XO HOTELS AMSTERDAM  Reviews

9.495
TrustScore 4 uit 5

4,1

Perfecte locatie vlakbij autosnelweg en Johan Cruijff Arena. Vriendelijk personeel! Makkelijk inchecken, voldoende plaats op de parking, ook om elektrisch op te laden. Lekker en uitgebreid ontbij... Toon meer

Airco werkte niet, de kamer was bloed heet. Er zaten allemaal vette/zweet handen op het bed ombouw van de vorige plezierige nachten. Mag op zijns minst wel even schoongemaakt worden voor dat gel... Toon meer

Goed hotel voor een nachtje. Op loopafstand (15 minuten) van de Johan Cruijff ArenA en Ziggo Dome. Kamers waren klein, maar een mooie ruime badkamer. De check-in was wat onpersoonlijk, want j... Toon meer

1. Hotel

Over XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(9.495)

2.132 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfecte locatie vlakbij autosnelweg en…

Perfecte locatie vlakbij autosnelweg en Johan Cruijff Arena.
Vriendelijk personeel!
Lekker en uitgebreid ontbijt.
Schone kamers, lekker koel en stil.

7 juli 2026

Anne Stevens,

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor.

We zien zo voor ons hoe u van de autosnelweg afrijdt, vlot bij het hotel aankomt, de auto (of elektrische wagen) gemakkelijk parkeert en daarna te voet richting Johan Cruijff ArenA gaat voor een avond uit. Dat is precies het soort combinatie—toplocatie, goede bereikbaarheid en een rustige kamer om in terug te komen—waar veel gasten XO Hotels voor kiezen in Amsterdam.

Het is fijn om te horen dat het inchecken makkelijk ging, het ontbijt lekker en uitgebreid was en dat de kamer schoon, koel en stil aanvoelde. Ons team zet zich iedere dag in om die betrouwbaarheid vast te houden: vriendelijk personeel, comfortabele bedden, nette kamers en praktische voorzieningen zoals voldoende parkeerruimte en laadopties.

Voor toekomstige concerten of trips naar Amsterdam is het extra voordelig om direct bij XO Hotels te boeken: u ontvangt 10% korting, de citytax is inbegrepen in de prijs en de eerste uur late check-out is gratis—ideaal als het laat wordt na een wedstrijd of concert.

Hopelijk wordt XO Hotels uw vaste uitvalsbasis voor ArenA-avonden en ontspannen overnachtingen.

Goed hotel voor weekendje

Kamers waren klein, maar een mooie ruime badkamer.

De check-in was wat onpersoonlijk, want je moest zelf op een scherm inchecken. Bij vragen stond er wel een medewerker bij de receptie.

Over het algemeen een fijn en net hotel en ideaal voor na een concert.

5 juli 2026

Michel Prevoo,

We zien zo voor ons hoe u na een concert in de Johan Cruijff ArenA of Ziggo Dome terugloopt naar het hotel, nog met muziek in uw hoofd, en dan aankomt in een nette kamer met een ruime badkamer om even helemaal bij te komen. Juist voor een nachtje na een event kiezen veel gasten XO Hotels omdat het rustig slapen, een schone kamer en een goede douche belangrijker zijn dan veel poespas.

Uw opmerking over de self check-in is ook waardevol. Het systeem is bedoeld om alles snel en soepel te laten verlopen, maar het is belangrijk dat er altijd iemand van het team in de buurt is om te helpen en toch een vriendelijk gezicht te bieden. Dat persoonlijke stuk proberen we steeds beter te combineren met moderne, praktische oplossingen.

Veel gasten gebruiken XO Hotels als vaste uitvalsbasis rond concerten en evenementen in Amsterdam, omdat ze weten dat ze hier een betrouwbaar en schoon hotel hebben op loopafstand én met comfortabele bedden voor de nacht. Wie de volgende keer direct bij XO Hotels boekt, profiteert van 10% korting, citytax inbegrepen in de prijs en de eerste uur late check-out gratis—ideaal als het concert wat langer doorgaat dan gepland.

Hopelijk wordt uw volgende concertavond net zo goed, met weer een zorgeloze nacht erachteraan.

