West Bespaar Coach Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Toon meer

BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Toon meer

Gebeld door Eric van Boven deed zich voor als medewerker vattenfall. Omdat wij binnenkort verhuizen wist hij dat vattenfall daar geen energie leverde ,maar een dochter bedrijf t.w Innova en dat er... Toon meer

1. Prijsvergelijkingswebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel vervelende telefoongesprekken

Heel vervelende telefoongesprekken. Direct aangegeven geen interesse te hebben en toch maar door blijven drammen. Op een repliek kreeg ik als antwoord: 'past niet bij mijn leeftijd'. Pardon? Volgens mij had ik ruim je moeder kunnen zijn. Ongelooflijk brutale club. Nooit zaken mee doen.

En dan nu, op 8 maart 2021, een reactie sturen Westbespaarcoach? nav een klacht van 27 januari 2021? Echt? Jullie moeten je kapot schamen.

27 januari 2021
Logo West Bespaar Coach

Antwoord van West Bespaar Coach

Geachte heer/mevrouw,

Wij betreuren het te vernemen dat u op een onjuiste manier bent benaderd door onze klantadviseur. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Team West Bespaar Coach.

goede service

zat al jaren bij essent, aanbod gekregen bij de dochteronderneming energiedirect. alles op de mail gekregen en goed advies gehad

23 januari 2021
Logo West Bespaar Coach

Antwoord van West Bespaar Coach

Geachte mevrouw,

Wij vinden het erg fijn te vernemen dat u tevreden bent over het aanbod dat u van ons heeft ontvangen. Wij hopen u in de toekomst weer aan mooi aanbod te mogen doen.

Team West Bespaar Coach

Gewoon opgelicht door WBC

Zeer opdringerig en pushing gesprek gehad, meerdere keren aangeven niet op een aanbod zit te wachten en maar doordrukken.....dit alles al 15 december gebeurd en ik heb geen email gehad, waarop ik kon reageren alleen een sms , daarop heb ik de volgende dag gereageerd dat ik van hun aanbod afzag, wat blijkt ben ik toch overgezet en zit met opstapboete van vorige energiebedrijf, na telefonisch contact blijkt dat de medewerkster een foutief email adres genoteerd te hebben waardoor ik niet kon reageren en ik dus ook niets van voorwaarden voorstel heb gezien.....Via oude aanbieder me terug laten zetten . Zij zijn zo coulant mijn opzegboete kwijt te schelden en zelfs de opstapboete aan WBC weer te voldoen voor mij(volgens mij had WBC hier iets mee moeten doen, nu is mijn oude energieleverancier knap benadeeld.....Van WBC geen excuses of andere manier sorry gehoord. Kortom ik wil nooit meer iets met hun te maken hebben!!!

21 januari 2021

Telefoonterreur West Bespaarcoach

West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen ze dat zij daar niets aan kunnen doen omdat hun "computers' automatisch de nummers zouden bellen. Maar het nummer dat ze nu bellen wordt nimner gebruikt voor dit soort zaken. Ze kopen dus gewoon weer telefoonnummers op illegale wijze.
Het Bel-me-niet-register wordt hiermee gewoon genegeerd.
Ook wij zijn de afgelopen weken een paar maal benaderd.
Hier moet heel snel een eind aan komen. De overheden moet ze zo hoog beboeten dat ze in één klap failliet gaan.

20 januari 2021

Ze halen je over, niet oké

Om je over te halen noemen ze een lager maandbedrag voor je energie maar als je nieuwe contract een feit is komt je nieuwe leverancier met een verhoging want anders moet je eind van het jaar bij betalen. Het opgegeven tel.nr. van de bespaarcoach is dan niet meer bereikbaar... Check zelf de tarieven en leg ze naast elkaar om te kijken of je echt bespaart!

19 januari 2021

Heb er geen goed woord voor over ze…

Heb er geen goed woord voor over ze zijn geen ster waardig , heb het ACM in kennis gesteld en dat adviseer ik jullie ook te doen.
Agressieve verkopers die geen nee kennen + ook nog eens niet goed hun huiswerk hebben gedaan.

17 januari 2021

TOP BEDRIJF!

TOP BEDRIJF!! ZIJ HELPEN MIJ IEDER JAAR OM TE ZORGEN DAT IK DE BESTE DEAL HEB EN NIET WORD OPGELICHT DOOR DE HUIDIGE ENERGIELEVERANCIER, IK RAAD HET IEDEREEN AAN!

