Lowa wandelschoenen gekocht in april 2023 voor een prijs beneden de normale marktprijs (109 euro ipv 199). Mooie deal dacht ik! Deze schoenen veroorzaakten al vanaf het begin problemen aan mi... Toon meer
Tot aan de Brexit geen problemen met de leveringen. Snel en correct. Nu na de Brexit is mijn pakketje al een week bij de Douane en waarschijnlijk ook nog eens invoerrechten betalen. wordt helaas niet... Toon meer
Goede kwaliteit van de producten die wij inmiddels besteld hebben. Jammer dat door de Brexit de import- verzendkosten zo enorm gestegen zijn. Op een onderdeel van €8, extra kosten €12, Maar hier... Toon meer
Schoenen bestelt en ze zijn redelijk snel aangekomen. Maar ze vallen te klein en moeten geretourneerd worden. Retour is NIET gratis. In dit geval 11.99 EUR. Retourbeleid (te laat) gelezen: ook in h... Toon meer
Over Wiggle.nl
Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 tot 16:30 (Engelse tijd)
U kunt Wiggle ook schrijven op het onderstaande adres. (Let op: het is voor onze klanten niet mogelijk om hier bestellingen af te halen of artikelen terug te brengen.)
Wiggle Ltd
1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing
Portsmouth
PO6 3EN
UK
1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing, PO6 3EN, Portsmouth, Verenigd Koninkrijk
- www.wiggle.nl
Goeie service.
Nu na bijna een maand nog steeds niets…it takes way too long
Nu na bijna een maand nog steeds niets ontvangen. Voorheen was ik positief over Wiggle maar sinds de Brexit duurt het echt veel te lang voor de bestelling binnen is. Het pakket is twee keer door de douane geweest volgens de pacrel tracker en zwerft nu al weken in Nederland rond. Benieuwd of ik t ooit nog krijg. Zolang dit niet verbeterd bedenk ik mij wel een tweede keer voor ik weer iets bestel, jammer.
Lang wachten op pakket.
In eerste instantie lijkt bestelling goed en snel afgehandeld te worden met bevestiging van ontvangst bestelling en de verzending.
Pakketje zou al vijf dagen geleden geleverd hebben moeten zijn, maar nog steeds niets ontvangen.
Ondertussen krijg je al wel een verzoek om een review te sturen terwijl er nog niets is geleverd.
Lange levertijden en toch overschreden.
Er wordt gevraagd om een review maar ik heb mijn bestelling (wetsuit) nog niet eens ontvangen.
Wel is de verwachte leverdatum ruim overschreden.
Overigens is er ook in eerste instantie al sprake van een lange levertijd terwijl het artikel gewoon op voorraad is volgens info op de site.
Wellicht pas ik deze review nog aan als ik het artikel heb ontvangen maar deze levertijden zijn niet meer van deze tijd, dus 5 sterren zal het niet worden.
Bestelling gedaan op 28 mei.
Brexit!!!
Ik ben al enkele jaren een zeer tevreden klant bij Wiggle echter tot mijn laatste bestelling.
Tracking gegevens:
10 mei, bestelling geplaatst.
11 mei, bevestigingsmail, geschatte levertijd 19 mei, pakket verzonden.
21 mei, Vrijgegeven door de douane
28 mei, Vrijgegeven door de douane
4 juni, getraceerd in het land van bestemming
5 juni, getraceerd in het land van bestemming
7 juni, Klaar voor levering, afgeleverd.
Het zal wel allemaal netjes aankomen en ik neem aan dat de vertraging niet door Wiggle komt maar door de Brexit, daar waar de inwoners van het Verenigd Koninkrijk zelf democratisch voor hebben gestemd.
Omdat de pakketjes voor de Brexit altijd netjes zijn aangekomen zonder vertraging, meestal een klein weekje later heb ik niet naar de recensies gekeken van afgelopen maanden.
Ik zie nu dat ik niet de enige ben met vertraging.
