Water&Wellness Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow. Det bedste Saunagus jeg har oplevet i Danmark! Har prøvet mange forskellige steder også i Polen og Randers er på niveau med det jeg oplevede i Polen. Magisk oplevelser med mange forskellige dygti... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har sclerose og meget gangbesværet. Jeg var i wellness afdelingen og havde en dejlig oplevelse lige pånær adgangsforhold til deres udendørs pool. Meget stejl og smal trappe og utrygt at komme op... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har abonnement til Wellness og kommer der så ofte, jeg kan. Jeg har meget erfaring med Saunagus og har prøvet det mange steder omkring Aarhus, Aalborg og i Wellness i Randers. I går hav... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magtliderlig vagt - her er der tale om Bo, en skallet vagt der aldrig blev politimand. Forskelsbehandling, racisme og truende adfærd fra vagten Bo. En vagt skal dæmpe en situation, ikke eskal... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Water & Wellness Randers har 6.700 kvadratmeter med svømmebassiner, småbørnspool og vandrutschebaner samt wellnessområde og stor fitnessafdeling.

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg har lige fået en P bøde på 795kr

Jeg har lige fået en P bøde på 795kr. Havde registreret mig på deres tablet, men siger de også skal ha p-skiven til at stå på tid ? Hvorfor begge dele, når man registrere sig på tablet ? Er det en måde at få kunder på ? Hvem løber med pengene eller deler de gebyret med Europark ? Dårlig kundeservice.

4 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg vil gerne advare imod Water &…

Jeg vil gerne advare imod Water & Wellness i Randers!
Kort og godt. Der er simpelthen bare et ringe sted, med top arrogant personale! Normalt anmelder jeg kun, hvis jeg er virkelig tilfreds og giver 5 stjerner, men det her sted bliver jeg nødt til at advare imod. Læs evt andre anmeldelser, eller tag selv ud og betal kassen for at finde ud af hvor ringe det er! Sætter aldrig mine ben der igen!

20 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkeligt dårligt service fra…

Virkeligt dårligt service fra medarbejderne. Fyr jeres medarbejdere og find her nogle der gerne vil arbejde og yde en god service. Man bestiller en sandwich med ÆG! Og får en sandwich med æg og rejer. Og når man siger det så vender de bare ryggen til og siger når du bestiller en sandwich med æg så plejer vi at komme rejer i! Hvad er det for et svar!

6 september 2020

Øv oplevelse 👎🏼

Jeg har nu været i det her badeland 3 gange på 6 år men alligevel husker jeg dårlige ting fra hvert besøg Hvilket fortæller mig der er meget der kan arbejdes på. Der mangler virkelig en anden ledelse.
Virkelig dårlig kundepleje og information på basale ting bliver ikke givet. Der er gået penge maskine i den. Jeg kører gerne ekstra kilometer og besøger et andet badeland end at jeg stiller mine fødder der igen.

28 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Chikane og forfølgelse fra medarbejdere…

Chikane og forfølgelse fra medarbejdere pyntet på vores etniske ophav samt beskyldelse og stigmatisering. Water Wellness Randers, i kan gøre dette bedre. Jeg vil ikke stå til skue for hverdags racisme og derfor blev det et meget kort wellness ophold. Penge spildt, forfærdelig oplevelse. Jeg håber ikke andre får samme behandling.

7 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min kone havde inviteret mig på…

Min kone havde inviteret mig på wellness i anledning af min 45 års fødselsdag. Vi kørte fra Århus lørdag formiddag d. 26. oktober for at nyde lidt wellness og brunch. Jeg blev dog afvist i receptionen da jeg ikke havde sygesikringsbevis. Jeg havde gyldigt kørerkort med, men det var ikke godt nok. Jeg har aldrig før oplevet at blive afvist ved en svømmehal/wellness fordi jeg ikke havde mit sygesikringsbevis med. Det er simpelthen for dårligt. Det kan man ikke byde folk. Heldigvis fandt vi ud af at Lubker Golf og Spa var åbnet og vi kørte derud og havde ingen problemer med at blive lukket ind. Jeg vil opfordre ledelsen i Water & Wellness om at ændre på politikken omkring sygesikringskort for at komme ind. Det giver ingen mening - og hvad med udlændinge på besøg i Danmark, er det udelukket fra Water & Wellness?
Håber at mit indlæg og flere andre herinde, som jeg kan se har været ude for det samme, bliver taget alvorligt så andre ikke kommer i en lignende situation.

