Zinzino Reviews

23.351
TrustScore 4 uit 5

4,2

Ik ben 3 maanden geleden Zinzino balance oil gaan gebruiken omdat ik te weinig vette vis zoals haring en makreel eet. Ik merk dat het dagelijks innemen van de goed smakende olie me weinig moeite k... Toon meer

Behalve de zeer goede producten …. De klant staat voorop. Voorheen een bedrijf met abonnementen, maar sinds een paar maanden wel automatische levering, maar met 30 dagen opzegbaar door simpel op verwi... Toon meer

Fijne site, top producten, leuke extra's! Een tip: zorg dat de verzend datum van de volgende bestelling goed zichtbaar is!

We hebben behoorlijk wat moeite gehad met de levering Verder vind ik de prijs best fors Wèl altijd behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan

1. Fitness- en voedingsservice

Over Zinzino

Zinzino is a global D2C company from Scandinavia specializing in biomarker-based, personalized nutrition. Founded in 2005, it is a public limited company with its shares listed on Nasdaq First North Premier Growth Market. Their test-based, scientifically proven nutritional supplements are available on more than 100 markets across the world. Zinzino owns the Norwegian research and production units BioActive Foods AS and Faun Pharma AS. The company headquarters is in Gothenburg, Sweden with additional offices in Finland, Latvia, Norway, USA, Australia, Hong Kong, Malaysia and India.

Goed

TrustScore 4 uit 5

23K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(23.351)

7.767 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer tevreden

Goede service en fijne producten.

19 januari 2026

Beste Klant,

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 070-8080500, per e-mail via customer.nl@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Het zijn topproducten

Het zijn topproducten. Ik voel me er veel beter bij.

8 januari 2026

Team Zinzino

Met uitleg van de consulent over de…

Met uitleg van de consulent over de wijze van verzending en facturatie is het prima te doen. Blijft wel wat ingewikkeld is een kwestie van wennen en goed lezen en luisteren. Dus dat gezeur over onduidelijk van het abonnement, klopt slecht deels.laat je goed informeren.
En niet onbelangrijk. Producten lijken hun werk goed te doen!

7 januari 2026

Zeer klant vriendelijk

Zeer klant vriendelijk. Goede producten die doen wat ze beloven.

29 december 2025

Team Zinzino

niet tevreden over de producten en als…

niet tevreden over de producten en als je dit doorgeeft krijg je geen antwoord. ook verplicht om 6 maanden aan te kopen. vind dit pure oplichterij. mensen pas op als je met hen in zee gaat, je hangt voor 6 maanden en vele euro's vast !!!!

12 januari 2026

Beste klant,

bedankt voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat het niet duidelijk voor u is geweest dat u een abonnement heeft afgesloten. Dit staat vermeld op onze website als u kiest voor de premier prijzen en in onze welkomsmail. Een betere gezondheid is een langetermijninvestering. Het is onze topprioriteit dat u de kracht van onze wetenschappelijk bewezen producten ervaart. Ons abonnementsmodel zorgt ervoor dat de producten de kans krijgen om hun werk te doen binnen de periode waarvoor ze zijn ontworpen om hun volledige effectiviteit in uw lichaam te bereiken. De periode waarin u onze supplementen ontvangt, komt overeen met de 120 dagen die de cellen in uw lichaam nodig hebben om zich te vernieuwen. Na het abonnement van 6 maanden kunt u het abonnement stoppen en kunt u ook de producten los bestellen vanuit uw account tegen de premier prijzen.

Maar als u niet tevreden bent, dan kunt u uw abonnement ook voortijdig stopzetten. We nemen via onze klantenservice kontakt met u op om de mogelijkheden aan te geven en proberen de beste oplossing voor u te vinden.

Ivm de betaling

Ivm de betaling : is nooit duidelijk

Beste klant,

bedankt voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat onze betalingsmethode niet duidelijk voor u is. We adviseren om hierover kontakt op te nemen met uw onafhankelijke partner die u heeft aangemeld en bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd kontakt opnemen met onze klantenservice telefonisch via +31 70 8080500 of +46317717151 , per e-mail via customer.be@zinzino.com of via onze chat rechtsonder op de website. We geven u dan graag meer uitleg.

prima

Goede producten en snelle levering

Voel geen verschil

21 december 2025

Beste Klant,

bedankt voor uw bericht. Onderzoek van onze wetenschappers toont aan dat er binnen 120 dagen, de tijd die uw cellen nodig hebben om te regenereren, voordelen zijn bij correct gebruik van Zinzino BalanceOil+, volgens de resultaten van de Balance Test. Het wordt aanbevolen om de test te doen voordat u met de Balance Oil+ begint om uw startdosering vast te stellen, en vervolgens na 120 dagen opnieuw om uw vooruitgang te volgen en uw inname indien nodig aan te passen. Ook bij onze andere producten is het resultaat pas zichtbaar na langer gebruik.

Als u vragen heeft over de producten kunt u die ook stellen aan uw onafhankelijke partner die u heeft aangemeld en bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd kontakt opnemen met onze klantenservice telefonisch via +31 70 8080500 , per e-mail via customer.nl@zinzino.com of via onze chat rechtsonder op de website.

Team Zinzino

Prima producten en zeer transparant.

Prima producten en zeer transparant.

Team Zinzino

Ik twijfel nog of het voor mij werkt

Ik twijfel nog of het voor mij werkt. Heb namelijk meer last van acne nu

Beste klant,

bedankt voor uw bericht. Onderzoek van onze wetenschappers toont aan dat er binnen 120 dagen, de tijd die uw cellen nodig hebben om te regenereren, voordelen zijn bij correct gebruik van Zinzino BalanceOil+, volgens de resultaten van de Balance Test. Het wordt aanbevolen om de test te doen voordat u met de Balance Oil+ begint om uw startdosering vast te stellen, en vervolgens na 120 dagen opnieuw om uw vooruitgang te volgen en uw inname indien nodig aan te passen. Totdat het lichaam gewend is aan de inname van omega-3 in geconcentreerde vorm, kunt u in eerste instantie een negatieve reactie op de olie ervaren. U kunt eventueel ook de hoeveelheid die u inneemt wat verminderen en het gebruik van de olie langzaam opbouwen.

Heel tevreden

Heel tevreden

17 december 2025

Team Zinzino

Stipt op tijd zoals op voorhand…

Stipt op tijd zoals op voorhand medegedeeld via berichten , snelle levering , vriendelijke bezorger.
Perfect ingepakt

Zeer tevreden!

De producten lijken te werken, ik zit in de beginfase maar heb de indruk dat er al wat verbetering is in mijn stofwisseling. Ik ben ook goed begeleid door mijn consulente Daisy bij wie ik altijd terecht kan indien ik vragen heb. Tot nu toe dus een zeer positieve ervaring.

goede nette levering

goede nette levering, wel prijzig

8 december 2025

Heb weer meer energie

Heb weer meer energie, niet meer zo moe 👍

21 december 2025

Goede en snelle service