Ik ben helemaal niet tevreden. Ik heb alle documenten geüpload om te registreren voor de elektrische step cadeau actie en keer op keer wordt het afgekeurd???? Ik doe niet anders dan mails sturen maar... Toon meer

.Mijn bestellingen zijn zorgvuldig verpakt en in goede staat aangekomen. Producten van zeer hoge kwaliteit. Ik ben altijd bang geweest om op zulke ongehoorde sites te winkelen, maar ze gaven echt een... Toon meer

Mijn bestelling werd snel afgehandeld. Levering was ook bij snel zoals gepland. Enige opmerking is dat koerier dienst DPD heeft buitenverpakking waarin alle bestelde artikelen zaten beschadigd... Toon meer

Twee Xiaomi Mi Air Purifier Filter besteld. De enige in Nederland die deze aanbiedt onder de adviesprijs. De meeste zitten €10 boven de adviesprijs. De twee filters waren in hun verpakking aan e... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Huishoudapparatuur winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

XiaomiProducts is de betrouwbare leverancier van Xiaomi producten en heeft het grootste aanbod met laagste prijsgarantie! Maak hier kennis.

3,7

Gemiddeld

Xiaomiproducts... 🤔

Xiaomiproducts zelf is wel een betrouwbaar bedrijf. Ik kreeg keurig een bestelling bevestiging in de mail en het product werd ook met een paar dagen geleverd. Het product zelf voldeed echter totaal niet aan de verwachtingen dus heb ik het geretourneerd. Ik heb hierover feedback gegeven en het product met een onvoldoende beoordeeld bij de betreffende webshop. Daarna kreeg een mailtje dat dit niet direct geplaatst zou worden omdat het eerst beoordeeld moet worden. Dat is natuurlijk wel vreemd. Vandaar ook maar twee sterren van mij. Echter wil ik er wel bij vermelden dat dit een betrouwbaar bedrijf is die de bestelde producten ook snel levert en volgens afspraak. Over de kwaliteit was ik alleen erg ontevreden.

4 april 2022

Xiaomi Amazfit GTS 2e smartwatch…

Xiaomi Amazfit GTS 2e smartwatch gekocht. Goedkoper dan bij bv coolblue, volgende dag in huis. Nu bijna een week in bezit en ben er zeer blij mee. Uitgebreide functies, waterdicht, slaapmeting resultaten die ik tot nu toe zie zijn zeker betrouwbaar. En voor mij 1 van de belangrijkste zaken...batterij duur...zeer goed! Hiervoor een dure fosil gehad...hield het nooit langer vol dan 2 dagen toen die nieuw was en binnen een jaar was dat minder dan een dag. En dit werd niet opgelost door fossil en niet door coolblue. En daar kon ik wel 3 xiamoi horloges van kopen. Mijn battery zit nu nog op 60%. Aanrader dit horloge.

3 april 2022

Tv box en toetsenbord

Tv box en draadloos toetsenbord er bij besteld en snel geleverd. Tv box werkt prima maar toetsenbord helaas niet compleet geleverd. Beetje over en weer mailen en probleem netjes opgelost. Paar dagen later Nieuw toetsenbordje compleet gekregen en werkt naar behoren. Geen klachten.

28 maart 2022

Denk 2x na voor je xiaomi koopt.

Heb nu mijn 2de redmi-Note 9 sinds november 21 en heb al van begin grote problemen met de verbinding die telkens wegvalt na een minuutje heeft al 2x bij Dynafix voor herstelling binnen geweest meer wordt niets aan gedaan is ook nergens een contact nr van xiaomi België te vinden, wordt al 5 maanden van kastje naar de muur gestuurd en oplossingen blijft uit, erg frustrerend.
1 tip koop nooit een xiaomi toestel want service is onder 0. Zeer teleurgesteld klant uit Zandhoven. Grtjs

25 februari 2022

Slechte telefoons (Mi 11, Poco F2 Pro)

2 Maal een telefoon van Xiaomi gekocht de Poco F2 Pro & de Mi 11 die nu ondertussen gerepareerd wordt. ( Duurt ook al meer als 2 weken) Ze toonde allebei hetzelfde probleem. Na verloop van tijd (bij de Mi 11 al na 3 maanden) laad de telefoon niet meer op. Bij de Poco heb ik dit zelf opgelost door 2 plakbandjes toe te voegen op de connectoren zodat ze er wat steviger op gedrukt werden. Dit moet niet kunnen en is naar mijn mening slecht en goedkoop geproduceerd. Voor de rest zijn het prima telefoons alleen voor de prijs/kwaliteit verhouding is het het zeker niet waard wanneer die na een jaar al niet naar behoren functioneert (of zelfs 3 maanden).

