West Bespaar Coach Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Toon meer

BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Toon meer

West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen z... Toon meer

Gebeld door Eric van Boven deed zich voor als medewerker vattenfall. Omdat wij binnenkort verhuizen wist hij dat vattenfall daar geen energie leverde ,maar een dochter bedrijf t.w Innova en dat er... Toon meer

1. Prijsvergelijkingswebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gebeld door Eric van Boven deed zich…

Gebeld door Eric van Boven deed zich voor als medewerker vattenfall.
Omdat wij binnenkort verhuizen wist hij dat vattenfall daar geen energie leverde ,maar een dochter bedrijf t.w Innova en dat er ook nog ter plekke een collectief was waardoor de premie ook laag zou blijven.
Allemaal gelul slecht bedrijf.

8 april 2021

Eigenlijk geen ster waard

Eigenlijk geen ster waard. Gebeld door Thijs van Pasen die zich voordeed als medewerker van Vattenfall. Wist al mijn gegevens, en deed een verlengingsaanbod. Toen ik het contract binnen kreeg bleek het een overstap naar Innova. Gelijk mijn offerte laten annuleren, en Innova op de hoogte gebracht van deze schandelijke praktijken.

7 april 2021

Gebeld ondanks bel-me-niet-register

Vergelijkbaar verhaal als eerder genoemd op deze pagina. Mijn naam klopt, maar niet mijn adres en energie aanbieder. Ik sta ook in het belmeniet register dus onterecht contact. Zal, helaas, met een datalek te maken hebben.

7 april 2021

Schandalige cowboys en mogelijk kopers van datalekken?

Ben op 6 april 2021 door een medewerker van deze club gebeld die mij aansprak met mijn juiste achternaam, zei namens Vattenfall te bellen ivm mogelijkheid herziening/verlenging, maar noemde vervolgens een volstrekt verkeerd adres waar het om zou gaan. Verrassender voorts omdat ik nooit een contract met Vattenfall of diens voorganger heb gehad. En in het bel-me-niet-register heb ik me zo uitgebreid mogelijk aangemeld. Uiteindelijk met de klantenservice van deze tent gesproken en ben daar uiteindelijk door een medewerker, met naar eigen zeggen 12 jaar werkervaring op een klantenservice, volstrekt schandalig te woord gestaan vanaf het moment dat ik vroeg hoe ze aan mijn gegevens kwamen, dat die gegevens ook niet klopten, dat het leek op een datalek waar zij dankbaar (en dus illegaal) gebruik van hebben gemaakt en dat ik dit wel iets vond voor de ACM, de AP en Radar. Nog nooit zo schofterig te woord gestaan. De betekenis van klantenservice is daar onbekend. Niets anders dan ordinaire ongewilde telefonische colportage en als je hen daarop aanspreekt, geven ze een grote bek. SCHANDALIGE COWBOYS!

6 april 2021

Net gebeld door iemand

Net gebeld door iemand, die zei dat hij van Essent was. Wist alles mijn voorschot, mijn huisnummer, mijn verbruik en natuurlijk mijn telefoonnummer. Hij deed een aanbod, dat energiegoedkoper werd en dat ik mijn contact met 3 jaar weer kon verlengen met essent. Kreeg een email dat meteen in de spammail verdween en moest op een link drukken(wat ik niet gedaan heb, want anders zit je eraan vast)en heb meteen essent gebeld. Die zeiden dat zij steeds meer van deze klachten krijgen. Essent geeft alleen veranderingen in het huidige contractaan via een brief of je moet inloggen op je essent account. Dus niet reageren op deze oplichters.

29 maart 2021

Zeer hardnekkige stalkers

Update: Ik heb een e-mail gestuurd waarin ik verzocht mijn gegevens te verwijderen. Ik kreeg een keurige AVG bevestiging en mijn gegevens zijn gewist. Geen telefoonterreur meer. West bespaarcoach, zou je je telemarketeers niet eens beter gaan instrueren? Zij zouden dit allang hebben moeten doen omdat wij elk gesprek aangeven niet meer gebeld te willen worden.

29 maart 2021

Low lifes....

Denise, Mina, Marleen, Marijke, Linda en niet te vergeten Sandra van Vliet en Thijs of Thijm........Low lifes....

18 maart 2021

VAL ME NIET LASTIG!!!!

