Fijne ervaring bij Woonsquare Almere. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna kregen we alle rust en ruimte om rustig rond te kijken, zonder dat er meteen een verkoper achter je... Toon meer

Videostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
Bank aangekocht, maar het leveren met de transporteur Brenger is ronduit slecht in service.Steven was tegen het brutale aan en arrogant. Deze man hoort zeker niet in een service beroep terecht. Woonsq... Toon meer
Zo'n beetje de enige meubelzaak waar ze nog open en eerlijk zijn. Na een paar hele nare ervaringen bij andere woonwinkels besloten wij toch maar langs Woonsquare in Almere te gaan. Wat on... Toon meer
Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen. Geen pokerface. Een warme welkom van Ilse.ilse liet ons lekker rondkijken en bood ons later iets te drinken aan. Ook gevraagd naar wat onze smaak is en wa... Toon meer
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wij hebben onlangs een compleet nieuw interieur gekocht bij Woonsquare Almere en zijn daar zeer tevreden over. Wij zijn erg goed geadviseerd door de verkoper. Overigens een bijzonder aardige man.Alles is conform afspraak afgeleverd en geplaatst. Kortom als wij weer iets nodig hebben komen wij zeker terug.

Antwoord van Woonsquare - Almere
Akin was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen, zeer goede service. We kunnen niet wachten om de bank in huis te zien.

Antwoord van Woonsquare - Almere
Wij zijn heel goed geholpen door Akin. Wij zijn super blij met onze nieuwe bank!

Antwoord van Woonsquare - Almere
Heel prettig door Alberto geholpen. Vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk wat de mogelijkheden zijn en een mooie bank gekocht!

Antwoord van Woonsquare - Almere
Hartverwarmend zowel de ontvangst door Sjaak als de begeleiding en advies naar de aankoop van de prachtige hoekbank Vicenza met een chique uitstraling. Toppers bedankt.

Antwoord van Woonsquare - Almere
Vandaag onze nieuwe bank gekocht super blij mee! Hele vrindelijke medewerkers top service

Antwoord van Woonsquare - Almere
Mijn moeder was op zoek naar een bed. En we zijn geslaagd. Alberto heeft ons perfect geholpen! Perfecte service!

Vriendelijk personeel.
Goed geholpen door Hakin.
Wij zijn tevreden de winkel uit gelopen. 😃

Antwoord van Woonsquare - Almere
vriendelijke en duidelijke uitleg en begeleiding.

Antwoord van Woonsquare - Almere
Akim heeft ons in Almere super geholpen. Alle ins en outs van de bank besproken en ook in de afrol van aanschaf goed begeleid

Antwoord van Woonsquare - Almere
Vandaag geholpen door Iris.
Ze heeft ons verschillende opties enz laten zien zodat we een goede keuze hebben kunnen maken. Superfijn.

Antwoord van Woonsquare - Almere
Goed geholpen en vriendelijk.Neem tijd en denk met je mee.

Antwoord van Woonsquare - Almere
Lekker ‘relaxed’ geholpen met een leuke sfeer en op gezellig niveau. Prima aankoop!

Antwoord van Woonsquare - Almere
Wij zijn bij de Woonsquare geholpen door de heer Akin, zeer aangenaam ervaren! Hij bekeek met ons alle mogelijkheden, zeer behulpzaam en heeft ons alle informatie gegevenen die nodig is. Wij zijn met een fijn gevoel terug naar huis met een nieuwe bank!

Antwoord van Woonsquare - Almere
Wij werden vriendelijk ontvangen door Akin en goed geholpen met welke mogelijk heden er waren met de bank die wij op het oog hadden.

Antwoord van Woonsquare - Almere
Netjes ontvangen door medewerkers en vriendelijk geholpen bij een mooie bank.

Antwoord van Woonsquare - Almere
Vriendelijk, duidelijk en niet aandringerig.
Dhr. was adviserend, wilde ook dat wij echt moesten zitten om te voelen hoe de bank zat.
Fijne ervaring!

Antwoord van Woonsquare - Almere
In december een bank besteld wat half maart geleverd zou worden. Je hoort helemaal niets dus neem je zelf weer contact op, blijkt de bank in april geleverd te worden. Reden is onduidelijk. Weer hoor je niets dus neem ik contact op via app, telefonisch en via de mail. Eindelijk komt het bericht dat ze gaan leveren, en er wordt een afspraak gemaakt voor vandaag 21 mei. Bezorgtijd krijg ik vanmorgen tussen 07.00-08.00 te horen maar tot nu toe heb ik geen bericht ontvangen! Je kan deze mensen ook niet bereiken. Slechte service!! Bij mijn vriend ging ook van alles mis bij zijn bestelling. Ik zal niet zo gauw mensen aanraden om bij dit bedrijf iets te kopen (ondanks dat ze mooie meubels hebben).