Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en goede locatie t.o.v. de omgeving (centrum en strand) behalve de discotheek op 25meter afstand. Hierdoor erg veel lawaai ‘s nachts en dus slecht geslapen.

Niet zo positief als vorige keer Eerste keer waren we héél tevreden, alles was goed geregeld, last minute (week ervoor) geboekt en geen enkel probleem ervaren. Deze keer hadden we 3 maand opvoorhand... Toon meer

We kwamen in het hotel in Kopenhagen aan. Toen we wilden inchecken, bleek mijn naam niet in het systeem te staan. Gek. Gelukkig was er een reserveringscode. Vervolgens bleek de rekening niet betaald... Toon meer

Qbic hotel Londen. Mooi hotel, uitstekende kamer en voorzieningen. Super uitgebreid en verrassend ontbijtbuffet, maar.... Helaas ongetrainde werknemers inzake voedselveiligheid. Bij uitchecken we... Toon meer

1. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online travel agency. Stedentrips en zonvakanties met handgekozen hotels en gunstige vluchten.

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Wigwam blijft mijn favoriet!

Wigwam blijft mijn favoriet! Duidelijk website, super makkelijk te boeken, en altijd top locaties en perfecte service!
Wij verbleven in New York op een echte hotspot en hebben volop kunnen genieten van het stadsgevoel.
Onze reis was in de periode van veel maatregelen omtrent het coronavirus. Hierdoor was onze terugvlucht gecanceld, maar gelukkig heeft Wigwam ons een mail gestuurd dat onze vlucht een dag verplaatst kon worden waardoor wij helaas een dagje eerder moesten vertrekken uit The Big Apple maar wij toch nog naar huis konden, geweldig! Volgende keer zeker weer Wigwam!

19 maart 2020

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld. Zeer duidelijk. Het hotel zelf was ook zeer netjes en op een leuke centrale locatie in Edinburgh. Enig minuscuul minpuntje was het oncomfortabele bed. Verder alles top👍

14 maart 2020

Lawaai door discotheek

13 maart 2020

Fijn verblijf

Prima! gegevens meteen ontvangen in bevestiging email met duidelijk overzicht van vlucht en verblijf. Alleen hadden we geen gegevens ontvangen (codes) die toegang geven tot guesthouse en kamer. Bij aankomst kwamen we daar achter.. Even gebeld naar guesthouse en kreeg meteen via SMS de codes toegestuurd die ons toegang verleende tot onze kamer. Top service! Ruime kamer, fijne badkamer, alles schoon en leuk ingericht in Portugeze stijl! Wij zouden hier zeker terug keren!

13 maart 2020

Top!

Net hotel met frisse, moderne kamers midden in het centrum van Budapest.
Wigwam is makkelijk bereikbaar en biedt een goede service.

12 maart 2020

superhotel

superhotel, veel beter dan wat ik had verwacht er stond ook een mooie welkomsgeschenk klaar in het hotel.

echt een aanrader !!

9 maart 2020

Zeer tevreden over de algemene lijn

Zeer tevreden over de communicatie met Wigwam . Alles is prima verlopen. Het hotel was eenvoudig, niet echt modern, maar al wat nodig is was er. Zeer propere kamers. 1 opmerking : we hadden ontbijt inbegrepen opgegeven en toen we aankwamen in het hotel liet de receptionist ons de ontbijtkaart zien en vroeg welk ontbijt we wilden. We maakten een keuze en toen moesten we het ontbijt nog betalen. Ik dacht dat dit inbegrepen was in de prijs ???

7 maart 2020

Niet zo positief als vorige keer

Niet zo positief als vorige keer
Eerste keer waren we héél tevreden, alles was goed geregeld, last minute (week ervoor) geboekt en geen enkel probleem ervaren. Deze keer hadden we 3 maand opvoorhand geboekt om 2 weken opvoorhand te merken dat wij nog geen extra mail hadden gekregen, ik contacteerde wigwam zelf en zij vertelden me dat ze mij al 3 maal hadden proberen contacteren omdat het geboekte hotel blijkbaar vol zat. Nadien zijn we wél goed geholpen maar het hotel dat we origineel geboekt hadden was gelegen op de grote markt, recht in het centrum. Het vervang hotel was aan de rand van de stad. We hebben geen upgrade of vergoeding gekregen door dit voorval. Ook maak ik me zorgen over hun systeem aangezien ik e-mails die rechtstreeks uit het systeem verzonden worden niet meer aankomen bij mij, en blijkbaar ook bij anderen. Ik zou wel opnieuw boeken bij hun maar jammer van deze tegenvaller!

