whiteaway Reviews

2.538
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har beställt vid 2 tillfällen från whiteaway, dammsugare samt en tvättmaskin. Varför jag valde whiteaway var billigast på de produkter jag ville ha. De är ett pålitligt företag! Bra information om... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Först var jag väldigt tveksam till att beställa en diskmaskin som jag inte kunde titta på i nån butik. Men eftersom jag måste köpa en svart och hade varit runt och letat utan att hitta en som passade... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi köpte en tvättmaskin( F4A1009NDK)och torktumlare (RHA1008NDK) för bra pris och kvalité. Dem fungerar väldigt bra och är dessutom väldig fin. Den är verkligen extraordinär i jämförelse mer andra mär... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte en dyr ung från AEG som hade mycket rabatt. När den kom hade den en fläkt som låt som dammsugare. Skrev till Whiteaway och fick spela in en film för att visa problem. Fick en ny ung inom en vec... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huishoudapparatuur winkel

Geschreven door het bedrijf

Hos whiteaway hittar du ett stort urval av kvalitetsvitvaror, dammsugare och andra hushållsapparater – och det hela till särdeles konkurrenskraftiga priser. För oss är det viktigt att du känner dig både nöjd och trygg med att handla hos oss. Därför vill vi skapa alla möjligheter för dig, att göra rätt köp i ditt eget tempo. Behöver du hjälp eller råd före, under eller efter ditt köp, sitter våra vitvaruexperter redo på både telefon, e-post och chatt.

Geschreven door het bedrijf

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.538)

156 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra kundservice. Rekommenderas!

16 oktober 2025

Tack för ditt omdöme.
Det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse och att du känner dig nöjd med servicen.

Välkommen åter till Whiteaway.se när det är dags för nästa köp.

Gick bra allting.

20 oktober 2025

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi är glada att allt fungerade som det skulle och hoppas att du blir nöjd med ditt köp även framöver.

Snabboch bra leverens

Snabb och bra leverans av en mycket bra produkt

20 oktober 2025

Tack för din återkoppling.
Vi uppskattar att du valde att handla hos oss och hoppas att produkten fortsätter leva upp till dina förväntningar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket imponerad av den snabba…

Mycket imponerad av den snabba leveransen! Superbra airfryer vad jag märkt hittills.

21 oktober 2025

Antwoord van whiteaway

Tack för att du delade din upplevelse.
Vi uppskattar att du valde Tretti.se och hoppas att du får stor glädje av din airfryer framöver.

Välkommen tillbaka vid framtida köp.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Läs detta först 🫵🏽

Tror nog att man kan handla här utan att oroa sej. Med ett bra sortiment och prisvärt.
Mycket trevlig kundtjänst. 👍🏽

⚠️ Usel information om leveranser där man tvingas viga hel dag för att vänta. Dessutom kan leveransen - samma dag du väntar, från ingenstans skjutas upp flera dagar ytterligare. ⚠️

21 oktober 2025

Hej.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för dina vänliga ord om vårt sortiment och kundtjänst.

Jag vill verkligen beklaga förseningen du upplevde och den bristande informationen kring leveransen. Förseningen berodde på att en av lastbilarna med leveranser från vårt lager i Danmark blev försenad på grund av yttre omständigheter som tyvärr låg utanför vår kontroll.

Vi förstår att det är frustrerande att behöva vänta och arbetar kontinuerligt för att förbättra kommunikationen med våra transportpartners så att liknande situationer undviks framöver.

Tack igen för din förståelse och för att du valde Whiteaway.se

Beställde en whirpool Micro

Beställde en whirpool Micro. Leveransen var snabb och inga skador, Mycket nöjd.

13 oktober 2025

Tack för din återkoppling.
Det är glädjande att höra att allt fungerade som det skulle och att du känner dig nöjd med ditt köp.

Tack för att du valde Whiteaway.se och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

diskmaskin kom på utlovad dag

diskmaskin kom på utlovad dag, skall installeras i morgon, så där kommer det stora testet,

7 oktober 2025

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi hoppas att installationen gick smidigt och att diskmaskinen fungerar precis som du önskat.