3 november 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Første og sidste gang.

Vi har været der en gang, og fandt hurtigt ud af, at det bare var en DYR almindelig svømmehal, så vi kommer ikke igen.
Parkeringen hjalp heller ikke i den positive retning... 😉 Fik dog svømmet 1000 meter, og ungerne fik kørt lidt i rutschebaner, og det var det.

9 september 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg og min kone blev afvist at komme…

Jeg og min kone blev afvist at komme ind i Randes Wellness området,fordi min kone ikke havde sin sygesikringskort med. Hun ville vise sin kører kort til ham, men han ville kun accepte sygesikringskort. Jeg tror at en id kort med billede er mere troværdig end sygesikringskort. Vi kørte fra Aarhus til Randers til at få en rolig dag, men vi fik et meget ubehagelig oplevelse i sted for.
Meget dårlig og uforståelig regl. Jeg har aldrig oplevet at man blev nægtet at komme ind i et sted, fordi man ikke har sin sygesikringskort med.

16 april 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Datasikkerhed - ballade i wellnessafd.

Der er ofte (tekniske) problemer med bassinerne, bruserne mv. Hertil er det virkelig underligt at man skal have scannet sit sygesikringsbevis for at få adgang til wellness afdelingen (de fortæller selv at det er pga. meget ballade og at det er for ens egen skyld), men det virker meget tvivlende mht datasikkerhed omkring de oplysninger, de indhenter. Når man spørger ind til dette, så siger de, at de er en privat virksomhed og kan gøre, hvad de har lyst til - og at man kan blive væk, hvis ikke man vil udlevere sine oplysninger, og stoler blindt på at de opbevarer dem korrekt!

14 april 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der er altid et nyt problem.

Hver eneste gang vi har besøgt Randers Vandland er der problemer. Det varme bassin er stort set altid optaget. Parkeringsforholdene er komplet umulige og man får nemt en p-bøde. Vi googlede åbningstider og stod kl. 10.00 for at komme ind og bade med vores børn, idet det åbnede kl. 08.00. Så åbner det først kl. 11.00 for børnebassinet. Det skal man længere ind på hjemmesiden for at se. Jeg forstår ikke hvorfor vi støtter det sted her. Der er aldrig problemer med Viborg, Aalborg eller Hobro for den sags skyld.

5 maart 2019

Dårlig og skuffende oplevelse!,,

Min kæreste og jeg var kørt fra Aarhus for at besøge jeres Welness center, men bliver nægtet adgang fordi vi ikke har vores sygesikringsbevis med. Jeg har aldrig hørt noget så latterligt. Fair nok hvis I vil se ID, men det giver ingen mening at man ikke kan oplyse ens cpr nummer eller vise andet ID end sygesikring.

23 februari 2019

Dårlig service og personale

Vi var to vennepar, der søndag den 10.02.2019 kl. ca. 13.30, havde besluttet at tage en tur i wellness som vi har gjort flere gange før. Efter en køretur fra Aarhus møder vi en strid personale, der oplyser os om, at vi skal vise sygesikringsbevis. Det er desværre kun 3 af os, som har sygesikringsbevis med. Sidste mand har dog kørekort, som han viser. Damen ved skranken afviser kørekortet, som vi er helt uforståelige overfor, da dette må være bedre id end et sygesikringsbevis. Vi kunne i princippet have gået ud på parkeringspladsen og lånt et sygesikringsbevis, også fået lov til at komme ind. Hvad mening giver det?
Damen fortæller, at det er fordi de har haft kunder, som har truet personalet, hvorfor vi godt forstår de gerne vil have noget id. Men når min ven står og kan vise utallige id kort med billede og ovenikøbet bevis for at han er politibetjent, burde det vel være nok for at komme ind. Vil ikke anbefale dette sted til nogen og har ikke lyst til at vende tilbage med den dårlige service - vi havde dog en god dag i Lübker spa i stedet.

