West Bespaar Coach Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Toon meer

BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Toon meer

West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen z... Toon meer

Gebeld door Eric van Boven deed zich voor als medewerker vattenfall. Omdat wij binnenkort verhuizen wist hij dat vattenfall daar geen energie leverde ,maar een dochter bedrijf t.w Innova en dat er... Toon meer

1. Prijsvergelijkingswebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ongevraagd bellen

Ik word steeds gebeld met nummers beginnend met 085 en 020, ondanks dat ik in het bel me niet register sta. Ben 1x ingetrapt en ben meer gaan betalen. Nu zelf via de consumentenbond een contract afgesloten bij een andere leverancier en ben veel voordeliger uit.
Gisteren een medewerker aan de telefoon gehad die ronduit onbeschoft werd nadat ik melde dat ik inmiddels bij een andere leverancier zat dan hij zei en het gesprek ging afbreken. Inmiddels ruim 30 nummers geblokkeerd van waarschijnlijk deze maatschappij, daar ze het iedere keer weer met een ander nummer proberen.

4 maart 2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij werven persoonsgegevens door middel van het uitzetten van online campagnes zoals winacties en enquêtes. De inschrijvingen die wij hieruit ontvangen hebben akkoord gegeven om telefonisch en/of schriftelijk door ons benaderd te worden, ook wel opt-in genoemd.
Indien u wenst niet meer door ons gebeld te worden, kunt u een verzoek indienen tot verwijdering van uw persoonsgegevens. U kunt u verzoek per mail sturen aan gegevens@westbespaarcoach.nl.

Team West Bespaar Coach

Een ster is nog teveel voor deze…

Een ster is nog teveel voor deze stalkers. Iedere dag bellen ze met een ander nummer ondanks dat ik bij de vorige klacht de belofte heb gehad dat ik uit hun systeem gehaald zou worden. Het is een paar maanden rustig geweest en nu begint het weer. Ik hoef niets van jullie, blokkeer ook steeds het nummer, laat me met rust!
Ook nog liegen, doe echt niet mee aan enquêtes en winacties omdat ik weet dat er dan dit soort onzin volgt. Ik heb dus zeker niet in de paar maanden dat het rustig was aan iets meegedaan of iets ingevuld, dus geen toestemming gegeven om mij weer beginnen te bellen.

3 maart 2021

Geachte heer/mevrouw,

Indien u wenst niet meer door ons gebeld te worden, kunt u een verzoek indienen tot verwijdering van uw persoonsgegevens. U kunt u verzoek per mail sturen naar gegevens@westbespaarcoach.nl.

Zodra uw gegevens door ons zijn verwijderd uit onze database zult u niet meer door ons telefonisch worden benaderd, tenzij u zich weer inschrijft via een online campagne en/of winactie.

Team West Bespaar Coach

Word constant lastig gevallen door deze…

Word constant lastig gevallen door deze huichelaars en hun telemarketeers die zogenaamd bellen over mijn huidige energiecontract en zogenaamd namens mijn huidige energie leverancier.

PS. Rot gewoon op met je reacties over het verwijderen van mijn persoonsgegevens. Stop met mensen lastig vallen.

En stop met beweren dat je mijn telefoonnummer via een enquete verkregen hebt.

26 februari 2021

Heel goed geholpen!!

Ik vind al deze negatieve reacties heel vreemd.. Maar mensen die iets negatiefs te vertellen hebben delen altijd gelijk hun mening. Mijn persoonlijke ervaring was juist heel fijn. Begin van het gesprek was ik erg wantrouwig, gaf het toch een kans en heb alles eerlijk zwart op wit in de mail gekregen. Alles klopte gewoon, hele lieve vriendelijke mensen aan de telefoon gehad. Ik ben in ieder geval er op vooruit binnen de Energie direct en heb mezelf mooi wat kosten bespaard !

25 februari 2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij vinden het erg fijn te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zijn u graag van dienst geweest.

Oplichters

Oplichters, Proberen je over te halen een contract te tekenen. Bellen terwijl ik in het Bel met niet register sta.

25 februari 2021

Team West Bespaar Coach

Ze blijven bellen en dan ook soms 1 x…

Ze blijven bellen en dan ook soms 1 x overlaten gaan. Naar herhaaldelijk verzoek om mijn gegevens uit hun systeem te halen blijven zij bellen.

Team West Bespaar Coach

Belde mijn schoonvader(die gebrekkig nl…

Belde mijn schoonvader(die gebrekkig nl spreekt) op en vertelden hem dat ze van eneco waren om zijn contract te verlengen. Hij bleek getekend te hebben voor 5 jaar vast bij essent. Gelijk geannuleerd. Niet intrappen, oplichters!!!!!!

