Tot aan de Brexit geen problemen met de leveringen. Snel en correct. Nu na de Brexit is mijn pakketje al een week bij de Douane en waarschijnlijk ook nog eens invoerrechten betalen. wordt helaas niet... Toon meer
Goede kwaliteit van de producten die wij inmiddels besteld hebben. Jammer dat door de Brexit de import- verzendkosten zo enorm gestegen zijn. Op een onderdeel van €8, extra kosten €12, Maar hier... Toon meer
Schoenen bestelt en ze zijn redelijk snel aangekomen. Maar ze vallen te klein en moeten geretourneerd worden. Retour is NIET gratis. In dit geval 11.99 EUR. Retourbeleid (te laat) gelezen: ook in h... Toon meer
Over Wiggle.nl
Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 tot 16:30 (Engelse tijd)
U kunt Wiggle ook schrijven op het onderstaande adres. (Let op: het is voor onze klanten niet mogelijk om hier bestellingen af te halen of artikelen terug te brengen.)
Wiggle Ltd
1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing
Portsmouth
PO6 3EN
UK
1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing, PO6 3EN, Portsmouth, Verenigd Koninkrijk
- www.wiggle.nl
Mensen keken ook naar
Blijf weg bij dit bedrijf!!
Lowa wandelschoenen gekocht in april 2023 voor een prijs beneden de normale marktprijs (109 euro ipv 199). Mooie deal dacht ik! Deze schoenen veroorzaakten al vanaf het begin problemen aan mijn gewrichten en spieren terwijl ik dat normaal nooit heb en ook nooit heb gehad. Ik heb vervolgens in totaal ongeveer 100km ermee gelopen (inclusief een vierdaagse dag) en toen geconcludeerd dat het troep was en er een fabricagefout in moest zitten. Na veel gemail met Wiggle schoenen retour gestuurd ter inspectie in oktober 2023. De kosten hiervoor waren voor mijzelf. Nooit meer wat van gehoord of gezien en Wiggle reageerde ook niet meer op e-mails en berichten.
Voor de grap (ik had mijn verlies al genomen) vorige week, april 2024, toch nog eens gemaild. Nu wel een reactie gekregen dat het bedrijf was overgenomen en er geen wettelijke aansprakelijkheid was voor oude verkochte artikelen.
Letterlijke tekst: “As you may be aware, Wiggle Limited and Chain Reaction Cycles Limited (“the Companies”) went into administration and certain limited assets were purchased by the Frasers Group.
Frasers Group bought elements of stock and brand names, but did not buy into any contracts or other liabilities and therefore we are unfortunately not legally responsible for any previous orders, return or warranty issues.”
Geld weggegooid dus! Ik koop hier nooit meer en wil iedereen adviseren om hier ook niks te kopen!! Mijn opgestuurde schoenen heb ik ook nooit meer gezien..
Aanvulling 2025: Het bedrijf is overgenomen en op een of andere magische manier heb ik het geld terug gekregen (niet van het bedrijf zelf, maar van een tussenpersoon die de geldzaken regelt van het oude bedrijf).
£63 is bij het afrekenen ineens €138🥴
Zo vaak spullen besteld vroeger, maar tegenwoordig is veel niet op voorraad en blijkt de prijs bij het afrekenen te worden verdubbeld als je van ponden naar euro’s gaat.

Nooit meer!!!
Nooit meer!!!
Gelukkig maar 1 paar hardloop sokken besteld bij Wiggle.
Enige tijd na de bestelling krijg ik een mail dat het pakje geleverd is. Vreemd...want ik had nog niets ontvangen. Paar buren die ik heb, aangebeld; geen pakketje gekregen.
Bij bestudering van de aflever mail, zie ik dat er bij het adres, nergens een huisnummer te vinden is.
Contact Wiggle door een mail te sturen; daarna weer een formulier invullen en daarna heb ik een tegoedbon gekregen.
OK......kan gebeuren!
Weer hetzelfde paar sokken besteld.
Tot mijn verbazing herhaalt zich alles nogmaals!!!
Ik heb Wiggle nu gemaild, dat ik helemaal geen vertrouwen meer heb en ik mijn geld terug wil.
Als antwoord kreeg ik een mail dat ik weer een tegoedbon krijg.....
Voortaan dus nooit meer iets bestellen bij Wiggle!!!!!
================================
Als reactie op het antwoord van Wiggle;
Ik kon het mij niet voorstellen, dat ik mijn huisnummer vergeten was op te geven. Maar goed....zou kunnen.
Uiteraard bij de 2e bestelling 'triple-checked' dat ik het huisnummer goed had opgegeven.
Maar helaas....
Ik denk dat het goed is, als Wiggle zélf even gaat kijken of hun bestel procedure/programma wel klopt.
In plaats van de schuld bij de consument te leggen.
2x het huisnummer vergeten. Ik kom niet uit een ei!!!!

