Proberen niet uit te betalen als je daar wel recht op hebt. Iedere mail duurt 5 dagen voordat er antwoord op komt, ben je met een simpele melding al snel.meer dan één maand bezig. Mijn reisgen... Toon meer
Op 14 juli schade gemaakt, vandaag zonder hoofdpijn een schadeformulier digitaal ingevuld, nog telefonisch contact opgenomen en het wassen gewoon TOP deze behandeling. Weet natuurlijk niet hoe het... Toon meer
Beste, Ik heb een doorlopende reisverzekering, inboelverzekering en thans ook een all-risk autoverzekering. Je zult vragen waarom allemaal bij zelf.nl maar daar heb ik diverse antwoorden o... Toon meer
Wij verzekeren alles, in maart 2014 wordt ook de autoverzekering bij julie afgesloten! Wij hebben zelf veel onderzoek gedaan naar de beste en goedkoopste verzekering en dan steken jullie er met kop en... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Zelf.nl - Verzeker Uzelf Voordelig
Nederland
- www.zelf.nl
Proberen niet uit te betalen als je …
Proberen niet uit te betalen als je daar wel recht op hebt.
Mijn reisgenoten bij centraal beheer én interpolis hadden alles in 1 dag geregeld.
Over mijn laatste vraag of ze konden aangeven waarom ik bij zelf zou moeten blijven zijn ze nog aan het nadenken..
Zelf.Nl is een zeer betrouwbaar bedrijf …
Zelf.Nl is een zeer betrouwbaar bedrijf en men helpt je met alle zorg en zekerheid. Fenomenaal in regelen. Men gaat zorgvuldig met de privé zaken om. Is snel en accuraat. Weer eens een bedrijf waar men op kan rekenen.
Chapeau voor alle medewerkers.
Zeker een Afrader
LET OP VERZEKERING ZELF.NL, ABSOLUUT EEN AFRADER.
Ik ben al jaren voor diverse rubrieken verzekerd bij Zelf.nl, in deze tijd heb ik nooit een melding gemaakt of een schade gemeld.
In al die jaren heb ik duizenden euros aan premie betaald, dit is altijd netjes op tijd gebeurd.
Tot 3 maanden geleden toen mijn laminaat in de keuken schade had, hiervoor was ik voor het eerst in contact gekomen met Zelf.NL
Hiervan had ik een melding gemaakt om dit schade op te pakken.
Tot mijn verbazing en teleurstelling kreeg ik het meeste onlogische en onmogelijke oplossingen aangeboden door Zelf.NL
Uiteindelijk ben ik achtergekomen en overtuigd dat je niet eerlijk moet zijn in deze wereld en helemaal niet bij zo een verzekeraar als Zelf.NL
Als je bij Zelf.NL de waarheid spreekt waarderen zij dit absoluut niet, omdat het anders formeel niet klopt volgens hun systeem hebben ze absoluut geen probleem als er leugens verteld wordt.
Als ik gelogen had tegen Zelf.NL hadden ze allang mijn schade vergoed maar dit had ik niet gedaan, dit hebben ze als reden gebruikt en hebben ze er alles aangedaan om mijn schade niet te vergoeden.
Waar ik na jaren bent achtergekomen is dat deze maatschappij absoluut geen service te bieden heeft en ze je behandelen als een stuk vuil, ik heb er zo spijt van dat ik duizenden euros aan zo een maatschappij betaald heeft.
Zelf.NL is alleen goed met het innnen van de premies, maar voor de rest heb je er helemaal niets aan.
Daarom raad ik iedereen absoluut af om bij Zelf.NL te verzekeren, ik ben er helaas na jaren achtergekomen dat het een oplichterij is en dat ik met mijn eigen geld in de maling genomen bent.
Helaas ben ik er telaat mee, MAAR DIT GUN IK NATUURLIJK NIEMAND.
Ik hoop dat dit een bijdrage kan leveren aan de mensen die een normale behandeling en service willen van verzekeringmaatschappij
Mo
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Reageren niet op contactformulier, blijven ondanks doorgeven rekeningnummer tot maanden na wijziging van oude nummer afschrijven. Sturen ondertussen wel aanmaningen. Telefonisch slecht bereikbaar. Toonzetting in e-mails onaanvaardbaar. Nog nooit zoiets meegemaakt. DIKKE afrader.
zelf.nl: Een bedrijf om HOOFDPIJN van te krijgen!
