os i VikTeam. Vi er glade for at det har været en god oplevelse og håber at du fortsat vil arbejde via os.
De bedste hilsner fra alle os i VikTeam :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg blev udsendt til meget interessant…

Jeg blev udsendt til meget interessant stedet-Grønland.Der er god samarbejde og kommunikation med mødkommende og hjælpsomme medarbejdere.Eneste der manglede mig før ankomsten var lidt sparsomme oplysninger om arbejdshold...Jeg arbejder her helt alene mens der kommer her altid to personer på en gang,så det er der undtagelse og firmaet skulle gøre opmærksom på i fremtiden.

14 november 2021

Hej Alex
Tak for din fine og konstruktive anmeldelse at dit vikariat via os i VikTeam. Vi har taget punktet omkring information omkring arbejdsforhold til os og giver nu en mere detaljeret intro.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

det kan ikke betale sig at bruge 10 timer for transport og man skal selv betale halvdelen af billettet.

Er skuffet over firmaets refunderingspolitik. Det kan overhovedt ikke betale sig at arbejde som vikarlæge i Jytlland hvis man bor i Sjælland. Togbillettet bliver refunderet maks. 30 per arbejdstime. Dvs. for en vagt fra 16.30-9.00 får man maks 495 DKK. Har selv købt billettet for 765 DKK.
Man skal huske at der tager ca. 5 timer per vej fra KBH.

21 december 2011
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.