WakeboardOnline Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Als beginnend wakeboarder had ik mezelf ingelezen online over wat ik ongeveer zocht. Door alle info en allicht ook de onkunde en het gebrek aan kennis zocht ik hulp bij Gerrit van wakeboardonline.nl... Toon meer

Persoonlijk advies voor de juiste setup via de chat of Whatsapp maakt deze webshop uniek t.o.v. andere aanbieders. 2 complete boards besteld. Omruilen van een helm die niet pastte was geen probleem.... Toon meer

Na een wat teleurstellend voorval werd er contact opgenomen door Gerrit. En werd mijn negatieve ervaring meteen weggenomen door een heel mooi stukje service. Er werd een hele nette oplossing gevonde... Toon meer

Wakeboardonline, is één van de eerlijkste en oprechtste webshops deze dagen. Een wakeskate die afbladerde vanonder werd dadelijk terug genomen. Er werd niet getwijfeld een nieuwe aan te bieden. Wetsui... Toon meer

1. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De grootste collectie wakeboardartikelen van Nederland geleverd met de beste service!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super goede service en perfecte levering

WakeboardOnline heeft een echte super service. Snelle reacties per mail (ook 's-avonds laat), meedenken en zorgen dat we de juiste spullen (maten) bestelden. Groot compliment en waardering voor hun werkwijze.
Ook de levering was uitstekend exact conform belofte is het geleverd.

15 mei 2015

klantvriendelijk bedrijf!

er werd meteen gereageerd op mijn mail over de maten van het board.
goeie hulp! nog een aantal keer conatct over gehad. veel keuze...
en uitstekende korting op een mijn nieuwe board!

19 december 2014

Topservice

Ik heb vorige week mijn wakeboard ontvangen en ben ontzettend tevreden. Ik zocht een lekker vlak board, dat wel nog voorzien was van channels en dat ook erg flex was! Dankzij het persoonlijk advies werd het voor mij veel makkelijker om een keuze te maken. Ik kreeg steeds heel snel antwoord via mail waardoor ik snel kon kiezen en mijn nieuw board op tijd heb voor mijn wakeboardtrip. Naar de toekomst toe bestel ik zeker weer via WakeboardOnline!

27 oktober 2014

top service

Bij wakeboardonline bindingen en een board gekocht. Perfecte service, na het invullen van het formulier voor een persoonlijk wakeboard advies goede suggesties en tips gekregen.
Door mijn uitgebreide wensenlijst veel mail contact geweest, elke keer met snelle reactie en passend nieuw advies.

Als je opzoek bent naar een wakeboard is wakeboardonline.nl een absolute aanrader.

26 augustus 2014

Snelle verzending en super service!

Op woensdagochtend heb ik een berichtje gestuurd naar wakeboardonline.nl omdat ik nog enkele vragen had over de bindingen en boots waarin ik geinteresseerd was.
Enkele uren later had ik al een duidelijke en vriendelijke reactie op mijn vragen. Naar aanleiding hiervan heb ik direct mijn bestelling geplaatst. Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik nog een aanvullende mail met een maattabel van de door mij bestelde boots om zo gezegd teleurstelling te voorkomen in het geval ze niet zouden passen. Fijn zo'n dubbel check!
De bindingen konden direct verzonden worden, de boots de volgende dag. Wakeboardonline heeft de dubbele verzendkosten voor hun rekening genomen en de bindingen direct verzonden zodat ik toch al kon wakeboarden de volgende dag.
Zoals beloofd werden de boots de volgende dag verzonden en de dag er op bezorgd.
Al met al een zeer positieve ervaring met Wakeboardonline.nl Verzending en levering zeer snel en de service en communicatie uitstekend!

25 augustus 2014

Top service

Betrokken, enthousiaste service en met afstand de beste en duidelijkste wakeboard gerelateerde site van het land.

17 juli 2014

Gaat net dat stapje verder

Al meerdere keren iets besteld bij Gerrit de Graaf (wakeboardonline) en heb steeds een uitstekende service gekregen. Waar andere bedrijven mij constant aan het lijntje hielden, heeft Gerrit het direct kunnen bestellen en werd het enige tijd later geleverd. Erna nog mailtjes ontvangen met de vraag of alles goed was gegaan.