Tack för att du valde Whiteaway.se och varmt välkommen tillbaka vid framtida köp.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och bra pris samt kvalite

8 oktober 2025

Tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar att du valde att handla hos oss och hoppas att du får stor nytta av ditt köp under lång tid framöver.

Toppen

Bra pris, bra leverans, bra allt. Handlar gladeligen från Whiteaway igen.

2 oktober 2025

Tack för din återkoppling.
Det gläder oss att du är nöjd med hela upplevelsen och att du gärna handlar hos oss igen.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Mycket smidigt

Mycket smidigt, bra pris och bra utförd leverans

2 oktober 2025

Tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar att du valde att handla hos oss och hoppas att du får mycket glädje av ditt köp framöver.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Två månaders väntan – erbjuds sämre produkt till samma pris

Beställde ett kyl- och fryspaket från Bosch via Whiteaway i augusti. Leveransen sköts upp flera gånger, men till slut fick jag besked om att den skulle komma i oktober. Några dagar innan leverans blir jag uppringd av kundtjänst som meddelar att frysen inte längre finns i lager – efter två månaders väntan.

Som ersättning erbjöds jag en betydligt sämre frys med högre energiförbrukning och ljudnivå – till samma pris som den ursprungliga produkten. Ingen riktig kompensation, inget seriöst alternativ – bara en försämring.

Tyvärr kan jag inte rekommendera Whiteaway efter den här upplevelsen.

5 oktober 2025

Hej

Tack för att du delade din upplevelse. Jag förstår verkligen att situationen känns frustrerande och att den långa väntetiden tillsammans med ändringen av produkt inte gav ett bra helhetsintryck.

Jag vill gärna se över detta personligen för att hitta en lösning. Vänligen kontakta mig på kundvard@whiteaway.se
och ange ditt ordernummer eller dina kontaktuppgifter.

Om det aldrig blev något genomfört köp vill jag ordna så att en av våra säljare kontaktar dig för att hjälpa dig hitta ett nytt kyl- och fryspaket till ett fördelaktigt pris.
Om du redan har fått leveransen kan jag istället se över möjligheten till kompensation på befintlig order.

Jag ser fram emot att höra från dig så att vi kan reda ut detta på bästa sätt.

Smidiga och trevliga

Smidiga och trevliga. Så bra att de ringde och informerade att det inte var standardmått på våra varor och att man fick valet att byta när de ringde. Det var inget vi behövde men en bra service av dom. Och att de skickade ut ett mail om man inte kunde svara att det var dom som försökt komma i kontakt med oss.

30 september 2025

Tack för din återkoppling.
Det är glädjande att höra att du uppskattade servicen och att du upplevde kontakten som både smidig och hjälpsam. Vi lägger stor vikt vid tydlig information så det betyder mycket att få höra att det märks.

Tack för att du valde Whiteaway.se och varmt välkommen tillbaka.

Mycket bra

Mycket bra. Snabb leverans.

3 oktober 2025

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att du blir nöjd med ditt köp även på längre sikt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans.

Snabb leverans.

6 oktober 2025

Tack för din återkoppling.
Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme och hoppas att du blir nöjd med ditt köp.

Jättebra service

Jättebra service! Hade beställt en ovanlig diskmaskinmodell och personalen ringde t o m upp och säkerställde att de var rätt typ av maskin. Väldigt serviceinriktat!

8 september 2025

Antwoord van whiteaway

Tack för ditt fina omdöme.
Det är roligt att höra att du upplevde servicen som personlig och engagerad, precis så vi vill att det ska kännas när man handlar hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Snabb leverans!!

Beställde en söndag, levererades torsdag.

25 september 2025

Antwoord van whiteaway

Tack för att du delade din upplevelse.
Vi uppskattar verkligen att du valde att handla hos oss och hoppas att du blir nöjd med produkten.

Dit is Trustpilot