Zenora

7/9/2020 bestelling geplaatst en betaald, pakket stond geleverd maar nog steeds niks ontvangen ik kan men pakket zelf niet meer traceren, heel wat mails gestuurd en krijg enkel automatisch antwoord! I... Toon meer

Vieze Hoe ren dat zijn ze product maanden lang niet onvangen, ik heb hun tijd gegeven om volgende week en reactie te ontvangen doen de hoerkes niet meer dan zal ik hun PERSOONLIJK opzoeken ik z... Toon meer

Op 16/12/20 bijenwas besteld. Nooit meer wat gehoord en nu 23 maart 2021 ontvang ik toch nog het pakje!!! Beter laat dan nooit..... Het zou beter zijn om bij de reclames te schrijven dat producten ui... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Winterjas

Ik heb een winterjas besteld bij zentura, kreeg hem, maar veel te klein en dun voor een winterjas. Staat er heel leuk op de site dat je retourformulier kan aanvragen. Dat ook gedaan. Krijg ik daarna bericht dat ik €55,- moet betalen voor retourzending naar China.
Wat een service. Maar niet heus. Oplichters eerste klas. Nou ik betaal die €49,95 voor de jas, want dat is altijd goedkoper dan het terugsturen.
Koop nooit wat op zentura.nl Amsterdam

27 september 2023

Product did arrive after 3 month

Beter laat dan nooit..... Het zou beter zijn om bij de reclames te schrijven dat producten uit China komen, zodat men beseft dat verzending maanden kan duren..

23 maart 2021

Oplichting!!!

Heb in oktober 2020 een wintergilet besteld.Na veel heen en weer gemaild met excuses zoals eerder beschreven vandaag, maart 2021, een pakje toegekregen met daarin een poppentrui! 74€ aub!! 😡👎😡😡

6 maart 2021

zoveel mensen opgelicht dat kan zomaar

ik heb iets besteld in november 19.99 euro nog niets gekregen 1.5 maand geleden mail gestuurd vertraging door corona... die bestaan niet eens zoveel mensen opgelicht dat kan zomaar

3 maart 2021

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters , heb op 8 nov sokken besteld als kerst kado het is nu 02 /03 nog geen sokken ,, als je vraagt waar het blijft krijg je het zelfde antwoord sokken zijn in het sorteercentrum hu hu
Dit zijn oplichters koop er niks

2 maart 2021

Heb sokken besteld op 8 dec 20 nog…

Heb sokken besteld op 8 dec 20 nog steeds niks ontvangen , heb nu weer een een email gestuurd krijg steeds een mail terug dat het door covid 19 is en de pakjes achter blijven.Ik heb nu gevraagd om mijn geld .Zal ik wel naar kunnen fluiten.

1 maart 2021

ik heb op 9 nov

ik heb op 9 nov , helaas ook wat besteld, hetzelfde gelul van corona en voor de rest niks ontvangen.
dit is pure internet oplichting en moet gestopt worden.
ik heb vandaag dus ook aangifte gedaan bij de politie en hoop dat we deze klootzakken aan kunnen pakken

25 februari 2021

O STERREN

O STERREN. Maar dat kon niet. Heb een hondenriem besteld op 11 november. Heb al meerdere berichten gestuurd waar mijn pakje blijft. Krijg je zo'n standaard bericht gestuurd, wegens carona bla bla bla bla bla bla bla bla 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 rotzakken

12 januari 2021

Zeer slecht

Zeer slecht, heb 9 oktober maskers besteld die ik nu, 7 januari nog steeds niet binnen heb!
En ook ik krijg slechts de automatische antwoorden van "Angelique". Heb al meerdere malen mijn geld terug gevraagd waarop ik de reactie krijg, bedankt voor je vertrouwen in ons! Niet dus!!

7 januari 2021

Minder dan 1 ster!!!!

Minder dan 1 ster!!!!! In November bijenwas besteld. Nu 6 januari nog niets ontvangen. Ze beloven dat je je pakket kunt volgen, maar heb daat nooit bericht over ontvangen. Antwoorden op mails zijn automatisch....Hoe krijg ik mijn geld terug? Want ze leveren niet wat ze beloven. KOOP NIETS VIA ZENORA.
Christine

6 januari 2021

Vieze Hoe ren dat zijn ze …

Vieze Hoe ren dat zijn ze product maanden lang niet onvangen,

ik heb hun tijd gegeven om volgende week en reactie te ontvangen doen de hoerkes niet meer dan zal ik hun PERSOONLIJK opzoeken ik zal jullie vinden da durf ik te zweren op alles wat mijn lief is

Hier zitten zij
Polarisavenue 130 2132 JX Hoofddorp, KVK NUMMER: 76016218

29 december 2020

Na 3 maanden nog niets ontvangen

16 September 1 vest besteld. 3 maanden verder nog niets ontvangen. Zou vanaf 14 oktober in transit zijn.
Bij mailen steeds zelfde automatische reactie van Angelique van Zenora.

18 december 2020

september golf besteld

september golf besteld
Betaald !!!!
NOOIT ONTVANGEN
ZIJN OPLICHTERS
krijg NOOIT antwoord op mijn 10tallen mails enkel automatische mail altijd zelfde leugens!!!!
NIKS BESTELLEN DAAR ZIJN OPLICHTERS

17 december 2020

Eind september 2 vesten besteld

Eind september 2 vesten besteld, €60 betaald, maar tot op heden geen vesten!
Meerdere malen gemaild, elke keer standaard mail terug. Ook mijn pakket staat op: “bezorgd”. GROTE OPLICHTERS.....

8 december 2020

hallo ik heb op 3okt een jas besteld…

hallo ik heb op 3okt een jas besteld bij jullie , en betaald , tot op heden heb ik nog nieks ontvangen , als je maild krijg ik tot mijn zoveelste ,verbazing automatisch mail terug , bekijk ik mijn volgen bestelling , dan zou het al geleverd zijn ...helaas is mijn betaald jas nergens meer te vinden .wat een oplichterij

5 december 2020

Niet eens 1 ster waard.

Niet eens 1 ster waard.. eind augustus bestelling gedaan en betaald. Tot op heden niets binnen. Meerdere mails gestuurd, maar ik krijg steeds de automatische standaard mail terug van Angelique. Bestel hier nooit!

3 december 2020