20 februari 2022

Twee Xiaomi Mi Air Purifier Filter…

Twee Xiaomi Mi Air Purifier Filter besteld.

De twee filters waren in hun verpakking aan elkaar geplakt met tape. Dus geen chique verpakking. Verpakking gooi je toch weg.

18 februari 2022

Vreemde nasmaak

Diverse artikelen gekocht, waaronder een luchtbevochtiger. Deze werkte op zich prima, op het feit na dat hij in de automatische stand niet uitging als de gewenste luchtvochtigheidsgraad bereikt was. De luchtvochtingheidsgraad in de ruimte bleef dus maar toenemen. Na diverse keren (moeizaam) contact met de klantenservice, kwam een reactie dat ze hem graag retour wilde hebben om het na te kunnen kijken. Zo gezegd, zo gedaan, retour gestuurd en binnen enkele dagen stond het geld terug op mijn rekening, zonder enige communicatie. Na een maand heb ik nog een keer gevraagd, wat de status was, omdat ik graag wilde weten of het een defect van het apparaat was. Waarop ik een kortaf antwoord kreeg dat ik het geld toch al teruggestort had gekregen. Ik heb nooit gevraagd om geld retour, ik wilde graag een werkend product hebben. Vreemde manier van klantenservice. De (retour)verzendkosten die terugbetaald worden na het retourneren van een defect artikel (staat beschreven op de website), heb ik nooit ontvangen.
Voor mij, laatste keer hier besteld.

11 februari 2022

FFP2 claim mondmaskers misleidend

Ik heb mondmaskers besteld die volgens hun site en factuur FFP2 gecertificeerd zijn. Op het product zelf staat echter geen FFP2 certificering of CE keurmerk. Daarmee is deze claim misleidend. In reactie op mijn klacht hierover reageerde het bedrijf dat ze van Xiaomi (zichzelf dus) te horen hebben gekregen dat de certificering wel klopt.

9 februari 2022

Attention:Pas sérieux ! Not serious !

Manque de sérieux..
J'avais commandé un siège pour trotinette XIAOMI ils m'ont envoyé un model qui correspondait pas du tout
Quand je leurs ai fait la remarque avec photo à l'appui ils ont carrément refusé de me l'échanger en prétextant que s'était pas le modél qu'ils m'ont envoyé...vous vous rendez compte...pour 29€ ? Quels arnaques !
En plus au soir du 15e jour ils m'ont envoyé un message pour me dire que je peux le renvoyer sans aucune justification pour échange ou remboursement non pas 14 jours après la réception mais 14 jours après la commande...alors que je l'ai reçu 13 jours après la commande
Sur leurs pages ils disaient :"commandez ce soir avant minuit et recevez l'article dans les 24h"
ce qui m'avait motivé,...pures mensonges !

Gebrek aan ernst.
Ik had een stoel besteld voor een XIAOMI-scooter, ze stuurden me een model dat helemaal niet overeenkwam
Toen ik de opmerking tegen hen maakte met een ondersteunende foto, weigerden ze botweg om het naar mij te ruilen onder het voorwendsel dat het niet het model was dat ze me hadden gestuurd ... je realiseert je ... voor 29 €? Wat een oplichters!
Bovendien stuurden ze me op de avond van de 15e dag een bericht om me te vertellen dat ik het terug kan sturen zonder enige rechtvaardiging voor omruiling of terugbetaling, niet 14 dagen na ontvangst maar 14 dagen na de bestelling ... terwijl ik ontving 13 dagen na bestelling
Op de pagina stond: "bestel vanavond voor middernacht en ontvang het artikel binnen 24 uur"
wat mij had gemotiveerd,... pure leugens!

