Schoenen opgestuurd, goudlaagje van de schoenen na één keer gedragen, al helemaal gaar, goudland slijt eraf. Nog geen oplossing Schoenen zijn niet goedkoop, meerdere malen gebeld, ze zouden een... Toon meer
Heb op 1 november laarzen besteld. Die kwamen na 14 dagen. In de tussentijd al betaalverzoek gekregen van Klarna. Vreemd dat je al moet betalen voordat de laarzen arriveren. Laarzen retour gestuur... Toon meer
Ik was op zoek naar laarzen die niet alleen mooi zijn, maar ook lekker lopen. Toen kwam ik bij Wolky terecht en besloot de La Banda-laarzen te bestellen. Wat een geweldige keuze! Ze zitten als gego... Toon meer
Absoluut geen service. Schoenen van € 160. Kraakten als vloerplanken vanaf het begin. Uiteindelijk door de torsie stukje uit rand hak gesprongen. Winkelier wilde wel helpen maar moest opsturen naar Wo... Toon meer
Trek een paar Wolky’s aan en je merkt meteen: voeten houden van Wolky. Comfort, dat is het uitgangspunt. Het anatomische gevormde voetbed, het doordachte ontwerp van leest en pasvorm, de aandacht voor styling en kleur, de afgewogen materiaalkeuze, de gedegen afwerking: Wolky gaat voor kwaliteit. Al meer dan 40 jaar.
Voorveste 15 BC, 3992 DC, Houten, Nederland
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nog geen oplossing
Schoenen zijn niet goedkoop, meerdere malen gebeld, ze zouden een mail sturen met de stand van zaken, oplossing?
Nog steeds niet gebeurd.
Waardeloos

Antwoord van Wolky
Al zeker 25 jaar loop ik op Wolky’s, maar de service die ik onlangs ervaarde was echt buitengewoon. Vanwege langdurige Covid ben ik aan huis gekluisterd, wat winkelen lastig maakt. Toen er bij een sale-bestelling via de klantenservice iets mis dreigde te gaan met een gereserveerd paar en dankzij een zeer behulpzame en doortastende medewerkster in de shop in Den Bosch werd het laatste paar alsnog gevonden en geregeld.
Wat Wolky voor mij uniek maakt, is het onparen-programma. Voor een kleine meerprijs kan ik schoenen in verschillende maten bestellen, wat voor mij essentieel is. Zelfs toen ik door de sale niet van het onparen programma gebruik kon maken werd er coulant meegedacht met extra korting.
Inmiddels heb ik ook weer het model ‘Yell’ in denim blauw besteld. De schoenen zitten altijd als gegoten; de recent gekochte ‘Blitz’ gebruik ik nu als super comfortabele schoen voor in huis, voor extra steun. Het feit dat retourneren kosteloos kan en dat er altijd in mogelijkheden wordt gedacht, maakt mij een klant voor het leven. Grote dank aan het hele team voor de vriendelijkheid, inzet en menselijkheid!"
Topkwaliteit schoenen; Wolky is en blijft mijn favoriete merk!"

Antwoord van Wolky
Ik kocht online het laatste paar schoenen in de sale. Direct een bevestigingsmail. Dat was netjes. Daarna een week lang geen update. Na navraag via WhatsApp krijg ik te horen dat het niet leverbaar is. Als ik in een webshop bestel wil ik in een dag weten dat het komt en in zo max 3 dagen de bestelling ontvangen. Dit is geen goedkope Chineze webshop maar een product van over de 120 euro. Dan verwacht ik deze slechte service niet.
Ik heb 26 juni een paar groene schoenen met groene veters voor 169 euro gekocht. Nu zijn mijn veters al beschadigd en wit. Ik heb Wolky vanochtend een Apple gestuurd voor nieuwe groene veters. Deze kan ik bestellen bij Veters.nl
Ik vind dit nuet kunnen voor 169 euro. Die website levert niet exact dezelfde kleur. Ik eis een betere oplossing

Antwoord van Wolky
Slippers besteld en betaald (dom, ik weet het). Op de site stond dat ze op voorraad waren. Krijg ik een dag later mail dat de levering uitgesteld is tot februari 2026! Dit is misleiding en heb de bestelling geannuleerd en mijn geld retour geeist. Ben benieuwd
Update: Wolky heeft excuses aangeboden en het geld geretourneerd. Prima

