Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op Wugly.nl vind je alles wat je zoekt over winkels, winkelcentra en webwinkels in Nederland. Bekijk onder andere de openingstijden, folders, telefoonnummers en meer, aangevuld met ruim 500.000 reviews door meer dan 335.000 gebruikers. Winkelen is leuk en de beste ervaringen verzamelen wij voor jou op Wugly.nl!
Printerweg 22, 3821 AD, Amersfoort, Nederland
- 033 - 245 61 69
- communicatie@wugly.nl
- www.wugly.nl
Val dood allemaal geld verdienen…
Val dood allemaal geld verdienen terwijl anderen kapot gaan aan verslaving hoop dat iedereen die lief hebt geen dag zonder zorgen mee maakt in der leven voor je ogen stelletje dieven t lijer kan je een nachtje goed slapen om
Te weten dat je mensen kapot
Maaakt met je kk site
Wees niet stom maak niet dezelfde fouten wees verstandig verspil je geld en tijd niet aan deze onbetrouwbaar en neppe site je krijgt ijs alleen verslis. Je geld verduisterd in minuten wees verstandig en gok
Live niet online of bij een of ander gare casino welke dan ook het is allemaal nep geen een is echt Spoel liever je geld door de plee je bent het zoeizo kwijt allemaal online dieven wees verstandig begin er niet aan het is oplichterij oplichterij oplichterij
Leuke website voor beoordelingen
Neppe site, reviews zijn gekocht of zelf gegenereerd
De website ziet er nog aardig uit maar als je dan de reviews gaat lezen denk je echt van wtf is dit? Aan de teksten kun je zo zien dat het gegeneerde content en nep is, 40+ reviews bij een Lidl? en bijna allemaal geplaatst op een dezelfde datum.
Zeer onbetrouwbare website.

Antwoord van Wugly.nl
Dé website voor winkelreviews!
Erg handig dat je via één website alle winkels van Nederland kan beoordelen. Voor de consument interessant wat er over een bepaalde winkel geschreven wordt. Uiteraard ook een handige tool voor de ondernemer! Je weet wat je goed of minder goed doet. Dus ook de mogelijkheid om hier iets mee te doen (met positieve en negatieve feedback). Mooi opmaak en overzichtelijke website. Kortom, een echte aanrader!
Behulpzaamheid ten top
Als nieuwe klant bij Wugly gestart lopen we nogal tegen wat technische problemen aan. Maar daar ziet Wugly blijkbaar een uitdaging in. Er wordt een programmeur bijgetrokken om onze technische problemen te hulp te komen. Dank André
Wugly: betrouwbare onafhankelijke beoordelingssite
Wugly.nl is een betrouwbare onafhankelijke beoordelingssite voor de gehele retailbranche. Zowel voor de consument als voor de retailer gemakkelijk en goed te gebruiken. Zeker voor de consument een zeer goede bron om keuze te maken in uiteindelijke winkel/aanschaf. Winkels worden op de juiste criteria beoordeeld en omdat de consument nog een onderbouwing moet geven, is de review eerlijk en compleet. Complimenten!
Duidelijke en informatieve site
Ik zoek regelmatig informatie op van winkels bij mij in de buurt. Dit gaat veel sneller dan via de website van de winkel zelf. Daarnaast probeer ik op deze manier ook dmv reviews van anderen nieuwe ideen op te doen over waar ik kan winkelen en waar ik een kijkje zou moeten nemen. Daarnaast vind ik het leuk dat ik mijn mening makkelijk kan delen met anderen zonder hen hier mee lastig te vallen (zoals via Facebook ).
Ik heb geen reden om anderen deze site niet aan te raden.
Fijne overzichtelijke site, erg handig voor shoppen in een vreemde stad.
Ik vind Wugly.nl vooral handig wanneer ik ga shoppen in een vreemde stad. Zo weet ik welke winkels en boetiekjes ik vooral niet mag missen, of wat ik beter over kan slaan. Ook helpt het kaartje me ook de winkels die net buiten de grote winkelstraat gesitueerd zijn te vinden. Meestal zijn dat juist de leukste winkels
Ideale website
Ik gebruik wugly altijd wanneer ik wil gaan winkelen, vooral wanneer we eens een nieuwe stad willen bezoeken. Openingstijden kloppen en ook goed zichtbaar welke winkels er zijn en waar. erg handig
Mooi en prettige zoek-site voor winkels in Heel Nederland.
Snel kom je te weten wie de best gewaardeerde winkels zijn. Ik zal hier in de toekomst veel vaker gebruik van maken.
Goede site
Handige site om specifiek per winkel te zien wat er goed of minder goed aan is en wat de openingstijden van de winkel zijn.
Weten waar je de leukste winkel, met beste service en de vriendelijkste medewerkers kunt vinden?
Met wugly.nl heb je in één oogopslag precies een goed overzicht van de leukste winkel met de beste service en de vriendelijkste medewerkers. Deel je ervaringen en help zo mee aan een gezond, betrouwbaar en gezellig retail landschap in jouw buurt!
Alle informatie op een website, ideaal!
Wugly is een website waar ik even snel de openingstijden van een bepaalde winkel kan opzoeken, maar ik kan er ook uitgebreid ervaringen van andere mensen lezen. Ik gebruik Wugly vaak als ik een dagje weg ga naar een stad waar ik niet bekend mee ben. Op Wugly.nl bekijk ik dan welke winkelcentra er zitten en welke winkels zich er bevinden. Ik vind het altijd leuk om de reviews van zelfstandige winkeliers te bekijken. Ik ga meestal wel even kijken bij de zelfstandige winkeliers met goede beoordelingen! Kortom, een handige site!
handige site!
Deze site is voor mij heel handig. Ik heb nooit zin om uren door de stad te lopen dus zoek daarom via Wugly gericht op winkels. Heel fijn!
Wugly heeft ons goed geholpen
Wugly is heel handig voor ons mam die in amsterdam woont sins een tijd en nogal slecht ter been is. Kon op deze manier winkels in de buurt vinden die betrouwbaar zijn en wanneer ze open zijn.
aju
Ideaal voor een leuk dagje shoppen!
Handige website! Je vindt overzichtelijk de beste winkels en leuke winkelsteden en winkelcentra aan de hand van beoordelingen van anderen! Daarnaast is er diverse informatie te vinden over de betreffende stad, winkel of winkelcentrum. Denk hierbij aan openingstijden, adresgegevens en betaalmogelijkheden.
Super handig en eerlijk!
Ik gebruik Wugly regelmatig om even de openingstijden te bekijken. Ik woon nog niet zo lang in mijn huidige woonplaats en ken de omgeving niet echt goed. Wugly is dan heel handig om te kijken welke winkels er in de buurt zitten, wat de openingstijden zijn en hoe andere mensen die winkels vinden.
Echt een top site!
Perfecte site, het is echt handig. Niks valt tegen, ik beveel dit aan voor iedereen. Gebruik Wugly mensen!
Dit is écht handig
Super site, als je in een vreemde plaats ben kan je snel bekijken op Wugly site of de winkel betrouwbaar is. Kan dan met een veilig gevoel een aankoop doen, super. Wugly bedankt!
Handige website!
Via de zoekfunctie van Wugly kom je er snel achter hoe de winkel die je zoekt gewaardeerd wordt en of ie open is! Ik heb ook wel eens via andere websites gezocht voor openingstijden (bij koopzondagen bijvoorbeeld) en dan stond ik uiteindelijk tóch voor een dichte deur! Kortom: betrouwbare en overzichtelijke website. Ook fijn ter voorbereiding als je in een vreemde stad gaat winkelen. Aanrader!