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Airco werkte niet en heb hier en daar…

Airco werkte niet en heb hier en daar lange zwarte haren gevonden in lavabo en bed

4 juli 2026

Nanon Ramoudt,

Na een dag in Amsterdam wilt u gewoon een koele, frisse kamer binnenlopen, niet een ruimte waar de airco niet werkt en waar er lange zwarte haren in de lavabo en in het bed liggen. Dat past niet bij de schoonmaakstandaard die wij nastreven bij XO Hotels, waar onze housekeeping dagelijks de badkamer schoonmaakt, stof afneemt en het bed netjes opmaakt. Als dit direct bij aankomst was gemeld, had ons team meteen de technische dienst kunnen inschakelen voor de airco en de kamer opnieuw grondig kunnen laten reinigen, zodat uw nacht comfortabeler en hygiënischer was geweest.

Veel gasten verblijven ieder jaar bij XO Hotels omdat ze onze schone kamers, comfortabele bedden en betrouwbare service waarderen, en uw feedback helpt ons om extra scherp te blijven op zowel airco-onderhoud als zichtbare details zoals haren in badkamer en bed. Voor toekomstige verblijven kan direct boeken bij XO Hotels bovendien voordelen bieden zoals 10% korting, citytax inbegrepen in de prijs en de eerste uur late check-out gratis, wat het gevoel geeft dat de hele ervaring klopt van begin tot eind.

Airco werkte niet / vies

Airco werkte niet, de kamer was bloed heet.

Mag op zijns minst wel even schoongemaakt worden voor dat geld wat we betaalt hebben.

4 juli 2026

Max Vaandrager,

Na een dag in Amsterdam wilt u gewoon een koele, schone kamer binnenlopen, niet een bloedhete ruimte waar de airco niet werkt en vette handafdrukken op het bedframe zichtbaar zijn. Dat past totaal niet bij de standards waar veel gasten XO Hotels normaal voor kiezen: schone kamers, comfortabele bedden en een verblijf dat rustig aanvoelt. Als de temperatuur en de hygiëne direct bij aankomst waren gemeld, had ons team meteen kunnen ingrijpen—airco checken, eventueel een andere oplossing zoeken en het bedombouw opnieuw laten reinigen—zodat uw nacht veel aangenamer was verlopen.

Onze housekeeping en technische dienst staan er juist voor klaar om dit soort zaken onmiddellijk op te lossen, en uw feedback is een duidelijke reminder dat dit altijd zichtbaar én voelbaar moet zijn voor elke gast. Veel reizigers verblijven elk jaar bij XO Hotels in Amsterdam en waarderen onze betrouwbaarheid, vriendelijkheid en de inspanning van het team om problemen meteen op te pakken. Wie direct bij XO Hotels boekt, profiteert bovendien van 10% korting, citytax inbegrepen in de prijs en de eerste uur late check-out gratis, zodat de totale ervaring beter aansluit bij wat u voor uw geld mag verwachten.

We hopen oprecht dat een volgende verblijf bij ons vooral warm is door de sfeer—en niet door de kamertemperatuur.

Uitstekend

Parkeren, locatie. Medewerkers waren vriendelijk.

2 juli 2026

Richard Karg,

Dank u wel voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u tevreden was over de parkeergelegenheid, de locatie en de vriendelijkheid van onze medewerkers. Het is altijd prettig om na aankomst in Amsterdam direct een vlotte check-in te hebben en vervolgens ontspannen de stad in te kunnen gaan.

Bij XO Hotels vinden we het belangrijk dat gasten zich welkom voelen vanaf het eerste moment. Veel bezoekers waarderen onze praktische locaties, goede bereikbaarheid en de vriendelijke service van ons team, waardoor hun verblijf soepel en zorgeloos verloopt.

Boekt u een volgende keer rechtstreeks bij XO Hotels, dan profiteert u van 10% korting, citytax inbegrepen, gratis eerste uur late check-out en directe communicatie via telefoon of e-mail.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een comfortabel verblijf in Amsterdam!

Thuis weg van thuis

Als ik van Spanje kom is levell of blue square mijn eerste keuze . Prima hotel schone kamers grote badkamers heerlijke douches prima bedden. Professionele en zeer vriendelijke receptie en hsk staff. Word altijd herkend als vaste gast. XO wees zuinig op dit personeel want ze doen fantastisch werk . Ik ben zelf trainingmanager bij NH hoteles . Het is altijd als thuiskomen.