Bijna weer opgelicht

Helaas, een zwak moment en ik trap er in. Echt niet ok wat ze doen. Goedkoopste optie is altijd zelf direct regelen. Laat je ajb niets wijs maken. Bel nietregister maar weer in gevuld, niet dat ze daar op letten... gelukkig kon ik het nog annuleren.

Enorm opgelicht!

Ik werd benaderd door West Bespaar Coach omdat mijn contract bij energie direct bijna afliep en deze meneer (Marco) wilde mij een mooie aanbieding doen.

Ik kon € 30,- per maand besparen bij een andere leverancier. Ook vertelde hij dat de nieuwe leverancier en de oude onder dezelfde hoofdleverancier werkt. Prima toch?

Ik kreeg een email met een link om het contract en de tarieven in te zien.

Na een kwartier belde hij mij terug en heb ik telefonisch akkoord gegeven.

Nu ik eenmaal bij de nieuwe leverancier kan inloggen zie ik een maandbedrag van € 155,- staan i.p.v. € 126,00 wat WBC mij vertelde.

Het contract in de link dat mij toegestuurd is per email, is uiteraard niet meer in te zien. De link werkt niet meer.

Puntje bij paaltje ga ik nu € 1900,- per jaar betalen i.p.v. € 1600,- per jaar bij de vorige leverancier.

Dus... € 300,- per jaar meer i.p.v. € 30,00 per maand minder.

WBC verklaart de verhoging als gevolg van de € 3,- per cbm (!!!!) belastingverhoging op gas per 1 januari 2021. Het is maar 1% en dat zou € 0,62 per maand meer gaan kosten.

Ze zeggen dat die verhoging op 4 december 2020 nog niet bekend was. Echter, deze was met Prinsjesdag al bekend. Ik ging er ook vanuit dat ze die verhoging al hadden ingecalculeerd omdat mijn contract pas 1 februari 2021 inging.

Helaas nu een nieuw contract voor € 300,00 meer.
Of een opzegboete van € 250,- als ik nu weer weg ga.

Bedankt!!!!

Spam

Ik werd gebeld door een medewerker van 'De Bespaar Coach' op het nummer +31850138323 ivm een aanbod voor energie van Eneco, waar wij niet staan ingeschreven. Aangegeven niet geinteresseerd te zijn. Heb ook aangegeven in het bel-me-niet-register te staan maar deze mensen blijven bellen! Dit ruikt sterk naar oplichting. Geef geen persoonsgegevens af en blokkeer dit nummer!

12 januari 2021

Niet betrouwbaar

West Bespaar Coach heeft ons zo juist benaderd voor het verlengen van een Vattenfall energie contract.

Aangezien wij al 8 jaar geen Vattenfall contract hebben, vroeg ik hoe men aan deze gegevens kwam, 'deze heeft u zelf ingevuld', was het antwoord. Ook dit is niet waar.

Ha, nu begint het echt op misleiding & oplichting te lijken. In eerste intantie heeft ment het over een contract verlenging en daarna heeft men het over een aanvraag die ik zelf heb gedaan, het eerste is onmogelijk, het tweede is onwaar.

Al met al, geen betrouwbaar verhaal.

Nu wilde ik achterhalen hoe deze partij aan mijn gegevens is gekomen werd ik uiteindelijk doorverwezen naar de klantenservice.

Klanteservice gebeld, ik kan mijn vragen over, hoe ze aan mijn gegevens komen, de controle van deze gegevens en de werkwijze alleen maar schriftelijk stellen via e-mail. Als dit een bonafide bedrijf zou zijn zou men er geen moeite mee hebben om eventueel toekomstige klanten telefonisch te woord te staan.

Alles opgeteld lijkt het allemaal list en bedrog, jammer voor alle medewerkers die hier ter goeder trouw werken.

Onjuiste informatie, brutale medewerkers die zich verschuilen achter hoofdkantoor en e-mail adressen.

Een gewaarschuwd persoon telt voor 2.

