Tegen beter weten in naar onze afspraak van 3 januari in Utrecht, Tenesseedreef 13 M gereden. Was een afslankstudio en nog meer wazige, maar er was niemand aanwezig. Afspraak al in april 2022 gemaak... Toon meer
Let op. Oplichters! Na het betalen van mijn aankoop geen enkele manier van communicatie meer gehad. Afspraak maken was niet mogelijk. Reacties op diverse mailtjes op meerdere mailadressen kwamen... Toon meer
Mooie glasplaat van 70x100 ontvangen. Wij zijn erg blij met het resultaat, het is een Duits bedrijf maar de foto is gemaakt in Utrecht (shop in shop) Je krijgt een proefafdruk per mail en pas bij akko... Toon meer
Een foto laten maken in Groningen. Dame die de foto maakte wist niet hoe het apparaat werkte. Het was niet echt een plezierige ervaring. Vervolgens waren de fotos kwijt. Na meerdere malen contact... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Tegen beter weten in......
Afspraak al in april 2022 gemaakt. Kon niet eerder dan 3 januari 2023.
Wees dus gewaarschuwd.
Let op. Oplichters !
Let op. Oplichters!
Na het betalen van mijn aankoop geen enkele manier van communicatie meer gehad.
Afspraak maken was niet mogelijk.
Reacties op diverse mailtjes op meerdere mailadressen kwamen niet.
Geld kwijt. Aangifte wordt gedaan.
0 sterren is nog te veel
Jammer dat ik geen 0 sterren kon kiezen.
Oplichters. Na betaling wordt aangekondigd dat er geen afspraken kunnen worden gemaakt voor de foto's. Geld ook nooit terug gestort gekregen.
Onbereikbaar en geen mogelijkheid tot afspraak maken
Onbereikbaar en geen mogelijkheid tot afspraak maken nadat de betaling was gedaan.
Check deze website bij Webshopchecker en politie.nl - melding op de website
Check deze website bij Webshopchecker, en politie.nl
Deze webshop is een scam. Heel veel mensen zijn opgelicht, politie vraagt om zoveel mogelijk aangifte te doen. Hoe meer aangiftes hoe meer de politie kan betekenen. Zie onder de beoordeling.
DOMEINLEEFTIJD
Dit domein bestaat nog geen 4 jaar.
SSL CERTIFICAAT
Beveiligde verbinding gevonden!
KEURMERK
Geen keurmerk gevonden. Uitleg >
ALERTS (O.A. POLITIE.NL EN MELDNU.NL)
Politie.nl herkent deze webwinkel, deze website is gevaarlijk!
Bekijk Politie.nl melding
youririsfoto.nl melding bij politie.nl
GESCHILLENCOMMISSIE
Geen geschillencommissie. Uitleg >
REVIEW SCORE
3.6
Losse score(s): 3.6 (trustpilot)
TELEFOONNUMMER
Telefoonnummer gevonden: +493023326510
KAMER VAN KOOPHANDEL
Geen kvk nummer gevonden...
DOMEINLOCATIE
Webwinkel wordt niet in Nederland gehost.
ACHTERAF BETALEN
Geen achterafbetaalmethode gevonden.
Dit zijn oplichters!
Dit zijn oplichters!! Helaas een dure betaling gedaan voor een duo foto in glas. Ik stond in de winkel waar ze zeiden dat ik de betaling online moest doen en dan gelijk de foto kon maken. Na de betaling stond aangegeven dat het pas over 2 maanden kon. Heel vreemd want de winkel zelf had het apparaat al 4 dagen uitstaan. Na aandringen kon ik toch zelfde dag nog proberen de foto te maken bleek dat het apparaat niet werkte. Ik heb uiteindelijk weken lang geprobeerd in contact te komen met het bedrijf om te vragen of ze het geld terug konden storten. Whatsapp, email, telefoon, allemaal geen gehoor. Uiteindelijk via de website een vraag gesteld en daar kwam het antwoord uit dat ik geen terugbetaling meer kon krijgen omdat het inmiddels al meer als 2 weken geleden was. Na over en weer discussie over het feit dat ik geen product geleverd heb gekregen dus er ook geen kosten zijn gemaakt zeiden ze uiteindelijk we zullen u een terugbetaling doen maar geef ons een maand de tijd om dit te regelen. Uiteindelijk heb ik 3 maanden gewacht en zag ik vandaag na het vragen om een update dat mijn berichten niet meer aankomen. Weg geld. Wat een schofterig "bedrijf".