29 juni 2026

Stefan Elzenga,

Hartelijk dank voor uw prachtige en warme woorden! Het is echt bijzonder om te lezen dat XO Hotels voor u als een tweede thuis voelt wanneer u uit Spanje komt, en dat u onze schone kamers, ruime badkamers, heerlijke douches en comfortabele bedden zo waardeert.

Nog mooier is het compliment aan ons receptie- en housekeepingteam. Zij doen elke dag hun uiterste best om gasten zich welkom en herkend te laten voelen, en het betekent veel dat dit voor u als ervaren trainingmanager in de hospitality zo sterk naar voren komt.

Bij XO Hotels ontvangen we dagelijks veel terugkerende gasten die kiezen voor onze betrouwbaarheid, vriendelijke service en goede verbinding met Amsterdam. Uw woorden bevestigen precies waar we voor staan.

Wanneer u rechtstreeks boekt bij XO Hotels, profiteert u bovendien van 10% korting, citytax inbegrepen, gratis eerste uur late check-out en directe communicatie via telefoon of e-mail.

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in Amsterdam—altijd met dat “thuiskomen”-gevoel.

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Geen fijne beleving hier meegemaakt…

Geen fijne beleving hier meegemaakt kwamen het hotel binnen onze matrassen waren gewoon vies met zwarte vlekken daarnaast kregen wij een zeer brutale medewerker aan de lijn die achter de receptie werkten geen fijne ervaring

3 juli 2026

Arjan swinkels,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, vooral als het gaat om de staat van de matras en de manier waarop u bent te woord gestaan. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij onze gasten willen bieden.

Een verblijf bij XO Hotels hoort juist een zorgeloos gevoel te geven, met schone kamers, comfortabele bedden en een vriendelijk team dat klaarstaat om te helpen. Daarom waarderen veel gasten onze gastvrijheid en betrouwbare service. Als de genoemde punten tijdens uw verblijf waren gemeld, had ons team deze direct kunnen oplossen of verbeteren, zodat uw ervaring een stuk prettiger was geweest. We staan altijd klaar om gasten onmiddellijk te helpen wanneer er iets niet in orde is.

Voor een volgend verblijf biedt rechtstreeks boeken bij XO Hotels bovendien voordelen zoals 10% korting, inbegrepen toeristenbelasting, gratis het eerste uur later uitchecken en direct contact via telefoon of e-mail.

We hopen dat een toekomstig verblijf een veel positievere indruk zal achterlaten.

Fijn hotel

Fijn hotel en goede prijs als je geluk hebt. Op loopafstand afstand van Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.
Kamer schoon en hele goede bedden.
Gratis uur later uitchecken dus om 12 uur heel fijn.

30 juni 2026

A d R,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden was over uw verblijf. Een schone kamer, een heerlijk bed en een ontspannen ochtend met een gratis uurtje later uitchecken maken het verschil, zeker wanneer u een bezoek brengt aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis of Amsterdam wilt verkennen.

Bij XO Hotels vinden we het belangrijk dat iedere gast zich welkom en comfortabel voelt. Veel gasten waarderen onze nette kamers, goede prijs-kwaliteitverhouding en de vriendelijke service, waardoor ze graag opnieuw bij ons verblijven.

Een volgende keer is rechtstreeks boeken via XO Hotels extra voordelig. U profiteert van 10% korting, inbegrepen toeristenbelasting, gratis het eerste uur later uitchecken en direct contact via telefoon of e-mail. Zo begint uw verblijf al met een extra voordeel.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een comfortabel en zorgeloos verblijf.

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Schoon hotel direct in het centrum

Schoon hotel direct in het centrum. Vriendelijk personeel

30 juni 2026

ccimma,

Wat leuk om uw mooie woorden te lezen, dank u wel! Fijn dat u heeft genoten van de schone kamers, de centrale ligging en de vriendelijke service van ons team. Een verblijf is extra prettig wanneer u zo de deur uitstapt om Amsterdam te ontdekken en daarna weer terugkomt op een fijne, verzorgde plek om te ontspannen.

Bij XO Hotels doen we er elke dag alles aan om gasten een betrouwbare en comfortabele ervaring te bieden. Veel bezoekers waarderen onze schone kamers, gastvrije medewerkers en de uitstekende bereikbaarheid, waardoor zij graag opnieuw bij ons verblijven.