7 januari 2021

Afschuwelijk dat dit zomaar mag en kan

Gisterenavond ben ik gebeld door WBC, de heer Tom Vink belde uit naam van Essent (waar ik al jaren klant van ben).
Hij wist alles van mij, zelfs mijn banknummer! Alles klopte. Nadat hij de formulieren via de mail had gestuurd zag ik nergens het logo van Essent staan. Vanmorgen eerst Essent gebeld, zij wisten nergens van en adviseerden mij om met EnergieDirect contact op te nemen, daar zou ik een contract van krijgen.
Hele aardige meneer die begreep dat dit niet de juiste manier is om nieuwe klanten te werven. Er was verder nog niets aan de hand vertelde hij mij omdat ik nog 14 dagen bedenktijd heb. Hij gaat de omzetting in de gaten houden en annuleren.
Ik begrijp niet dat aan deze manier van klanten werven niets gedaan word! Nu was ik op tijd maar vrees dat veel mensen het niet door hebben dat WBC niet van het energiebedrijf is waar je als klant aangesloten bent. Schandalig vind ik dit.

Net gebeld met de klantenservice van WBC, verhaal gedaan, de medewerkster Regina begreep heel goed dat dit niet de juiste manier is om nieuwe klanten te werven en heeft het contract geannuleerd. Aardige mevrouw die dit door gaat zetten zodat in de toekomst mensen niet op deze manier ineens een ander energiebedrijf hebben. Ik ga het uiteraard wel in de gaten houden. In ieder geval bedankt Regina.

7 januari 2021

Zojuist aan de telefoon gehad

Zojuist aan de telefoon gehad. Ze hebben onbeschoft de verbinding verbroken toen ik vroeg om de kale gasprijs incl. De Regiotoeslag. Dit zijn boeven zonder
Manieren. Pure misleiding. Doen voorkomen dat ze eerder zaken voor je geregeld hebben. Bullshitt. NIET intrappen!!!!

6 januari 2021

Veel bespaard!

Hebben mij heleboel laten besparen op mijn energie. Leuk cadeautje gehad en alles werd geregeld! Ook een vriendelijke jongen aan de telefoon gehad.
Heel erg bedankt Gino!

6 januari 2021

Oplichting uit naam van greenchoice?

Ondanks dat het telefoon nummer is opgenomen in het bek me niet register en het register van verzet toch gebeld door deze cowboys. Met een zeer slecht verhaal dat ze wilde vragen of mijn huidige energie contract bij greenchoice nog voldoet.

Ik heb geen contract bIj greenchoice, ook nooit gehad. Dit riekt naar oplichtingspraktijken. Laten we een energieleverancier noemen om onrust te stoken, dan kunnen we minder bewuste consumenten mooi een veel te duur energiecontract in de maag splitsen. Het verhaal, we hebben de gegegvens uit de centrale database van energie leveranciers klopt ook al niet. Daar staat niet alleen een andere contracthouder maar ook een ander telefoonnummer. En ook nog een andere leverancier.

Ik hoop echt dat de ACM snel een einde maakt aan dit soort praktijken.

5 januari 2021

Ik voel me enorm opgelicht

Voel mij enorm opgelicht.
Medewerker deed voorkomen alsof de nieuwe energieleverancier volledige onderdeel was van mijn oude leverancier.
En dat ik veel goedkoper uit zou zijn.
Dit blijkt onwaar te zijn.
Heb meteen het contract geannuleerd en gelukkig een bevestigingsmail hier van ontvangen.
Na annulering contract werd alsnog mijn oude leverancier opgezegd en krijg ik een contract van de nieuwe leverancier. Heb alles terug kunnen draaien omdat ik de bevestiging had.
Maar iemand heeft stiekem toch het contract doorgezet. Misschien de verkoper die zijn commissie in rook op zag gaan ???
Werd dagen lang telefonisch gestalkt door verkoper na annulering van het contact. Nummer geblokkeerd toen werd er met een anoniem nummer gebeld.
Trap er niet in.!!!!!!!

4 januari 2021

Mijn contract bij mijn leverancier liep…

Mijn contract bij mijn leverancier liep ten einde en ik werd gebeld door WBC. Mevrouw had keurig al mijn gegevens en vertelde over hoeveel ik kan besparen bij maatschapij x. Ik kon zonder problemen overstappen omdat ik nadrukkelijk vroeg dat ik hetzelfde wilde betalen zonder er iets van te merken. Mevrouw "berekende" dat als ik zou overstappen ik met mijn huidige gebruik zelfs geld toe zou krijgen. Ik in mijn naiviteit mee in zee gegaan en vervolgens een rekening van 508e die ik aan mijn vorige leverancier mag betalen. Ik ben financieel nu in de problemen gekomen door hun leugens en misleiding. Ze doen dit blijkbaar al jaren en niemand die er iets aan doet...

31 december 2020