Har bestilt flere ganger fra Vistaprint til mitt firma. Etiketter og diverse utstyr til markedsføring. God kvalitet! En gang var jeg ikke fornøyd med fargen på et produkt og ga beskjed om dette, fanta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er strålende fornøyd med Vista Print, gjennom flere år. Har brukt dem mest på brosjyrer, visitkort, penner, musematter og lign. Får alltid meget god designhjelp, og også teknisk hjelp, og det er al... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dropshipping. Én bestilling kommer i mange forskjellige pakker fra forskjellige land til forskjellige hentesteder. Helt håpløst å få pakker levert annenhver dag i 1-2 uker. Ville aldri brukt dette fir... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
The consultant was very helpful and wanted to get the best result for me! And your company succeeded! I am very pleased and recommend you for everyone in need for your products!
Bedrijf heeft geantwoord
VistaPrint hjelper flere millioner småbedriftseier rundt om i verden med markedsføring og bidrar til at de kan realisere drømmene sine. Vi har i mer enn 20 år hjulpet småbedrifter med å se seriøs og profesjonell ut gjennom markedsføringsprodukter av høy kvalitet, postkort, visittkort, skilt, klær, hjemmesider og digital markedsføring. Med VistaPrint kan småbedrifter lage og tilpasse markedsføringen sin med vårt digitale verktøy som er enkelt å bruke til å lage design-maler, eller få grafisk eksperthjelp i sanntid.
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Svært skuffende opplevelse. Selskapet klarte ikke å sende forsendelsen min på grunn av problemer med tollen, noe som førte til betydelige forsinkelser. Det verste var ikke selve forsinkelsen, men den gjentatte mangelen på å holde det de lovet. Hver gang jeg fikk en ny tidsfrist eller et løfte om at saken skulle løses, ble det brutt.
Jeg forventer at et seriøst selskap håndterer tollprosesser på en ordentlig måte og kommuniserer ærlig om hva som faktisk skjer. Her opplevde jeg det motsatte. Kan dessverre ikke anbefale dette ut fra min erfaring.

Antwoord van VistaPrint NO
The help I got from the guy (Jørgen) via the chat, the very reasonable price and the product - all in all very satisfied.

FIKK SÅ GOD HJELP TIL ALT SÅ MEGET BRA, Å PRODUKTENE KOM RASKT

Antwoord van VistaPrint NO
Forferdelig opplevelse. 2 ganger har visittkort blitt returnert.
Anbefaler og bruke lokalt næringsliv.
Hilsen Per Henrik Moe

Antwoord van VistaPrint NO
The print was fine, but the packaging was poor. Several of the printed materials had marks from transport.

Antwoord van VistaPrint NO
Lastet opp pdf fil for bestilling av spiral-innbundet hefte. Alt gikk som smurt og levert ca. en uke før forespeilet. Dvs. veldig fornøyd :-)
👍 Extremely easy to use!
👍 Really fast delivery!
👍 Nothing to complain about at all.

Antwoord van VistaPrint NO
De første kort jeg fikk tilsendt var dessverre dårlig kvalitet. Det virket som om de ble skjært med gammel kniv og hadde stygge kanter. Jeg tok kontakt med kundeservice, og fikk tilsendt nye. Disse var mye bedre, og ble slik jeg har forventet kortene.
Meget bra kundeservice, var over forventningene mine.

Antwoord van VistaPrint NO
Produktet er bra. Tror du at du får trumfbonus? Glem det. De reklamerer med over 6% for nye kunder. Du ender opp i en loop mellom Trumf og Vistaprint og kommer INGEN vei. Jeg skulle hatt nesten 2000kr i bonus, fikk 0.

Antwoord van VistaPrint NO
Fast delivery, great order process, but there were some stains on one of the posters.

Antwoord van VistaPrint NO
God service, de sender produktene raskt. Handlet fra de flere ganger og aldri opplevd noen problemer. Strålende fornøyd.

Antwoord van VistaPrint NO
Fått god hjelp og det er enkelt å designe produktene

Antwoord van VistaPrint NO
Excellent customer service and super fast delivery!