Boekt u een volgende keer rechtstreeks via XO Hotels? Dan profiteert u van 10% korting, inbegrepen toeristenbelasting, gratis het eerste uur later uitchecken en direct contact via telefoon of e-mail.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuw bezoek aan Amsterdam. Tot de volgende keer!

Kamer perfect goed bed

Kamer perfect goed bed. Het inchecken vraagt om geduld service aan de balie kan betrr

29 juni 2026

RESI Gerrits,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je hebt genoten van de kamer en het comfortabele bed, na een dag in Amsterdam is dat precies wat je nodig hebt om goed tot rust te komen.

We begrijpen je opmerking over het inchecken en de service aan de balie. Als dit tijdens je verblijf was aangegeven, had ons team direct kunnen helpen om het proces soepeler te laten verlopen en je ervaring te verbeteren. We zijn er altijd om snel ondersteuning te bieden en blijven dit ook intern verbeteren.

Veel gasten kiezen XO Hotels vanwege de nette kamers, betrouwbare service en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Bij een directe boeking profiteer je bovendien van voordelen zoals 10% korting, city tax inbegrepen en een gratis uur later uitchecken.

Graag tot een volgende keer, hopelijk met een nog vlottere start van je verblijf.

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Prima prijs kwaliteit verhouding!
Ruime kamer, voorzien van alles!

25 juni 2026

Sander Kastoe,

Bedankt voor uw fijne reactie!

Het is makkelijk voor te stellen: na een dag in Amsterdam komt u terug in een ruime kamer waar alles gewoon klopt—comfort, rust en gemak binnen handbereik. Dat gevoel van goede prijs-kwaliteitverhouding is precies wat veel gasten waarderen bij XO Hotels.

Fijn om te horen dat de kamer aan alles voldeed. Ons team zorgt er elke dag voor dat kamers schoon, comfortabel en compleet zijn, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf.

Bij een volgende boeking via XO Hotels profiteert u bovendien van 10% korting, citytax inbegrepen en het eerste uur late check-out gratis—extra gemak om uw verblijf nog relaxter te maken.

Graag tot ziens in Amsterdam voor weer zo’n prettig en comfortabel verblijf!

Prettig verblijf

Prima locatie en kamer (102). Groot genoeg en lekker bed.
Ontbijt was heerlijk en uitgebreid.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

26 juni 2026

Alexander Simons,

Bedankt voor uw mooie woorden!

Het klinkt als een verblijf waarbij alles samenkomt: na een dag in Amsterdam terugkomen in een fijne, ruime kamer, even ontspannen op een comfortabel bed en de volgende ochtend rustig genieten van een uitgebreid ontbijt. Dat zijn precies de momenten die een verblijf bij XO Hotels zo prettig maken.

Geweldig om te lezen dat u ook ons vriendelijke en behulpzame team heeft ervaren—zij staan elke dag klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel en gastvrij verloopt. Veel gasten waarderen juist deze combinatie van comfort, service en een praktische locatie.

Bij een volgende reservering via XO Hotels profiteert u bovendien van 10% korting, citytax inbegrepen en het eerste uur late check-out gratis—extra gemak om nog even rustig na te genieten.

Graag tot ziens in Amsterdam, misschien weer in kamer 102!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Het was weer heerlijk thuiskomen in ons…

Het was weer heerlijk thuiskomen in ons vaste XO 🏨 hotel.
Het begint al bij binnenkomst; de bekende vriendelijke medewerkers die de toegangskaarten al gereed hebben.
Dus zo naar de prachtige schone kamer, met uitstekende airconditioning.
Dat hebben wij wel nodig na een dag hard werken.
En een lekker grote 📺 TV om te relaxen.
Een aanrader ‼️ Parkeren onder het hotel, en de tram voor de deur 🚪.
Over twee weken zijn we er weer!!

23 juni 2026

W.F.J.M. Ros,

Wat fijn om te lezen dat het weer voelde als thuiskomen bij XO Hotels! Vanaf het moment van binnenkomst tot het betreden van een schone kamer met fijne airconditioning is precies het gevoel dat we onze vaste gasten in Amsterdam willen geven na een lange werkdag. Het is mooi dat u ook kon ontspannen met de ruime TV en daarna alles weer even los kon laten.