Geachte heer/mevrouw,

Het is uiteraard niet onze werkwijze een contractvoorstel toe te sturen zonder deze te hebben besproken met de klant. Wij nemen dit dan ook zeer serieus.

Graag zouden wij uw klacht in behandeling nemen. U kunt deze sturen aan info@westbespaarcoach.nl.

Met vriendelijke groeten,
Team West Bespaar Coach

Aggressief , zeer klant onvriendelijke firma !!!!!!!

Er wordt gebeld tegen de wens van de klant in ! Het verhaal wat wordt verteld is niet waar en zijn geen onderdeel van in dit geval Essent. Wanneer je na het lezen van de reeds ontvangen email besluit de overeenkomst te willen ontbinden is men behoorlijk aggressief en onbeschoft !! Ik werd zoals gezegd terruggebeld door Dhr Dennis van Dijk
Na herhaaldelijk 5 x te hebben aanggeven de overeenkomst te willen ontbinden doen deze `prutsers `eindelijk wat de klant vraagt en waar de klant recht op heeft.
Ga dus niet op dit aanbod in !!!

Geachte heer,

Op 19 februari jl. hebben wij gereageerd op uw klacht per e-mail.
Uw persoonsgegevens zijn inmiddels doorgezet naar onze afdeling persoonsgegevens ter verwijdering. Zodra uw gegevens zijn verwijderd uit onze database zult u hierover worden geinformeerd via e-mail.

Team West Bespaar Coach

Op rotten met dat stomme gebel van…

Op rotten met dat stomme gebel van jullie.jullie blijven maar doorgaan met ongewenst bellen.als je daar wat van zegt wordt de toon van jullie medewerkers heel anders worden zelfs agressief.

18 februari 2021

Geachte heer,

Wij betreuren het te vernemen dat u agressief bent benaderd door onze klantadviseur. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Indien u enkel wenst dat uw persoonsgegevens uit onze database worden verwijderd kunt u uw verzoek indienen per e-mail aan gegevens@westbespaarcoach.nl.

Oplichterij en brutaal

Vanmorgen gebeld en vanavond nogmaals gebeld. Wat een doos met der grote mond. Erg sneu dat je zo je geld moet verdienen. Oplichterij is het! Nog niet eens 1 ster waard!

17 februari 2021

Geachte mevrouw,

Wij betreuren het te vernemen dat u op een onjuiste manier bent benaderd door onze klantadviseur. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Team West Bespaar Coach.

Ik werd herhaaldelijk door hun gebeld…

Ik werd herhaaldelijk door hun gebeld en op de gekste tijden, totdat ik het zat was en met hun in gesprek ben gegaan, ze wisten mijn naam en adres, maar heb hun gezegd dat dat niet klopte en heb een andere naam opgegeven.
Toen kwam de vraag hoeveel ik betaalde per maand aan energie en hun vertelde dat ik maar 150 euro per maand betaalde, werden ze verbaasd hoe dat kon, waarop ik antwoorde dat ik maar enkele maanden per jaar thuis ben en dat ik zeevarende ben.
Toen ze vroegen of mijn adres nog klopte heb ik hun een oud adres gegeven van waar ik weet dat daar geen woning meer staat.
Nou dat adres konden ze niet vinden in hun database en via googlemaps ook niet, ik vertelde hun dat het een nieuw huis is wat net 2 maanden klaar is en geen gas aansluiting meer heeft. Toen werd het hem allemaal een beetje vreemd en moest hij zijn manager om raad vragen. Nou Toen kreeg ik dus de manager aan de telefoon en heb hem het zelfde fabeltje op de mouw gespeld.
Hij kon er niet bij dat zij die gegevens niet hadden en zou mij later nog weer terug bellen!!!! Nou nooit meer iets van gehoord.
Ik denk als ze verteld dat je geen gas aansluiting meer hebt, je ineens niet meer interessant bent voor hun, want het gas is immers het duurste en valt het meeste aan te verdienen.
Het zijn gewoon een stel ordinaire oplichters, maar ik heb een half uur genoten en gelachen om de oplichters op te lichten.

16 februari 2021

Geachte heer,

Wellicht bent u niet meer teruggebeld omdat wij u geen aanbod kunnen doen op een woning die niet (meer) bestaat. Wij kunnen u enkel een aanbieding toezenden als de aansluit gegevens van de meter(s) bekend zijn. Dit houd uiteraard niet in dat u hiervan niet op de hoogte gebracht diende te worden. Onze excuses hiervoor.

Aangezien u wenst niet meer door ons gebeld te worden, adviseren wij u een verzoek in te dienen tot verwijdering van uw persoonsgegevens. U kunt u verzoek per mail sturen naar gegevens@westbespaarcoach.nl.

