XO HOTELS AMSTERDAM  Reviews

9.496
TrustScore 4 uit 5

4,1

Als ik van Spanje kom is levell of blue square mijn eerste keuze . Prima hotel schone kamers grote badkamers heerlijke douches prima bedden. Professionele en zeer vriendelijke receptie en hsk staff. W... Toon meer

Perfecte locatie vlakbij autosnelweg en Johan Cruijff Arena. Vriendelijk personeel! Makkelijk inchecken, voldoende plaats op de parking, ook om elektrisch op te laden. Lekker en uitgebreid ontbij... Toon meer

Airco werkte niet, de kamer was bloed heet. Er zaten allemaal vette/zweet handen op het bed ombouw van de vorige plezierige nachten. Mag op zijns minst wel even schoongemaakt worden voor dat gel... Toon meer

Goed hotel voor een nachtje. Op loopafstand (15 minuten) van de Johan Cruijff ArenA en Ziggo Dome. Kamers waren klein, maar een mooie ruime badkamer. De check-in was wat onpersoonlijk, want j... Toon meer

1. Hotel

Over XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(9.496)

2.132 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed gelegen

Vriendelijk personeel, dicht bij station en park nabij.
Ruime en nette kamers.
Enkele minpuntjes : het was wel warm in de kamers en airconditioning maakte lawaai.
Ontbijt was ok, maar eenvoudig. Fruitsap was meer limonade dan fruitsap.

10 april 2026

Dielen,

Fijn om te lezen dat het team, de locatie en de ruime kamers in de smaak vielen — dat is precies waar we elke dag voor zorgen!
Een kamer vlak bij het park, vriendelijk personeel dat je welkom heet, en ruime nette ruimtes om op adem te komen na een dag Amsterdam — dat is het gevoel dat we willen meegeven aan elke gast.
De warmte in de kamer en het geluid van de airconditioning zijn aandachtspunten die we serieus nemen. Zulke dingen lossen we het liefst meteen op tijdens het verblijf — ons team staat altijd klaar om te helpen, of het nu gaat om een ventilator, een andere kamer, of gewoon even meedenken. Het is jammer dat dit niet op het moment zelf gemeld is, want dan hadden we direct iets kunnen betekenen.

Over het ontbijt: we horen je feedback. Eenvoudig mag, maar het moet wel kloppen — en een goed glas fruitsap hoort daar zeker bij.

Voor toekomstige gasten: XO Hotels Amsterdam biedt een fijne basis met een geweldige locatie en een warm team. Boek direct via onze website voor 10% korting en het eerste uur late check-out gratis.

Tot een volgende keer — hopelijk met wat koeler weer! 🌤️

xohotels.com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality

Goede locatie

Goede locatie, vlak bij de rondweg, maar geen overlast van verkeer. Treinstation op 10 min lopen, metro voor de deur, paar winkels in de buurt (Lidl ongeveer aan de overkant, ijssalon op 10 min lopen).
4p kamer is ruim genoeg en netjes.
Ontbijt lekker uitgebreid en bleef goed aangevuld.

5 april 2026

Finn,

Wat fijn om te lezen dat de locatie zo goed beviel — rustig én centraal, dat is precies de combinatie waar we trots op zijn!
Stel je voor: 's ochtends een uitgebreid ontbijt dat steeds wordt aangevuld, daarna de metro voor de deur nemen en zo de stad in trekken. Of gewoon te voet naar het station voor een dagje verder reizen. En 's avonds terugkomen naar een ruime, nette kamer — zonder het gevoel dat je midden in het verkeer slaapt.

Dat is het ritme van een verblijf bij XO Hotels Amsterdam: goede basis, fijne locatie, geen gedoe. Precies wat veel van onze gasten steeds weer terugbrengt.

Overweeg je een volgend bezoek? Boek dan direct via onze website en profiteer van 10% korting en het eerste uur late check-out gratis — zo kun je nog even rustig genieten voor je op pad gaat.

