Accespoint TP link EAP225, besteld op basis van omschrijving op de webshop. Vervolgens zeer teleurstellend resultaat. Geen duidelijk antwoord op de vragen. Na navraag erkend de wifishop schri... Toon meer
We hadden hier in Frankrijk, waar we een B&B voeren, een blikseminslag en de Engenius access point, eerder bij Wifishop besteld, was kapot. Na telefonisch overleg besloten een nieuwe Engenius te best... Toon meer
Goede advies heeft geleid tot de aankoop van een Mimosa C5X PTP bundel. Over een afstand van bijna 800m een meer dan goede Point to Point verbinding met prima snelheden. Let op. Mimosa vereist acti... Toon meer
Titel zegt het al. Had te maken met zwak signaal vanuit ziggo router in de meterkast. Had online al wat zitten zoeken, was toevallig in de buurt en toen maar langs gegaan. Uiterst vriendelijk en prof... Toon meer
Over Wifishop
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wifishop.nl is dé specialist op het gebied van draadloze netwerkoplossingen en is onderdeel van KommaGo.Contactgegevens
Savannahweg 25c, 3542 AW, Utrecht, Nederland
- 030 669 1221
- info@wifishop.nl
- www.wifishop.nl
Snel geleverd
Het accespoint is goed en snel geleverd er zat ook nog een extra
Infoblad bij wat wel handig is bij dit type accespoint daar deze erg goed is maar wel wat moeilijker in te stellen
Uitstekende Service!!
Vergissing gemaakt bij bestelling van een artikel / Engenius Hotspot access i.p.v. Engenius Hotspot Extender . Na telefonisch overleg artikel retour en het goede artikel besteld. Bancaire afhandeling uitstekend en zonder problemen geld teruggestort van het verkeerd bestelde artikel !!!
Bedankt Murat !
Uitstekende service!
Prima hulp bij configuratie, snelle reactie op vragen, directe terugstorting van aankoopbedrag na terugsturen van niet voldoend apparaat, kortom BRAVO Wifishop!
Super geholpen
Ben door Wifishop zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Het bestelde product werd vervolgens zeer snel geleverd en de benodigde info was duidelijk.
slechte communicatie en lage levertijd
het online bestellen is goed maar de uitlevering liet 3 weken op zich wachten en het terug bellen is ook een verbeterpunt want van de 10 keer dat ik gebeld heb ben ik maar een keer terug gebeld door de servicedesk.
Goed en netjes
prima verzending, keurig verpakt en erg snel.
Ben tevreden met de waar en de winkel.
goede service
Ze hebben mij goed geholpen met deskundig advies over gebruik van ezhotspot extender. Kan wifishop bij iedereen aanbevelen.
Perfect EnGenius EZ Hotspot
Had alleen problemen om meerdere apparaten hierop te laten werken.
Snelle levering en goed product
Snelle levering van de de WiFi versterker. Alleen de hulplijn van de fabrikant was niet dat wat ik verwachtte. De medewerker van dat bedrijf, die ik aan de lijn had, kwam niet uit mijn probleem en zou met andere collega's van hem een oplossing zoeken en mij daarna terugbellen. Dat is inmiddels drie weken geleden, maar ik heb nog niets gehoord. Ik ben toen maar door gegaan met uitproberen en heb het probleem toen zelf opgelost. Gelukkig. Nu werkt de versterker fantastisch. Is een echte aanrader.
Bestelling Enginius
Duidelijke website, goede info.
Snelle levering, dus alles op en top geregeld.
Voor ons het perfecte adres!
Meerdere malen besteld bij Wifishop. Altijd snelle levering, ook voor telefonisch advies altijd bereikbaar, prima voor mekaar!
Gewoon goed
Een vraag via de mail? Volgende dag antwoord. Bestelling gedaan, volgende dag in huis. Prima allemaal, en eigenlijk gewoon zoals het hoort.
Klantvriendelijkheid bestaat nog!
Ik ben zeer tevreden met mijn ECB 350. Prima adviezen en begeleiding door vriendelijke medewerkers!
Bedankt, Loek Heeres
prima
prima bedrijf, snelle levering, goede telefonische info.
juiste handleiding was wat lastig vinden op de site, maar uiteindelijk verliep installeren prima.
Prima vlotte service.
Heb het product getest welke meteen zonder problemen goed functioneerde. Dat gaf een tevreden gevoel. Naderhand nog even telefonisch het aflever adres aangepast. Dit ging ook vlot. Geen enkel probleem.
Vol verwachting
Goede snelle levering.
Duidelijke Nederlandse handleiding.
Unit is up to date, laatste firmware was reeds geïnstalleerd.
Hij mag zich komende zomer verder bewijzen 😆
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Artikel was zoals aangegeven op voorraad
Aan te bevelen
Snelle en correcte levering, ik wacht echter nog op de faktuur