Update 28 maart 2024: Nadat ik bij Trustpilot maar 1 ster had gegeven bij een vorige review, heeft YourMacStore gelukkig deze review gezien en actie ondernomen! Mijn dank aan Alec hiervoor. Ze z... Toon meer
Kocht destijds zakelijk een MacBook Pro 16 inch voor zo'n €3.400. Na 1,5 jaar vertoonde het scherm kuren. Deze fabrieksfout viel buiten de garantie (!?). Overigens is dit niet een typisch YourMacStore... Toon meer
Snelle levering van de Mac mini. Scherpe prijs. Vier sterren in plaats van vijf omdat er op de website aangegeven wordt dat er voor Apple producten contact opgenomen kan worden zodat er met onderwijsk... Toon meer
YourMacStore.nl is dé Apple specialist van Nederland
Burgemeester Verderlaan 11E, 3544AD, Utrecht, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Betrouwbare Apple-dealer met goede prijzen en prima service.
Mooie Harman Kardon speaker gekocht voor een mooie prijs. Bestelling werd keurig op tijd geleverd.
Snelle en prompte levering. Alles klopte, prima geregeld.
Een ipad besteld die overal uitverkocht was, meteen de volgende dag binnen!! Er zat in de doos een Amerikaanse stekker maar ze hadden er al meteen een stekker in gedaan die we in Nederland gebruiken! Ik hoefde nergens achter aan, alles werd meteen geregeld. Mega goede service, snelle levering, ik zou zeker weer bestellen
Uitstekend overal uitverkocht de i pad 2021 maar hier met 2 dagen bezorgt !
Snelle levering en goede prijs kwaliteit. Helaas slechte klantenservice, vrijdag bericht gestuurd en vandaag (maandag) nogsteeds geen reactie.
Ondanks dat, zeker een aanrader!
Fijne website, nette prijs en supersnelle levering. Ook het contact bij vragen verloopt soepel en klantgericht. Erg te spreken over #YourMacstore
Snelle levering en geleverd wat besteld is, tevreden klant.
Maar goed dat er reviews zijn, met name goede en positieve zodat andere klanten met een gerust hart bij dit bedrijf kunnen bestellen.
Ik heb afgelopen zaterdag een IPad besteld en omdat het weekend er tussen vandaag (dinsdag) binnen gekregen, netjes verpakt en product zoals omschreven, dus Your Mac Store bedankt de snelle en goede service.
recent een apple Ipad 64GB besteld. De volgende dag al geleverd. Er zat alleen een Amerikaanse oplader bij. Na een chat met een medewerker werd er gelijk een goede oplader gestuurd, die kwam de volgende dag. Goede afhandeling van het probleem. Misschien moeten ze vermelden dat het een Amerikaanse versie is? Voor de rest een goed bedrijf.
Recent iPad Pro toetsenbord en muis besteld.
Eerste volgende dag geleverd rest met vertraging, niet voorradig.
Werd netjes gemeld via mail.
Al met al toch snel binnen.
Kees.
Op zoek naar vervanging van mijn iPad uit 2012. Gekozen voor de "gewone" iPad 2021. Overal uitverkocht tot ik bij YourMacStore kwam. Reviews over het, mij onbekende, bedrijf gelezen. Reviews positief dus de gok gewaagd. Zeker geen spijt hiervan. Snelle levering, goed verpakt, goede info omtrent bezorgtijd. Kortom, YourMacStore heeft er een tevreden klant bij.
Na enige reviews gelezen te hebben de stap genomen en vrijdag een iMac 24 inch besteld..Vrijdag avond al een email van post.nl dat de levering zaterdag al plaats vond..Prima service en goed op de hoogte gehouden..Product voldoet aan alle verwachtingen en was ook nog eens degelijk verpakt..Voor mijn verdere aankopen zal ik zeker eerst yourmacstore raadplegen.
Snelle reactie bij vraagstelling via chat en daarna echt ook leveren wat ze beloven.
iPad via de webshop besteld. Artikel zeer snel geleverd alleen zat er een verkeerde adapter bij. Na 1 mail is dit netjes opgelost.
Prima snelle levering met een goede communicatie. Ging wat mis maar dat hebben ze mega-snel opgelost. Aanrader!
De bestelde iPad was moeilijk om nog ergens te vinden, maar gelukkig had YourMacStore voorraad!
Binnen 24 uur kreeg ik mijn gloednieuwe iPad.
Echter met een lader voor een Amerikaans stopcontact.
Na 1 mailtje kreeg ik vrijwel direct een reactie en binnen 24 uur ontving ik een gloednieuwe lader! Dit keer de juiste, uiteraard.
Kortom: supersnelle levering en bij probleempjes supersnel een oplossing!
Ik heb hier een iPad besteld omdat de prijs lager was dan bij andere websites. De iPad werd snel geleverd.
Enige verbeterpunt: op de website staat 'voor 23:59 besteld, morgen geleverd', maar in de praktijk wordt een bestelling op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag pas op dinsdag geleverd.
Super tevreden. AirPods 3 besteld en dag erna thuis. Ook een stuk goedkoper dan bij andere webshops.