Veel terugkerende gasten waarderen XO Hotels vanwege de vriendelijke medewerkers, comfortabele kamers en de praktische ligging met tram en parkeermogelijkheden direct bij het hotel. Zo wordt reizen in en rond Amsterdam net even makkelijker en zorgelozer.

Bij een volgende directe boeking profiteert u bovendien van 10% korting, inclusief toeristenbelasting, een gratis eerste uur late check-out en direct contact via telefoon of e-mail.

We kijken ernaar uit u over twee weken weer te mogen verwelkomen—uw vaste plek in Amsterdam staat alweer voor u klaar. 😊

Kamers zijn schoon

Kamers zijn schoon , makkelijk parkeren in de buurt , ontbijt was redelijk tot goed , ik zal nog wel terugkomen

23 juni 2026

H.G._Kwee,

Schone kamers, makkelijk parkeren, een redelijk tot goed ontbijt én de belofte om terug te komen — dat is precies het soort feedback waar ons team blij van wordt! 😊
Bij XO Hotels Amsterdam steken we elke dag energie in de details die een verblijf soepel en aangenaam maken. Fijn dat dat ook in uw geval zo gevoeld heeft — en we kijken er al naar uit u weer te verwelkomen.
Boekt u de volgende keer rechtstreeks via xohotels.com? Dan krijgt u 10% korting, is de toeristenbelasting al inbegrepen én is het eerste uur laat uitchecken gratis. Zo begint een terugkomst meteen goed. 🌷

Tot ziens!
xohotels.com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Goed hotel

Goed hotel. Alles ook goed bereikbaar vanaf het hotel. Tip; ga lekker bij de ikea ontbijten, zit naast het hotel

Mona Fleer,

Dank u voor de tip — en wat een klassieker! Een IKEA-ontbijt vlak naast het hotel: betaalbaar, groot en eigenlijk altijd een goed idee. 🛒😄

Fijn om te horen dat u het hotel goed bevond en dat alles goed bereikbaar was. Goede verbindingen maken een verblijf in Amsterdam zoveel makkelijker — van het centrum tot aan de musea, alles ligt binnen handbereik.

Bij XO Hotels Amsterdam doen we ons best om elke gast een vlotte, comfortabele ervaring te bieden — schone kamers, vriendelijk personeel en een locatie die voor zich spreekt.

Boek de volgende keer rechtstreeks via xohotels.com voor 10% korting en toeristenbelasting inbegrepen. Of u nu kiest voor ons ontbijt of dat van de buren — u bent van harte welkom! 😊

Zijn er voor de 3e keer geweest

Zijn er voor de 3e keer geweest. Inchecken verliep nu anders door middel van self incheck waardoor alles minder persoonlijk is.Kamers zijn oké, heerlijk groot bed. Helaas konden wij niet dineren op zaterdagavond en het terras bij het watertje was eveneens gesloten. Dit had te maken dat de koks vrij waren😳 en het personeel de terras gangers niet in de gaten konden houden. Alles was afgezet met een lint. Erg teleurstellend. Voor ons was het jaren geleden beter.

Marion Weevers-van der Aart,

Drie keer — dat zegt veel, en we zijn blij dat u steeds de weg naar ons terug heeft gevonden. Des te meer begrijpen we dat het extra teleurstellend voelt als een bezoek niet helemaal aan de verwachting voldoet.Het grote, heerlijke bed blijft gelukkig een constante! 😊

Maar we horen u: de overgang naar self check-in voelt minder persoonlijk, en dat is een terechte observatie. Ons team staat nog altijd beschikbaar voor wie even persoonlijk contact wil — dat mag altijd.Over het restaurant en terras: u heeft gelijk dat dit in het weekend al een aantal maanden gesloten is en op de website staat vermeld. We begrijpen dat dit, zeker als terugkerende gast die dit anders heeft meegemaakt, een gemis is. Uw feedback helpt ons om te blijven nadenken over hoe we de totaalervaring voor onze vaste gasten zo goed mogelijk houden.

