Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en goede locatie t.o.v. de omgeving (centrum en strand) behalve de discotheek op 25meter afstand. Hierdoor erg veel lawaai ‘s nachts en dus slecht geslapen.
Niet zo positief als vorige keer Eerste keer waren we héél tevreden, alles was goed geregeld, last minute (week ervoor) geboekt en geen enkel probleem ervaren. Deze keer hadden we 3 maand opvoorhand... Toon meer
We kwamen in het hotel in Kopenhagen aan. Toen we wilden inchecken, bleek mijn naam niet in het systeem te staan. Gek. Gelukkig was er een reserveringscode. Vervolgens bleek de rekening niet betaald... Toon meer
Qbic hotel Londen. Mooi hotel, uitstekende kamer en voorzieningen. Super uitgebreid en verrassend ontbijtbuffet, maar.... Helaas ongetrainde werknemers inzake voedselveiligheid. Bij uitchecken we... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online travel agency. Stedentrips en zonvakanties met handgekozen hotels en gunstige vluchten.
Rokin 95, 1012KM, Amsterdam, Nederland
- 020 - 2234608
- www.wigwam.travel
Stedentrip Barcelona
Wij verbleven 5 dagen in het Praktik Bakery Hotel in Barcelona. Mooi hotel, prima kamers, uitstekend ontbijt en aardig hotelpersoneel! Kortom: top ervaring!
Dubai
Wat een ervaring. Geweldige vakantie van 28/7 tm 2/8. Doordat reizen ook tijd kost uiteindelijk 4 volle dagen in Dubai. Tussenstop in Istanbul, wat niet vervelend is, wat een vliegveld.
We verbleven in het Form hotel. Hotel is erg mooi. Hadden ontbijt bijgeboekt. Was prima. Directeur is een halve Hollander en zeer gastvrij, net als het overige personeel. Hotel ligt vlakbij de groene metro lijn welke goed aansluit op de rode die je naar het centrum brengt. Taxi is ook goed betaalbaar.
Dubai zelf is onvoorstelbaar. Alles is grootst. Stad veranderd zienderogen, overal wordt gebouwd.
Eten in Dubai kun je overal en is niet duur, zeker in de Dubai Mall (1200! winkels) zijn talloze (goedkope) eettentjes waaronder de bekende hamburgerketens.
Alles bij elkaar dus een must see 🌴
Top service
Top , na een mailtje dat onze kamer toch wel vrij klein was, gelijk een andere kamer voor ons geregeld.
Goedkoop & goede service
Goedkoop, goeie service. Wij zijn naar Praag geweest, in het hoogseizoen. Voor een bijzonder lage prijs. Wij hadden zelf niet teveel van het hotel verwacht, wegens de prijs. Maar wij waren zeer aangenaam verrast. Wat een prachtig hotel verbleven wij! Midden in het centrum van Praag, de metro was op nog geen 5 minuten lopen. Vluchttijden waren ook gunstig. Voor mijn volgende reis kijk ik zeker eerst even tussen het aanbod van Wigwam.
Heel behulpzaam
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in hotel Cook's Club in Chersonissos wat helemaal top was! We hadden echter wel op de heenvlucht te maken met een defect vliegtuig en vervolgens bagage wat niet was meegekomen, maar Wigwam was heel behulpzaam bij het verkrijgen van informatie van de vliegmaatschappij, zelfs in het weekend. Dus wij waren heel tevreden!
Uitstekende eerste ervaring met Wigwam!
Eerste ervaring met Wigwam was vanaf zoektocht op de site tot boeken, reis en verblijf helemaal goed.
Hotel “Cook’s Club” Mallorca was precies volgens beschrijving en verwachting.
Er komen zeker volgende boekingen via Wigwam!
2e keer
Voor de 2e keer dat we hebben geboekt bij WigWam. Weer erg tevreden over deze reisorganisatie.
Van het hotel hadden we wat meer verwacht. Het wordt verkocht als een ‘splinternieuw’ hotel. Dit zagen wij helaas niet echt terug. Het leek meer alsof ze het gewoon een lik verf hebben gegeven en er nieuwe meubels in hebben gezet. Maar we hebben het er wel naar ons zin gehad. Ontbijt was prima. Fijn zwembad met comfortabele ligbedden. Vriendelijk personeel.
Prima reisorganisatie
Prima reisorganisatie! Wij zaten voor het boeken met wat onzekerheden. Deze voorgelegd aan de organisatie, welke dezelfde dag nog met een oplossing kwam. Keurig!
Hotel was goed, wel wat kleine kamers, maar heel netjes en schoon. Goede bedden.
Eten was fantastisch! Net als het personeel! Heel vriendelijk en behulpzaam. Al met al een heerlijke vakantie gehad.
Met wigwam naar malaga geweest
Met wigwam naar malaga geweest en een super tripje gehad. Vlucht & hotel waren geregeld en het hotel was helemaal prima. Volgend jaar boeken we weer met wigwam!
Super citytrip!
