myenergi Benelux Reviews

4,6

Je zal thuis je elektrische auto willen opladen en hij doet het niet meer , Zappi zegt: er is een vergrendel storing ! Gebeld, en GEEN 20 wachtende voor mij , maar gelijk geholpen, een vergrendel ond... Toon meer

Heel fijn hoe goed de klantenservice van Zappi bereikbaar is. Je wordt meteen geholpen. Tim voert het gesprek op een prettige manier en zappi zaken worden heel helder uitgelegd. Super. Een voorbeeld v... Toon meer

Al paar jaar een Zappi thuislader en werkt perfect Echter door wifi storing moest ik alle apparaten thuis opnieuw verbinden. De Zappi was een stuk lastiger en na diverse video's en pogingen Myener... Toon meer

Perfecte lader. Duidelijke display op de lader, makkelijke bediening en heldere info in de app. Klanten service is goed bereikbaar, er je wordt teruggebeld en tijd genomen om iets uit te leggen en me... Toon meer

1. Groene energie leverancier

Onze missie is om de wereld te veranderen door middel van groene technologie; het bieden van energieonafhankelijkheid, het stimuleren van een duurzame toekomst en onze klanten helpen besparen op hun energierekening.

Uitstekend

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

50 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede bereikbaarheid, prima service en begrijpelijke begeleiding

Mijn Zappi (1fase) laadpaal was in 2021 niet correct geïnstalleerd. O.a. daardoor kreeg ik een aantal functies niet aan de praat (en zelfs erger). Medewerkers van Myenergi hebben zich enorm ingespannen om de fouten op te sporen, zodat mijn Zappi nu optimaal functioneert. Ik ben enthosuisast over de goede bereikbaarheid, prima service en begrijpelijke begeleiding (inclusief geduld).

7 september 2023

Beste heer Bakker,

Super bedankt voor uw fijne review, en ook voor uw geduld en medewerking om uiteindelijk van veel zonnig laad plezier te kunnen genieten.

De customer service is extreem goed

De customer service is extreem goed. Ze zijn snel bereikbaar, reageren vrijwel meteen en lossen de problemen samen met de gebruiker op.
De verbinding tussen de Zappi en de hub herstellen was een piece of cake met de telefonische ondersteuning van Tom.
Zeer aan te raden!

7 augustus 2023

Gewoon goede service!!!

Ruim 3.5 jaar geleden een Zappi gekocht en over de werking tevreden.

Tot nu toe 2 storingen gehad: een draad breuk in de vaste laadkabel en een mismatch tussen mijn ct klem op de zonnepanelen en de zappi.

Beide keren netjes opgelost: nieuwe kabel ontvangen en de storing van de ct klem was eenvoudig opgelost na hulp via whatsapp.

Storingen kunnen altijd gebeuren, de manier waarop je het oplost bepaald hoe goed je bent!!

Ik zou zo weer een lader kopen bij myenergi Benelux

12 juli 2023

Uitstekend geholpen door Tom.

Uitstekend geholpen door Tom.
Ik had fase 2 en 3 verwisseld, en werd daar direct door hem op gewezen. Zijn advies opgevolgd, en nu heb ik een perfect werkende Zappi laadstation.

30 juni 2023

Een fijne melding gekregen van een…

Een fijne melding gekregen van een update maar nu krijg ik geen connectie meer tussen hub en zappipaal. Volg alle instructies maar pairen lukt niet meer.

4 juni 2023

Beste John,

Allereerst bedankt voor je review!

Ik heb zitten zoeken in onze emails en ticket systemen, maar we komen geen enkele support aanvraag tegen. We willen je uiteraard graag helpen om dit op te lossen, stuur een email naar benelux.support@myenergi.com of bel onze helpdesk even op 085-4005522

Myenergie Benelux: prima support

Vrijwel onmiddellijke feedback op een vraag tav de koppeling van een apparaat aan internet.
Uistekende telefonische hulp toen de koppeling via de eerder gedeelde instructies schijnbaar niet hielpen.
Binnen tien minuten was het issue opgelost.

17 mei 2023

Prima service

Nadat aanvankelijk er niet werd gereageerd op mijn mail over een defect aan mijn Zappi (verbeterpuntje dus), heb ik daarna gebeld. Vanaf dat moment werd er direct goed en adequaat gereageerd met verontschuldiging voor de vertraging. Apparaat viel nog onder de garantie en ik kon de Zappi dezelfde dag nog kosteloos ter controle opsturen. Na dit gedaan te hebben, kreeg ik kort erna een duidelijke uitleg over het defect en hoe het is opgelost. Er was een nieuwe kabel opgezet en een deel van het binnenwerk was preventief vervangen. Dezelfde dag nog is de (kosteloos) gerepareerde Zappi (kosteloos) naar mij toegestuurd. Na ontvangst heb ik de Zappi direct weer op de muur gemonteerd en ... het apparaat werkt weer feilloos! Met dank voor deze supersnelle en goede service - het maakte de aanvankelijke vertraging meer dan goed.

24 april 2023

Myenergi is een zeer goed bedrijf, zowel voor als na aankoop .

Myenergi is een bedrijf wat voor de aankoop goede antwoorden gaf op mijn vragen.
Ik heb de installatie deels zelf gedaan, Hun technische ondersteuning is in een woord GEWELDIG.Ik werd zelfs vanuit hen teruggebeld omdat naast mijn vraag ook nog enkele andere instellingen niet goed stonden.

25 april 2023

Antwoord van myenergi Benelux

Super bedankt voor uw review. Veel zonnig laadplezier!