23 februari 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil aldrig anbefale water and wellness

Vil aldrig anbefale det her sted til nogle! Meget uforskammet personale, som står og griner af en i telefonen når man ringer ind med et problem.
Har haft en del bøvl med nogle regninger til fitness, hvor jeg ikke har fået sendt mine regninger, også beskylder de mig for ikke at have betalt, hvor efter de siger at det ikke er deres problem jeg ikke modtager mine regninger.. De kan jo ikke styrer post nord siger de..
Da jeg var nede at melde mig ud, fik vi af vide at vi ville få penge tilbage, men det gør vi jo så ikke.. Og vi forstod heller ikke hvilke penge.. Men da jeg så ringer, får vi af vide hvilke penge vi dog havde regnet med at få tilbage, hvor hun griner imens.. Jeg er helt med på der kan være nogle fejl, og ja jeg hidsede mig Måske mere op en nødvendig men hold nu op, hvor er der bare et uprofessionelt personale der er ansat der.. Og alle mine oplysninger stod ingen gang rigtig i deres system, mit navn, adresse og tlf nr var helt forkert...
Jeg betaler dog den regning jeg har fået til sendt nu, som dog skulle have været sendt for en måned siden, og får herefter beskyldninger for jeg ikke har betalt mine regninger.. Men det jo også svært når jeg først har fået den nu.. Super flot.. Kan bestemt ikke anbefale deres fitness..

28 januari 2019

Uforskammet og ufleksibel personale

Uforskammet og ufleksibelt personale

Jeg var i Randers Water & Welness idag med mine to sønner på 18 og 15. Vi er kørt lang for at komme dertil. Ved indgangen skal vi vise sygesikringsbevis for at komme ind (det er nyt for os).

Forklaringen er at der tidligere har været en del hærværk og de gerne vil have mulighed for at identificere eventuelle gerningsmænd. Ok fair nok tænker jeg - Jeg har sygesikringsbevis kørekort m.m. på mig, men mine to sønner har ikke deres med (Vi skulle jo bare bade!!).

Vi bliver afvist af en uforskammet ung mand der åbenlys nyder sine beføjelser. Det står på hjemmesiden siger han med et stort smil. (Det gør det også hvis man går rigtig langt ind - det er ikke på forsiden og heller ikke under åbningstider men helt inde under Welness - og så langt havde jeg ikke klikket mig vej ind (jeg kendte jo godt deres wellness afdeling).

Nå men OK - det med identifikationen, kan jo være fair nok (hvis vi nu er hærværksfolk!!). Jeg kommer i tanke om at jeg i forbindelse med er USA ophold, har kopieret drengens pas og sygesikringsbevis og sendt på en mail. Det finder jeg frem på min telefon.

Jeg henvender mig til den unge mand igen (høflig og er meget opmærksom på at han ikke skal opleve at tabe ansigt ved eventuelt, at omgøre en beslutning) og forklarer ham at jeg har mit eget sygesikringsbevis og kan sikre identifikationen af mine drenge med kopi af pas og sygesikringsbevis.

Men nej - det skal været fysisk kort som han kan scanne ind. Så er det, at det I min optik, begynder at kamme over, og ikke længere handle om identifikation, men har udviklet sig til paragrafrytteri og chikane. Vi kører hjem godt trætte af oplevelsen.

27 december 2018