Boek de volgende keer rechtstreeks via xohotels.com voor 10% korting en toeristenbelasting inbegrepen — hopelijk tot een vierde keer! 🌷

xohotels.com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #illery #clean #affordable #genuine #hospitality Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Tof Hotel

Tof Hotel

Net een weekendje geboekt, mooie grote kamer, badkamer proper, airco werkte perfect , heel makkelijk met de parking, lekker ontbijt, vriendelijk personeel.
20 minuutjes wandelen naar het Johan Cruyff arena
Komen zeker nog een keertje terug. 👍👍

Marc - Wendy Van den Broeck,

Een weekendje Amsterdam met een grote kamer, een perfect werkende airco, lekker ontbijt én twintig minuutjes wandelen naar het Johan Cruyff Arena — dat klinkt als een geslaagd weekend in de volle zin van het woord! 🏟️
Fijn om te horen dat alles klopte: van de nette badkamer tot het vriendelijke personeel en de makkelijke parking. Dat is precies waar ons team elke dag voor zorgt bij XO Hotels Amsterdam — zodat jij je geen moment zorgen hoeft te maken en gewoon kunt genieten.
En die terugkeerbelofte? Die maken we maar al te graag waar. Boek de volgende keer rechtstreeks via xohotels.com voor 10% korting, toeristenbelasting inbegrepen én het eerste uur laat uitchecken gratis. Zo begint een terugkomst al meteen goed. 😊
Tot ziens — en hopelijk weer snel!

Fijne hotel

Fijne hotel, ruime kamer, netjes. Hier komen we zeker terug!

Alina Henzel,

Wat fijn om te lezen — en wat een mooie afsluiter: "hier komen we zeker terug!" Daar doen we het voor. 😊
Een ruime, nette kamer en een gevoel dat je welkom bent — dat is precies wat we bij XO Hotels Amsterdam willen meegeven aan elke gast. Geen poespas, gewoon een fijne plek om op adem te komen na een dag Amsterdam verkennen.
Veel gasten komen inderdaad telkens weer terug, en dat is niet toevallig: ons team zorgt er elke dag voor dat de kamers tip-top in orde zijn en dat gasten zich thuis voelen.
Boek de volgende keer rechtstreeks via xohotels.com voor 10% korting, toeristenbelasting inbegrepen én het eerste uur laat uitchecken gratis. Zo begint een terugkomst al meteen goed. 🌷
Tot ziens!

xohotels.com

Dat is een zeer goed hotel!Veel…

Dat is een zeer goed hotel!Veel kwaliteit op de kamer,heel netjes.Zeer vlot inchecken.En de parking niet vergeten! Op loopafstand van de johan cruyf arena,dit was mijn 3de overnachting al,en er komen er nog!

19 juni 2026

Marc Walravens,

Dank u wel voor uw enthousiaste woorden.

Het is mooi om te lezen dat u opnieuw een fijne ervaring had bij XO Hotels. Een nette kamer, vlot inchecken en handige parking maken een verblijf net dat beetje zorgelozer, zeker als u in de buurt van de Johan Cruijff Arena wilt overnachten. We zien het graag voor ons: rustig aankomen, snel inchecken en daarna ontspannen genieten van een comfortabele kamer.

Uw derde overnachting betekent veel voor ons, en het is fijn dat u telkens opnieuw voor ons kiest. Veel gasten waarderen net die combinatie van kwaliteit, gemak en een goede ligging.

Voor een volgend verblijf is direct boeken bij XO Hotels extra interessant: 10% korting, city tax inbegrepen en meer flexibiliteit.

We kijken ernaar uit u nog vaak terug te mogen verwelkomen in Amsterdam.

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Propere en goed ingerichte kamer

Propere en goed ingerichte kamer. 2de koffiemachine is wel aan te raden.

19 juni 2026

Kim Kanacki,

Dank u wel voor uw fijne feedback.

Het is prettig om te horen dat u de kamer als proper en goed ingericht heeft ervaren. Dat comfort en een nette uitstraling zijn precies wat we onze gasten bij XO Hotels in Amsterdam willen bieden.

Uw suggestie voor een tweede koffiemachine nemen we zeker mee. Kleine details kunnen net het verschil maken tijdens een verblijf, en we waarderen het dat u dat met ons deelt. Veel gasten kiezen voor XO Hotels vanwege de combinatie van comfort, gemak en een praktische uitvalsbasis voor de stad.

Voor een volgend verblijf loont het om direct te boeken bij XO Hotels: u krijgt 10% korting, city tax inbegrepen en wat extra flexibiliteit.

We hopen u graag opnieuw te mogen verwelkomen in Amsterdam.