Har bestilt flere ganger fra Vistaprint til mitt firma. Etiketter og diverse utstyr til markedsføring. God kvalitet! En gang var jeg ikke fornøyd med fargen på et produkt og ga beskjed om dette, fanta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dropshipping. Én bestilling kommer i mange forskjellige pakker fra forskjellige land til forskjellige hentesteder. Helt håpløst å få pakker levert annenhver dag i 1-2 uker. Ville aldri brukt dette fir... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
The consultant was very helpful and wanted to get the best result for me! And your company succeeded! I am very pleased and recommend you for everyone in need for your products!
Bedrijf heeft geantwoord
VistaPrint hjelper flere millioner småbedriftseier rundt om i verden med markedsføring og bidrar til at de kan realisere drømmene sine. Vi har i mer enn 20 år hjulpet småbedrifter med å se seriøs og profesjonell ut gjennom markedsføringsprodukter av høy kvalitet, postkort, visittkort, skilt, klær, hjemmesider og digital markedsføring. Med VistaPrint kan småbedrifter lage og tilpasse markedsføringen sin med vårt digitale verktøy som er enkelt å bruke til å lage design-maler, eller få grafisk eksperthjelp i sanntid.
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Prints came with wrinkles
The blueback quality not very good for a poster

Antwoord van VistaPrint NO
Easy and fun to make my own strickers for homemade juice. Fast delivery Even from abroad🤩

Antwoord van VistaPrint NO
Vi er strålende fornøyd med Vista Print, gjennom flere år. Har brukt dem mest på brosjyrer, visitkort, penner, musematter og lign. Får alltid meget god designhjelp, og også teknisk hjelp, og det er alltid hjelp p få på veldig kort varsel. Supergod service og flinke medarbeidere, som gjør det til en lek å designe og bestille, og kvaliteten er også meget bra. Anfaler til alle

Antwoord van VistaPrint NO
It was a very good ordering experience because I could see the preview at the website before ordering it, that made my life so much easier! Beside that the product quality was very good and the delivery was made within the deadline.

Antwoord van VistaPrint NO
Leveransen feilet to ganger – svært dårlig kundeopplevelse
Jeg bestilte varer fra VistaPrint 5. mai, i god tid før et event. Bestillingen inneholdt både visittkort og T-skjorter med logo.
Leveransen feilet ikke bare én gang, men to ganger. Forsendelsen ble returnert via UPS begge ganger, og produktene kom aldri frem til eventet de var bestilt til.
Kundeservicen gjorde opplevelsen enda dårligere. Svarene tok lang tid, jeg fikk standardsvar, og bestillingen ble ikke håndtert samlet. Først ble bare visittkortene refundert, selv om ordren også inneholdt T-skjorter. Jeg måtte selv påpeke at dette ikke var full refusjon.
Til slutt ble hele bestillingen refundert, men da var formålet med bestillingen allerede ødelagt. Produktene kom ikke frem til arrangementet, og saken hadde tatt unødvendig mye tid og frustrasjon.
Som et siste eksempel på hvor dårlig dette ble håndtert, brukte kundeservice til og med feil navn i svaret sitt.
Dette er en av de dårligste kundeopplevelsene jeg har hatt. Jeg kommer ikke til å bruke VistaPrint igjen.

Antwoord van VistaPrint NO
Etter mye arbeid fikk jeg til slutt filen min godkjent og sendt til trykk. Prosessen har imidlertid vært svært frustrerende, og jeg ønsker å gi tilbakemelding på flere forhold som etter min mening bør forbedres.
Systemet deres flagget gjentatte ganger DPI-feil, men det gis ingen informasjon om hvilke elementer i dokumentet som utløser feilen. Dersom systemet er i stand til å identifisere at en DPI-feil eksisterer, bør det også være mulig å opplyse kunden om hvilke sider eller objekter som er berørt. Dette ville spart både kundene og kundeservice for mye tid.
Et annet problem er at kontrollsystemet ikke bare reagerer på bilder. I mitt tilfelle viste det seg at tekst med skyggeeffekt ble tolket som et bilde med for lav oppløsning. Feilmeldingen ga ingen indikasjon på dette, og jeg brukte derfor svært mye tid på å kontrollere bilder og grafikk som egentlig ikke var årsaken til problemet.
Jeg opplevde også at filer ikke gikk gjennom kontrollen før jeg tok utgangspunkt i Vistaprints egen mal. Dette burde komme tydeligere frem i bestillingsprosessen, slik at kunder slipper å bruke unødvendig tid på feilsøking.
Jeg vil samtidig understreke at jeg har vært i kontakt med flere hyggelige og hjelpsomme personer på kundeservice, og dette er ikke ment som kritikk av dem. Tilbakemeldingen gjelder selve systemet og informasjonen som gis til kundene.
Jeg har brukt over 30 timer på å få sendt inn et hefte til trykk. Det mener jeg ikke er en akseptabel brukeropplevelse, og jeg håper dere vurderer å forbedre prosessen slik at fremtidige kunder slipper å møte de samme utfordringene.
Med vennlig hilsen
Linda Hagen

Antwoord van VistaPrint NO
Jeg er ikke fornøyd med at deler av teksten er skjult bak firmalogoen. Jeg synes det er dumt at dette ikke blir fanget opp før visittkortene før de går i trykken.

Antwoord van VistaPrint NO
I did not receive the menus for my wedding and had to fight just to get access to my own designs, so I could pay a significant extra cost to have them emergency printed somewhere else.
I received no notification that my order would not arrive on time and only found out because I tracked and investigated the issue myself. The help center provided no real support or solution to get replacement menus delivered in time for such an important event.
This was an extremely stressful and disappointing experience, especially for something as important as a wedding. I will not be ordering again.

Antwoord van VistaPrint NO
Super hjelp til å vurdere kvalitet på papir og design.

Antwoord van VistaPrint NO
Still haven't got much of my order, but they made contact reassuring me it is on its way. Hopefully it will be here soon.

Antwoord van VistaPrint NO
Her var det ikke spesielt gode produkter.. Størrelser er 2-3 nr mindre enn hva som er normalt ellers.
Printet har god kvalitet, eneste som trekker opp.
Der er dyrt i forhold til hva man ender opp med.
Har prøvd å handle fra dem flere ganger, men det nytter ikke. Samme dårlige størrelse.
Når man spør om hjelp, så avfeies problemet, de bryr seg ikke om kundene.. litt lang leveringstid også, men det går greit, hadde bare kvalitet vært der etter.