Tot de volgende keer — en misschien een tussenstop bij die ijssalon! 🍦

Prima verblijf

Prima verblijf, dichtbij ov, schone kamers en uiterst vriendelijk personeel

3 april 2026

Jo,

Wat fijn om te horen dat je zo’n prima verblijf hebt gehad bij XO Hotels! Alles dichtbij, schone kamers en een vriendelijk team — precies het gevoel dat we onze gasten willen meegeven als ze Amsterdam ontdekken.

De locatie bij het openbaar vervoer maakt het extra makkelijk om de stad in te gaan of erna een comfortabele nacht te hebben. Ons team doet er elke dag alles aan om die mix van betrouwbaarheid, vriendelijkheid en echte rust te behouden.

En wist je dat je bij een directe boeking altijd 10 % korting krijgt én de eerste uur later uitchecken gratis is? Perfect om nog even rustig te genieten van Amsterdam voordat je vertrekt.

Leuk dat je er was — hopelijk tot snel voor weer zo’n fijne ervaring!

+31 (0)202629263
Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Wij zijn hier nu al verschillende keren…

Wij zijn hier nu al verschillende keren geweest echt alles is prima fijne nieuwe bedden alles heel schoon maar ik blijf me verbazen over die €5,00 extra betalen als je 45 min te vroeg bent. Nu zei de balie medewerkster als u 15 min wacht is het gratis. Ik denk dan een stukje service ik snap dat je grens moet trekken maar ik maak vaak mee in andere hotels als de kamer klaar is kun je er gewoon in

29 maart 2026

G meijerhof,

Bedankt dat u uw herhaalde verblijven bij ons deelt en dat u het comfort van de kamers en de schoonmaak zo positief ervaart. We zijn blij dat u de nieuwe bedden, de nette kamers en de algehele sfeer van het hotel waardeert.

We begrijpen dat u zich verbaasd over de toeslag van 5 euro bij een check‑in 45 minuten te vroeg, als andere hotels deze regels niet hanteren.
Check‑in start officieel na 15.00, omdat we de tijd nodig hebben om de kamers goed te schoonmaken na de vorige gasten. Komt u eerder aan en is de kamer al klaar, dan vragen we daar een toeslag van 5 euro per uur extra vanaf 10.00 uur ’s ochtends voor.
Wanneer u wacht tot na 14:30 uur, en de kamer is klaar, kan het zijn dat u gratis binnen mag zodra de kamer gereed is.

Wanneer u direct bij ons boekt, krijgt u 10% korting op de tarieven, zijn we telefonisch en per e‑mail bereikbaar en is het eerste uur late check‑out gratis!

We hopen dat u bij uw volgende Amsterdam‑bezoek weer een comfortabele kamer en een even vriendelijke ontvangst hier vindt.

Alles goed verzorgd

Alles goed verzorgd, vriendelijke mensen, dicht bij de tram.
1 kritiekpunt: in bed kun je niet lezen omdat het lampje daar niet geschikt voor is.

27 maart 2026

jan,

Dank u voor uw positieve feedback. Het is fijn om te horen dat alles goed verzorgd was, de mensen vriendelijk waren en de ligging dicht bij de tram zo handig voelde. Vele gasten ervaren bij XO Hotels een schone kamer, comfortabele bedden en een goede locatie, waardoor hun verblijf in Amsterdam rustig en ontspannen verloopt.

We begrijpen dat het lampje in het bed niet geschikt was om te lezen; had dit tijdens uw verblijf gemeld zijn, dan hadden we geprobeerd meteen een oplossing te zoeken, zodat uw avond wat aangenamer zou zijn. Wanneer u direct bij ons boekt, krijgt u 10% korting op de tarieven, zijn wij bereikbaar per telefoon en e‑mail en is het eerste uur late check‑out gratis.

We hopen dat een volgende Amsterdam‑bezoek u een beter leeslicht en dezelfde vriendelijke service biedt!

