Vodskov Dyreklinik Reviews

3,4

Vodskov Dyreklinik har overtaget Brunder dyrlægerne i Brønderslev 9700. Jeg har to gange taget henvendelse til dem om hjælp med en ældre hund på næsten 16 år hvor vi ikke kunne få hjælp pga dyrlæge... Toon meer

Absolutely great. All the staff that I had contact with were very professional and friendly. My dog Bonnie was well treated and taken very good care of. Another reason why Denmark is sich a great p... Toon meer

Stod en mandag aften med en hund der var blevet forgiftet. Ringede til klinikken, hvor dyrlægen der ejer klikken havde vagt. Min hund blev indlagt til observation efter endt behandling, indtil næste... Toon meer

Super dårlig oplevelse hos Vodskov Dyreklinik, Vester Hassing. Vores kanin kommer på klinikken for at få klippet negle. En kvindelig engelsktalende dyrlæge skal hjælpe med den opgave. Aller... Toon meer

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Har lige måtte sige farvel til min…

Har lige måtte sige farvel til min trofaste jagtkammerat min hund Villy . Jeg havde ellers en anden dyrlæge, men de kunne ikke tage ham ned når vi ville have ham aflivet hjemme. Så vi valgte Vodskov dyreklinik. Vi er yderst tilfredse. Meget professionel dyrlæge kom ud til os og han havde forståelse for at der sidder en grandvoksen mand og er fuldstændig opløst af gråd. Jeg har en hund magen til den gamle på 14 måneder og vi vil fremover bruge Vodskov dyreklinik. Stor ros til dem og tak. Jeg glæder mig til at besøge dem med den anden hund

5 april 2020

Akut operation

Min hund Roma blev syg som endte med en akutoperation hvor milten blev fjernet. Vi fik supergod tjeneste og hjælp der reddede vores elskede hund. Jeg kan nemt anbefale klinikken på alle poster, service, kvalitet og pris. Tusind tak for hjælpen.

18 oktober 2019

Kan kun anbefale Vodskov Dyreklinik

Vi har gennem de sidste 11 år fået behandlet vores hund på Vodskov dyreklinik, når der har været behov for det.
Vi har fået en fantastisk god behandling af alle der har haft med os og vores hund at gøre.
Vi har lige fået vores dejlige hund aflivet af dyrlægen hjemme i haven og selv om det var hårdt, var det en god oplevelse i en svær situation.
Vi kan kun anbefale vodskov dyreklinik og vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have en ny hund.
Janne kolind fuglsang

26 juli 2019

Min hund Ulla blev akut syg og måtte…

Min hund Ulla blev akut syg og måtte hasteopeteres, hun klarede den, og overnattede hos dyrlægen. Jeg er yderst tilfreds med servicen, deres professionalisme og ikke mindst prisen. Jeg er kommet der siden hun var hvalp godt 14 år, med alle mine kæledyr, der har ALDRIG været en finger og sætte på de besøg jeg har haft hos dem. Min råd er at benytte Vodskov dyreklinik hva end det er noget akut eller bare tandrensning.

26 juni 2019

Super! :-)

Jeg har kun været på klinikken to gange, men har prøvet andre dyrlæger i nærheden af min bopæl, og Vodskov Dyreklinik er klart min favorit! :-) Mine hunde har fået en super behandling der, og de giver sig tid til at snakke med dyrene, så man ikke bare føler, at man er der for at de kan tjene penge.. Og super flink sekretær! :-)
Det eneste minus er, at den hedder VODSKOV Dyreklinik, men ligger i Vester Hassing (Vodskovs postnummer), så jeg var rimelig forvirret over adressen ;-)

10 juli 2014