Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Toon meer
BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Toon meer
West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen z... Toon meer
Gebeld door Eric van Boven deed zich voor als medewerker vattenfall. Omdat wij binnenkort verhuizen wist hij dat vattenfall daar geen energie leverde ,maar een dochter bedrijf t.w Innova en dat er... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!
Nederland
- www.westbespaarcoach.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verschrikkelijke onbeschofte mensen die…
Verschrikkelijke onbeschofte mensen die daar werken. Ze liegen en bedriegen je. Doen ook nog eens voorkomen dat je eigenlijk maar een dom iemand bent. Gelukkig nog nooit iets van hen afgenomen. Als je een vraag terug stelt: wat is dan mijn verbruik blijkt dat ze je regelrecht staan te bedriegen. Nooit intrappen in die sukkels
Aandringers!
Van de week gebeld door ze met een aanbod, hier nog over nagedacht. Vandaag, zoals afgesproken, door hun teruggebeld. Het klonk te mooi om waar te zijn. Desondanks heb ik ze een contract op laten stellen, ook juist om dit bij Essent na te checken (mijn onderbuikgevoel klopte). Essent was degene die mij vervolgens bedankte omdat ik alert was en hun nu meer info hebben omdat ze al het gevoel hadden dat het niet helemaal deugde ondanks een of andere samenwerking
Zodoende direct de mail beantwoord dat ik er vanaf zag. Er werd 3x achter elkaar gebeld toen ik niet op nam dus toch maar opgenomen. Meneer van West Bespaar Coach bleef aandringen waarom ik er vanaf zag. Zodra hij door had dat ik verder niks los liet werd hij erg snel met praten, wees me op het bel me niet register (waar ik allang bij aangemeld sta) en gooide vervolgens de hoorn er op!
Misleidende gespreken voeren .
Misleidende gespreken voeren zijn zij grootmeesters in , toch op het laatst afgezegd omdat er een hoop niet klopte en ik het niet vertrouwde ! Werd toen heel anders benaderd en mocht ook mijn energieleverancier niet om info vragen ! Losers zijn het !
West Bespaar Coach. Opdringerig!!!
Ben gebeld uit naam van Oxxio. Meisje was net nieuw en werd geholpen door haar leidinggevende. Na wat vragen te hebben beantwoord vroeg ik wie ik aan de lijn had want die gegevens zouden ze toch al hebben. Nee was West bespaar coach!! En was ook door hun bij Oxxio gekomen.(bij later nazoeken was dat helemaal niet zo). Het gas zou nu veel goedkoper zijn en zou ik via Delta gaan krijgen met een apparte factuur..... daar ging ik al vragen stellen.... Ik was tenslotte weg gegaan bij delta omdat ze zo duur waren..... Ik kreeg na de vragenlijst een mail en ook direct een sms.... of ik even op bevestigen wilde klikken. Bij mijn antwoord op "ik klik nergens op en ga het thuis even rustig nakijken.." sloeg de sfeer om. De mensen die zo aardig waren werden opdringerig en snauwerig. Ben nog meerdere malen gebeld en was alleen maar aandrigen!!! maar heb nummer geblokkeerd. Wat een k.. firma. Lijken mij erg veel op oplichters en bedriegers. Geen zaken mee doen!!!!
Energieratten
Energieratten. Ongevraagde telefoontjes ondanks vermelding in het bel me niet register.
Schandalig om ongevraagd op mobiele…
Schandalig om ongevraagd op mobiele nummers te bellen. Waar hebben julie die gejat? Wat een schurken. Meteen ophangen dus.
Leugenachtige praktijken van West Bespaar Coach…
Ik werd gebeld door West Bespaar Coach die het deden voorkomen alsof ze door mijn energieleverancier geautoriseerd waren om mij te bellen. Dit heb ik direct gecheckt met mijn energie leverancier en die stelden dat dit helemaal niet het geval is en West Bespaar Coach helaas veel vaker van deze leugenachtige praktijken gebruik maakt. Ik heb WBC terug gebeld en gevraagd waarom ze gebruik maken van leugens. De verkoopster ging daar niet op in maar probeerde mij alsnog weer iets te verkopen. Geen geweten alleen maar geldzucht.