Een prima hotel

Een prima hotel, scherpe prijs, behulpzame medewerkers, goede verbinding naar het centrum van de stad. Kleinigheid: jammer genoeg geen toiletartikelen meer in de badkamer.

26 maart 2026

Marian,

Bedankt voor uw positieve beoordeling van XO Hotels Amsterdam. We zijn blij dat u het hotel hebt ervaren als prima, met een scherpe prijs, behulpzame medewerkers en een goede verbinding naar het centrum van de stad. Duizenden gasten hebben hier al overnacht en vonden vooral de comfortabele kamers, vriendelijke service en goede locatie belangrijk.

We begrijpen dat het ontbreken van toiletartikelen in de badkamer een kleine teleurstelling was. Had dit tijdens uw verblijf gemeld worden, dan hadden we dat direct kunnen oplossen om uw ervaring te verfijnen. In elke kamer hangen grote flacons shampoo, conditioner en handzeep die u kunt gebruiken. Bij XO Hotels proberen we altijd onze standaards voor netheid en comfort te waarborgen, zodat gasten met een goede, rustige nacht kunnen vertrekken.

Wij hopen dat uw volgende reis naar Amsterdam u een nog fijnere verblijfserfaring in onze hotels biedt — met dezelfde goede verbindingen naar het centrum en een beetje meer comfort in de badkamer.

Goed hotel

Goed hotel, ruime kamers en schoon

22 maart 2026

Nathalie Walraven,

Dank je wel voor deze fijne recensie — kort, krachtig en precies raak!

Een goed hotel, ruime kamers en schoon — dat is precies de belofte die XO Hotels elke dag waarmaakt voor duizenden gasten die Amsterdam bezoeken. Geen fratsen, gewoon eerlijk comfort waar het telt. Een opgemaakt bed, een schone kamer en genoeg ruimte om even bij te komen na een dag vol Amsterdamse avonturen.

Voor iedereen die Amsterdam op de planning heeft staan — boek direct via xohotels.com en ontvang 10% korting op de kamerprijs, het eerste uur late check-out gratis en een team dat altijd de telefoon opneemt en emails beantwoordt. Een lekkere ontbijttafel, vriendelijke medewerkers en het openbaar vervoer om de hoek maken het plaatje compleet.

Goed hotel, ruime kamers, schoon — en een glimlach erbij, gratis!

vriendelijk onthaal

vriendelijk onthaal, nette kamer, kwalitatief ontbijt voor een gunstige prijs

18 maart 2026

Dirk,

Dank u wel, wat een fijne samenvatting van uw verblijf!

Vriendelijk onthaal, nette kamer en een kwalitatief ontbijt voor een gunstige prijs. In vier woorden heeft u precies beschreven waar XO Hotels elke dag voor staat. Eerlijke gastvrijheid zonder franjes, maar met alle aandacht voor de dingen die er echt toe doen. Duizenden gasten gingen u voor en herkenden precies datzelfde gevoel, en dat maakt ons elke keer weer trots.
Want een goede dag in Amsterdam begint met een stevige ontbijt, een vriendelijk gezicht aan de receptie en de wetenschap dat uw kamer netjes en comfortabel is wanneer u 's avonds terugkeert. Meer heeft u eigenlijk niet nodig om van Amsterdam te genieten.

Voor iedereen die een verblijf overweegt, hier is de slimste keuze: boek direct via xohotels.com en ontvang 10% korting op onze tarieven, het eerste uur laat uitchecken gratis en een team dat altijd de telefoon opneemt en emails beantwoordt. Comfortabele bedden, vriendelijk personeel, schone kamers, een lekker ontbijt en een uitstekende ligging vlakbij het openbaar vervoer staan voor u klaar.

Eerlijke prijs, eerlijke service, eerlijk genieten. Zo simpel is het!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Wederom goed geslapen in dit hotel

Wederom goed geslapen in dit hotel. Kamers zijn netjes en schoon. In de kamer hoor je heel af en toe iemand op de gang lopen. Maar later op de avond hoof je niets meer. Ik sliep hir van zaterdag op zondag.

