Webesto - M-Joy Gmbh Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Kast werd betaald, maar niks levering! Op de Duitse website van Webesto is bij beoordelingen te vinden dat er al geen contact meer was met de fabriek op 04/01/2018 niet per telefoon, niet per mail.... Toon meer

Dit ^%$@(*-bedrijf heeft mij net na me meer dan een maand lang niets te laten horen over mijn bestelde kast zojuist gemaild dat het bedrijf failliet is en 'dat de kans dat ik mijn geld terug krijg nih... Toon meer

Kwalitatief zeker beter dan de concurrenten , Goed geholpen door de telefonistes ,als je ze belt , goed en duidelijk verhaal , makkelijk in elkaar gezet , Als je een beetje geduld hebt , zou ik... Toon meer

Slechte service en lange levertijd Kast zou binnen 3 weken geleverd worden... Word inmiddels 6 weken, naar verwachting.. Klantenservice en communicatie is zeer slecht! Je word van het kastje naar d... Toon meer

1. Slaapkamermeubilair winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Op zoek naar de perfecte kledingkast? Ga dan voor een schuifdeurenkast van Webesto - M-Joy GmbH. Webesto is een Duits familiebedrijf met jarenlange ervaring in de fabricage en verkoop van design meubels. Onze schuifdeurkasten zijn van perfecte kwaliteit en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. U kunt uw garderobekast zelf samenstellen in onze kastenplanner. We zijn blij dat we de Webesto schuifdeurkasten nu ook in Nederland kunnen aanbieden. Daarom geldt voor onze garderobekasten: gratis verzending vanuit Duitsland

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kast besteld en betaald.

Kast besteld en betaald.
Uiteindelijk na 5 weken verder krijg ik een mail waarin faillisement staat. Geen geld terug. Geen kast en geen geld.
Zeer schandalig.. geef me op zn minst mn geld terug!!!

27 januari 2018

Kast werd betaald

Kast werd betaald, maar niks levering!
Op de Duitse website van Webesto is bij beoordelingen te vinden dat er al geen contact meer was met de fabriek op 04/01/2018 niet per telefoon, niet per mail. . Dit is de dag dat wij het geld overgeschreven hebben. De betaling kon ook niet via onze bankkaart, enkel via overschrijving. Daardoor hebben wij ook geen dekking. Waarom als het dan al slecht ging, nog geld van de mensen hun rekening halen??? Schande!!!!

26 januari 2018

Dit k-bedrijf heeft mij net na me …

Dit ^%$@(*-bedrijf heeft mij net na me meer dan een maand lang niets te laten horen over mijn bestelde kast zojuist gemaild dat het bedrijf failliet is en 'dat de kans dat ik mijn geld terug krijg nihil is'....

24 januari 2018

Kwalitatief zeker beter dan de …

Kwalitatief zeker beter dan de concurrenten ,
Als je een beetje geduld hebt , zou ik zeker voor webesto kiezen .
Trouwens ik heb voor de switchbox glas .met spiegel gekozen ,
mooie kast ,

17 december 2017

Slechte service en lange levertijd

Slechte service en lange levertijd

Kast zou binnen 3 weken geleverd worden... Word inmiddels 6 weken, naar verwachting.. Klantenservice en communicatie is zeer slecht! Je word van het kastje naar de muur gestuurd en er komt geen duidelijk antwoord over de levertijd. Ruimte voor tegemoetkoming is er totaal niet, het antwoord is we hebben te weinig marge om korting te geven of bijvoorbeeld gratis te monteren. Hopelijk komt mijn kast nu volgende week... Persoonlijk zou ik nooit meer bestellen bij Webesto.

6 juni 2017

slechte communicatie

op 12 januari hebben wij een mail ontvangen met daarin de bevestiging van de ontvangen betaling. tot op heden toe nog geen bericht gehad over de levering. op mail of telefoon wordt niet gereageerd. Erg jammer.