Oplichters
Oplichters probeert je energiecontract aan te passen en er zelf goed aan te verdienen. Niet mee in zee gaan. Hebben oude gegevens die AVG technisch niet eens meer opgeslagen mogen zijn.
Geslaagde overstap.
Onlangs stapte ik over van Eneco naar Essent, na een vriendelijk voorstel van West Bespaar Coach. Ik wist van de prins geen kwaad, tot ik bij RadarTV ernstige klachten over deze bemiddelaar hoorde: zulke ellende is mij -tot nu toe in ieder geval- bespaard gebleven, zo kan het dus ook!
Oplichters
Net gebeld dat ze mijn maandbedrag met 20,-- gaan verlagen dat kon ze uitrekenen ondanks dat ze mijn verbruik niet weten. bleek uiteindelijk berekend te zijn op de helft van mijn verbruik. dus Alstublieft ga een andere baan zoeken waar je niet hoeft te liegen voor je geld . HOU OP MET MENSEN LASTIG TE VALLEN !!!!!
Oplichters!
Wordt je gebeld door dit nummer? Ophangen. Ze kopen hun gegevens bij Green Flamingo, een bedrijf wat weer gegevens verzameld via valselijke win acties via Facebook. Iemand heeft daar mijn telefoonnummer ingevuld, met een heel ander e-mailadres
BRUTAAL. OPLICHTERS. NIET TE VERTROUWEN
Zojuist gebeld door ene Dylan van Dijk (heb sterk het vermoeden dat dat niet zijn naam is, aan het accent te horen. Dylan Sprak mij aan met een achternaam die niet eens lijkt op mijn achternaam. Toen ik vroeg waarom mijn nummer in het systeem staat wilde hij meteen afronden en mij wijzen op het bel-me-niet-register. Ik gaf aan dat ze mijn nummer maar heel gauw uit het systeem moeten halen. Helaas kreeg ik een brutaal antwoord terug en heb niet het idee dat dit wordt gedaan. Sterk het vermoeden dat het hier gaat om oplichterspraktijken. Oppassen dus!
Ik zit bij belmeniet register maar…
Ik zit bij belmeniet register maar bellen toch en zeggen om te kijken voor een nieuw contract bij Engie ze bellen namens engie volgens de persoon die mij belde.
Dus gewoon oplichting ze bellen niet voor engie dat regel ik zelf.
Asociaal aan de telefoon.
Asociaal aan de telefoon.
Laat de klant niet uitspreken en praat er gewoon doorheen en dan zeggen dat de klant door hun heen praat.
Vind het maar een vreemde manier van zaken doen.
Wordt je 2 minuten later nog een keer gebeld met het zelfde l*l verhaal. Heb na 4 minuten meegepraat maar aangegeven dat ik er klaar mee was en dat ik niet weer gebeld wil worden.
Wat een agressieve verkoopmethodes
Wat een agressieve verkoopmethodes. Een medewerkster die door iemand op de achtergrond door een collega werd gesoufleerd en die ons zo ongeveer dwong om tot het tekenen van een opdracht over te gaan. Dit lijkt echt nergens op. Probeer ze van je weg te houden want ze pushen dat is niet normaal meer
Oplichters
Oplichters, vallen je lastig, en proberen je onder valse voorwendselen over te laten stappen op hun provider.
Wees eens gewoon eerlijk!
Er zal een officiele klacht ingediend…
Er zal een officiele klacht ingediend worden tegen jullie en jullie medewerkster Julia.
Het is al de zoveelste keer dat ik door haar of een van haar collega's wordt benaderd en meestal omtrent het energiecontract van een woning waar ik al 11 jaar niet meer woon.
ondanks het belmeniet register wordt ik wekelijks gebeld en dat moet een keer afgelopen zijn
Ik ben over de benadering helemaal niet…
Ik ben over de benadering helemaal niet tevreden. Ik werd door jullie gebeld. Wis niet wie jullie waren.
