WakeboardOnline Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Als beginnend wakeboarder had ik mezelf ingelezen online over wat ik ongeveer zocht. Door alle info en allicht ook de onkunde en het gebrek aan kennis zocht ik hulp bij Gerrit van wakeboardonline.nl... Toon meer

Persoonlijk advies voor de juiste setup via de chat of Whatsapp maakt deze webshop uniek t.o.v. andere aanbieders. 2 complete boards besteld. Omruilen van een helm die niet pastte was geen probleem.... Toon meer

Na een wat teleurstellend voorval werd er contact opgenomen door Gerrit. En werd mijn negatieve ervaring meteen weggenomen door een heel mooi stukje service. Er werd een hele nette oplossing gevonde... Toon meer

Wakeboardonline, is één van de eerlijkste en oprechtste webshops deze dagen. Een wakeskate die afbladerde vanonder werd dadelijk terug genomen. Er werd niet getwijfeld een nieuwe aan te bieden. Wetsui... Toon meer

1. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De grootste collectie wakeboardartikelen van Nederland geleverd met de beste service!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede service en mooie producten

Voor het kopen en advies van wakeboardmateriaal ben je bij Gerrit aan het goede adres. Geen nonsense, goede prijzen en eerlijk advies. Heel nieuw setje voor achter de boot gekocht en wordt nu met veel plezier gebruikt. Een voorbeeld voor veel andere verkopers!

Gr,
Mike

8 juni 2014

degelijke online store!

ik heb er mijn Ronix wakehandle bij gekocht omda deze moeilijk te vinden is in de buurt hier, na 1 week wachten heb ik deze al achter de kabel hangen en kan ie los geshred worde!
goede levering, super service thnks to Gerrit

20 mei 2014

Meer dan een webshop, met kop en schouders boven de rest!

Hij was bereidt me persoonlijk te helpen en kon wat spullen laten zien. Uiteindeljk hebben we samen een supermooi wakeboardsetje uitgekozen met daarbij een fijne wetsuit en top vestje van Jobe die je nauwelijks voelt als je rijdt. De kennis is super en je betaald voor wat je zoekt en zelf toe wilt laten aan budget. Wat tips en soms een klein beetje extra investering werd enorm gewaardeerd! Aanrader voor iemand die serieus geholpen wil worden zonder de volle mep uit te hoeven geven. Thanks!

8 mei 2014

Top geregeld!!!

Nadat ik een Jobe 3/4 wetsuit had gekocht en me die niet lekker zat kon ik het pak zonder problemen ruilen. Ik heb voor een zeer scherpe prijs een mooi Mystic wetsuit bij Wakeboardonline gekocht. zonder problemen na kon ik het pak een dag later na eigen wens ophalen. Top service echt een aanrader.

Taurean "BNA Winchcrew"

7 april 2014

Blij met m'n aankoop en super service!

Ik heb het hyperlite murray 137 board met hyperlite open toe boots gekocht.
De service van wakeboardonline is echt top.
Was super snel binnen.
Toen ik vragen stelde over de mail had ik erg snel reactie en hier had ik ook echt iets aan!
Heb ook nog een wakeskate en wakeboard helm gekocht.
Kortom ben blij dat ik het bij wakeboardonline heb besteld!

4 april 2014

Goed meegedacht en een prettige communicatie en service

Ik heb een vraag gesteld via het formulier op de website om zo m'n eerste wakeboard te kopen. Hierop kreeg ik snel een uitgebreide reactie.
Daarna via mailcommunicatie ben ik verder geadviseerd en heb ik een keus kunnen maken en verder afhandeling is verder snel geregeld.

28 maart 2014

Top service en altijd bereid mee te denken!

Duidelijk uitleg bij het zoeken.
Een heel ruim aanbod.
Snelle ondersteuning.
En goede prijzen.

Dat zijn een paar van mijn bevindingen bij mijn recente aankoop.
Minpunten kan ik echt niet bedenken ik zit er nu al een kwartier één te zoeken.
Misschien dat je de spullen niet kan aanraken ;-)

24 maart 2014

goede service

Goede service, word met je meegedacht.
Gaat niet alleen om het "verkopen" maar vooral dat de klant tevreden is.

15 januari 2014

snelle levering

Er werd duidelijk antwoord gegeven op mijn vragen wat betreft gebruik en of het board dat ik voor ogen had ook geschikt was hiervoor. Positieve ervaring met deze site, mocht ik voor komend jaar nog wat nodig hebben ga ik eerst hier kijken

14 januari 2014

Altijd vriendelijk en klantgericht! !

Spullen bestellen is enorm eenvoudig via de overzichtelijke site met een zeer breed assortiment en scherpe prijzen! Vergelijk maar eens bij de concurrent! Buiten dat heb ik aan wakeboardonline een betrouwbaar adres om alles rondom het boarden aan te schaffen! Ik ben dik tevreden over dit vriendelijke en behulpzaame bedrijf!!

Jasper Kooijman.

11 januari 2014

Goede service snelle levering en persoonlijk advies TOP!!

Nu meerdere malen bij Wakeboardonline wat gekocht en iedere keer de beste prijs spullen snel in huis altijd netjes verpakt.
Had een keer verkeerde maat besteld (eigen schuld) maar binnen 3 dagen had ik de juiste maat in huis met een paar coole stickers.
Ik kan niet anders zeggen dat deze shop de beste service heeft op welk gebied dan ook.
Ga zo door.

11 januari 2014

Topzaak

Goede zaak waar ik al mijn wakeboardspullen koop. Leuke aanbiedingen, scherpe prijzen maar toch altijd snel antwoord en persoonlijke service als je een vraag hebt.

Kan deze zaak iedereen aanraden.

Prima en snelle levering

Ik heb informatie via internet aangevraagd en gelijk bericht terug ontvangen.
Het wakeboard zou binnen 1 week geleverd worden, maar omdat mijn zoon naar het buitenland zou vertrekken en toch nog wel heel graag wilde wakeboarden is met enige spoed het wakeboard toch nog snel geleverd. Prima service!

10 januari 2014

Super service bij aanschaf wakeboard!!

Gerrit van Wakeboardonline neemt echt de tijd om je aan het juiste board te helpen. De service van een goede winkel en de prijzen van een internetshop. Snel reactie op mail en erg makkelijk dat je schoenen kunt passen, zodat je zeker weet dat je de juiste maat hebt. Zowel voor een beginner als voor de gevorderde zijn er mogelijkheden. Ik ben super blij met mijn gave Ronix One Timebomb. Kan je zeker aanraden om hier een aankoop te doen!