Woodeal Reviews

1,3

Bestelling gedaan in december 2016 tot op heden NIETS gezien. Na 87 mails nog geen steeds reactie / afhandeling. Ik zag wel een Woodeal-auto in nabijheidheid oprit Born (A2-Limburg). Kenteken... Toon meer

vreselijk bedrijf!! KOOP HIER NIETS!!! vorig jaar een in augustus een headset besteld, nooit geleverd gekregen, nooit geen geld retour gekregen, honderden mailtjes heen en weer gestuurd, altijd ant... Toon meer

Woodeal levert geen bestelde producten. Ook wordt er onvoldoende actief gereageerd op klachtenmails. In de bevestiging (19 dec 2016) staat dat product via PostNL wordt verzonden (bezorging op 20 dec... Toon meer

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onbetrouwbaar en slecht bedrijf

Op 8-07-2016 een bestelling geplaatst en betaald, incl. verzendkosten, artikel zou 13-07-2016 geleverd worden. Nu, 19-09-2016 na diverse mails nog steeds geen levering van het artikel. Ga aangifte doen bij de politie wegens oplichting. Onbetrouwbaar bedrijf.

19 september 2016

Oplichters

Ik probeer mede via Consumentenbond het geld van een niet geleverd product terug te krijgen. Onmogelijk, wat je probeert. Ik ben niet de enige. Koop er niets, 50% kans dat je je geld kwijt bent. Trap er niet in.

1 september 2016

Geen levering, geen service

Bestelling geplaatst in december 2015, tot op heden nog geen goederen ontvangen en er komt geen reactie meer van de klantendienst!

Nooit iets bestellen!!! oplichters!!!!

19 mei 2016

Na een half jaar en heel veel smoezen van Woodeal nog steeds geen artikelen of geld terug ontvangen

Op 29 april via email bericht ontvangen dat bestelling verstuurd wordt. Staat ook op PostNL aangemeld. Zou 2 mei geleverd worden, maar niks ontvangen en op 2 mei zelf zie ik dat de zending weliswaar bij PostNL aangemeld is, maar nog niet door PostNL ontvangen is. Nadat ik Woodeal hierover gemaild heb, geven ze aan dat het 4 mei verzonden wordt en ik de bestelling dan vrijdag 6 mei zal hebben. Maar nu woensdag 11 mei nog niets ontvangen en ook op de website van PostNL is de status nog altijd dat de zending weliswaar is aangemeld, maar nog steeds niet door PostNL is ontvangen.

Ad1) Na inmiddels meer dan een half jaar en 1001 smoezen van Woodeal nog steeds geen artikelen ontvangen of geld terug gekregen. Woodeal is echt een oplichtersbende en is daarom kennelijk ook niet in NL ingeschreven bij de KvK maar op Curacao.

11 mei 2016

geen levering, nauwelijks contact, erg onbetrouwbaar bedrijf

29 Januari iets besteld, tot op heden niet in huis. Heb geld retour verlangd. Geen contact. Nu net voor 1 april een bevestiging gekregen van mijn bestelling in januari. Gaat " 26 april" geleverd worden. Op de website staat echter 29 april te verwachten. Datum schuift iedere paar dagen op.
De bevestiging kreeg ik pas nadat ik gemeld had dat ik klachten heb geplaatst over dit bedrijf en dat ik binnenkort de klacht overleg met de politie omdat het werkelijk lijkt op malafide bedrijfsvoering.
Op Facebook probeer ik te waarschuwen. Ook op hun eigen pagina. In Nederland bestaat Klachtenkompas.nl, een pagina van de consumentenbond, waar je je klacht kunt uiten. 9 Pagina's vol klachten en allemaal dezelfde: geen levering, verkeerde levering, geen of maanden later geld retour, geen of nauwelijks contact. Mensen wees alstublieft gewaarschuwd!

1 april 2016

Geen artikelen en geld terug is een drama van bijna 4 maanden..

Lijkt voordelig, maar helaas geen artikelen, geen mail over het niet voorradig zijn tot ik zelf mailde na 2 maanden, en tot op heden nog steeds geen geld terug, op een vage deel betaling van 60 van de 205....

Jammer en zeer slechte reclame, ik zal nooit meer iets bestellen bij WooDeal

(Update na mail naar aanleiding van deze recensie, eindelijk naar 3,5 maanden en een 6 tal emails en recencie ons geld terug, yay,.. maar het ging ons om de producten,.. en ja ze hadden nog wel de moed om na ons 2 of 3 mailtje te zeggen dat ze weer een leverancier hadden, en of we nog vertrouwen hadden na ongeveer 2,5 maand niets gehoord te hebben...

Maar goed, het geld is zonder compensatie in 2 delen tot op de betaald cent na 3,5 maand terug betaald, laat we het daar maar op houden

GKV

24 februari 2016
Reviews in alle talen tonen. (61 reviews)