Uitzonderlijk goede ondersteuning bij een uitgebreid product

Zappi is best een uitgebreid en daarmee soms complex product. Maar de ondersteuning is echt bizar! Zulke gemotiveerde, kundige en professionele mensen die achter de support zitten. Geen zorgen over wachttijden, 1e, 2e 3e lijns gedoe maar direct met de juiste persoon contact die je super duidelijke instructies geeft over wat je moet doen.
En dan is het zo gepiept! Voor nu, afblijven en genieten van het mooie product

Klein detail; mijn hulpvraag was op zaterdagavond om 22:30 en ik had verwacht maandag ofzo eens een reactie te krijgen. Springt de support medewerker direct aan en begeleidt me binnen 10 minuten door alles heen! Resultaat; 22:40 draait alles als een zonnetje!

6 januari 2023

Super service en heel aardige medewerkers. Een dikke 10+

Ton, Vera en Marc, geweldig hoe jullie deze ouwe ¾ digibeet hebben geholpen bij het uiteindelijk oplossen van een update van de hub en Zappi. Het geheel heeft altijd al perfect gewerkt, alleen liep ik ergens vast met update. Het werkt weer als vanouds en voel me als herboren....fijne feestdagen en jaarwisseling en de beste wensen voor een goed, gelukkig en bovenal gezond 2023!

20 december 2022

Uitstekende installatie en app, erg goede begeleiding en support

Uitstekende begeleiding en support achteraf.
Kijk wel uit door wie je de installatie laat leveren en monteren, want als dat niet goed gebeurt kan de app geen goede data laten zien. In mijn geval is een jaar na aansluiting door EV ME, nu 'Laaden.nl' de installatie nog niet compleet plus verkeerd aangesloten..
De eerste heeft een incomplete installatie geleverd (de HARVI ontbreekt en die is nodig om alle stromen Netwerk-Zonnepanelen-Thuisverbruik-Zappi laadstation correct weer te geven), in eerste instantie een verkeerde aansluiting gemaakt die pas na 6 maanden (!) werd gecorrigeerd, maar nog steeds niet goed blijkt, want 1 klem zit omgedraaid en geeft een negatieve waarde.
Nu is EVME inmidels overgenomen door Laaden.nl, dus de vorige eigenaar, Remy van Wijngaarden, schuift de bal door naar Laaden.nl, en deze is niet bereid ook maar enige concessie te doen om de fout te herstellen. Ik wil de HARVI en de montage best betalen, dat sprekt voor zich, maar geen voorrijkosten en correctie van de aansluiting, dat ijkt me redelijk. Zij weigeren hierin hun verantwoordelijkheid te nemen en verlangen maar liefst € 200,- voorrij- en montagekosten.
Wat zij zeggen: wij hebben een werkend systeem opgeleverd dus
zijn wij niet verantwoordelijk. Dat is een laffe redenering die op 2 punten mank gaat:
1. De auto wordt geladen, maar het systeem is compleet met hub en app geleverd: de app werkt niet goed door een foutieve aansluiting
2. Bij de offerte is duidelijk besproken wat ik ermee wilde, nl. sturing van de laadstroom vanaf e zonepanelen: dat is nu niet mogelijk, de data zijn zelfs niet zichtbaar.
Kortom: een waardeloze advisering, slechte kwaliteit montage en garantieverplichtingen worden niet nagekomen. Ik raad mensen dus ten sterkste af met deze dubieuze partij in zee te gaan.
Maar MyEnergy is een zeer positieve component in dit geheel: goede installatie met sturing op zonnepanelen, mooie app, erg goede ondersteuning.

8 september 2022

Top apparaat

Top apparaat. Value for money. Had eerst een tesla lader maar deze bied zoveel mogelijkheden. Overgestapt op elektrische koken en had regelmatig problemen met de stoppen. Met deze lader is dat geregeld. Enige manko is vele instellingen maar een mailtje en een paar telefoontjes later allemaal geregeld. Echt top service

1 april 2022

Uitstekende telefonische hulp bij updateprobleem.

Tijdens een updateprobleem heb ik telefonisch contact gehad met de afdeling support (Ton) van Myenergi. Ik werd uitstekend geholpen en het probleem werd gelijk verholpen. Kennelijk was er sprake van een bedieningsfout van mijn kant. Alle lof voor de afdeling support !

21 maart 2022

Antwoord van myenergi Benelux

Bedankt voor uw fijne reactie! Super motiverend voor Tom natuurlijk.

Zeer tevreden van het hele concept Zappi

Zeer tevreden van de levering, de zappi, hub, harvi en technische bijstand. Het plaatsen van de toestellen is een fluitje van een cent als je een beetje notie hebt van electriciteit. Via de YouTube filmpjes raak je ook makkelijk door de instellingen. En als er iets niet klopt of verkeerd is ingesteld helpt Marc snel via mail/telefoon de problemen oplossen. TOP service!

24 december 2021

Zappi

Er zijn meerdere redenen waarom ik deze uiterst positieve review schrijf. Ik heb nu al een aantal keer contact gehad met Myenergi BV en dit bedrijf en zijn medewerkers, en in het bijzonder Bart en Mark, weten pas echt wat klantgerichtheid betekent. Bij technische vragen hebben ze eindeloos geduld en komen altijd met een passend en kloppend advies. Ik kan met absolute zekerheid de Zappi aanraden, een apparaat wat doet wat wordt beloofd. Daarbovenop is hun after-market service van zeldzaam hoog niveau.
Als je een laadpaal overweegt is Zappi de allerbeste keuze, niet alleen vanwege de kwaliteit en alle mogelijkheden, maar juist ook om de fantastische service die Myenergi biedt.

16 november 2021