Oplichters......gekregen van mijn…
Oplichters......gekregen van mijn vriendin als verjaardag kado......weg gegooit geld,wel bij een winkel geweest die de foto's maakte,maar die hield er mee op, ivm niet betalen aan de winkelier
Oplichters!
Oplichters!! Je bent je geld kwijt! Je kunt geen afspraak inplannen en ze zijn NIET te bereiken!
Waarom zijn de reviews met 5 sterren allemaal geplaatst op 28 januari 2022?? Heel verdacht…
Ik ben helaas opgelicht door deze…
Ik ben helaas opgelicht door deze bandieten.
Je kunt niemand te pakken krijgen, alle punten in nl doen er geen zaken meer mee.
Je bent je geld kwijt!
Gedupeerde doe aangifte tegen deze bende!
Ga ik ook doen!
Regelrechte oplichting
Regelrechte oplichting. Niet intrappen. Zoals anderen al melden; na betaling kun je geen afspraak maken, omdat de agenda zogenaamd (nog) niet open is. In eerste instantie wel beperkt reactie via mail, maar dat duurt maar heel even. Telefonisch niet bereikbaar. Aangifte doen bij de politie, zodat hier iets tegen gedaan wordt is de enige optie! En nog beter geen zaken mee doen! Het zou mooi zijn als ze hun afspraken wel nakomen, desnoods zou je ervoor naar Duitsland kunnen rijden, maar misschien is daar de zaak ook al gesloten....? Schandalig gewoon!
Trap er niet in
Trap er niet in. Ze maken enorm veel reclame over verschillende locaties in NL maar je kan nergens een reservering maken en je krijgt je geld niet terug! Waardeloos!!!
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf, ze nemen wel bestellingen aan maar leveren niet en geven vervolgens GEEN GELD TERUG!
youririsfoto.nl is…
youririsfoto.nl is slechter dan slecht!! Dit bedrijf bestaat niet! Je maakt veel geld over en vervolgens wordt je afspraak geannuleerd en zijn ze nergens te bereiken!! Waardeloos, niet in trappen!!!
Dramatisch, oplichting, scam!
Geen een ster waard! Oplichting! Pas op, niet kopen. Contact is niet te krijgen, geen tel, geen mail, geen insta. Berichten sturen heeft geen zin, je krijgt toch geen reactie.
Niet meer uit te voeren in NL
Niet meer uit te voeren in NL. Niet betalen! Je kan geen afdrukken meer maken. Oplichterij!
Vieze oplichters!
Vieze oplichters!
Meer woorden maak ik er niet aan vuil .
Klotevolk .
Oplichting, fraude
Het is dat je een ster moet gegeven…
Het is dat je een ster moet gegeven maar dit bedrijf verdient er dan ook echt geen één. Wat mega ******* PIEP******* bedrijf is dit. Probeer zowel via telefoon, email als Instagram contact te krijgen over een sierraad die verkleurd maar gewoon nul komma nul reactie echt te SCHANDALIG. Ze moeten hun ogen uit hun kop schamen, als voor heen alles gewoon op rolletjes was gegaan had ik dit echt zo niet gedaan maar ook vooraf al gedoe. Dus mensen bestel hier niet het is te duur voor wat je krijgt. Echt heel jammer want bijzonder is het zeker wel.....
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters, alle locaties in Nederland bestaan niet. Reageren niet op mail en telefoonnummer is niet bereikbaar.