Afhandeling door West Import was goed. Zouden beter kiezen voor andere vervoersbedrijf... bpost24?? Maandag ontvangen... verwerking... dinsdag verwerking... woensdag bezorger zelfs niet aan de deur g... Toon meer
Ik kwam daar toe zonder afspraak om dat ik een probleem had met mijn brommer ze hebben me er tussen genomen terwijl ze druk bezig waren met andere dingen ze hebben het drek voor mij opgelost voor pr... Toon meer
Super klantvriendelijk en hulpvol personeel! Veel variatie qua soorten brommers,stukken voor de brommers&materiaal! Zeker een bezoekje of (meerdere) waard! Hartelijk dank voor alle keren zo hulpvo... Toon meer
Wil je constant miserie koop dan bij westbikes!chinese troep niks anders!scooter model aangekocht,na 2300 km barst in de cilinderkop! Het mooiste:de zaakvoerder wil niet tussenkomen voor deze kost,v... Toon meer
Grootste invoerder van brommers en scooters in de Benelux!
Stasegemsesteenweg, 8500, kortrijk, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Bij het binnenkomen wordt je direct goed ontvangen met de nodige extra uitleg of tips over alles. Topservice!

Antwoord van West Import BVBA
Enorm tevreden met de service, zijn betrouwbaar en snel. Grote aanrader!

Antwoord van West Import BVBA
Toen ik binnenkwam bij Westbikes om een nieuwe helm te kopen werd ik zeer goed ontvangen en kreeg ik de nodige hulp!

Antwoord van West Import BVBA
Leveren een heel goede service en zijn verruit de goedkoopste! Altijd bij hun op onderhoud geweest en enkel goede ervaringen!

Antwoord van West Import BVBA
Zeer professionele en betrouwbare verkoper! Veel keuze en duidelijke informatie bij aankoop of vragen!
Kortom voor aankoop van een dax, scooter, enz... Zeker de moeite waard om eens te gaan piepen bij westbikes!

Antwoord van West Import BVBA
Leuke accessoires, vlotte service! Zeker een aanrader!

Antwoord van West Import BVBA
Heb hier een nieuwe dax gekocht waarmee ik elke dag naar school heb gereden. Na een jaar zat ik aan ruim 12 000km zonder problemen! Ook de service was enorm goed, zo kwamen ze in de winter mijn dax ophalen voor onderhoud als ik er zelf niet kon geraken. Ook werd ik steeds goed geholpen als ik vragen had. Zeker een aanrader dus!

Antwoord van West Import BVBA
Ik ben altijd zo rap mogelijk geholpen geweest zowel telefonisch als in de winkel en de prijzen zijn ook doenbaar ik kan niks slechts melden van westbikes

Antwoord van West Import BVBA
Heb een par jaar geleden mijn brommer hier gekocht en heb er tot op heden nog nooit problemen mee gehad. Zeker een aanrader!

Antwoord van West Import BVBA
Super klantvriendelijk en hulpvol personeel!
Veel variatie qua soorten brommers,stukken voor de brommers&materiaal!
Zeker een bezoekje of (meerdere) waard!
Hartelijk dank voor alle keren zo hulpvol te zijn wanneer ik achter nieuwe parts kom!
10/10

Heel vriendelijk personeel!
Alles aan een heel mooie prijs!
Toffe acties!👍🏼
Heb sinds 2016 mijn brommer gekocht bij hun nog steeds geen problemen mee gehad!
Zeker een aanrader👌🏼

Antwoord van West Import BVBA
Voor een pitbike of brommer 1 adres ga zeker eens langs bij westbike , hebben mij van begin tot einde geholpen in de keuze naar men pitbike en accessoires, nadien ook nog stukken besteld en zeer snel geleverd, prijs/kwaliteit staan ze zeer hoog en hun klantenservice is ook top , kan hierover niets negatief zeggen enkel een zeer dikke aanrader

Antwoord van West Import BVBA
Super te vreden van de service! Ik ben goed ontvangen en tevreden van mijn aankoop.

Antwoord van West Import BVBA
Heb een maand geleden een brommer gekocht en moest zeker niet lang wachten een hele goede service en klantgericht zijn ze top heb zelf mensen aan geraden als ze een brommer willen kopen van kwaliteit en klantvriendelijk services willen hebben moeten ze bij westbike zijn

Antwoord van West Import BVBA
Goede winkel met goede klanten service, hier kunt u altijd terecht voor al uw wensen.

Antwoord van West Import BVBA
Super leuke mensen en heel kland vriendelijke en ook en mooie showroom ik kan het alleen maar aanraden