Helaas geen Wiggle meer voor mij.
Lever eerst maar eens
Haha, nog nooit mee gemaakt dat de bedelmail voor een recensie eerder komt dan de levering.
Het wachten beu
Dag, helaas ik niet anders dan melden dat ik nog niets heb ontvangen! Wat is er aan dr hand? Communicatie is geen toverwoord hoor maar te gebruiken in het informeren van je klanten!
Waardeloos bedrijf!
Na 2 weken nog geen producten ontvangen en van de klantenservice wordt je ook stront ziek! Je krijgt simpelweg geen antwoorden!
Ik kan helaas nog geen review geven…
Ik kan helaas nog geen review geven omdat de bestelling nog niet binnen is geschatte levertijd 31-5 het is nu 5-6
Dit was de helaas de laaste bestelling
Helaas, na een trouwe klant te zijn geweest van Wiggle was dit mijn laatste bestelling. Helaas door de Brexit enorme vertraging en wacht ik nog steeds op mijn pakket..... het wordt bijna onmogelijk gemaakt om nog hier te bestellen. Wiggle bouw een depot in EU!
Voor de brexit was het 5 sterren
Voor de brexit was het 5 sterren. Nu 1 ster. Ik wacht al bijna 3 weken op mijn pakketje. En van wiggle zelf krijg ik niets te horen. Moet er steeds zelf achteraan. Dit moet beter kunnen
Ik zou graag een betere beoordeling…
Ik zou graag een betere beoordeling geven, helaas ik heb nog niets in handen
om een beoordeling over te geven.
De geschatte levertijd is al ruim overschreden,geen reclame voor Wiggle!
ik heb nog niks ontvangen.
Wiggle.nl buiten EU?
De 1e bestelling bij wiggle nadat groot Brittannië uit EU is. Vroeger was een bestelling binnen een week binnen, nu had ik 8 dagen geleden als verwachte leverdatum door gekregen, maar nog niets gezien. Waarschijnlijk de laatste bestelling voor mij bij Wiggle, of ze moeten het van een eu dependance sturen, zonder álle rompslomp.
Komt (na Brexit?) levertijd niet na
Komt (na Brexit?) levertijd niet na. Wacht al twee weken op mijn bestelling.
Alles was in orde
Slechte waarderingen
Wel frappant om te zien dat de meeste slechte waarderingen in mei zijn gemeld. Het is inderdaad helemaal niks meer om je onderdeeltjes uit Engeland te laten komen. Wat een ellende na de Brexit! Succes GB, zou ik zeggen. Maar voor mij geen onderdelen meer uit Engeland.
Dramatische levertijd na Brexit
Altijd goede ervaring gehad met Wiggle; spullen vaak sneller geleverd dan verwacht. Nu wacht ik al meer dan een maand op een pakket; is volgens de douane al vrijgegeven maar blijft ergens op een hub liggen (en wordt af en toe gescand). Klantenservice kan uiteraard niks betekenen. Ze zeggen een onderzoek te starten maar daarmee bedoelen ze geloof ik dat ze op de tracking link klikken en die informatie doormailen (dat kan ik zelf natuurlijk ook). Hopelijk wordt het ooit nog geleverd.
*Op 1 Juni bestelling uiteindelijk geleverd. Maandje gewacht helaas; producten zijn (zoals verwacht) verder prima.
De leverdatum zou 20-05-2021 zijn maar…
De leverdatum zou 20-05-2021 zijn maar nu op 25-05-2021 nog niets geleverd en weet niet of er iets geleverd .
Ik zou graag zo spoedig mogelijk mijn bestelling ontvangen of mijn geld terug krijgen !
Marcel
levertijd slecht!
de producten zullen waarschijnlijk wel okee zijn..
maar na 20 dagen hebben we nog steeds niets ontvangen.
je moet niet adverteren met 2a3 dagen levertijd als je het niet kan waarmaken!