Vlogmakelaars!!
Vlogmakelaars B.V. via S ?!! Zoals het origineel ook heet. Wat een neppe k . T bedrijf! Ze bestelen mij van 7 euro en willen dit niet terug betalen. Ik bel met ene Niels die zegt dat het goed komt en dit op te lossen maar er gebeurt niks. Op hun site hebben ze geen telefoonnummer of mail adres dit moet je echt gaan Googlen en dan kom je deze tegen.
Als je je aanmeldt dan moet je eerst 2 euro betalen daarna 5 euro en vervolgens een hoop vragen en nu komt het ergste; je leeftijd moet beginnen met circa 2016 tot 2024 anders stagneert het je aanmelding.
Het ziet er leuk en grappig uit (precies te mooi om waar te zijn) maar trap er niet ingelogd bent je geld kwijt, dit soort bedrijven moeten snel failliet gaan. Zo ga je niet met mensen om die dringend en uit nood een woning nodig hebben!
Ik heb nog verteld voor het weekend mijn huis uit te moeten omdat de huurbaas gaat verbouwen en slopen maar het interesseert ze niks.
7 euro per persoon is zo snel verdient.
Eerst dus met ene Niels telefonisch gesproken van een administratieve afdeling daarna mail ontvangen van ene Andre Kleijn maar m'n geld na 3 dagen nog niet op mn rekening.
Een nep bedrijf waar je niet mee in zee moet gaan hou je geld en ga naar een andere platform waar je niet hoeft te betalen.