Ivo Van Der Werf,

Fijn om te horen dat u wederom goed heeft geslapen bij ons! Het is precies wat we willen: schone en nette kamers waar je rustig kunt uitrusten, met minimale geluiden van de gang — zeker ’s avonds. Dat maakt XO Hotels de ideale plek voor een ontspannen weekend, zoals uw verblijf van zaterdag op zondag.

Duizenden gasten ervaren hetzelfde en waarderen onze comfortabele bedden, vriendelijke service en uitstekende locaties dicht bij openbaar vervoer.

Voor toekomstige gasten: boek direct via onze website en profiteer van 10% korting, persoonlijke hulp per telefoon of e-mail en het eerste uur late check-out gratis. Zo wordt elk verblijf nog beter.

En volgende keer slaapt u vast de hele nacht door — zonder een enkel geluidje!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Ik heb de hele nacht wakker gelegen…

Ik heb de hele nacht wakker gelegen van een heel naar zoemend geluid. Toen ik dit de volgende dag vertelde bij de receptie kreeg ik alleen een oke bedankt voor het doorgeven en hij schreef het op een papiertje.

Ook was de afstandsbediening van de tv spoorloos. Dus ik kon ook niet even een ander geluid aanzetten.

Verder lagen er veel haren op de grond in de badkamer, niet echt lekker schoon.

Al met al was het voor mij erg tegenvallend.

Nienke Drouven,

Dank u wel voor uw eerlijke feedback, ook al is het pijnlijk om te lezen.
Een nacht wakker liggen van een zoemend geluid, een zoekgeraakte afstandsbediening en haren op de badkamervloer. Dat zijn drie dingen die simpelweg niet thuishoren in een XO Hotels kamer, en wij begrijpen volledig dat dit uw verblijf heeft teleurgesteld. Het spijt ons oprecht.
Wat wij wel graag willen meegeven: als u ons diezelfde avond nog had laten weten wat er speelde, had ons team direct actie kunnen ondernemen. Een andere kamer, een technische controle voor het geluid, een schone badkamer, wij hadden het ter plekke kunnen oplossen en uw verblijf had er heel anders uit kunnen zien. Nu het pas bij het uitchecken of na vertrek wordt doorgegeven, kunnen wij helaas niets meer voor u betekenen op dat moment. Dus lieve gasten, kom altijd direct naar ons toe, wij zijn er om te helpen!
Duizenden gasten vertrouwen ons elke dag met hun verblijf en dat vertrouwen verplicht ons tot de hoogste standaard van schoonheid, comfort en service.
Voor iedereen die overweegt bij ons te verblijven: boek direct via xohotels.com voor 10% korting op onze tarieven, het eerste uur laat uitchecken gratis en een team dat altijd de telefoon opneemt en emails beantwoordt. Comfortabele bedden, schone kamers, vriendelijk personeel en een lekker ontbijt op een geweldige locatie vlakbij het openbaar vervoer staan voor u klaar.
Wij hopen u een volgende keer een verblijf te mogen geven waar u wél heerlijk van slaapt!

Hotelkamer is prima.

Hotelkamer is prima.
Ontbijt ruimte is een kille, kale kelder.
Koffie automaat was kapot.
Onverzorgd personeel.

13 maart 2026

Bed and Breakfast de Hedera - Leeuwarden,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat de hotelkamer naar wens was, maar jammer dat de ontbijtruimte en de koffieautomaat niet aan uw verwachtingen voldeden.

We nemen uw opmerkingen serieus, want gasttevredenheid en verzorgde service zijn kernwaarden binnen ons team. Gelukkig ervaren de meeste van onze gasten ons als vriendelijk en behulpzaam, genieten ze van onze schone kamers, comfortabele bedden en een goed ontbijt om de dag mee te beginnen.