VAL ME NIET LASTIG!!!!

IK STA IN HET BELMENIET REGISTER
WORDT 5X!!!! GEBELD
AGGRESSIEVE LEUGENAARS
MAAR IK TRAP ER TOCH NIET IN
GA IETS NUTTIGS DOEN MET JE LEVEN!!
OOK TEGEN JULLIE GLADJANUSSEN GEZEGD DAT ZE ME MET RUST MOETEN LATEN MAAR ZE DOEN HET NIET! TOT 5 KEER AAN TOE!!! BAHBAH

DOE NEDERLAND EEN PLEZIER EN HEF JEZELF OP

Ik heb nog even wat onderzoek gedaan en deze flessentrekkers hebben al eerder hun oplichtingspraktijken gedaan via verzorgendbesparen. Was net zo'n succes als dit fiasco. Zoek maar op. Hoe weet ik dit? Al jullie positieve reviews hebben maar 1 review achter gelaten (waar heb je ze gekocht?) op 1 iemand na. En 3 keer raden waar die ook nog een positieve heeft achtergelaten...

17 maart 2021

Ben benaderd door West bespaarcoach

Ben benaderd door West bespaarcoach, Hier niet intrappen, degene deed zich voor als iemand van Essent, maar zijn geen Essen, mijn contract met Essent loopt in april af, dus de jacht is geopend door andere bedrijven.
Het begon met dat ze het huisnummer niet op het goede nummer hadden staan, even contract er bij gezocht van Essent, vervolgens vragen de lui van deze B.v. om het bankrekening nummer 9 cijfers lang, geeft dit onder geen beding af.
inderdaad even bij essent gecheckt. deze vertelden ook, als je hiermee, krijg je in feite een nieuw contract, die niks mwet Essent te maken heeft, Dit houdt dus in de praktijk in als er iets is met het gas of stroom, dat je niet kan rekenen op je vaste leverancier.
Nogmaals trap dus niet in de situatie die je voorgeschoteld krijgt van West bespaar coach, bekijk vooral de revieuws op de website en trek dan je eigen conclsie.

12 maart 2021

Leugens

Heel slecht. Eerst zeggen dan je van Eneco bent. Dan geef ik aan dat je niets hoeft aan te bieden.. nee mevrouw, we gaan alleen uw contract verlengen en u gaat er dan op vooruit in de kosten omdat het er nu anders uit ziet. Vervolgens krijg ik een contract binnen van energie direct. Nou nee, hier wil ik niets van weten. Ik heb niets geaccepteerd, dus ik neem aan dat er ook niets doorgaat. Wat slecht.. zeg gewoon eerlijk waar je voor belt en misbruik geen mensen

Heel erg slecht

Heel erg slecht. Vaak aangegeven geen intresse te hebben, gewoon door gaan.. na het gesprek het bel me niet register alweeer ingevuld.. en de dag erna bellen ze weer terug.. weer geen inrresse van mij kant.. en me vrouw werd er boos aan de andere kant van de lijn.. zo win je geen zieltjes..

10 maart 2021

OPLICHTERS jullie zijden dat jullie van Eneco waren

OPLICHTERS jullie zijden tegen mij dat jullie van Eneco waren. Kreeg op een gegeven moment een mail van Engie energie met welkom bij engie. Heb ze maandag meteen gebeld en alles stop laten zetten. Jullie zijn echt met mensen hun vertrouwen aan het spellen. Schrijf me uit of ik ga met al deze info die ik hier zie en zelf heb naar de politie. Echt schande hoe jullie te werk gaan. Ik ga ook een klacht neerleggen bij kvk over jullie werk wijzen. Kijken of jullie dan nog mensen zullen oplichting.

10 maart 2021

gesproken met max van west bespaar…

gesproken met max van west bespaar coach,

vriendelijke man, tarieven klopte en ik ga er inderdaad op vooruit. Normaal gesproken ben ik niet van telefonisch verkoop (advies) hebben samen stap voor stap de offerte doorgenomen, niks vreemd opgemerkt, we zien het wel op de eind nota :)

6 maart 2021
Logo West Bespaar Coach

Antwoord van West Bespaar Coach

Geachte heer,

Wij vinden het erg fijn te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zijn u graag van dienst geweest.

Team West Bespaar Coach