betaling niet mogelijk
ik was per toeval een leuk fietsjasje tegengekomen van castelli helaas was op elke website mijn maat niet meer te verkrijgen behalve hier op wiggle, zelfs ook aan een goedkopere prijs als andere websites. dus hier dan willen bestellen helaas als ik wil betalen komt er altijd een foutmelding op het einde. Na verschillende pogingen maar opgegeven en vanalles geprobeerd jammer dat er weinig betalingsmogelijkheden zijn

Vertraging
Op mandag product besteld, op zaterdag nog niet binnen.
Ik heb betaald voor snel verzendkosten en toch vertraging 🤷♂️.

Antwoord van Wiggle.nl
vestje ziet er goed uit en na het…
vestje ziet er goed uit en na het terugsturen van het eerste (dat was te klein) ben ik best tevreden.
Wel een opmerking: terugsturen kost wel wat, ik begrijp dat wel, maar het eerste vestje was te smal aan de schouders en die maat kan je niet controleren (en ik ben echt geen body builderà
Niet ontvangen pakket
Mijn pakket staat geleverd op 24/02/23, maar ik heb niets ontvangen. Het werd ook niet bij de buren geleverd. Bovendien heb ik geen mail ter bevestiging van levering ontvangen... Ook stak er niets in de brievenbus dat dit mogelijks bij een postkantoor wordt geleverd, daar ik niet thuis was... Als ik Chat met een medewerker, moet hier opnieuw een week over gaan vooraleer men mij een antwoord zou kunnen geven over de locatie van mijn pakket. Indien men dit niet zou kunnen terugvinden, zal er opnieuw een periode overgaan om mijn bestelde goederen te verzenden en te leveren...

Geen geld bij retourmelding
Beste Wiggle, Ik wacht nu al weken op mijn geld na een retourmelding. Het is geen klein bedrag, waardoor ik echt boos ben. Ik mail jullie meerdere keren, maar telkens beloven jullie dat het toch teruggestort wordt. Voor mij nooit meer hier bestellen. Jammer want ik was eerder wel positief. Groet, Laura ter Stege

Zeer goede dienstverlening
Zeer goede dienstverlening, duidelijke website, duidelijke omschrijving van het artikel steeds een correcte melding van de status van mijn bestelde artikelen
Goed assortiment, slechte levering
Goed assortiment, maar sinds Brexit enorm slechte verzending en tracking. Geen idee wanneer spullen aankomen.

Antwoord van Wiggle.nl
Steeds goede levering en goede…
Steeds goede levering en goede productervaring met het merk dhb.
Leuke aanbieding te pakken( Shimano 105…
Leuke aanbieding te pakken( Shimano 105 2x11 groep waarschijnlijk overgebleven assemblage set) Ondanks afraden in andere reviews, toch voor express verzending gekozen. Resultaat: vrijdagmiddag besteld en dinsdag erna de spullen in huis. Dus een prima snelle levering en alles netjes verpakt en afgeleverd!
Duidelijke verkoopsite
Duidelijke verkoopsite. Wiggle maakt waar wat ze belooft. Goede kwaliteit tegen een prima prijs.
Product besteld
Product besteld, zou 10 januari geleverd worden. Niks ontvangen, zou nog niet eens op een depot liggen. Op mail wordt vooralsnog niet gereageerd. Beetje slordig

Antwoord van Wiggle.nl
Betaal niet voor snellere levering, werkt niet.
Wiggle laat je extra betalen voor snellere levering, maar levert vervolgens niet op de beloofde datum. Pakket is veel te laat.

Antwoord van Wiggle.nl
na drie weken nog geen bezorging
Na drie weken nog altijd mijn bestelling niet ontvangen. Bovendien geen reactie op mail met vragen hier over
Update:
Inmiddels in goede orde ontvangen. Communicatie rond om levering was slecht maar ik ben altijd tevreden over de kwaliteit van de producten van Wiggle.

Antwoord van Wiggle.nl
Prijs/kwaliteit is zéér goed!
Prijs/kwaliteit is zéér goed!
De levertijd kon sneller, helaas was DPD de oorzaak.
Zéér tevreden.
Betaling lukt niet
Ik kan mijn laatste bestelling via een kredietkaart niet betalen. Heb alles geprobeerd maar in laatste instantie gaat de betaling niet door. Heb een bestelling op een andere site gedaan met de kredietkaart en dan lukt het wel. Heb al ondersteuning gekregen maar het lukt me niet. Spijtig. Grtjs. Rud.