Antwoord van Wolky
Ik heb in Den Bosch Wolky instappers gekocht. Thuis bleek dat mijn steunzolen in combinatie met deze schoenen helaas niet het comfort gaf wat ik hoopte. Ik kreeg heel veel pijn in mijn lichaam doordat de steun blijkbaar niet goed aansloot. (Ik heb fibromyalgie waardoor ik vaak overgevoelig reageer of kleine veranderingen.)
Na een aantal keren proberen en het niet beter werd heb ik de winkel in Den Bosch gebeld en mijn situatie uitgelegd.
Daarop werd meteen actie ondernomen.
De verkoopster heeft het hoofdkantoor gebeld, de situatie uitgelegd en gevraagd of mijn schoenen retour konden.
Meteen daarna werd ik gebeld dat ik de schoenen kosteloos mocht terugsturen en dat ik het volledige aankoopbedrag terug krijg.
Wat een service!!!!
Heel jammer dat mijn schoenen niet het te hopen comfort leverden, maar wel meer dan tevreden over de afhandeling!!

Antwoord van Wolky
Ik gebruikt al jaren Wolky vaak schoenen jaren meegegaan. Waard voor je geld altijd. Ik heb Wolky teton dit keer besteld.ik heb Klein min puntjes, Binnen zool super dun dan vorige paren en niet echt soepel van binnen voel grof, misschien moet ik aan wennen. Ik raad Wolky aan.
Edit: op 05 maart 2026 il heb een paar schoenen gekocht dat kost me meer dan 120 euro. Dat was afgelopen jaar juni. Nu ben ik derde inlegzool al gekocht eentje wel gekregen na lange tijd heen en weer berichten sturen. Ik moet bewijzen dat het is echt versleten is. Dan kreeg ik eentje compleet dun ding dat ook versleten na paar weken. Hun aantwoord is je kan inlegzolen naar je keuze. Ik ben teleurgesteld van service ze bieden na kopen van dure schoenen.
Continu wolky advertenties kwam naar mijn facebook en ik heb wel gemeld dat ik denk niet de kwaliteit zo goed is als iemand zoveel keer inlegzolen vervangen. Dan de openbare aantwoord is ja hoe intensief je gebruik je, hoe gebruik je schoenen zal snel slijtage leveren. Hoe dan 10 jaar geleden schoenen inlegzool nog goed staat? Il denk dit is mijn laste paar. Ik ga ergens anders kopen wat kan dragen zonder gedoe. Zonde van mijn geld niet eens 12 maanden ,

Antwoord op uw antwoord:
U praat over lichte imperfecties bij de outlet, maar als om die reden de schoenen daar staan hoort er ook een melding van gemaakt te worden. Misschien verstandig om dit ook op de website te zetten? Tevens kunt u op mijn recensie bij google (waar precies het zelfde verhaal staat) de foto's zien. Als dat lichte imperfecties zijn..........Poets bij nubuck schoenen dat maar eens weg.
Aangezien ik bij een onlinebestelling van Wolky wel vaker meemaak dat de schoenen al kleine beschadigingen hebben dacht ik dat ik er goed aan deed nu maar naar een winkel te gaan. Dit werd Utrecht. (een uurtje rijden) In de winkel blijkt dat je de schoenen niet kan kopen maar alleen kan passen en dan worden ze besteld. Gevraagd of dit ook op de website staat en dat was zo zei ze. Niet dus. Want dan was ik geen uur gaan rijden. Gelukkig had mw. één extra paar van het model dat ik wilde en die wilde ze wel aan mij verkopen. Deze was op de neus van de schoen beschadigd. Het zat in het leer zelf want ze waren handgemaakt aldus de verkoopster. Waarom dan dit stukje leer wat beschadigd is op de neus zetten? Ik hoefde ze niet.
Want voor 180 euro.....Beschadigd is beschadigd. Thuis ben ik verder gaan zoeken en zag nog een leuk paar. De Louise blauw nubuck maat 40. Laatste paar. Toen ik ze kreeg zaten ze onder de krasjes. Ik heb contact opgenomen met Zwolle en verteld wat er was. Omdat het om het laatste paar ging en ik ze toch wel leuk vond ging mw. T... met haar chef praten over een eventuele korting. Hij is degene die over dit soort zaken (over 10 zaken volgens mw.) gaat. Ze heeft zijn reactie letterlijk doorgegeven omdat ze geschrokt was en niet wist hoe ze het anders moest brengen. Zijn reactie was: Nee hoor, daar doe ik niet aan. Laat ze ze maar terugsturen want ik raak ze toch wel kwijt.???? Winstbejag is prima maar op deze manier??? Daarop heb ik besloten het paar terug te sturen en mijn gehele account op te zeggen. Hier zal ik dan ook nooit meer een cent naar toe brengen. Dus wie na 13 mei opnieuw de schoenen Louise blauw nubuck maat 40 (laatste paar) heeft besteld........Succes.