Belde netjes terug.
Ze gaf aan. Dat het over de energie ging . En of ik mevrouw kok. Was.
Ik heb hier geen belang bij. Wordt hier tevaak over gebeld. Zij u beld mij. Ik nee u heeft mij gebeld . En ik bel terug. Anders had u mijn naam ook niet geweten. Ben het spuugzat. Hier voor gebeld te worden.
Bij deze bel mij niet meer terug
OPLICHTERS!!!!!!!!!!!
Net gebeld dat ik een contract heb bij budget energie wat niet klopt want ik heb nergens een energie contract op mijn naam. Ik heb de de lijn gelijk verbroken 2 weken geleden ook zo'n gelijke telefoontje gehad klopt ook van geen kanten dus ga een andere baan zoeken waar je niet hoeft te liegen voor je geld want ik geloof nog steeds dat je op wordt gevoed dat niet mag liegen en bedriegen. HOU OP MET MENSEN LASTIG TE VALLEN EN ZO DE ZAKKEN VAN JE WERKGEVER TE VULLEN!!!!!!!!!!!!!
⁹/⁴/²⁰²¹Hallo mensen.
⁹/⁴/²⁰²¹Hallo mensen.. ik ben zojuist ook gebeld. Niet opgenomen want het bijzondere eraan is dat ze bellen met een nummer die niet overeenstemmend is met het nummer op het site namelijk +31850138356. Het volgende wat opmerkelijk was dat erin stond op moment van bellen als melding "dat ik dit zelf aangevraagd had". Wat ik dus niet gedaan heb... overigens wie belt er nu op een vrijdag avond om 20¹⁸? Terwijl het bedrijf gesloten is vanaf 17¹⁵. Na gegoogled te hebben. Zag ik al snel, dat dit oplichting is. De fotos van het bedrijf(personen) zijn ook iets te. Lijkt wel van internet gehaald. Dus ik deel de mening dat ergens data lekt. Al paar jaar of dat dit bedrijfr ze overkoopt.
Overigens staat er dit in de voorwaarden als je contractant bent
Artikel 4: Medewerking door de contractant
De contractant zal voorzover zulks redelijkerwijs nodig is zijn medewerking verlenen aan het uitvoeren van de overeenkomst. Hij zal o.a. noodzakelijke gegevens aan West Bespaar Coach verstrekken, aan werknemers van West Bespaar Coach of aan door West Bespaar Coach ingeschakelde derden en zal maatregelen treffen zodat West Bespaar Coach haar diensten naar behoren kan verlenen.
De werknemers van West Bespaar Coach of van de door West Bespaar Coach ingeschakelde derden zullen zich houden aan de toegangsregelingen en/of veiligheidsmaatregelen van de contractant, zoals aangegeven in de overeenkomst.
Artikel 5: Geheimhouding
Iedere partij is verplicht tot geheimhouding jegens derden van alle gegevens van vertrouwelijke aard, in welke vorm dan ook, die zijn verkregen van de andere partij. Login-gegevens en paswoorden dienen alleen voor persoonlijk gebruik door de contractant en mogen nooit openbaar gemaakt worden op wat voor manier dan ook.
Evenseens geheimshoudingplicht.. ik begrijp avg wetgeving. Maar ik stel 1 vraag. Als goed functionerende bedrijf, heb je tocht juist iets aan mond en mond reclame.
Dus niks aan services/ bemiddelaar aansluiten hier.
Waarschijnlijk vragen ze bemiddelingskosten/servicekosten. Regels vanuit wetten zijn hier strak in.
Ook de kvk nummers kloppen niet..FinCare Solutions B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 66270987/69341613
Het exploiteren van een callcenter, in het bijzonder, doch niet uitsluitend, op het gebied van energieleverantie