Eerste keer geboekt via Wigwam; Website is overzichtelijk. Service is perfect. Locatie/Hotel/Vlucht is goed bevallen. Ik heb al 2de vakantie geboekt en de rest zal wel volgen. Wigwam is zeker een aanrader. Top!
Super leuke accommodatie mooie stad…
Super leuke accommodatie mooie stad Boedapest wel erg duur maar dat is altijd zo.in een hoofdstad verder was het appartement erg mooi en luxe en modern ingericht
Mooi en modern hotel
Mooi en modern hotel. Wilde graag naar de rooftop maar omdat ik met een minderjarige (19 jr) was mocht dat niet. Bed was aan de kleine kant en geen kluisje in de kamer. Dicht bij Times Square dus perfect. Vanuit Wigwam weinig info gekregen had uitgebreider en eerder gekunt ( bv over de aanvraag van Esta)
Het was een erg fijne trip
Het was een erg fijne trip. Alles was goed geregeld en erg duidelijk gecommuniceerd. Dit in combinatie met de lage prijs is het een dikke aanrader.
Op het verblijf zelf was niets aan te…
Op het verblijf zelf was niets aan te merken. Heel mooi appartement zoals op de foto's weergegeven. En goede locatie, in het centrum maar toch rustig en niet ver van belangrijke bezienswaadigheden. Wat ik wel niet gemakkelijk vond is dat er geen receptie was als je vragen hebt wat je kan bezoeken maar de vriendelijke ontvangst maakt het allemaal goed. Ik ga zeker nog met jullie boeken maar wel een andere vliegmaatschappij. Want daar ben ik niet over te spreken.
FANTASTISCH was onze stedentrip naar…
FANTASTISCH was onze stedentrip naar Wenen, geboekt bij Wigwam! Wat een superfijne organisatie zijn jullie. Geweldige bereikbaarheid zowel telefonisch als per mail en met zeer goede hulp! Hotel Ruby Marie is een GEWELDIG hotel: luxe, sfeervol, ruime, stijlvolle kamer, heel goed bed, super sanitair, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, smaakvolle, eerlijke en HEERLIJKE producten, leuke, comfortabele zitjes, perfecte ligging om de hoek van een levendige winkelstraat en vlakbij twee metro stations. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Onze complimenten, het was allemaal in één woord FANTASTISCH!
Een prachtige stad, een mooi centraal gelegen hotel
Een mooi, centraal gelegen, hotel, heerlijk ontbijt! Een prachtige stad waar het ook heerlijk is om te fietsen!
Belangrijke info over hotel ontbrak
Goede prijs, hotel was prima. Heel vriendelijk personeel.
Alleen was het hotel quasi onvindbaar... het was een gewoon gebouw in de rij zonder ook maar 1 vermelding op het gebouw dat het om een hotel ging. Uiteindelijk een koffiebar bezocht, want het regende erg hard en we waren de straat al 3 keer op en neer gelopen en hadden al eens aangebeld aan het huisnummer dat vermeld stond op de reisbevestiging, zonder resultaat.
Het hotel op internet opgezocht en op hun eigen website vonden we uiteindelijk de uitleg. Het hotel is op de 3e etage van een gewoon gebouw gelegen. We moesten een code indrukken vooraleer we op de bel drukten en dan deed de receptie de deur open. Vervolgens moesten we in het gebouw zelf de lift nemen naar de 3e verdieping en daar pas kwamen we bij het hotel uit.
Beetje jammer dat dit niet even vermeld werd in de reisbevestiging, het had ons veel tijd en een nat pak bespaart...
Voor het overige alles goed geregeld.
Enorm tevreden!
Enorm tevreden!!
Makkelijk te boeken, duidelijke communicatie, overzichtelijke prijzen. Daarnaast was het hotel alles wat was beloofd (zo niet meer!).
Vlucht en aparthotel Londen met Wigwam
Via mail en telefoon contact gehad met Wigwam, nadat ik er achter kwam dat de lakens in het geboekte aparthotel in London slechts 1x per week verwisseld zouden worden, handdoeken 1x per 5 dagen. Zoals beloofd kregen we (na verwijzing naar mail van Wigwam) na 2 dagen de wissel. Vlucht en hotel waren goed. Bij aankomst schone, ruime en rustig gelegen kamer/studio. Wel weer jammer dat er maar 1x per week stof gezogen werd. Gelukkig hadden we, dankzij tussenkomst van Wigwam, een extra handdoek en bed verschoning. Hoorde later die week ook andere gasten klagen over de verschoning en schoonmaak. Daar bleven ze echter bij hun eigen beleid. Geen restitutie als je de kamer (het hotel) niet meer wilde. Zal wel weer bij Wigwam boeken, maar geen aparthotel meer (met deze voorwaarden).
Snel en betrouwbaar!
Het boeken via internet ging snel en gemakkelijk.
Alles wat top geregeld. Je krijgt ruim van te voren alle informatie via de mail opgestuurd, inchecken bij de vluchten ging snel en bij aankomst in het hotel was m'n naam al voldoende om alles te vinden.
Ik heb het boeken via Wigwam als zeer prettig ervaren, alles werd voor je uit handen genomen.