Antwoord van Wolky
Na jarenlang geen Wolky's te hebben gekocht heb ik nu de website uitgeplozen, en ben ik weer terug als klant. Wat een aardige dame in filiaal Utrecht. Rustig passen, wikken en wegen. Ben ik er zeker van, ik heb een goede keus kunnen maken en heb maar
liefst 2 paar gekocht. Eén paar was niet
voorradig qua kleur en deze worden
netjes nagestuurd. Het was weer een goede ervaring.

Antwoord van Wolky
Aangepast naar 4 sterren. Na mijn relaas, waarin ik ontevreden was over de klachtenafhandeling van mijn nieuwe schoen (het veterhaakje brak af, na 3 uur dragen.) moest ik te lang wachten op een afdoende reactie. Dat was teleurstellend.
Na een aantal over en weer e-mails ben ik tenslotte gebeld door het bedrijf. In dit telefoongesprek erkende zij, ruiterlijk, dat hun afhandeling niet correct was, en dat, als ikzelf het initiatief niet genomen had, e.e.a nu waarschijnlijk nog niet opgelost was. Men bood excuses aan. Dat is erg netjes.
Daarnaast hebben zij een nette oplossing aangeboden, en daar ben ik mee akkoord gegaan.
Wat mij betreft is deze zaak dan ook gesloten en afgehandeld. En ik blijf klant.

Antwoord van Wolky
Mijn schoenen na 1 seizoen helemaal afgesleten,Na foto's te hebben opgestuurd.
Geweldig opgelost kreeg een nieuw paar opgestuurd.
Wolky helemaal geweldig
at een geweldige service .😀👍

Antwoord van Wolky
Altijd pijn aan mijn voeten, maar sinds ik wolky's draag loop ik gewoon weer lekker. Geen zere hielen meer en ik hoefde ze niet eens in te lopen! ! Echt een aanrader ....

Wolky shop utrecht, verkoopster
Na een operatie heb ik 2 verschillende schoenmaken, lastig. Bij Wolkyshop Utrecht had verkoopster daar geen boodschap aan. Ze vond het allemaal maar lastig terwijl Wolky zelf adverteert met het onparen programma. Een paar schoenen in 2 verschillende maten voor 25 euro extra. Menwist het bestaan ervan blijkbaar niet en ik kwam er ook pas later achter. Gemiste kans. Jammer

Antwoord van Wolky
Schoenen lopen vanaf moment 1 heerlijk! Echt heel blij mee. Fijne service ook!

Slechte service!
Ik wachte ruim een week op mijn hoge schoenen. Nu bleken ze er niet meer te zijn. (een dubbele bestelling van klanten🤔) vertelde ze me.
Ik kreeg een voorstel voor een andere kleur, dit wilde ik niet omdat ik voor de blauwe wilde gaan.
Gek dat ik hier zelf contact moest zoeken waar mijn schoenen bleven!
Ik krijg wel netjes mijn geld terug binnen 5 dagen. Dus wacht het af.
Wel teleurgesteld dat in zo'n groot bedrijf, de orders niet gelijk afgeboekt worden na een bestelling!
Na mijn bestelling waren ze nl niet meer zichbaar. Dus iets klopt er niet!

Antwoord van Wolky
Wolky reach ontvangen.Zitten perfect alleen de rechterschoen kraakte nadat ik mijn steunzool erin had gedaan.Na contact met ene Hans van de klantenservice was het probleem opgelost. Hij adviseerde om wat talkpoeder op de inlegzool te doen. En dat hielp meteen. Zeer vriendelijkj geholpen.

Antwoord van Wolky
Ze zitten als gegoten en lopen fantastisch, zelfs na een lange dag dragen.
Bovendien was de levering supersnel, wat een fijne verrassing was. Geen gedoe, gewoon een uitstekende service.
Ik kan de La Banda-laarzen en Wolky van harte aanbevelen aan iedereen die comfortabele én stijlvolle schoenen zoekt.
De Snallerina’s van Wolky zijn echt heel mooi. Passen perfect, kleur is precies als op het plaatje. Ze zitten lekker en staan geweldig. Binnen 2 dagen geleverd, dus exact zoals beloofd. Heel erg tevreden!
De Wolky schoenen die ik heb gekocht zijn de Vitality S2F. Ze zijn heel licht met een lichtgewicht zool en daarom heb je na een dag winkelen minder vermoeide voeten en de rits aan de zijkant vind ik ideaal!
Altijd tevreden over de kwaliteit van deze schoenen. Snelle en goede service en de schoenen lopen echt alsof je op wolken loopt ;)