Mijn premie voor de autoverzekering steeg opeens van EUR 40,22 per maand naar EUR 94,57 per maand. Ik dacht eerst dat is een spammail maar niets bleek minder waar. Ik kreeg het bericht dat het kwam door een schademelding (klein deukje) begin 2017. Ook zou het komen door beweging in de markt. Door mijn schademelding zou ik meer moeten gaan betalen door de daling van het kortingspercentage. Echter deze daling was slechts 4%! Dus mijn meer dan 100% premiestijging is te wijten aan beweging in de markt door meer scahdemeldingen? Onzin. Het heeft alles te maken met ZAKKEN VULLEN en OPLICHTEN. Meerdere mederwerkers van zelf.nl gesproken maar ze lopen allemaal vast in hun verhaal. Oplossing: schrijf maar een klacht naar de directie. En doeiiiiiiii. En het mooiste: ik kreeg per mail het aanbod om de verzekering opnieuw af te sluiten onder nieuwe polisvoorwaarden en tarief. Toen ik dit wou doen deden ze het niet meer. Nee, logisch. Dan verdienen ze minder. Ongelooflijk! Zelf.nl laat precies zien wat een verzekeraar altijd doet. Niet klantvriendelijk zijn en de boel oplichten. NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!!!!
Shit bedrijf zeer onpersoonlijk en elke …
Shit bedrijf zeer onpersoonlijk en elke medewerker vertelt je wat anders.
Kortom hier wil je niet zijn als klant.
Door ouder wordende leeftijd verhuisden ….
Door ouder wordende leeftijd verhuisden wij naar een appartement. We wilden een keuken aangepast aan onze leeftijd. Met handige kasten en schuiven, zodat alles goed bereikbaar was. Er werd een 3D foto gemaakt en dat was prachtig, maar niet praktisch. Dat kwam later uit. Ik wilde een hoge kraan zodat er een emmer onder kon geplaatst worden, maar ik had zelf geen aandacht dat deze voor de venster kwam te staan, iets dat die ontwerper had moeten zien. Resultaat: Ik kan het raam enkel op klik zetten. Kuisen is onmogelijk. Wij bevinden ons op de tweede verdieping. De bovenkasten hangen veel te hoog, ik kan amper vooraan de tweede lade. Het is een U opstelling. Dus kan ik ook niet in de kasten die zich in de hoeken bevinden. Ik word 70 jaar, en zie mij gedoemd om steeds een trapje te gebruiken met twee treden, want deze misser is niet op te lossen, zij vinden dat ik dat maar moest gezien hebben in het montage plan. Wij zijn toch niet de ontwerpers? Deze wist wat onze wensen waren!
De miserie begon al van bij de levering van de kasten. Een plint gebroken. Geen erg, werd wel nageleverd?... Bij de plaatsing waren er twee onderkastjes te diep... zou wel in orde komen? Wij hadden gekozen voor ontzoring. De oude keuken demonteren en wegvoeren, en enkele stopcontacten verleggen, die naast het oude stopcontact zaten. Het was slechts een halve dag werk, waar wij 880 euro voor betaalden. Er was ons gezegd dat zij dat altijd als richtprijs gebruikten, maar dat later na de uitgevoerde werken de ware prijs zou worden aan gerekend.
Toen wij zegden dat dit wel een hoge prijs was voor deze werkzaamheden zegden zij dat dit bedrag altijd als vast bedrag werd aangerekend, en ook werd verhoogd bij meerdere werkuren. Wij voelden ons bedrogen. Verder bleven de problemen zich opstapelen. Ik wilde draaimolens in de hoeken van de onderkasten, deze bleken te groot. Weer wachten... De monteerder had de gaten voor de stopcontacten te klein uitgezaagd, nu konden de stopcontacten niet in de achterwand van de muur geplaatst worden... Weer wachten? Dan kwamen ze de herstelde onderkasten plaatsen en de nieuwe kleinere draaimolens. Wat bleek?... Weer een missing. Ze hadden er maar één bij. Weer wachten. Ik had inmiddels al vermeld dat er een grote spleet was van 1.5 cm tussen de achterwand van de muur onder de onderkasten en de dampkap, dat was dan ook weer normaal. Ik bestelde toen een lichtlijst om die spleet te camoufleren, weer een wachttijd, en weer verkeerd. Weer gewacht, en nu eindelijk afgewerkt. Mijn beoordeling is dat wij telkens goede vakmensen hebben gekregen, maar dat er hogerop steeds alles verkeerd is gelopen. Onze kasten werden geleverd half januari, en is nu pas sinds 15 mei afgewerkt. Mijn vriendin heeft gelijk met ons een Dovy keuken aangekocht, dubbel zo groot dan die van ons.
Zij hadden ook een probleem met een stenen werkblad en een lichtlijst. Deze problemen waren na 3 weken opgelost. Wij verzeilden in een nachtmerrie, met gevaarlijke trap toestanden, met als gevolg, boven kasten die ik niet kan gebruiken. Dat is dan mijn droomkeuken geworden.
