Voyage Prive Reviews

82.105

4,4

Uitgebreid aanbod, met hier en daar topdeals. Makkelijk te boeken, vlotte afhandeling. Goede opvolging. Noodnummers. Net terug van een citytrip in Praag met mijn lieve vrouw en in september met mi... Toon meer

We hebben een topreis gehad met Voyage Privé. Ook de communicatie was top, alles was goed geregeld en het was een goede prijs-kwaliteit verhouding. 1 van de betere reizen die we ooit gehad hebben.

De aanbieding voor de reis naar Porto was zoals beschreven ! Top locatie , alles zoals het moest ! Snelle hulp als we die gevraagd hebben en alles correct verlopen ! Een aanrader

1. Reisbureau
  2. Cruisereisbureau
  3. Hotel
  4. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Concept unique lancé en France en 2006, Voyage Prive est le 1er site de ventes privées de voyages. Club privé on-line, nous proposons à nos 18 millions de membres, une sélection de voyages, séjours et loisirs haut de gamme au meilleur prix garanti avec des tarifs pouvant aller jusqu'à -70%.

Uitstekend

82K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(82.105)

14.241 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aantrekkelijke deal in mooi hotel

Aantrekkelijke deal in mooi hotel. Gemakkelijke reservatie online en perfecte opvolging. Zeker een aanrader

5 december 2025

Hallo Anouk,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te horen!

REIS NAAR TAGHAZOUT

HEBBEN REEDS TIENTAL KEREN GEBOEKT BIJ V.P. EN NOG STEEDS CORRECTE BEHANDELING.
PRIJS / KWALITEIT / 10/10

7 december 2025

Hallo Dolf,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen met ons!

Lars en het Voyage Privé-team

Hotel was prima en alles zoals…

Hotel was prima en alles zoals beloofd.Ook de bijkomende activiteit was prima georganiseerd.

9 december 2025

Hallo,

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat alles goed bevallen is.

professioneel

professioneel ! alles prima ok

25 november 2025

Hallo Cois,

Bedankt voor je positieve feedback!

Lars en het Voyage Privé-team

Vlotte afhandeling van elk aspect

Vlotte afhandeling van elk aspect. Ook goed contact met klantendienst die een antwoord kon geven op al mijn verzoeken.

29 november 2025

Hallo Bram,

Bedankt voor je reactie, fijn om te horen dat alles goed verlopen is en dat de klantendienst je goed heeft kunnen helpen.

Goede prijs

Goede prijs. Mooie hotelkamer. Goede ligging. Ontbijt kon beter

18 november 2025

Hallo,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat naast het ontbijt de rest goed bevallen is.

Lars en het Voyage Privé-team

Duidelijke omschrijving en informatie…

Duidelijke omschrijving en informatie van de boeking, de accommodatie en de extra’s, voldoende communicatie ook. Bijv. communiceren van noodnummer in het buitenland.

17 november 2025

Hallo Ilse,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie, bedankt voor het delen!

Lars en het Voyage Privé-team

Niet het niveau van VP !!

Zowel hotel in Cairo als boot op de Nijl zeker geen 4*waard !!! Nog geen 2*!!!
Hotel in Cairo was oud en deden geen oog dicht van het lawaai, heel kleine kamer , zeeer kleine badkamer.
Boot was meer dan gedateerd : oud , geen gordijn hing daar nog recht. Wel heel proper en vriendelijk personeel!
Programma werd naar willekeur gewijzigd . We waren de laatste dag pas 's avonds terug in Cairo en ik kon dus mijn tickets voor GEM weggooien en nieuwe kopen : € 75
Gelukkig zijn we zaterdagmorgen dan toch nog snel kunnen gaan.
Sommige gidsen heel corrupt : geven je niet het juiste advies maar leiden je naar shops in plaats van het geplande bezoek.
Kortom : het was goedkoop maar we zijn ontgoocheld in VP!! Ze moeten dit controleren vooraleer zo een reis te verkopen...

17 november 2025

Hallo Marleen,

Bedankt voor je feedback en zoals je zelf al aangeeft: dit is niet het niveau van Voyage Privé. Het spijt ons om te horen dat de accommodaties niet de kwaliteit hadden die je voor ogen had en dat je problemen hebt ervaren met de gidsen.

Ter verduidelijking wat betreft het programma: in sommige gevallen kan dit (of de volgorde van bezoeken) worden gewijzigd als gevolg van verschillende redenen. Dit staat aangegeven onderaan de reisbeschrijving in de aanbieding, maar we begrijpen hoe dan ook dat het vervelend is als de reis niet loopt zoals je had verwacht.

Nogmaals bedankt voor je reactie over je ervaring. We streven ernaar om onze service te verbeteren en hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven.

Lars en het Voyage Privé-team

Zeer tevreden van onze citytrip

Zeer tevreden van onze citytrip. Alles was zeer goed geregeld, van vlucht tot hotel.

15 november 2025

Hallo Leen,

Bedankt voor je feedback, fijn dat je zowel de vluchten als het hotel als positief hebt ervaren.

Super hotel en ontbijt

Super hotel en ontbijt. Goede bedden. Zouden daar terug opnieuw verblijven indien we opnieuw naar Brussel gaan.

14 november 2025

Hallo Britta,

Leuk om te horen dat je zo'n positieve ervaring had, dat je nog een keer terug zou gaan. Bedankt voor het delen!

Lars en het Voyage Privé-team

Onze citytrip naar Rome was gewoon top!

Onze citytrip naar Rome was gewoon top! Van reservatie tot terugkeer, alles was prima geregeld. Het was een top ervaring en onze eerste keer met Voyage Privé, maar zeker niet de laatste. Ook de klantendienst heeft ons vlot verder geholpen. Het hotel was super met een heerlijk ontbijt.

13 november 2025

Hallo Nele,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat alles van begin tot eind goed is verlopen, evenals het contact met de klantenservice.

Lars en het Voyage Privé-team

Alles bij elkaar een goed verzorgde…

Alles bij elkaar een goed verzorgde reis. Contact met jullie ook goed. Prijs ook goed

18 november 2025

Hallo Ingrid,

Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat zowel de reis als het contact met ons en de prijs goed zijn bevallen.

Heel snel en goed geholpen

Heel snel en goed geholpen

6 november 2025

Hallo Lien,

Bedankt voor je positieve reactie, fijn dat je snel en goed geholpen bent!

Hallo Nadine,

Goed om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad, bedankt voor het delen!

Lars en het Voyage Privé-team

Altijd goede en mooie selecties.

Altijd goede en mooie selecties.

1 november 2025

Hallo Christina,

Bedankt voor je positieve feedback over onze aanbiedingen!

venetie

Alles was zoals afgesproken. Jammer dat de badkamer in de de kamer wat klein was.

31 oktober 2025

Hallo Mark,

Bedankt voor je feedback. Ondanks de kleine badkamer ben ik blij om te horen dat alles is gelopen zoals afgesproken.

Lars en het Voyage Privé-team

Een leuke accomodatie vlak aan de zee

Een leuke accomodatie vlak aan de zee. Alles was tiptop in orde. De service was ook prima. Ik zou er zeker teruggaan.

8 oktober 2025

Hallo Joren,

Bedankt voor je positieve reactie. Leuk om te horen dat je zo'n fijne reis hebt gehad dat je nog eens terug zou gaan!