Molenwerf 1, 1014 AG , Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed hotel met een goed en divers ontbijt. Je bent zo bij de metro en daarmee dus ook makkelijk in het centrum. Op loopafstand van de Amsterdam Arena. Enige minpunt vind ik de viezigheid en rommel rondom het hotel. Natuurlijk kan het hotel hier niet veel aan doen, maar het is wel ook de uitstraling en dat is erg jammer.
Goed hotel , gelegen aan een goede uitvalsbasis die u direct op de snelweg brengt /aan metro naar het centrum op wandelafstand en op het volgend station een winkelcentrum ! Het hotel zelf viel ook zeer in de smaak , het personeel is er vriendelijk , hulpvaardig , lekker ontbijt en het hotel zelf qua inrichting is ook mooi en modern alhoewel het hotel volgens mij een opfrissing kan gebruiken om het zijn of haar glans terug te geven ... dus goed meegevallen !

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Xo Couture is een fijn hotel. We zijn regelmatig in Amsterdam, waren hier eerder en zullen hier opnieuw boeken. Fijne en schone kamers, vriendelijk personeel en prima ontbijtje. Parkeren is ook goed geregeld. OV voor de deur, een dikke prima dus 👌

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Wij zijn erg tevreden over het hotel goede locatie,mooie kamer met modern mooie nieuwe badkamer en koffiehoek was ook Top.mijn Vrouw is er 2 nachten verbleven en ik 1 nacht omdat ik geopereerd moest worden in Het Xspert Clinics ziekenhuis.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Zeer ruime kamer, erg comfortabel, goede verbinding ket OV

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Nadat er eerst iets mis was met de kamer, is dit gelijk door de mevrouw bij de receptie goed opgelost. Waardoor we daarna heerlijk hebben kunnen genieten van ons verblijf. Kamer was prima en het ontbijt was ook erg lekker en ruime keus.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Al jaren is XO Blue square ons vast adres als we op bezoek zijn in Amsterdam. Goede service aan de balie, prima kamer!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in het XO-hotel Sloterdijk. Vriendelijke ontvangst, heel nette kamer, koffiezet in de kamer aanwezig, goede uitgaantips gekregen, heel nette douche,... Vlak aan het hotel vertrekt tram 19 waardoor je vrij vlot tot in het centrum geraakt. En bovendien ligt het in een aangename groene omgeving.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Altijd onze eerste keuze als we naar een festival in de buurt gaan. Prima service en zeer nette kamers. Parkeren onder het hotel is ook ideaal.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Wij hebben 2 nachten verbleven in XO Hotels Blue Square tijdens ons bezoek aan een festival in Amsterdam. We waren aangenaam verrast door de geweldige sfeer en de vriendelijke en behulpzame medewerkers.
De kamer was ruim en mooi ingericht. De regendouche was heerlijk en de bedden waren echt perfect: we hebben heerlijk geslapen! Ook het ontbijt was zeer uitgebreid en bood voor ieder wat wils.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een comfortabel hotel met een goede sfeer en vriendelijk personeel.
Het enige minpuntje vonden wij de prijs van de ondergrondse parkeergarage: €25 per dag is toch behoorlijk prijzig.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Ga elk jaar met loveland naar XO blue square. Supervriendelijk personeel, kamers altijd goed in orde en mooi ontbijt. Wij komen volgend jaar zeker terug!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Perfect hotel om naar een festival te gaan nabij het Amsterdamse Bos

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Prima ontvangst en vriendelijke receptioniste. Mooie schone kamers en prima bedden

Mooie en fijne kamer.
Kamer had een goed en comfortabel bed. De badkamer was ruim en had een heerlijke ruime douche.
Alleen even wennen aan de zelf incheck en aanmaken van je kamer passen

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Samen met nog een vriendin 2 kamers geboekt bij XO Couture. Zij had gemaild voor fietsen en wij gebeld (die ochtend nog) om te huren. Er zouden genoeg fietsen zijn. Bij aankomst (1 uur na het bellen) waren opeens onze 3 gevraagde fietsen niet beschikbaar. 1 hebben we kunnen huren en 2 moesten we zelf maar uitzoeken en regelen. Hebben dus metrokosten betaald, 50 euro voor 2 fietsen moeten betalen en hadden uiteindelijk niks aan onze Early Check in die we ook betaald hebben omdat we dus mega lang bezig waren me de fietsen.
Het hotel kwam met geen 1 oplossing of stukje tegemoetkoming. Wij komen hier niet meer terug.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Ruime kamers voor twee volwassenen, kleuter en baby, degelijk ontbijtbuffet, vriendelijk personeel en goede ligging vlakbij metro richting centrum. Kussens waren niet geweldig maar dat probleem heb ik wel vaker.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Goede ligging naast de trambaan, restaurants en cafe,s. Makkelijk digitaal in en uitchecken. Mooie schone ruime kamer gehad op de tweede verdieping. Het ontbijt is heel uitgebreid.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Super mooie nette kamer, geen ontbijt gedaan, dat vonden we wat duur.
Maar verder alles perfect en betaalbaar

Prima hotel,
echter de kamer die wij hadden, had wel wat klein achterstallig onderhoud.
Zo zat het glazen schapje onder de spiegel op de badkamer aan één kant los en liep het water in de wasbak heel langzaam weg.
Bedden zijn echter prima en de locatie is erg gunstig tov het centrum van Amsterdam.