Voor toekomstige gasten: wie direct bij XO Hotels boekt, ontvangt 10% korting, persoonlijke service via telefoon of e‑mail en de eerste uur late check‑out gratis. Zo begint uw dag in Amsterdam altijd met een glimlach — en hopelijk met een perfect werkende koffiemachine!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Het hotel is prima in orde

⁸Het hotel is prima in orde. Kamers netjes en ruim, ontbijt is goed en ruim voldoende. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en niet te vergeten het hotel staat op nog geen 20 minuten lopen van ziggo dome en mocht lopen niet gaan of het is slecht weer, de metro is om de hoek.
Al met al een prima hotel om te overnachten na een evenement.

Als er dan toch iets minder te vermelden is, voor lange mensen zijn de bedden aan de korte kant

Theo Haanstra,

Wat een fijne review, hartelijk dank daarvoor! Het klinkt alsof u precies heeft ervaren wat zoveel gasten bij XO Hotels waarderen: ruime en schone kamers, een goed ontbijt en een vriendelijk team dat altijd klaarstaat. De ligging dicht bij de Ziggo Dome en de metro maakt het natuurlijk extra handig, zeker na een gezellige avond vol muziek of een groot evenement.

Dank ook voor uw opmerking over de lengte van de bedden. We nemen dit mee voor de volgende beddenbestelling in de toekomst.

Voor toekomstige gasten: wie direct bij XO Hotels boekt, krijgt altijd 10% korting, persoonlijke service per telefoon of e‑mail en het eerste uur later uitchecken gratis. Voeg daar onze schone kamers, comfortabele bedden en uitstekende locaties bij en u heeft de perfecte combinatie voor een zorgeloos verblijf in Amsterdam.

En ach, voor lange gasten blijft Amsterdam altijd een tikkeltje compact — maar gelukkig is de ervaring bij ons dat niet!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

4 Kamers geboekt voor Holland Zingt…

4 Kamers geboekt voor Holland Zingt Hazes in de Ziggodome Kregen 4 grote kamers met alle twee twee persoons bedden en keurig netjes allemaal
Loopafstand naar Ziggo ongeveer 10 min dus goed te doen
Ontbijt was prima komt niets te kort
Kortom voor ons zeker weer een optie voor ons volgende bezoek aan de Ziggodome

13 maart 2026

Roberto D,

Wat fijn om te lezen dat jullie verblijf zo goed beviel tijdens Holland Zingt Hazes! We zijn blij dat jullie vier ruime kamers, netjes verzorgd en met twee persoons bedden, zo prettig hebben ervaren en dat de wandeling naar de Ziggo Dome ideaal was.

Ook leuk dat het ontbijt prima was en niets tekort kwam — precies wat je wilt voor een goed begin van een concertdag. Veel gasten kiezen XO Hotels voor dit soort momenten: comfortabele bedden, vriendelijke service, schone kamers en een locatie die het reizen met tram of metro heel makkelijk maakt. Wie direct boekt, profiteert bovendien van minimaal 10% korting, een gratis eerste uur late check-out en persoonlijk contact per telefoon of e-mail.

We hopen jullie bij het volgende bezoek aan de Ziggo Dome weer te mogen verwelkomen — dan staat de kamer al klaar voor een encore!

Goede kamer

Goede kamer, schoon, prima verblijf gehad.
Jammer dat de parkeerkosten zo hoog zijn voor gasten

wilma,

Beste gast,

Wat fijn om te lezen dat u een prima verblijf bij ons heeft gehad en dat u tevreden was over de kamer en de netheid. Dat is precies waar we het voor doen: comfortabele bedden, een vriendelijke ontvangst en schone kamers, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van zijn tijd in Amsterdam.

We begrijpen dat de parkeerkosten hoog kunnen lijken. In onze stad is parkeren helaas overal prijzig, maar onze gasten kiezen vaak voor het gemak van onze locatie, zo dicht bij het openbaar vervoer en met directe verbindingen naar het centrum.

Voor toekomstige gasten: wie direct bij XO Hotels boekt, ontvangt altijd 10% korting, persoonlijke service via telefoon en e‑mail en een gratis eerste uur later uitchecken. Zo begint – en eindigt – uw verblijf nét iets relaxter.