2 maart 2020

Grand Poet Hotel -Riga

Wij zijn net terug uit Riga-Letland we zaten in het Grand Poet Hotel. Wat hebben wij het geweldig gehad. Vanuit de luchthaven stond de chauffeur al klaar om ons naar het hotel te brengen. En wat voor een hotel !! Zo mooi , schoon , geweldig ontbijt ,prachtige kamer , vriendelijk personeel, zwembad en spa was zeer netjes onze badjassen en slippers lagen voor ons klaar. De ligging van het Hotel kon niet beter. En de stad Riga is ook een aanrader ! Groet Maddy

1 maart 2020

Wigwam heeft ons uitstekend geholpen…

Wigwam heeft ons uitstekend geholpen met het regelen van een 3-persoonskamer. Het hotel op zich was ok, lekker vers ontbijt, propere kamers, goede locatie. De kamer was voor ons wel iets te klein, door het zetelbed dat uitstond konden we niet meer in de kast dus was er weinig opbergruimte voor 3 personen. Er was ook in de badkamer geen plaats om iets te leggen of zetten...

28 februari 2020

Wij zijn met Wigwam in Porto voor een…

Wij zijn met Wigwam in Porto voor een lang weekend geweest. De dag voor ons vertrek hebben wij te horen gekregen dat ons geboekt hotel waterschade had omgelopen
Direct hebben wij een aanbod voor een 4 sterren hotel genaamd Exe Almada gekregen Midden in het centrum
Wij hebben een super leuk weekend gehad

Super goed geregeld

22 februari 2020

Genieten in het prachtige Porto!

Mooie dagen gehad in Porto. Een prachtige stad en heel relaxed. Dagtocht naar de Douro vallei is een aanrader. Naar een port wijn boerderij geweest en een mooie boottocht over de Douro. Voor de voetballiefhebbers is het stadion van FC Porto een bezoek waard. Prima reis, super geregeld door Wigwam. Heerlijk hotel en goede vluchttijden. We hebben genoten!

21 februari 2020

we zijn net terug van een lang weekend…

we zijn net terug van een lang weekend in Edinburgh.
was prima geregeld, we konden om 9 uur s'ochtends al de kamer op en kregen gelijk ontbijt erbij die we niet eens hoefden te betalen.
het hotel lag echt midden in het centrum zoals beloofd en op nog geen 100 meter hadden we de bushalte.
ontbijt was ook absoluut goed.
Wigwam en motel One Edinburgh Royal, bedankt!!

19 februari 2020

Citytrip Edinburgh

Ondanks de storm Ciara ging onze vlucht naar Edinburgh, hoewel flink verlaat, toch door. Na aankomst in Aparthotel Adagio naar de kamer die heerlijk groot was. Zelfs een klein keukentje aanwezig wanneer je de aandrang voelt om zelf te koken. Enige minpunt van de kamer was dat de matrassen keihard zijn, waardcoor ontspannen slapen niet aan de orde was.
Hotel ligt perfect centraal waardoor de Old- en Newtown prima te voet te doen zijn. Iedere dag heerlijk ontbeten buiten de deur. Voor de rest zijn er in de buurt van het hotel ruim voldoende mogelijkheden voor een lunch, een lekkere kop thee of restaurants en pubs voor je avondmaaltijd.

17 februari 2020

Sevilla

Hotel Zenit in Sevilla is een PRIMA hotel,gunstig gelegen, 15 min lopen vanaf het centrum. Zéér uitgebreid ontbijt, een mooi dakterras, grote schone kamer met prachtige badkamer met veel luxe spulletjes zoals bodylotion, scheerspullen,tandenborstels enz.

16 februari 2020

Prima verblijf gehad in Zenit hotel in…

Prima verblijf gehad in Zenit hotel in Sevilla.
Mooi schoon hotel. Fijn dakterras.
Ontbijtbuffet was ruime keuze en goede prijs/kwaliteit.
Documenten door Wigwam ook goedverzorgd.
Kortom een aanrader.

16 februari 2020

Super hotel in Praag

Super hotel in Praag. Konden zelfs bij aankomst ‘s morgensvroeg al inchecken wat heel fijn was. Bij aankomst werd wel vermeld dat er geen ontbijt bij zou zitten terwijl we hier wel voor geboekt en betaald hadden maar dit is keurig door het hotel opgelost en konden alsnog van het ontbijt gebruik maken. Hotel is ook super gelegen. Dichtbij het centrum en OV.

14 februari 2020