1 maart 2016

Mooie kast voor prima prijs

Bij het zoeken naar een kast bij Webesto uitgekomen .Kast besteld en na 5 weken bezorgd door een vriendelijke duitse chauffeur die niet tot aan de voordeur levert maar gewoon alles netjes helpt naar binnen te dragen .De kast zit erg goed verpakt en eenmaal uitgepakt is deze makkelijk in elkaar te zetten mede door de duidelijke gebruiksaanwijzing.
Een kwalitatief erg goede en stevige kast waarvoor je bij de Ikea e.d voor een kast van dezelfde afmetingen 30 tot 40% meer betaald .Kortom , een aanrader !

15 november 2015

Mooi produkt en prima service.

Bestelling van de kast,communicatie en levering prima in orde.
Kast op tijd geleverd en chauffeur zeer behulpzaam.Montage eenvoudig.
Zeer tevreden over het product en Webesto is aan te bevelen.

22 oktober 2015

Degelijke kast, goede service, heel blij mee

De kast werd in de afgesproken levertijd geleverd en voldeed aan mijn wensen. De kwaliteit is goed en het was niet al te moeilijk om de kast in elkaar te zetten. Helaas was de verkeerde maat kledingstang meegeleverd maar die krijg ik binnenkort alsnog via de post toegestuurd.

7 april 2015

Waardeloze levering en communicatie

De kwaliteit van de kast is goed. Echter de service is niet benoemenswaardig. Allereerst word er een levertijd beloofd van 3/4 weken wat resulteerde in 8 weken. Word overigens ook pas aangekondigd in de 7e week, zelfs nadat je er zelf 2x over belt en 3x over mailt krijg je geen zekerheid. De kast is ook niet compleet geleverd. Het enige wat we krijgen is een excuus in half duits/engels/nederlands en na drie weken een mail dat deze delen vervolgens pas in maart geleverd worden. Ongelovelijk.. Ben onderhand al 10 / 11 weken verder om een kast in elkaar te krijgen. Er is geen ruimte voor tegemoet koming, spoed versturing of compensatie ondanks dat hier meerdere verlof dagen voor opgenomen moesten worden. Slechte zaak.

24 februari 2015

Goede kwaliteit, nette prijs, uitstekende service!

Een maandje geleden mijn eigen, compleet op maat gemaakte kast besteld. Gisteren hem zelf in elkaar gezet en was enorm eenvoudig om hem in elkaar te zetten. Nu heb ik een kast die helemaal naar mijn wens is ingedeeld en perfect past bij de rest van het interieur. 2x gebeld met vragen, altijd netjes en vriendelijk geholpen. Zeer tevreden!

9 februari 2015

goede kast, niet duur

Had altijd ikea kasten tot ik bij toeval bij webesto uit kwam. Kon de kast helemaal naar eigen smaak samenstellen. Ook na bezorging bleek webesto een goede keus: stevige kast met ruim voldoende opbergruimte. Dit alles tegen een leuke prijs!

3 december 2014

Leuke handige kast met fijne service

3 weken geleden een kast besteld bij deze webshop en die is erg mooi. Ben er trots op en een paar van mijn vriendinnen willen er nu ook 1 gaan kopen. De service was goed en alle afspraken zijn nagekomen.

Een aanrader!

De service en kwaliteit van Webesto zijn uitmuntend! Ik heb onwijs veel plezier van mijn kast en heb spijt dat ik niet eerder bij Webesto een kledingkast heb besteld!

prijs/ kwaliteit super!

Ik heb een tijd geleden een nieuwe kast met zweefdeuren besteld. Eerder binnen dan verwacht en ik ben er heel blij mee. Groot pluspunt is dat je ook geen verzendkosten hoeft te betalen!

Perfectie op maat!

Zelf een kast samengesteld op Webesto om iets unieks in huis te halen. Dit werkte geweldig en binnen de verwachte levertijd had ik de kast in huis. Niets op aan te merken!

24 november 2014