Team West Bespaar Coach

NOOIT een contract afsluiten via…

NOOIT een contract afsluiten via westbespaar coach. Elke week wel een telefoontje van een ander kantoor. Ze werken niet samen en wisselen geen informatie uit. Dus elk kantoor belt weer met een beter aanbod. Werd me wijs gemaakt dat contract niet goed was afgesloten dus het moest opnieuw. Nog geen week later zelfde verhaal. Vertrouwde het niet en ben er zelf achteraan gegaan. Bleek dat ik dus 2 contracten had inmiddels!! Gelukkig op tijd alles kunnen regelen waardoor geen kosten. Maar niet dankzij dat stelletje geldwolven. Ook 3 keer klacht ingediend. Uiteraard niets mee gedaan. Elke medewerker die belt krijgt geen vriendelijke mevrouw aan de telefoon.. helaas...

15 februari 2021

Geachte mevrouw,

Wij betreuren het te vernemen dat het een en ander is misgegaan en er niet is gereageerd op uw klacht. Alle klachten die wij per e-mail ontvangen word door ons serieus genomen en in behandeling genomen. Graag zouden wij voor u willen uitzoeken waarom uw klacht niet is behandeld.
Wij verzoeken u dan ook vriendelijk uw klacht per e-mail te sturen naar info@westbespaarcoach.nl. Na ontvangst zullen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Energie cowboys

Energie cowboys, aggressieve verkopers die op een of andere manier mijn gegevens ergens gejat hebben.
En nee ik vul nooit enquetes in op internet.
Proberen mij een of ander energie contract aan te smeren.

12 februari 2021

Team West Bespaar Coach

Ongevraagd bellen, hoe kan dit?

Waarom houd WBC zich niet aan Het Bel-me-niet-register? Ze hebben blijkbaar al mijn gegevens, hoe dan?
Toen ik vroeg hoe ze aan mijn telefoonnummer kwamen, werd er opgehangen.
Je zou bijna denken dat onze gegevens verkocht worden, waar is de autoriteit persoonsgegevens?

12 februari 2021

OPLICHTERS

Hele dag word je gebeld door deze mensen en beweren dat je een hele goeie aanbieding van hun kan krijgen.
Vanaf het moment dat ik een sms had gekregen om op de link te klikken en dat niet had gedaan werd TON woest!
Want ik MOEST en zou op accepteren drukken..nou ik weigerde dat en wilde mij direct op een zwarte lijst plaatsen!! Nou ik zei doe dat maar lekker dan stoppen jullie gelijk met bellen! Doeeii! NIET DOEN!

10 februari 2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij betreuren het te vernemen dat u op een onjuiste manier bent benaderd door onze klantadviseur. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren en nemen wij uw klacht zeer serieus. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Team West Bespaar Coach.

Bijzonder constructie -TRAP ER NIET IN

Bijzonder constructie. Contact zoeken via telefoon. Aanbod sturen als of het een offerte betreft, maar uiteindelijk blijkt het een contract te zijn met bedenktijd van 15 dagen. TRAP ER NIET IN!

9 februari 2021

Geachte heer,

Wij betreuren het te vernemen dat u ontevreden bent over de manier waarop u ons aanbod heeft ontvangen. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Ontzettend opdringerig

Ik heb bij de 2de belpoging aangegeven dat ik erg druk ben en graag pas na 20u de telefoon kan aannemen, dit heb ik bij ieder hierop volgend telefoontje aangegeven. Ze gingen het aanpassen, noteren, uit het systeem halen, uiteindelijk zouden ze me van de bellijst afhalen.
Ze blijven bellen, rond 10u, om 12u en om 15u. In totaal 24 keer, iedere dag! Iedere keer aangegeven dat ik niet voor 20u gebeld wil worden.

5 februari 2021

Geachte heer,

Wij betreuren het te vernemen dat onze klantadviseur zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Graag zouden wij dan ook voor u uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen aan info@westbespaarcoach.nl.

Team West Bespaar Coach

meer dan een jaar geleden door ene…

meer dan een jaar geleden door ene Dennis van west bespaar coach geholpen. nu net mijn jaar afrekening gehad en naast mijn besparing van 240 euro ook nog is geld terug bedankt voor de hulp gr Geerte.

3 februari 2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij vinden het erg fijn te vernemen dat u tevreden bent over het aanbod dat u van ons heeft ontvangen. Wij hopen u in de toekomst weer aan mooi aanbod te mogen doen.

Team West Bespaar Coach

Prima service, geen vreemde zaken

Vriendelijk meisje gesproken en die heeft mij gewoon goed geholpen. Geen gekke verkooppraatjes en gewoon een eerlijk gesprek. De overeenkomst is nagekomen en ik heb bespaard via hun.

3 februari 2021

Onethisch en onverantwoord

Vergaren data op sneaky manieren. Vervolgens gaan ze hier niet goed mee om, nogal een agressieve vorm van sales. Malafide bedrijf als je het mij vraagt.

28 januari 2021