Ga nooit naar mandenmakers, zoek een zelfstandige aannemer, blijf weg bij Brugman. En vooral niets tekenen... Voor ons is het jammer te laat!
Wij kochten bij Brugman in Hulst, en het was de heer Spoor, de zaakvoerder zelf die onze keuken uittekende, en er ruim de tijd voor
had genomen. Hoe kon iemand met zoveel jaren ervaring zo blunderen?
Bij het verdere verloop van de werkzaamheden was hij nooit bereikbaar. Hij zou terug bellen... Nooit iets van gehoord! Ik kreeg wel een mail om te vragen of ik tevreden was over de plaatsing van mijn nieuwe keuken, ze was nog niet eens afgewerkt. Zo tevreden wij waren over ons toilet zo verdrietig zijn wij over de keuken. Als wij deze foute opstelling willen veranderen is het op eigen kosten. Dank u wel mijnheer Spoor.
Zelf zou ik ZELF niet kunnen …
Zelf zou ik ZELF niet kunnen verbeteren. Correct, vriendelijk en snel geregeld!
"Probleem"
Probleem super opgelost, er wordt goed meegedacht, bedankt!
J.G.
Jullie zijn altijd snel en klantvriendelijk
Supper goed zijn jullie en klantvriendelijk
Eenvoudig geregeld, goed en goedkoop
Via Independer terecht gekomen bij zelf.nl.: Beste kwaliteit en beste koop. Aanmelden van mijn auto was een fluitje. Gedaan op mijn mobieltje terwijl ik bij de dealer zat waar ik mijn auto heb gekocht. Ideaal! Verder geen op-of aanmerkingen. Ik heb nog geen ervaringen met schademeldingen en dat hoop ik nog heel lang zo te houden!
Schade, ben door heftige migraine aanval tegen stilstaande trekker aangereden
Weet natuurlijk niet hoe het verder gaat lopen, maar tot nu toe, heel menselijk. Dit zie je niet vaak meer. Zeker een 8.5 als cijfer
Onbereikbaar als je al klant bent.
Zelf online een wijziging doorvoeren voor je reisverzekering. Lekker snel denk je. Na het invullen de melding op scherm en via email (acheraf dus) dat wijzigen dagen kan duren en extra kosten geeft. Na bijna twee weken nog niets gehoord. Onduidelijk wat nu de status van mijn verzekering is. Want online kun je verder niets. Lijn bezet. En nu op vakantie zonder te weten of ik verzekerd ben. Fijn hoor.
Tevreden, geen klachten
Tot nu toe: weinig contact hoeven hebben, maar die enkele keer wel: prima geregeld (glas vervanging)
geen gezeur, gewoon goed!
Ik heb al eerder mijn zwager bij jullie aangemeld, maar heb tot nu toe gemerkt dat veel mensen zitten vasrgeroest in een oude te dure verzekering, omdat die maatschappijen nie aangeven dat de premie omlaag kan zodra je auto drie jaar oud is, mij is dat overkomen en heb jarenlang teveel betaald, terwijl ik bij evetuele schade , die overigens gelukkig nooit had nauwelijks genoegdoening zou hebben gekregen.Ik ben blij met jullie en hoop nog lang bij jullie verzekerd te kunnen blijven.
gelukkig nog geen ervaring
De overstap verliep voortreffelijk, kon niet beter, maar ik heb gelukkig nog geen ervaring met uitkeren omdat ik nog geen schade heb. Ik heb echter gezien de verdere benadering een groot vertrouwen dat ook dit zeer goed zou verlopen.
Snelle uitkering, waar anderen afhaken
Na een hondenbeet in Thailand en verdere behandeling voor rabiës (hondsdolheid) in Nederland, wilde mijn ziektekosten verzekering de gemaakte medicijn kosten, zijnde bijna € 2500,00 niet uitkeren.
De conclusie na maanden van mailwisselingen was, dat ik me had moeten laten behandelen in Thailand en niet in Nederland.
Daarna heb ik me tot ZELF gewend, na een telefonische toelichting op een bijzonder prettige wijze en het mailen van mijn nota's en de afwijzing van mijn ziektekosten verzekering,keerde ZELF binnen 2 dagen het volledige bedrag uit.
In een woord geweldig.
Ton van Iersel
Snel,makkelijk en duidelijk.
Overzichtelijk, makkelijk en snel geregeld. Duidelijke uitleg, de medewerker denkt met je mee, de prijs is goed, kortom wij willen niet meer anders!
Gemak dient de mens, uiteindelijk!