2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Je vult je gegevens in en vervolgens…

Je vult je gegevens in en vervolgens kun je er niets mee op de site...grote bedriegetij om aan gegevens te komen, niet op in gaan Woonzeker walgelijk dat mensen misbruik maken van kwetsbare zoekers naar woningen...er zou een straf op moeten staan, dit soort van grijs gebied...

14 juli 2025

Wat een bedrijf...

Een bedrijf wat per telefoon (ongeacht welke optie je in het keuze-menu kiest) verwijst naar het e-mailadres, om vervolgens op alle e-mails een automatisch antwoord te sturen dat ze niet meer reageren op emails.

Je zoekprofiel bevestigen is onmogelijk omdat er link noch knop voor is. Ze laten je nog steeds reageren op woningen die al verhuurd zijn, en zijn onbereikbaar.

18 juni 2025

Machtsmisbruik!

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen.
Ik ben afgewezen op een woning in de laatste huurfase wegens wanbetaling werd gezegd.
Echter is dit door meerdere bevestigd( de desbetreffende makelaar)dat dit niet het geval was.
Krijg je een doodleuke reactie van : fijn dat je niks Open hebt staan, mocht je weer geselecteerd worden dan nemen we contact met je op. Nadruk op mocht…
Aanbetaling was al gedaan alle documenten waren al ingescand. Nu zijn we 2025 , ik reageer als potentiële kandidaat en heb sinds juli 2024 geen 1 bezichtiging meer mogen ontvangen.
TERWIJL ER IS BEVESTIGD DAT IK NIKS OPEN HEB STAAN. Dus een achterstallig systeem weergeeft mijn naam als wanbetaler bij een andere makelaar.
Nogmaals die makelaar heeft bevestigd dat ik niks open heb Woonzeker ook, wonderbaarlijk ben ik nu opeens onbereikbaar voor bezichtigingen.
Ik vraag niet om een speciale behandeling enkel een eerlijke afhandeling.
Ik ben 43 mails verder als niet meer , geen reactie 0,0. Of een automatische reactie met geen enkel duidelijk antwoord.
Spijtig dat ik dit hier moet typen.
Maar ik ben radeloos…
Zelfs de gemeente Den Haag begrijpt het verhaal niet, maar die kunnen ook niet veel voor me betekenen.
Je zou maar 3300 netto verdienen en niet aan een woning kunnen komen.
En Woonzeker jullie hebben me gebroken met die afwijzing GEBROKEN!!!! 0 sterren is teveel.
De oude klassieker , machtsmisbruik

2 juni 2024