1 juli 2014

Super service voor een super prijs

Bij WakeboardOnline heb ik mijn Jobe Deluxe 2012 bindingen gekocht.
Omdat het mijn eerste set dichte bindingen werd, was het de vraag of het zou gaan passen. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik direct een bericht met de vraag wat mijn maat is om te checken of ik daadwerkelijk wel de goede maat besteld had. Na dit doorgegeven te hebben ging Gerrit dit voor mij uitzoeken en ik kreeg snel reactie dat het de juiste maat was en dat de bindingen mijn kant op kwamen.
Een dag later waren de bindingen er met ook nog een paar leuke tijdschriften!

Ontzettend bedankt voor je goede service!!

29 juni 2014

Superb!!!

Helemaal top! Mijn pakket paste plots door de brievenbus en kreeg daardoor me verzendkosten terug gestort! Snelle levering! Zeer over wakeboardonline te spreken!

18 juni 2014

Site met persoonlijk advies.

Ik kocht zo goed als al mijn wakeboardbenodigdheden via wakeboardonline.nl en ben altijd al zeer tevreden geweest. De prijs is steeds correct maar vooral het advies die je krijgt is voor mij de reden geweest om hier alles te kopen.
Enkel de verzendkosten, zeker naar Belgie, zijn volgens mij te duur.

Logo WakeboardOnline

Antwoord van WakeboardOnline

Hoi Pedro,

op basis van je beoordeling hebben we de verzendkosten naar België voor pakketten tot 5 kilo (voldoende voor de meeste producten) verlaagd naar 10 euro.

All mijn wakeboard spullen gekocht voordat ik ooit op een wakeboard had gestaan.

Ik mailde over informatie van wat mijn maat zou zijn enzo, was nog helemaal niet de bedoeling geweest om alles te kopen, maar vanwege doe goede persoonlijke en snelle service had ik alles al voor dat ik ooit geboard had. En al mijn spullen zitten uitstekend. board is perfect spullen zitten goed. kort om Wakeboardonline.nl de wakeboard specialist van Nederland na mijn mening.
Ik heb veel advies gekregen van hoe ik het moest aanpakken en kan nu zelfs al over de slider en de kicker

17 juni 2014

Perfecte verkoop en service op maat

Een goede shop met leuke artikelen!
Naast het aanbod ook een ontzettend goed persoonlijk service.

Er wordt meegedacht en het persoonlijk contact spreekt mij erg aan.
De shop wilt je niet zomaar iets verkopen, ze willen ook dat je het goed in gebruik kan nemen en er plezier van hebt!

17 juni 2014

Snelle en persoonlijke service!

Ik had een Monster wakeboard rack besteld bij Wakeboard Online. Er werd met mij contact op genomen per mail om te checken of dit wakeboard rack wel op mijn tower paste. Ik vind het goed dat ze hier over nadenken. Had het wakeboard rack snel in huis!

17 juni 2014

Betere webwinkel is er niet voor je wakeboard artikelen!

Ik kwam er niet helemaal uit wat voor een maat ik nodig had van me helm. Na advies gevraagd te hebben een duidelijk antwoord en direct besteld. Super snel geleverd. Eerder heb ik me wakeboard Ronix Bill met Preston boots gekocht bij wakeboard online. Ook die Set gekocht na advies. En board er nog elke week met plezier op! Groeten,

Vincent

snelle en goede service

Onlangs een hyperlite state 2.0 2014 besteld, had deze binnen 3 werkdagen in huis zonder verder transport kosten te hoeven betalen! Toen ik het board Nog niet binnen had, had Ik bij de helpdesk van wakeboardonline gevraagd of zij mij een indicatie konden geven van de dag van levering. Ze waren hierin erg behulpzaam en stonden mij vriendelijk te woord. Inmiddels druk aan het wakeboarden op mijn nieuwe board super bedankt wakeboardonline!

Super levering!

Ik heb laatst een kleine bestelling gedaan maar kreeg er tog een mooi boek met producten bij.
Snelle levering ook en netjes verpakt!

Volgende bestelling zeker weer op deze site!

17 juni 2014

Goede service bij snelle levering

Super levering, had de bestelling al binnen een paar dagen ontvangen. Ondanks dat het product niet op voorraad is er direct contact met me opgenomen en een compenserend product opgestuurd (natuurlijk allemaal binnen overleg). Zoals hierboven al gesteld. Goede service met korte levertijden :)!

legendarisch.

Goed geholpen met mijn keuze van wakeboard en bindingen.. ook met de rest van mijn uitrusting had ik goed contact met gerrit de graaf.

En natuurlijk mooie prijzen, zag t nergens goedkoper