Prima hotel vlakbij Westerpark

Prima hotel vlakbij Westerpark. Fijn bed en tram naast hotel. Kamer was netjes en had alles wat je nodig hebt. Verduisterende gordijnen en koffie-/ thee faciliteiten ook een lekker bed en fijne douche. We konden parkeren bij het hotel. Dus helemaal top!

7 maart 2026

jolanda,

Bedankt voor uw mooie reactie. Wat fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van het fijne bed, de nette kamer met verduisterende gordijnen en koffie-/theefaciliteiten, én dat de tram naast het hotel en de parkeergelegenheid alles helemaal compleet maakten voor een zorgeloos bezoek aan Westerpark en de rest van Amsterdam.

Duizenden gasten kiezen XO Hotels om precies deze redenen: comfortabele bedden, schone kamers, vriendelijke service en goede locaties vlak bij het openbaar vervoer. Voor toekomstige verblijven is het extra voordelig om direct bij ons te boeken: dan krijgt u 10% korting op het tarief, de eerste uur late check-out gratis en wij staan persoonlijk voor u klaar via telefoon en e-mail.

Een goed bed, de tram voor de deur en de auto veilig geparkeerd… dan is “helemaal top” precies wat wij graag horen!

Hotel was 20/30 minuten uit de centrum

Hotel was 20/30 minuten uit de centrum. Tram 2 was prima om gebruik van te maken en naar centrum te gaan, kost geld twee keer tram gebruiken gedurende verblijft. Ik had twee aparte bedden een waren niet best heel klein en niet comfortabel. Ontbijt niet gedaan.
Medewerkers waren niet hulpzaam vooral de nachtportier kerel heel ONBESCHOFT.

1 maart 2026

Armine,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat de bedden niet comfortabel genoeg waren voor u en dat u de service in de nacht niet prettig heeft ervaren. Dat is natuurlijk niet het gevoel dat wij onze gasten willen meegeven. Als dit tijdens het verblijf was gemeld, hadden wij direct kunnen kijken naar een oplossing om het aangenamer te maken.
We waarderen dat u de handige tramverbinding heeft genoemd — lijn 2 stopt vlakbij en brengt gasten in slechts 20 à 30 minuten naar het centrum van Amsterdam. Een fijne balans tussen rust en bereikbaarheid. Duizenden gasten kozen XO Hotels al voor onze schone kamers, comfortabele bedden en vriendelijke dienstverlening, die we voortdurend blijven verbeteren.
Wie direct bij ons boekt, geniet altijd van 10% korting, een gratis eerste uur late check-out en persoonlijk contact via telefoon of e-mail.

Hopelijk brengt uw volgende bezoek aan Amsterdam u vooral warme nachten en zachte bedden!

Met warme groet,
Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Prima hotel en locatie vlakbij de Arena

3 Sterren Hotel op 3 minuten lopen van de metro.
(Bullewijk, 1 minuut van Amsterdam Arena met de metro)
Omgeving is wel saai, enkel kantoorpanden.

Kamers zijn niet heel groot maar prima voor 1 of 2 nachten, en er is genpeg kastruimte.
Gelukkig kunnen de ramen wel open en de bedden waren prima.
Ook Fijn dat er ook een koelkastje is.

Medewerkers aan de frontdesk waren vriendelijk, maar spraken geen woord Nederlands.
Er werd niet om een Legitimatie bewijs gevraagd, tevens wist de medewerkster niet hoeveel sterren het Hotel heeft. 🧐

Enige echte minpunt was dat na 2 minuten douchen er geen warm water meer was.