29 januari 2022

Heb voor mij en mijn vriendin een band…

Heb voor mij en mijn vriendin een band 6 gekocht, bij mij schoot het bandje om de haverklap los ook nadat ik divers malen extra er op had gelet met bevestigen.
Na 3 weken is het tijdens een wandeling los geschoten en ben ik het verloren.
Xiaomi products hiervan in kennis gesteld maar dit viel blijkbaar niet onder de garantie.
Ik bestel in ieder geval nooit meer iets bij zo'n slecht bedrijf, Cor Bos.

27 december 2021

Had probleem met postnl betreffende de…

Had probleem met postnl betreffende de levering van mijn bestelling. Zelfde dag gebeld en gemaild met xiaomiproduct.nl.
Ze stuurde meteen een nieuwe op en had hem de andere dag in huis. Ze waren erg vriendelijk aan de telefoon en mailde meteen!

27 november 2021

nachtlampje

Een nachtlampje aangeschaft, maar kreeg iets totaal anders. Toen begon een slechte afhandeling.., ik moest wederom het product bestellen en het verkeerde zelf terug sturen. Waar ik vroeg om het juiste product plus een retour envelop/ verpakking, onmogelijk bleek. Hun fout, geen normale oplossing mogelijk, dus heb het zo gelaten. Hoofdpijn service

26 november 2021

Prima producten slechte service.

Al een aantal keer wat besteld en ging altijd goed. Tot er van de 2 bestelde producten 1 niet werd verzonden. Zat gewoon niet in het pakket, ook geen bericht van ontvangen. Na het sturen van een mail korte reactie zonder excuus. Na 2 maanden opnieuw mail gestuurd, toen reactie dat het nog wel even kon duren, wederom zonder excuus. Nu weer een maand verder maar nog steeds 2e product niet ontvangen....

24 november 2021

geen toegevoegde waarde wel kosten...

Onlangs een kleine elektrische schroevendraaier (WOW-stick) gekocht via bol.com bij xiaomiproducts.nl. Verkeerde product geleverd en contact gezocht via de klantenservice. Na 4 verschillende medewerkers en minstens 2x zoveel mails heen en weer werd (overigens ruiterlijk) de fout gevonden en erkend. En en-passant laat men weten dat de beschrijving van het product op bol.com niet klopt. Een duurdere variant (die ik besteld had) wordt daar getoond in foto's en produkt-beschrijving dan daadwerkelijk geleverd wordt (tja.. die ik dus gekregen heb). Als ik het er niet mee eens ben moet ik het maar terugsturen.

Ik denk niet dat het zo werkt en heb ze gehouden om alsnog het geadverteerde product te leveren (enkele euro's verschil) maar dat vertikken ze. Ondanks toegegeven fouten en daardoor misleidende advertenties. Overigens blijft de communicatie vriendelijk maar zinloos en lijkt het een strategie dat elke medewerker niet weet wat een andere al gemaild heeft.

Kortom.. als je gaat voor goedkoop.. meteen bij AliiExpres bestellen. Ga je voor reële en fatsoenlijke service dan hier niet kopen maar naar een van de gerenomeerde webwinkels gaan. xiaomiproducts.nl zit daar precies tussenin, je betaald wel extra maar je krijgt er helemaal niets voor terug. Ik kijk voortaan even verder voordat ik hier weer iets koopt.

2 sterren omdat ze vriendelijk zijn gebleven..

22 november 2021

Een mediaplayer besteld en ontvangen

Een mediaplayer besteld en ontvangen, maar zag flinke gebruikschade erop. Medewerker heeft mij netjes te woord gestaan en een retourlabel gestuurd. Na ontvangst zouden ze een nieuwe terug sturen. Is niet gebeurd en ze hebben mijn geld teruggestort zonder iets te laten weten. Ben daardoor wel weer een week verder...!

21 november 2021

Super! 100%

Allereerst hadden ze een verkeerde product opgestuurd. Ze hebben deze dan via snelle communicatie rechtgezet. Retour en opnieuw opsturen voor hun rekening. Dus zeer goede service (waar ik eerst gestresseerd over was). Supergoede prijzen en goede kwaliteit. Ik kom zeker terug!

13 november 2021

Is dit jouw bedrijf?