Ik ben helemaal niet tevreden. Ik heb alle documenten geüpload om te registreren voor de elektrische step cadeau actie en keer op keer wordt het afgekeurd???? Ik doe niet anders dan mails sturen maar... Toon meer
.Mijn bestellingen zijn zorgvuldig verpakt en in goede staat aangekomen. Producten van zeer hoge kwaliteit. Ik ben altijd bang geweest om op zulke ongehoorde sites te winkelen, maar ze gaven echt een... Toon meer
Mijn bestelling werd snel afgehandeld. Levering was ook bij snel zoals gepland. Enige opmerking is dat koerier dienst DPD heeft buitenverpakking waarin alle bestelde artikelen zaten beschadigd... Toon meer
Twee Xiaomi Mi Air Purifier Filter besteld. De enige in Nederland die deze aanbiedt onder de adviesprijs. De meeste zitten €10 boven de adviesprijs. De twee filters waren in hun verpakking aan e... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
XiaomiProducts is de betrouwbare leverancier van Xiaomi producten en heeft het grootste aanbod met laagste prijsgarantie! Maak hier kennis.
onvolledig
In eerste instantie slechts de helft van de bestelling verstuurd. Na contact met de helpdesk hebben ze de rest nagestuurd. Natuurlijk viel zo de reden van daar te bestellen nl levering de dag na bestelling in het water.
Geleverd binnen 1 werkdag zoals beloofd!
Goede communicatie!
Hele goede site en supergoede communicatie, 10+!
Ik kende Techpunt als site niet en kwam…
Ik kende Techpunt als site niet en kwam erop terecht toen ik op Google zocht naar Air purifier filters van Xiaomi. Toen zag ik dat de filters op deze site in de aanbieding waren en dus goed geprijsd. Even wat reviews gelezen en vervolgens heb ik de tweedekans filters besteld. Even goed maar met krasje erop of scheur in doos. Deze zijn ook van de chip voorzien en ben benieuwd hoe ze het gaan doen.
Het bestellen ging snel en ik had binnen 24 uur mijn bestelling binnen. Volgende keer bestel ik hier weer mijn filters, al zal dit pas over 2 jaar zijn aangezien ik nu vier filters gekocht heb.
Eerste bestelling.
Voor het eerst hier besteld. Ging allemaal heel vlot en goed. Snel en netjes verpakt geleverd. Ik ga hier zeker weer bestellen als ik iets nodig heb, verlanglijstje is al gemaakt.
Roborock S7 besteld en supersnel…
Roborock S7 besteld en supersnel ontvangen. De dag erna stond hij hier al te werken. Dus zeer tevreden over de communicatie en goede service. Een aanrader!
Komen na wat ze beloven.
Komen na wat ze beloven, Uitgebreid assortiment.
Ook bij vragen wordt er netjes gereageerd.
Voor 20:00 besteld is volgende dag in huis.
Duidelijke webshop, levert snel
Heb 2 Air compressors besteld
Heb 2 Air compressors besteld. Snel geleverd. Werken prima. Echter in de handleiding is niet aangegeven hoe de druk in fietsbanden gemeten moet worden. Bij oppompen zie je pas wat de huidige druk in de band is.
Xiaomi band besteld
Duidelijke website, eenvoudig gevonden wat ik zocht, besteld en snel en goed verpakt geleverd! heel tevreden 😊
Draagbare luchtpomp
Luchtpomp besteld voor een acceptabele prijs. Keurig bevestigingsmail ontvangen en verzendgegevens. Snel en goed geleverd en uitermate tevreden met het product. Echte aanrader!!!
Mooie prijs snelle verzending
Mooie prijs snelle verzending in een degelijke verpakking.
Tevreden klant na mijn eerste bestelling.
Zeer goede ervaringen!
Zeer goede ervaringen!
TechPunt (voorheen XiaomiProducts) bevalt mij positief.
Met snelle en vriendelijke service, scherpe prijzen en snelle levering heb ik al meerdere keren een goede ervaring gehad met TechPunt.
Met de garantie afwikkeling heb ik (nog) geen ervaring, de producten werken nog altijd goed!
Goede ervaring met de webshop
Goede ervaring met de webshop! Top gedaan en een snelle levering. Per mail ben ik goed op de hoogte gehouden
Mvg Arjen
Xiaomi 70Mai M300 Dashcam…
Ik heb de Xiaomi 70Mai M300 Dashcam besteld. levertijd was een week ipv 3 dagen maar daar is netjes over gecorrespondeerd (was pre-order). vragen werden snel beantwoord en ik heb het product afgelopen zaterdag ontvangen. Het was keurig verpakt en werkt goed en simpel. Het beeld ziet er goed uit zo op het eerste gezicht, vandaag eerste testrit in de auto.
No Nonsense webshop
No Nonsense webshop. Verkoopt de vertrouwde Xiaomi producten (Europese markt) tegen een goede prijs. Service en levering is top (accuraat en snel).
Gratis verzenden boven de 75,00 (mag wel iets lager zijn, zeker bij brievenbus producten)
Perfect!
Het product dat ik heb besteld is perfect en werkt er goed! Ze reageren met nette mails en beleefd. Mijn enige minpunt is dat mijn bestelling een pre-order was dus dat ik erg lang moest wachten voordat het geleverd was.
De TV stick werd binnen 1 dag geleverd
De TV stick werd binnen 1 dag geleverd. Installatie inclusief VPN server was simpel. Xiaomiproducts is een aanrader..!