6 maart 2026

Marc,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te lezen dat u genoten heeft van de comfortabele bedden, het koelkastje op de kamer en de handige ligging dichtbij de metro – ideaal voor een bezoek aan de Amsterdam Arena of het centrum. Veel gasten waarderen juist die rust in de omgeving na een drukke dag in de stad.
Jammer dat er bij het douchen geen warm water meer was. Als dit tijdens uw verblijf was gemeld, hadden wij dit direct kunnen oplossen en uw ervaring aangenamer kunnen maken. Hetzelfde geldt voor tal van andere zaken — ons team staat altijd klaar om snel te handelen als er iets beter kan.
Wat betreft de taal: onze medewerkers komen uit alle windstreken, wat past bij het internationale karakter van Amsterdam. Ze spreken vaak Engels om al onze gasten goed te kunnen helpen, maar blijven altijd vriendelijk en behulpzaam.
Duizenden reizigers gingen u al voor en kozen XO Hotels vanwege onze schone kamers, comfortabele bedden, gunstige locaties en betrouwbare service. En wie direct bij ons boekt, geniet van 10% korting, gratis eerste uur late check-out en persoonlijke service via telefoon of e-mail.

Volgende keer beloven we: het water blijft warm, en hopelijk uw herinneringen ook!

Met warme groet,
Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Extra korting en langere uitchecktijd…

Extra korting en langere uitchecktijd bij het rechtstreeks boeken ipv bijv.booking.com. Gratis(zonder te vragen)update van de kamer gekregen- gereserveerd voor standaard 2p kamer- 3p kamer met balkon gekregen(kamer 307)Mooie, nette badkamer- schone verzorgde kamer- koelkastje- koffie/thee faciliteiten- goed bed- rustige buurt- ondanks musea direct om de hoek- tram voor de deur etc 1 klein minpuntje- een paar haakjes in de badkamer om je kleding/handdoeken aan op te hangen misten we.

4 maart 2026

Ed,

Wat leuk om te lezen dat u zo’n fijne ervaring heeft gehad bij ons! Heerlijk dat u genoten heeft van de ruime kamer met balkon, het comfortabele bed en de rustige, maar centrale ligging — en wat mooi dat de gratis kamerupgrade zo goed in de smaak viel.

Veel gasten waarderen onze directe boekingsvoordelen net als u: 10% korting, een gratis extra uur late check-out en altijd persoonlijk contact per telefoon of e-mail. Kleine verbeterpunten, zoals extra haakjes in de badkamer, nemen we graag mee om het verblijf nog aangenamer te maken.

We hopen dat uw volgende bezoek weer zo soepel verloopt — misschien hangen die haakjes dan al klaar voor u!

Top kamers

Top kamers, fijne sfeer en mooie ligging!

28 februari 2026

Niek Voorhorst,

Dank je wel voor je enthousiaste woorden — top kamers, fijne sfeer en mooie ligging vat perfect samen hoe duizenden gasten onze hotels ervaren, alsof je na een dag vol Amsterdamse avonturen terugkeert naar een comfortabele kamer met een goed bed, vriendelijk personeel en alles netjes schoon, vlakbij tram en bus. Die sfeer maakt dat je je meteen thuis voelt, met een lekker ontbijt om de dag te starten en locaties die het centrum in een oogwenk bereikbaar houden.

Voor wie dit leest en overweegt te boeken: direct via onze website krijg je 10% korting, de eerste uur late check out gratis en wij zijn altijd direct bereikbaar per telefoon of mail. Topkamers verdienen een topverhaal — wie weet wat jouw volgende hoofdstuk wordt.

Love it

Geweldige, klantvriendelijke service. Top faciliteiten. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Dichtbij metrohalte!

2 februari 2026

klant,

Wat een super compliment — dank u wel! Het is fantastisch om te horen dat u onze klantvriendelijke service, top faciliteiten en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft ervaren, plus de nabijheid van de metrohalte.

Duizenden gasten waarderen bij XO Hotels precies dat: comfortabele bedden, vriendelijk personeel, schone kamers, een smakelijk ontbijt en locaties dicht bij het openbaar vervoer. En bij directe boeking krijgt u extra voordelen: 10% korting op de kamerprijs, de eerste uur late check-out gratis en altijd persoonlijk contact via telefoon of e-mail.

We kijken uit naar uw volgende geweldige ervaring — metro in, stress uit!