Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en goede locatie t.o.v. de omgeving (centrum en strand) behalve de discotheek op 25meter afstand. Hierdoor erg veel lawaai ‘s nachts en dus slecht geslapen.
Niet zo positief als vorige keer Eerste keer waren we héél tevreden, alles was goed geregeld, last minute (week ervoor) geboekt en geen enkel probleem ervaren. Deze keer hadden we 3 maand opvoorhand... Toon meer
We kwamen in het hotel in Kopenhagen aan. Toen we wilden inchecken, bleek mijn naam niet in het systeem te staan. Gek. Gelukkig was er een reserveringscode. Vervolgens bleek de rekening niet betaald... Toon meer
Qbic hotel Londen. Mooi hotel, uitstekende kamer en voorzieningen. Super uitgebreid en verrassend ontbijtbuffet, maar.... Helaas ongetrainde werknemers inzake voedselveiligheid. Bij uitchecken we... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online travel agency. Stedentrips en zonvakanties met handgekozen hotels en gunstige vluchten.
Rokin 95, 1012KM, Amsterdam, Nederland
- 020 - 2234608
- www.wigwam.travel
Stedentrip Praag van top klasse!
Wat een geweldige stedentrip hebben we gehad via Wigwam. Hotel Golden Crown Praag was supreme. Heerlijk hotel midden in het centrum. Alle luxe wat je je kunt wensen. Fantastische locatie, geweldig personeel, top ontbijt kortom een aanrader. Wij boeken snel weer bij Wigwam en raden het iedereen aan.
hotel 22Hill in Reykjavik IJsland via Wigwam
We hadden hotel 22Hill in Reykjavik IJsland via Wigwam geboekt (+ Transavia vlucht). Het hotel zit aan de rand van het centrum, dus prima. Maar we hadden wel echt een lowbudget kamer, als we dat vergelijken met als we ff binnenspiekten bij andere kamers (die openstonden omdat de schoonmakers bezig waren). Wij hadden dus echt een kleine kamer zonder kast, waardoor we wel een beetje aan het kamperen waren in onze hotelkamer. Wij sliepen er alleen, dus niet echt een groot probleem maar wel jammer. Ontbijt was goed en het koffieapparaat op de verdieping was top! Receptie was ook erg aardig.
Deze Transavia vluchten (heen én terug!) waren wat minder. Veel gezeur om de handbagage (toiletartikelen, 2e tasje en op voorhand was al duidelijk dat niet alle handbagage mee kon in de cabine...), terwijl we dat nooit eerder bij hun hebben gehad. Misschien omdat de bestemming IJsland is?? Andere passagiers hadden eerder ook niet zo'n gezeur... Tja...
Verder was IJsland top! En Wigwam was onze 1e keer, maar prima!
Tevreden en terugkerende reiziger!
Voor de derde keer een weekend weg geboekt bij Wigwam (Marrakech, valencia en Londen). Uitgebreid aanbod van mooie en toch betaalbare hotels die ook in het echt aan alle foto’s en omschrijvingen voldoen. Duidelijke website en goede service. Volgende keer boek ik zeker weer bij wigwam!
Direct een trip boeken, Krakau
Duidelijke website.
Reservering ging snel en efficiënt, informatie duidelijk. Hotel naar verwachting zoals aangegeven op de site en eigenlijk nog beter door prettig personeel en verassing voor mijn mans verjaardag!
Geen ontbijt bijgeboekt, dat te prijzig is de deal minder aantrekkelijk.
Krakau was top! Aanrader!
Stedentrip Barcelona super leuk hotel…
Stedentrip Barcelona super leuk hotel boven een bakkerij! Vlakbij de grote trekpleisters en bezienswaardigheden.
Heerlijke citytrip Londen
Heerlijke citytrip gehad in Londen afgelopen weekend. Fijne, snelle communicatie met Wigwam en prachtig hotel in een hele fijne en centrale wijk. Metrostation aan de overkant van de straat, echt ideaal! Hotelkamer was klein maar fijn, was voor ons alleen te warm. Temperatuur was niet zelf te regelen (vloerverwarming badkamer) dus dat was jammer. Erg aardig personeel, ontbijt was heel goed en gezellige sfeer.
Heerlijk weekend in Praag gehad via…
Heerlijk weekend in Praag gehad via Wigwam. Uitstekend hotel, prima vliegtijden voor optimale benutting van onze tijd daar en dat alles voor een heel redelijke prijs. Gaan we zeker vaker doen!
Dit was de 1e x dat we bij Wigwam…
Dit was de 1e x dat we bij Wigwam boekten en niet de laatste x! Het was allemaal prima geregeld, mooi hotel tegen redelijke prijs. Niets viel tegen, alles was top! Heerlijk weekend in Londen gehad!
Eerste keer geboekt via Wigwam
Eerste keer geboekt via Wigwam. Aantrekkelijke prijs en de accommodatie was boven verwachting! Voor herhaling vatbaar.
Deze B&B
Deze B&B ligt, doordat je flink moet klimmen en trappen lopen, ver uit het centrum. Verder is het een wel heel rustige wijk. Het ontbijt is vanaf 9 uur. Hierdoor hebben we maar 1x, ipv 3x kunnen ontbijten. Jammer. Kamers en gezamenlijke ruimte zijn keurig netjes. Het gebouw is wel erg gehorig.
Top!
Tweede keer dat ik boek via wigwam. Vlucht en hotel waren alweer dik in orde!
een verrassing
een verrassing, perfecte locatie aan de rand van de oude stad en bij de kustlijn.
heel mooi en vooral bijzonder bed&breakfast, super gastheren
Top vakantie!
Hele fijne vakantie gehad. Reis is soepel verlopen en het hotel was prachtig. Vooral het ontbijt was erg goed en de locatie.
vacantie was fijn,hotel ook…
vacantie was fijn,hotel ook schitterend,behalve die overstroming,wij hebben tegenslag natuurlijk maar toch,iets ander ervaring.het MIN punt is,weinig informatie vanuit vlieghaven naar hotel.
Zeer tevreden van Wigwam
Zeer tevreden van Wigwam, 2 maal lukte het ons niet om in te checken en ze reageerde steeds super snel (zelfs 's avonds en op een feestdag). De geboekte riad was super mooi zoals op de foto's en vlakbij de souks, zeer behulpzaam personeel!
Top ervaring!
Eerste keer met wigwam, was een top beslissing. Hotel one shot mercat was boven verwachting fijn. fijne locatie; schoon; heerlijk bed en hotelkamer; hele lief en oprecht hotelpersoneel en top locatie in t oude centrum
Albany Boutique hotel, Edinburgh
Net terug uit Edinburgh waar we verbleven in Hotel Albany Ballentrae.
Grote kamer, goed sanitair en vriendelijk personeel. Bovendien was het binnenin het Hotel rustig en hoorde je weinig geluiden van straat.
Wij hebben geen ontbijt bijgeboekt omdat we dat wel wat prijzig vonden (19 euro).
Dubai
Net een prachtige reis naar Dubai achter de rug. Hotel met super vriendelijk personeel! Een aanrader!
Wat een super hotel op een top locatie
Wat een super hotel op een top locatie! Heerlijk lang weekend gehad met een perfect hotel. Zeker aan te raden!